Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubisadam
aktív tag
Sziasztok,
erre valaki?-= Suzuki SX4 S-cross 1.4T 6aut - i5-13500 / MSI PRO B760 / GW 2060S =-=-
-
addikt
válasz body007 #107167 üzenetére
Látom nem hallott még ilyen anomáliáról senki, leírom még egyszer (kiegészítve egy "fél"megoldással).
Szóval a probléma:
A kontroller (ds4) csak a ps menüjében hajlandó működni. Amint elindítok egy játékot nem reagál semmire csak a ps gombra, amivel ugye visszalép a menübe és ott megy megint rendesen. A kontroller világít közben folyamatosan, hátralépve a menübe (settings) jelzi, h csatlakozva van.Arra gyanakszom, h a remote play elveszi a konzoltól a ds4-et, mert ha összekötöm (vezetékkel) a kontrollert a tab-al (vagy telóval, mindegy) akkor azt irányítja. DE. A fenti anomália közben nincsen kapcsolat semelyik eszközzel (repülő módban vannak), vezetékkel meg főleg nincsenek összekötve...
Amiket próbáltam:
- remote play a ps-en kikapcs, majd reboot ps
- lekapcsoltam a hálózatról a ps-t (settings - network)A félmegoldás:
Elindítom a játékot, ps gomb hosszan, controller settings, kikapcsolom a kontrollert, ps gombbal vissza kapcsolom és megy... De ha hátralépek a menübe, elindítok egy másik játékot megint nem megyMit csináljak??? Már arra gondoltam, h resetelem az egész ps-t (ezt nem szeretném)...
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
KaitouP
nagyúr
válasz oriic #107187 üzenetére
Az igen. FF XV -re meg a Slim PS -re emlékeztem.
Ilyenkor az üzletek nem kapnak valamiféle "büntit"?Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Vadernagyúr #107179 üzenetére
PS3-am közel 4 éves, semmi baja, nem kell annyira parázni ezen.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
-
unravel
őstag
Watch dogs első része is tud magyar feliratot?
¯\_(ツ)_/¯
-
KaitouP
nagyúr
-
batai15
félisten
ha minden jól megy kövi hónapban szeretnék venni egy slimet.
viszont a tvm nem mai,82 centis lcd és csak hd ready. később akarok persze venni egy full hd tvt,de pár hónapig játszanék ezzel,fog menni egyáltalán ? vagy nem is tudok 720p tvn játszani? -
oriic
HÁZIGAZDA
Valahol idő előtt kezdték el árulni a játékot:
Szóval aki nem akar spoilerekbe futni, az vigyázzon milyen oldalakat néz.
Live-Die-Respawn
-
james001
veterán
válasz PowerBuldog #107177 üzenetére
Játékra rámész-->Options gomb-->Update History
https://psnprofiles.com/kazama001
-
PowerBuldog
veterán
Valahol mef lehet nézni hogy egy patch mit javít?
Deus Exhez most jott le az ver1.12 de nem találok semmit róla.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Carlos Padre
veterán
válasz Vadernagyúr #107168 üzenetére
Nincs erre vonatkozó tapasztalat, nem hullanak szériahiba miatt.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Vadernagyúr #107168 üzenetére
Attól függ előtted mennyit használták, te mennyit fogod és hogy mikor adja meg magát valamelyik alkatrész.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Dazsar
aktív tag
Ps4-ps4 pro leszedtem a diablot viszont nincs meg a karim?! Ha nem csináltam ch savet akkor bszhatom?
"Akárki lopta el a bankkártyám, kevesebett költ mint a feleségem"
-
leslieke
Jómunkásember
OTP-s bankkártyát sikerült valakinek regisztrálni UK accounthoz? Vagy ne is próbálkozzak?
-
bandi0000
nagyúr
válasz #42308056 #107169 üzenetére
legjobb erre az óra...
ha a játékba nincs erre lehetőség, vagy külső app, akkor sehogy még mindig
(#107168) Vadernagyúr:
ahogy lenyitod az összefoglalóz, majdnem az első mondat, hogy 2013-ban jelent meg, és igen biztosíthatlak róla hogy senki nem fogja megmondani meddig megy el a gép, nem is értem a kérdést... turmixot se úgy adják el neked hogy 3 évig működik aztán vegyél újat[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
törölt tag
Hol tudom megnézni, hány órát pakoltam egy-egy játékba? Érdekelne mennyi időt töltöttem eddig a Mad Max-szel.
(#107170) bandi0000: PS3-nál volt, hogy a mentésben logolta, itt nincs ilyesmi? Egyáltalán hol vannak a mentések?
[ Szerkesztve ]
-
Vadernagyúr
senior tag
Az első PS4-ek mikor jöttek ki? Nekem elvileg egy első szériás van,nemrég vettem használtan,szerintetek meddig megy még el? Vagy ez attól is függ,hogy mondjuk mennyit volt lemezzel használva? Gondolok itt fej meghibásodásra vagy ilyesmikre
PSN: joskovagyok199
-
addikt
-
addikt
Sziasztok,
Vmit nagyon elnyomkodtam a remote play-ben... Szal, a kovi a jelenseg:
- a ds4 csak a ps menuben mukodik, amint belepek egy jatekba nem csinal semmit. Csak a ps gombbal tudok visszalepni a menube, ott megy megint
- ha radugom a ds4-re a tabot/telot akkor a telot tudom iranyitani a ds4-el ES KOZBEN a ps4-et is (a jatekon belul is)
- emint kihuzom a ds4-bol a tabot/telot megint csak a menuben tudok navigalni, jatok belul semmiSzal, mi az eget nyomkodtam el????
Amit problatam:
- ds4 reset (kikapcsolt ps - ps button + share button)
- ps menuben letiltottam a remote play-t (volt reboot is utana)
- kotottem ossze kabellal is a konzolt es kontrollert
- raolvasas...Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
A`rpi
addikt
válasz szpal17 #107158 üzenetére
"PS4-es játékoknál van bármiféle kód a multi játékhoz? Tudom van PS Plus, de pl. Fifa-hoz vagy egyéb multis játékhoz kell kód?
Használt játékok miatt kérdezem.
Köszi "További hasznos információkért görgess legfelülre, téma összefoglalóban igyekeztem minden lényeges dolgot összegyűjteni, ami hasznos lehet minden kezdő, és haladó PlayStation 4 tulajdonosnak.
[ Szerkesztve ]
-
szpal17
őstag
PS4-es játékoknál van bármiféle kód a multi játékhoz? Tudom van PS Plus, de pl. Fifa-hoz vagy egyéb multis játékhoz kell kód?
Használt játékok miatt kérdezem.Köszi
-
gubisadam
aktív tag
Sziasztok,
Szerintetek ebben lehet valami buktató?
13k-ra jön ki postával.
[ Szerkesztve ]
-= Suzuki SX4 S-cross 1.4T 6aut - i5-13500 / MSI PRO B760 / GW 2060S =-=-
-
törölt tag
válasz consono #107152 üzenetére
Igen szerk.: én megvettem és van hozzá magyar felirat, nem szükséges leszedni az orosz nyelvet.
Ne ijedj meg, rögtön nem lesz magyar a legelső videó, majd ha options-be átrakod.(utána érdemes kilépni és újraindítani, így az előbbi angol videó, már magyar feliratos lesz, továbbá 30fps a játék, ha ez is számít)
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
válasz Zanik #107148 üzenetére
és (#107149) heihachi.
Köszi,még filózok rajta erősen,igazából kéne egy jó autós játék,de PS3-on már kitoltam a legtöbbet,PS4-re meg alig van olyan ami normálisabb Legalábbis ami nem full szimulációs,inkább árkádosabb. Driveclub,NFS stb hasonló már megvolt.
The Crew-t néztem még,de abból most ez az "Ultimate" vagy milyen kiadás elég drágácska így is nekem
Forza kéne PS-re de komolyanhttps://psnprofiles.com/kazama001
-
consono
nagyúr
válasz Szoke1982 #107151 üzenetére
Én "megvettem" mellé az ingyenes orosz nyelvi packet, ha jól emlékszem abban van a magyar szöveg. De még nem töltöttem le, nincs tapasztalat vele.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok! Meg vette valaki a magyar store-ról a witcher 3 (Game of the year ed.) kiadást? Lènyeg tutira szeretnem tudni, hogy benne van e a magyar felírat!! Köszi ha tudtok segíteni!
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
válasz james001 #107139 üzenetére
Simán irányítható, én nagyon sokat küzdöttem, hogy hogy állítsam be az irányítást, de aztán találtam olyan állapotot, amivel teljesen játszható a játék. Nagyon oda kell figyelni, meg nemárt minden kocsit egyedileg kicsit hozzá setupolni az irányításhoz is, de alapvetően nincs vele gond, ha az ember használja a jobb ravasz köztes állásait is .
De nyilván, nem ugyan az az élmény, mint kormánnyal."Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Zanik
addikt
válasz james001 #107139 üzenetére
Szerintem irányítható joy-al is. A kormányzás és fékrásegítést érdemes állítgatni (kinek-mi kényelmes), a traction control-lal viszont óvatosan, mert ha nagyon leveszi az ember, akkor hajlamos kipörögni a kerék, hisz a ravaszokkal nem lehet olyan finoman adagolni a gázt mint egy pedállal. A lényeg, hogy simán belőhető játszható szintre az irányítás.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Nayrobi
őstag
Valaki kérdezte korábban, hogy mikor jön a Dirt Rally VR dlc. Most pénteken. Kb 4 rugó lesz.
-
Zerdal
tag
Sziasztok.
Mennyire lesz "nem szép" a hagyományos ps4 képe egy 28" 4k monitoron? Előre is köszi a választ.[ Szerkesztve ]
"Bízz Istenben és tartsd szárazon a puskaport!" Oliver Cromwell || PSN ID: Zer0DMG83
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
james001
veterán
válasz Rico45 #107140 üzenetére
Dirt Rally jó nehéz lett meg az is inkább kormányos játék,Xboxon játszottam vele kicsit,ott el is "ijesztett" a vásárlástól. A Dirt 4-et jobban várom most júniusban,ott már lehet választani szimulációs és árkádos irányítás között is,szóval joy-al már csak irányíthatóbb lesz.
Olvasgattam közben itt a topikban mit írtatok a PC-ről,hát lehet hanyagolom mert eléggé arra billen a dolog hogy joy-al nem érdemeshttps://psnprofiles.com/kazama001
-
A`rpi
addikt
válasz LeventeV #107138 üzenetére
"Sziasztok.
Mi is volt az a szolgáltató felőli network hiba, amire többen is panaszkodtak az elmúlt pár hónapban?
IPV6-ra állítás, vagy fix IP?"Bejelentkezési problémára a megoldás: [link]
Szolgáltatónként változik a beavatkozás milyensége.
Fix IP nem kell PlayStation 4 használatához, ez tévhit.
IPV6 tartományba való kerülés sem feltétlen banális,
ha a szolgáltató megfelelően konfigurálja.Dupla NAT-olást a PlayStation 4 rendszere nem támogatja.
Mit is jelent a dupla NAT?
Több útválasztó (router) van egymás után kötve.
Hogyan tesztelhető ez?
-
james001
veterán
Project Cars mennyire irányítható joy-al? Régebben még játszottam vele kemény 5-10 percet akkor nem igazán jött be,de ha esetleg valami beállításokban ezt meg oldani hogy vezethetőbb legyen akkor lehet megveszem a játékot,store-ban most le van akciózva.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok.
Mi is volt az a szolgáltató felőli network hiba, amire többen is panaszkodtak az elmúlt pár hónapban?
IPV6-ra állítás, vagy fix IP? -
Zolom89
senior tag
Hali, Tudtok valami magyar írást a Wicher 3ról amiben segítenek pontok szétosztásában, játék segédlet stb?
Februári akcióval élve leszedtem én is és nagyon tetszik, bár kicsit parázok tőle elsőnek bonyolutnak tűnik benne pár dolog és nem akarnám elrontani aztán 20as szinten meg újat kezdeni
Jöhetnek saját tapasztalatok is hogy Ti hogy csináltátok a fejlődést stb
Köszi
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
Tatyla
őstag
-
Apone33
őstag
Nekem nagyon tetszik, alig várom, hogy játszhassak vele.
Play Hard!!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Horizon Zero Dawn - Gameplay
Mondanám hogy új, de annyi videó jött mostanában, hogy elvesztem bennük.
Live-Die-Respawn
-
Apone33
őstag
Grat hozzá. Én is nemrég vettem sztem nagyon jó lett. Nem bántam meg, hogy ezt vettem és nem slim-et.
Play Hard!!!
-
SH4D0W2011
őstag
válasz SH4D0W2011 #106950 üzenetére
Na, holnap már érkezik is a gépem.
-
moya#no1
aktív tag
válasz Adam_Shepard #107077 üzenetére
Igen, mivel a zsnéros dolgokra odafigyelek, a mac et se csukogatom le nap mint nap, illetve a beats fülest se hajtom össze minden halgatás után, nállam ez ilyen stikli
(#107080) lui24 igen valószínűleg én is a feketét választom
[ Szerkesztve ]
Just Ride KTM
-
Apone33
őstag
Igazolás kép kéri, hogy az illető aki regisztrál elmúlt-e 18 éves. Sajnos ez van a németeknél.
Play Hard!!!
-
törölt tag
válasz Amadako #107116 üzenetére
Végül sikerült nekem is, de azért elég komoly ugrás az előző pályákhoz képest. Nem értem miért nem lehetett checkpointot tenni két szegmens közé, hogy ezredjére is onnan próbálhasd és ne kelljen a dagival szenvedni...
Ezt leszámítva nagyon király a sztori mód, szerintem a legjobb az eddigi részek közül. Szinte minden pálya egy teljesen új világ, hihetetlenül változatos. Bár sajnos nagyon rövid is, ezt gondolom a készítők is érezték, nem véletlen a végén lévő idegőrlő boss.
-
törölt tag
LBP3-at befejezte már valaki? Nagyon tetszik - pontosabban eddig tetszett - a játék, de a végén az utolsó boss fightok egyszerűen borzalmasak. Amikor a madárral kell zuhanni, azt egyszerűen nem hiszem el, hogy bárki is meg tudja csinálni. Ráadásul ugye elfogynak az életeid, visszadob a dagis rész elejére ha meghaltál... Egyszerűen tönkreteszi az addig a pontig tök király kis platform játékot. És ezt gyerekeknek csinálták, mi volt a céljuk, hogy idegbeteg sorozatgyilkosokat neveljenek???
Ráadásul online becsatlakozni is rémálom, az előbb csak a másik embert mutatta, én kilépni sem tudtam a pályáról... A régiekben is ilyen béna volt, de ott legalább mindig talált partnert, azok meg általában beengedtek maguk mellé, de itt még egyszer sem jött össze normálisan a dolog.
Kár érte, pedig egy nagyon változatos, és normális kihívást nyújtó cucc volt, de itt keményen elgurult a gyógyszer....
-
Lefty
addikt
-
vonSux
őstag
válasz KissP11 #107097 üzenetére
Kb semmi értelme ennek a khmm..posztnak. A scorpio (egyelőre még a végleges (publikus) neve sincs meg annak a konzolnak) még ki sem jött. Leghamarabb érdemben ilyen "összehasonlításnak" az E3 után, de inkáb ha már kijött, kapható és tesztelhető akkor lesz érteme. Addig üres dobálozás a szavakkal. A hessteg névért meg szeretettel küldök egy faszkorbácsot az oldal megálmodóinak.
-
SoundBox
aktív tag
Sziasztok ha rendelek egy új kontrollert lesz a dobozban kábel hozzá? néztem unboxing videókat de nem látom hogy lenne, innen szeretném rendelni
https://ipon.hu/webshop/product/sony_dualshock_4_v2_fekete/1502384
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest