Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Lényegen nem változtat, mennyivel olvasok feljebb vagy lejjebb. Adott házakhoz ketten esetünk, épp felértem a nyitott garázsos ház első szintjére, miközben csóka a másik szélen, kettővel odébb levő házba ment be. Emeleten nem voltam neki ablak irányban, teli fal volt köztünk legalább 3, de kettő biztosan. Egy fejlővés volt az egész.
Ha falon nem lehet átlőni a cheatekkel (mondjuk én ennyire értek a csalásokhoz) akkor valaki a pálya másik végéről, a mező irányából lőtt ablakon keresztül 500+ méterről valamelyik másik házcsoporttól.
Ami tény, hogy elmondhatom: összefutottam az első cheaterrel a játékban. Gondoltam megosztom.
Részemről lezárva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Politika
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó 2x8 GB DDR4 3200Mhz CL16 Kingston Fury Memória
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest