Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Balinov #63869 üzenetére
(#63869) Balinov
"Nem csak rajongóknak szvsz, kibaszott jó!"
Az bizony, még úgy is, hogy közben átment egy jelentős hangulatváltozáson és örömzenéléssé vált. Emlékszem, amikor először láttam a videóját, belém is égett. És most meg ne kövezzetek, de hol vannak ma ilyen bandák? Vagy mint a Guns 'N Roses, Metallica? Már a Prodigy, Linkin Park után is mintha filmszakadás lenne...
(#63871) pollai
"EZT csak most találtam a témában.... még szerencse, hogy ekkor már nem élt szerencsétlen Cobain "
Jaj...
Leo feldolgozása szerintem jó volt, de láthatóan nem az eredeti, egyébként zseniális módot választotta, hanem leosította. Ahogy egyébként szokta máskor is.
(#63888) Mercutio_
Na akkor én is egy ötöst: 1 2 3 4 5
(#63898) aleister
Azért jó lenne, ha az átlátszó fiúk egyszer a nemzetibb, vagy értékelvűbb álláspontot is megjelenítenék...
-
föccer
nagyúr
válasz aleister #63898 üzenetére
Pont a bírósági pereskedés miatt vontak be Holland tulajdonsoi kört, mert így a Holland bíroságnál nem küldföldi kis cég vs hazai nagycég ügy van, hanem két hazai érdekeltségű cég ügy van. Ilyen téren ez alapvetően érdekképviseleti húzás volt, hogy jobb eséllye menjenek bele a pereskedésbe.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
aleister
veterán
Egy kis adalék a Csiki hiszihez.
Merci: ezek ritka szar zenék.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
-
Mercutio_
félisten
-
Byk01
őstag
válasz madgie #63883 üzenetére
Én
Ha éjszakázni kellett, akkor a Pikoló volt a megfelelő hely (meg zh előtt "csakegysörre" alkalmakra is )"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Mercutio_
félisten
válasz madgie #63883 üzenetére
akinek nem kellett vonat
pollai: Mi az Ibolya - Fácán - Incognito bermudaháromszögben mozogtunk, no meg Pálma - Egyetem Presszó - Régi egyetemi koli
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
zolka78
senior tag
Van egy számomra egyáltalán nem szimpi, egyáltalán nem szimpi énekessel létező magyar zenekar, akik szerintem semmire nem valók. Most ezt a fost látva mégis az énekesüktől idéznék: ezeket látva, szívesen fejen basznám őket egy boros üveggel.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
|AP|
veterán
válasz t_a_m_a_s #63879 üzenetére
ja, én aszittem a kislányról beszélünk
Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
Mercutio_
félisten
Valszeg mert debreceni vagyok, de nekem mindig fura volt ez a csapda rajongás, lemezenként 1-2 jó szám, a többi számomra "ugyanaz".
Igaz sokat buliztunk Lukács Depeche Mode rajongó hugával, talán ez is közrejátszottEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
|AP|
veterán
válasz t_a_m_a_s #63875 üzenetére
bejön
de ez kicsit más tészta, a csapda maga akarta feldolgoztatni a számait, hogy idén karácsonykor is legyen lemez a fa alatt. Én "Az ember terveznél" veszítettem el körülbelül a fonalat, azután már csak apróbb fellángolások voltak...
Pedig a régi szép időkben minden jobb volt: a Punk&Roll-Legjobb méreg duplakazetta gyökeret eresztett a Panasonic walkmanembeMerci: én 14-19 éves koromig voltam debreceni (Péchy suli-koli), nagyon meghatározó része volt az életemnek tankcsapdástul, mindenestül... rengeteg agysejt pusztult el a cívisvárosban
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
-
|AP|
veterán
válasz Ear001 #63873 üzenetére
és már hanyadszorra
végtelen a youtube találati listája a "smells like teen spirit cover" keresésremég Leo barátunknak sem sikerült szerintem megugrani a lécet, pedig őt aztán tényleg bírom (és ez a jobb feldolgozások közé tartozik).
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
válasz #31733248 #63867 üzenetére
nekem viszont (akire 14-16 évesen ránőtt a szakadtfarmer-kockásing-tornacipő szett), annyira nem jön be... Pár napja láttam és már akkor is az jutott eszembe, hogy tisztességes iparosmunka, de pont az hiányzik belőle, amitől ezek a 3-4 akkordos számok akkorát szóltak annak idején...
Nem beszélve arról, hogy minden tisztességes Nirvana-rajongó bojkottálja ezt a számot
(amúgy ezt még a zenekar is megtette akkoriban, többször is szándékosan kihagyták a setlistekből, vagy csak simán széttrollkodták )Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
spanyoll
addikt
válasz Mercutio_ #63866 üzenetére
Cserébe az időszakos tudtommal, de attól még igazad van nem is kicsit. Persze ebben nagy szerepet játszik a kézműves dolgokba feccölt hypeáradat és ideologizálás, ami feljogosítja az ilyen cégeket, hogy a nagyobb termelési költségük mellett még akár nagyobb árréssel is dolgozzanak, mert a 18-25 korosztály urizálósabb része bizony ki fogja fizetni a felárat, és előbb iszik az élesztőben 400ft/pohár áron kézműves sört, mint mondjuk 5 perc sétányira 650/korsó áron kulturáltabb környezetben a stexben egy belgát.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
törölt tag
Ezt érdemes a rockrajongóknak megnézni:
-
Mercutio_
félisten
válasz spanyoll #63865 üzenetére
Miközben a 6-os belgasör pakk (benne 2 gulden draak, 2 piraat, 2 bőrben ) 380/palack de a korrekt cseh sörök is 4-600 között vannak nagyrészük 1/2 literes)
Annak akit érdekelnek a brexittel kapcsolatos dolgok.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz t_a_m_a_s #63858 üzenetére
Számomra az egész hazai kézművessör scéna a túlárazottságról (és emellett leginkább a középszerről) szól. (Tudom a csíki nem hazai és nem is kézműves, csak tovább gondoltam a témát)
yyeeaahh: Az a korábbi csaj ilyen és kész, ekkora cickókat nyáron max csadorban lehet nem észrevenni. Nekem bejött, hogy laza természetes stílusú volt az öltözködés , semmi faxni, semmi csicsa, ennél sokkal látványossabbra is vehette volna ha az a cél.
szerk.:
Econ: Ahol ennyire láthatóak az izmok/inak, ott olyan intenzív a mozgás, hogy a testzsír alacsony, márpedig a mell az alapvetően zsírszövet.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz #31733248 #63861 üzenetére
Sörös dologgal egyetértek, csajossal nem . Azzal nincs bajom, hogyha valakivel bőkezű a teremtő, inkább az zavar ha d*gjál meg táblát akasztanak a nyakukba . No de 100% tuti velem van a baj, mert a férfiak többségének tetszik az ilyen, sőt...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
törölt tag
válasz Mercutio_ #63836 üzenetére
Az a baj, hogy gyorsan ráfogja mindenki a hasonló nőkre, hogy plasztikázottak, mint ahogyan a lenti "túlzás lányra"is azt, hogy kihívó, pedig egyáltalán nem az. Vannak, akikkel bőkezű volt a Teremtő, én ennek mindig örültem, soha nem voltam miatt ideges, vagy féltékeny.
A sörös történet pedig még úgyis nagyon szomorú, hogy szinte egyáltalán nem iszom sört. Az pedig hogy nem egy tradicionális székely márka, nem is csoda, a csau-rendszer híresen magyar- és hagyományellenes volt, gyakorlatilag igyekeztek tönkretenni mindent, ami a magyar múltra emlékeztetett. j
Jelenleg pedig gőzerővel folyik egész Erdélyben a román templomok építése, hogy ezzel is igazolják a saját történelemszemléletüket.[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz t_a_m_a_s #63858 üzenetére
Nálunk nem
zolka78: Ez fura, én eddig bárhol kértem volt.
Amúgy ha már téma, nem tom mennyire fér meg itt, de van ilyen is már, ha valakit érdekel...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
t_a_m_a_s
addikt
-
zolka78
senior tag
válasz madgie #63856 üzenetére
Nekem ebbe a nagy sörös perpatvarban pont az volt a furcsa, hogy tavaly Erdélyben, Székelyföldön egyetlen magyar étteremben sem lehetett kapni az igazi csíkiböl. Ellenben a heinekken termékei ott voltak. Szerintem ezt a malört nem lehet a heinekken számlájára írni. Pedig asszonykám, aki nem sörös viszont erdélyi, ivott volna egyett ha már a médiában szembesült vele, hogy ilyen is létezik.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
madgie
titán
válasz Freddy76 #63855 üzenetére
Nyáron voltunk Erdélyben, azért igencsak presztizskérdést csináltak sok helyen abból a magyar ajkúak, hogy Ciuc vagy Csíki. Mondjuk erről jjeahh tudna inkább mesélni, én csak egy hétig voltam ott.
Egyébként van itthon most is Etyeki Bard's Porter meg Ambrozia Búza, meg apósnak Budweiser meg Carlsberg, meg a franc se tudja, mi, de én ha nagy ritkán iszom, valami karamellesebb élményt keresek, ezek a savanyúan fingató tiszta komlós remekek már nem az én műfajom.
[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
válasz madgie #63854 üzenetére
A kettő nem ugyanaz. A Stroh szörnyű, erjesztett selyemcukor, tiszta szesz, benne szörppel. Rossz, fújj. Az "Igazi Csíki Sör" egy korrekt, átlagos sör a középmezőnyből, jobb, mint a Borsodi, de nem jobb mint egy Heineken. Amúgy lehet ezt a "harcot" idealizálni, az "Igazi Csíki Sör" sem egy nagyon tradicionális márka, pár éve alakult tudtommal. A tulajdonosa viszont kiváló érzékkel ült fel a székely-nagymagyar vonatra. Azzal együtt persze, hogy a sör, amit csinál, nem rossz.
Ez egy mezei jogdíj-szerzői jogi vita, a nemzeti identitást elsősorban az "Igazi Csíki Sör" gyártója viszi bele.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
-
Novics
senior tag
válasz zolka78 #63851 üzenetére
Nekem az volt az első sör, amire azt mondtam, hogy meg tudom inni. De aztán a belga sörök kiütötték. De én is úgy gondolom, hogy ez sokkal inkább a székelyek ellen szól, főleg úgy, hogy az EU nem nekik adott igazat. Ha csak a név a baj, akkor nevezzék át, aztán a románok bekaphatják.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
jjeahh
nagyúr
válasz zolka78 #63851 üzenetére
Ezzel mind egyetértek (bár a barna csiki akkor is m*rha finom ), én csak azért sajnálom őket mert nálunk állandóan ez van... a románok sz*patják a székelyeket ezerrel. Szvsz ennek is ez most a lényege.
-
zolka78
senior tag
Próbáltam követni nagyjából ezt az igazi csíki sör féle pörlekedést a heinekennel, de nem igazán tudtam értékelni ezt a nagy felháborodást körülötte. Főleg azzal együtt, hogy hirtelen mindenki oda lett az igazi csíki sörért, miközben nem emlékszem rá, hogy odaát 10-12 évvel ezelőtt láttam-e volna igazi csíki sört a boltok polcain, a ciuc sört ellenben igen. Miközben mind az igazi csíki sör, és mind a ciuc egy teljesen középszerű sör a számomra. Nem igazán mondanám rossznak egyiket sem, csak fogyaszthatónak, ami helyett lehet könnyen jobbat választani, ha az ember élvezkedni akar és nem csak egy sörös bebaszást. De ha eltünne mindkettő, akkor sem lenne hiányérzetem, sőt a világnak sem. Ráadásul azt kell mondjam, hogy olyan mindegy volt, hogy éppen az igazi csíkit vagy a ciucot vettem le a bolt polcáról. Persze a jogi hercehurcás részt tekintve, mivel nem értek hozzá, könnyen lehet, hogy igen nagy szopatásban van része az igazinak.
-
Mercutio_
félisten
A hajlékonyság rész nem konkrétan rá vonatkozott és Ja, le a kalappal a kitartása előtt
j.bravo: Ilyen hidegben még aki nem beteg is szipog.
-
Byk01
őstag
válasz Freddy76 #63842 üzenetére
Nekem se jött be. Egyszer ittam, annyi elég is volt belőle.
Maradok a hazai (szarvasi, békésszentandrási) söröknél."Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
jjeahh
nagyúr
-
Byk01
őstag
válasz Mercutio_ #63836 üzenetére
Azért azzal a betegséggel, ami neki van, nem kis dolog ilyen hajlékonynak lenni (még ha inkább a kisebb ízületeket támadja, meg a nő is oda tud figyelni, mit eszik, hogyan él), akármilyen előélete is van.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
-
Mercutio_
félisten
Cici+arc tényleg műgyanús, de a jógapopsi fogalom
Egyébként elég tipikus, hogy nem túl sikeres balett/RSG tanítványok joga és hasonló mozgásforma oktatók lesznek (a tanítványok még anyáznak magukban amikor kiderül, hogy a "kellő kitartással és gyakorlással bárki utánam csinálja" mondatban a bárki= aki megfelelő génekkel és balettos/tornász előélettel bír)yyeeaahh: Nyugi, ahol kell megvan a kellő méret.
-
|AP|
veterán
na most én leszek finnyás
hajlékony, izmos, feszes, meg minden, de nekem nagyon mű.. az arcáról ordít a plasztika, na meg az a cici sem a jógától lett ilyen
Persze nem küldeném haza, de ha választani kellene, akkor inkább a jjeahh által linkelt "túlzás" lány. (azzal a feltétellel, hogy ne öregedjen meg és kezdjen el lógni az a cici )Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
Studi
veterán
-
-
Freddy76
addikt
válasz j.bravo #63817 üzenetére
& Szuszi: jön M3ss is tudtommal. Én még mindig meg vagyok fázva, nem sok illatot és ízt érzek, viszont mivel itt senki nem jelentkezett a jegyért, és vissza sem váltják, elmegyek. Ha már ízeket és illatokat nem, legalább a hatását érezni fogom. Ha van kedvetek utána beülhetünk valahova még inni valami bambit. Csak Mercinek ne szóljatok róla, mert a végén ő is jön.
-
törölt tag
válasz Lassú Víz #63820 üzenetére
Úgy jártál Te is, mint a parasztbácsi az ésszerűsítő brigáddal.
-
Lassú Víz
addikt
válasz Mercutio_ #63819 üzenetére
Lehetne, de amíg valaki az élére nem áll egy időpontot, helyet meghirdetve, addig nem lesz belőle semmi. Jelenleg a melóhelyen a tökömön is lámpás lóg, így most nem tudom felvállalni. Annyit tudok hozzátenni, hogy nekem péntek tuti nem alkalmas.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Mercutio_
félisten
-
Byk01
őstag
válasz fi:zi'k #63813 üzenetére
Nem csodálkoznál ezen, ha láttad volna, milyen füstcsíkot húztam minden reggel nyáron, amikor munkába mentem
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Freddy76
addikt
válasz fi:zi'k #63813 üzenetére
Erre az alábbiakat tudom előadni:
Az enyém 15-ös, nekem azt mondták, hogy ez kiveszi a kormot a levegőből, és tiszta oxigént ad vissza. Szmogriadó idején ha igazoltat a rendőr, akkor az addig beszedett bírságot odaadja nekem, ezzel is sarkallva arra, hogy többet járjak vele.
Holnap ki jön whisky-zni?
-
fi:zi'k
nagyúr
Mai hsz-gyöngyszem a szmogriadó margójára:
"Egy Euro 3-as kb több mint 5x annyit szennyez mint egy ötös vagy hatos. A hatossak ott tartanak, hogy hatékonyabbak és kevesebbet szennyeznek, ha 2-3 ember ül bennük, mintha kerékpárral menne az ember."[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
j.bravo
addikt
válasz Balinov #63811 üzenetére
Eddig átsiklottam a space center felett, az jó ötlet.
Legolandból megvolt a 90-es évek közepén Dániában az oridzsi, gimis fejjel persze azóta fejlődött minden, tudom, de akkor az elég jó volt, lehet h nem akarom azt az emléket elrontaniMiiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Balinov
titán
válasz j.bravo #63805 üzenetére
Gator land, legoland, Kennedy Space center, ezeket mondta volt fonokom, aki tavaly volt ott csaladdal
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Byk01
őstag
válasz j.bravo #63805 üzenetére
Gondolom, ha valaki nem ott él, csak nyaralni megy oda, 95%-ban csak az ilyen nemzetközileg is ismert látnivalókat fogja megnézni, mert nem találja meg a köztes időben az eldugottabb helyeket.
-
*Ropi*
félisten
válasz Mercutio_ #63803 üzenetére
Szerintem csak jól befaltál a Tata kolbászából és behaluztad.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Byk01
őstag
válasz j.bravo #63796 üzenetére
Mármint azon kívül, amit a wiki kiad?
Nekem max a Magic nevű kosárlabda csapat (meg a most vasárnapi pro bowl, de ez gondolom, kiesik) jut az eszembe. Persze oda jegyet szerezni nem az egyszerű kategória, gondolom."Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
-
törölt tag
válasz jjeahh #63763 üzenetére
(#63763) jjeahh
"Nem a mérettel van bajom, hanem a hatásvadászattal"
Minden nő igyekszik csinos lenni, ez már csak nem számít hatásvadászatnak? Egy jó alakú nő is felvehet testre simuló ruhát, szerintem ebben semmi túlzás nincs.
"Ha alkalmi akcijóról van szó, akkor én is megd*gnám, de barátnőnek ilyen nem kéne, kinyírna a féltékenység. "
A hűség alapvetően lelki kötődés kérdése, nem az adottságoké. Attól, hogy az ember párja tucatszám kapja az ajánlatokat, nem kell idegesnek lenni, ha egyébként jó a kapcsolatotok.
(#63776) t_a_m_a_s
Nemrég váltottam Samsungról egy Xiaomi Redmi Note 4 (3 GB RAM, 64GB memória, 4100 mAh, Marshmallow, MIUI 8). Ha szereted a hasonló méretű telefonokat, tetszeni fog.
(#63787) fi:zi'k
A társasház biztosítója téríti meg a kárt.
-
*Ropi*
félisten
válasz radi8tor #63800 üzenetére
Kéri Mária meg remélhetően tanult a szilveszteri esetből és playbackelt.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Automata kávégépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4