Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
válasz t_a_m_a_s #62000 üzenetére
Vízkőtelenítésnél a gőzőlőn is át kell küldeni egy kis cuccot,mert annak a csapja vízkövesedhetett be, azért szuszog. tömítés szettek meg vannak hozzá, 2-3 évente muszáj cserélni. A többi része, ahogy Byk is írta, az első atomvillanásig biztos bírja. Ha fémből van. Ha műanyag, az a hőtől deformálódhat, rideggé válhat, törhet.
-
Novics
senior tag
válasz t_a_m_a_s #61988 üzenetére
Szerencsére nem komoly használó vagyok, de ez már kb jó. A Mazsi féle verzió már nem annyira.
Egy másik félelmem, hogy pl mikor fogja az epöl kinyírni a... Naszóval én még a megörökölt 3G-vel belefutottam abba, hogy a alma oprendszer verziót váltott, amit már nem lehetett arra felhegeszteni, és onnét fogva szépen szűntek meg az appok. Az 5S 3 éves modell, az újakban nem tudom, hogy van-e valami új vas, amire majd jön az új rendszer aztán ugyanígy járok. De azért legalább egy vasat nem kellett fizetnem.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
t_a_m_a_s
addikt
Ez van, csak fehérben, ez még a békebeli fémházas konstrukció. Egyébként néha már nem tudom anyámék mit csinálhatnak vele, mert a Capriccio, ami a melóhelyen úgy bírt tíz évet, hogy az irodaiakon kívül még 8-10 jómunkásember is használta (napi 5-6-szor volt vele főzve minimum) az anyáméknál babusgatva 3 évet bírt... Lehet ridegen kéne tartani a KV főzőt
A tömítéseknek utána nézek mielőtt újat veszek, az a tuti.
Holnap majd jól beletépünk...
-
Byk01
őstag
válasz t_a_m_a_s #62005 üzenetére
Még a felső szűrőt lehet megnézni, bár ha rendszeresen van vízkövetlenítve, olyan nagy problémája annak se lehet, de egy próbát megér.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #61992 üzenetére
ez a heavy duty cucc! Anno Rabanal ilyen volt az osztalyon, 7 ev alatt nem ment tonkre, pedig ipari uzemben ment hetfotol prentekig.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
zool1
őstag
-
jjeahh
nagyúr
Hm, most hozta hugi, speciális csíki sör esti mozi mellé csak nekem
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Freddy76
addikt
Normális környezetben, felkészült szakértő előadásában, normális poharakkal, jó sorral, emberi áron. Ezek általában napok alatt elkelnek, szóval akit érdekel, az csapjon le rá. Szervezhetünk erre egy talifélét is.
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
*Ropi*
félisten
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Lassú Víz
addikt
válasz *Ropi* #62024 üzenetére
Ha így is - úgy is átkerültem erre az oldalra : http://index.hu/tech/2016/11/23/mindenki_felelosek_vagyunk_a_hulyeseg_vilaghoditasaert/ akkor nem lehet, hogy pont az általad közbeiktatott átdobó oldal fog követni? Gondolom ha az indexen van követés, akkor az ellen semmit nem tett a derefer.me . Vagy ha igen, akkor szerinted hogy?
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
SidCorky
őstag
A moncsis topicban tesznek rám, bedobom ide is 😀 100 ezer körül milyen monitort ajánlanátok fotószerkesztésre? Méret igazából mindegy, 22-nél ne legyen kisebb, és a lehető legjobb képminőség legyen, ilyen hány USB port meg ilyesmi nem érdekel Ki mit használ?
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Mercutio_
félisten
válasz fi:zi'k #62025 üzenetére
Engem a céges tűzfal/cache server szívatott, libri 200 Ft-os akcióban bedobtam 9 cd-t a kosárba, fizetés visszaigazoláskor már nem ez a 9 hanem a teljes lista első 9 lemeze volt ott
Szerencsére gyorsan törölték miután jeleztem nekik a kérést, de ettől meg kapják be a kolbászgyár IT-saiEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
t_a_m_a_s
addikt
Még emészteni kell, nem tudom eldönteni hogy jó-e avagy sem. Elsőre nem csapott földhöz...
Holnap majd jól beletépünk...
-
*Ropi*
félisten
A Tháliába, a "Férfiagy" c. előadásra érdemes beülni (fsz.: Csányi Sándor).
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
*Ropi*
félisten
-
zolka78
senior tag
válasz spanyoll #62039 üzenetére
Boschnak a hobbi kategóriás cuccai állítólag szarok a szaki ismerőseim szerint. Bár nekem van egy minimaróm tőlük évek óta, teszi a dolgát ha párévente néha előkotrom. Volt hasonló akksis csavarosom is tőlük, az is mindig tette a dolgát ha néha kellett. Most black&decker van belőle, de normális felhasználók szerint(szaki) ez is szar a hobbi kategóriában. Hét elején gond nélkül ment még ez is. Ütvefúrból valami hyndaios obis cucc van, szintén évek óta. Néha kotrom csak elő, de ez is működött a héten. Ha ezek tetszenek, szerintem gond nélkül veheted. Ha nem hajtod őket naponta órákat, biztosan nem lehetnek vele gondjait, ha a céljának megfelelően használod. Ja, és egy akkus ilyen bizgentyűmnek se volt soha akksi gondja.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
spanyoll
addikt
válasz zolka78 #62043 üzenetére
Na épp ezért kéne, mert ami van most akkus, annak eléggé fos az akkuja, de cserébe legalább nem erős
Hm megálmodom; igazából nem létszükséglet egyik sem (az ütős főleg nem, azt tudok kérni apóstól).Más: WHISKEYSEK! Akkor ti vettetek végül a kóstolóra jegyet? Azt írja, hogy még több, mint 6 van. Ha jöttök sokan, akkor esetleg én is meglepem magam.
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz spanyoll #62039 üzenetére
Az elsőt még a dupla akki ellenére sem. Már nem emlékszem pontosan, de kb ennyiért volt 14,4 vagy 18 V-os li-on az aldiban, de a lidliben gyakori darab.
A fúró megint kérdéses, mivel csak gyorstománya van, betont fúrni meg pláne nem oké. Itt is inkább aldi/lidl változat akár (ütve)fúróból, akár fúrókalapácsból.(#62045) spanyoll
Én még nem vettem, de ha többen megyünk, akkor veszem azonnal.(#62046) Real_Necro
Kicsit erőltetett, meg "Blekk frájdéj" szöveggel jobb lenne szvsz.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Balinov
titán
En most egy ilyet akarok rendelni dolgozoi kedvezmennyel, EU/UK tolto +2 akku kitben.
Tavaly volt ezzel bemutato development day-en, kollega egy ilyennel kapta le az egyik kocsi kereket,nagyon meggyozo volt.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Freddy76
addikt
Ja, nekem is van olyan szaki ismerősöm, aki nem venne hobbisoknak készített Bosch-t, mert neki volt, de nem bírta sokáig. A sok éves ügyvédkedéstől pallérozott agyammal rögtön átláttam azt az ellentmondást, miszerint itt egy szaki azon sír, hogy a hobbi felhasználásra szánt cucc nem bírta a napi munkát. Ez kábé olyan, mintha egy hivatásos fotós azt mondaná, hogy ne vegyél kompaktot, ő vett, de egy esküvőt nem tudott vele normálisan végigfotózni.
Nem tudom, Spanyoll mit akar vele csinálni, felteszem, azt, amit én (=ott van a pincében, mert egy férfinek ez kell, amúgy évente belemegy nagyon maximum öt üzemóra). Erre tökéletes lesz a linkelt két cucc.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest