-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
UHHH
őstag
Ance: Emag: Döntsd el te, hogy milyenek a nyitási akciók! Több oldal is van az akcióknál, scrollozz jobbra.
-
Exian
addikt
válasz blaca83 #91793 üzenetére
Én félig meddig viccből írtam, amúgy engem is érdekelne starapabíróbb modell nem igaz, hogy ilyen törékenyre kell ezeket a sz@rokat csinálni. Persze nem kell dobálni, nekem speciel még egyetlen cuccom sem törött, de a gyerek az gyerek. Megfogni sem tudja adott esetben, ahogy kellene és máris kicsúszik vagy repül a kézből. Jó biztosítás nem árt!
-
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Egyik családtagom kért meg, hogy nézzek nekik valami tabletet karácsonyra.
Egy 7-8 éves gyerek és a szülők használnák leginkább.50.000 Ft a max keret amit rászánnának és ebből kellene a legjobb Ár/Érték/Teljesítmény arányút megtalálnom.
Ti mit ajánlanátok leginkább?
Android, Windows vagy APPLE?Mostanában nem olvasgattam ezen a területen, nem tudom mit lenne a leginkább érdemes.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
-
NGA
addikt
Keresnék pécsett megvételre, vagy próbára Minidisc lemezt.
-
rnrn
aktív tag
Sep 09, 2020 20:38PROCESSED AT ORIGIN HUB
Sep 09, 2020 20:37RECEIVED SHIPMENT
Sep 06, 2020 21:15Package has been sterilized and shipped out.
Sep 06, 2020 14:25Our warehouse has started packing your items.
Sep 06, 2020 14:22Order submit.Tegnapra volt kalkulálva egy csájníz csomag érkezése, de nem jött meg. A fenti eseménytörténet alapján, hol járhat most (vastagított rész). Ehhez -- is -- láma vagyok. Köszi!
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Tud esetleg ajánlani valaki Pécsen olyan telefon szervizt ahol foglalkoznak Xiaomi telefonokkal?
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
-
Silenzio
addikt
válasz Bigemperor #91729 üzenetére
Én rendeltem, ma veszem át, de ha jól sejtem, így bukó a dolog, nem tudom odaadni neked a jóváírás kp-ját. Bocs, csak most láttam.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Az lehet, hogy a tápban annak az ágnak a kimenő pufferei haltak meg -> bár csak jobb tápoknál vannak szétválasztva a kimenő kábelkötegek szűrés szempontjából. Általában csak oda van szórva párezer uF kondi a közösített 3,3-5-12V-ra.
A HP ProBook-nak inkább valami melegedés gondja lehet (akkuról akkor is kéne mennie, ha bajos az adaptere). Pucolni. Alaplaphiba is lehet
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
a2d2
addikt
válasz csehe02 #91770 üzenetére
Nekem ugyanezt csinálta tegnap lányom asztali gépe. Minden szép és jó volt, majd egyszer csak megfagyott és utána nem tudott már többet elindulni, 2-3mp után újraindult.
Elkezdtem szétszedegetni, végül a megoldás az lett hogy a DVD-be menő tábkábelt dugtam a HDD-be a DVD pedig áram nélkül maradt.
Lehet hogy csak tápcsatlakozó volt laza, de az is lehet hogy a táp haldoklik és most ez a külön ág csak a HDD-t táplálja és így bírja.
A lényeg hogy az áramellátást kellene ellenőrizni. Én kölcsönkérnék első körben egy új adaptert hogy azzal megy-e.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
csehe02
csendes tag
Hello, van egy Hp Probook 6560b laptopom, nem mai darab, de ritkan is hasznalom. Elkezdte azt csinalni, h bekapcsolaskor kb 2-3 masodperc utan kikapcsol. Tundatok ajanlani laptop szervizet Pecsen? Koszi
-
IO.sys
őstag
válasz batyuska100 #91766 üzenetére
Hm. Az probléma, ha nem olyan jó a szerviz, mert nem tudok többet.
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz IO.sys #91763 üzenetére
De legalább a 3e forintos hardverapós franc tudja honnan származó 100% legális kulcsot eladhattad neki 10e forintért. Vagy a KMS-t, ha profit maximalizálni szeretnél
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
IO.sys
őstag
Meredek! Időssel már nekem is volt dolgom, kétszer voltam nála háznál, a végére történész szakvizsgát tudtam volna tenni a kommunistákból, bár még mindig nem tudom, mi az. Meg szedjek le egy filmet, mi az nekem, és amúgy is nézzem már meg a 40 éve porosodó hobbiját. Azóta nagyon kerülöm őket.
Ma meg a reggel 7:20-as műsor után este fél 8-kor tántorgok felfelé a lépcsőházban és egy másik szomszéd megállít, hogy a férjének azt írja ki a gép, hogy aktiválja a windowst. Anyátokat már.凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
Exian
addikt
Na, jelentősen túlbonyolítottuk ezt a dolgot... vagyis bonyolítottam. Fogtam a modern, mostani laptomomat, amin mindössze egyetlen jack aljzat van, rádugtam a Jack-RCA kábelt és megkérdezte, hogy mit csatlakztattam... fejhallgatót, headsetet, mikrofont, avagy esetleg vonalbemenetet? Utóbbit választva simán megy a felvétel, ahogy akartam. Hát akkor erről ennyit
-
-
Exian
addikt
Kellene nekem egy olyan ezer éves laptop, amin van LINE-IN bemenet hangkártya ügyileg. Bármilyen régi gép lehet, teljesen mindegy. Egy a feltétel, hogy működjön Akku nem számít. Ha nincs benne merevlemez, az sem baj.
Van esetleg valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
-
Exian
addikt
válasz IO.sys #91755 üzenetére
Karriercsúcs? Francokat Majd amikor ÉJJELENTE, éjféltől hajnali 4-ig bezárólag bármikor hívogat az elmebajos ügyfeled, hogy MOST AZONNAL menjél. Nekem volt ilyen... igaz, nem tehetett róla az illető. Sajnos NAGYON hirtelen jelentkezett nála az öregkori demencia és egyéb leépülés. Idős volt, 70-en túl, de amikor először voltam nála, még semmi gond nem volt, aztán évekig jártam hozzá, és egyszercsak jöttek ezek a sztorik... nehéz volt kezelni és igen kellemetlen ügyek származtak belőle. Cetlikre irkált összegeket és neveket, hogy ennyit-meg annyit kinek-mire adott, aztán folyton összekeverte a cetliket és neveket, aztán rajtam követelt X tízezernyi pénzeket, meg összekevert a Telekomos szerelővel és amiatt is hívogatott, hogy mostazonnal menjek megjavítani a telefonját, meg hogy milyen volt múlthéten Pakson (sosem jártam Pakson), ésatöbbi. Nagyon gáz volt. Gyorsan meg is szakítottam vele mindenféle kapcsolatot, mert erre nem vagyok felkészítve, nincs képesítésem ilyen esetekre. És sajnos ilyen volt már több, én már igen félve megyek egy bizonyos korhatár felett... le is építettem szépen lassan az ilyen jellegű "állandó ügyfeleket".
Egy részeg állat ehhez képest szerintem egy jól kezelhető partner tud lenni
[ Szerkesztve ]
-
IO.sys
őstag
Valószínűleg eljutottam karrierem csúcsára. Reggel 7:20-kor rámírt a fura szomszédom feltehetően részegen, hogy itthon vagyok-e, mert beszorult a nyomtatóba a papír. Aztán hívott messengeren, kinyomtam, és mire elküldtem a nőági felmenőjébe, már nyomta a csengőt. Sajnos pont olyan az ember, mint a real world sorozatgyilkosok, úgyhogy nem rúghattam le a lépcsőn.
-
IO.sys
őstag
USB 3.0 A-B kábelt keresek. Minél rövidebb, annál jobb.
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #91729 üzenetére
Ha valaki az Extreme Digitalban venné most valamit,ahogy korábban írtam,legyen kedves gondoljon rám és jelezzen. Köszönöm.
-
rnrn
aktív tag
Köszönöm a tippeket, ötleteket és az egyéb hozzászólásokat.
Családi házban lakom, melléképületben alakul a konditerem, nem zavarok senkit. Szóval, ha van feleslegesnek tartott, gondolt súlyzótok, tárcsátok, jelezzétek légyszi és ha meg tudunk egyezni, akkor átveszem...
Köszönöm szépen! -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Aznap nem... Egyéb estéken mikor pl. este 9-kor áll neki csattogni, akkor szokták verni a fűtés csövet az egyéb körülötte lakók.
Régen volt egy olyan kretén a szembe szomszéd felett, aki bokszzsákot szerelt be a gyerekszobába, mert neki edzenie kell... Csak nem a jó szomszéd felett csinálta, mert az átment és alaposan helyrerakta (de csak verbálisan, verekedés nem volt). El is költözött a bokszos hamar.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Tavaly szilveszterkor késő este mikor bulizni mentek az emberek, akkor a szüleim egyik szomszédjának az volt az ünnepi program, hogy csattogott a mellező géppel a panelban, de órákig.
-
rnrn
aktív tag
Otthoni konditerem kialakításán dolgozom. Kézi súlyzókból 3-4-5-6-7-8-9-10-12,5-15-17,5-20 kg-os sorozatot szeretnék fixen, hogy ne kelljen sohasem átszereléssel foglalkozni. Ehhez a sorozathoz keresek párban súlyzókat (bolti/maszek cucc) és/vagy tárcsákat. 1 és 1,5 collos rövid rudakat készítek/készíttetek 35 cm hosszban, ill. lesz egy kajak jó és erős súlyzó tároló (ilyesmi). Erősítő padot most keztem el nézegetni, ezek sztem jók lehetnek (1 és 2); vélemény? A futópad már megvan, a multimédia rendszer is alakul.
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
SportsDirect rendelésbe beszállna valaki netán?
Írjon akinek netán van kedve.
-
-
-
rnrn
aktív tag
Nem szokott közületek valaki Borsodba menni olykor? Miskolcra küldenék egy apró csomagot... A posta horror ahhoz képest, mint ami a csomag értéke... Köszi!
-
Csepy
őstag
válasz batyuska100 #91722 üzenetére
Nem, Ricardo is Somogyban lakik, csak itt nem szokott ténykedni.
Regards: Csepy
-
Lacko87
tag
Sziasztok,
Tudja valaki, hogy mi épül a Praktiker és a Jysk között? -
Bigemperor
senior tag
Srácok!
Ha esetleg valaki kisegítene, megköszönném.
Adott egy Extreme Digitalos vásárlásom, egy kontroller, ami gariban elment szervizbe, ahol jóváírást eszközöltek rá. Rendesek a srácok, felajánlották, hogy gyakorlatilag bármire levásárolható. Jelen pillanatban nem szeretnék semmit vásárolni ott, persze ez bármikor változhat, de most jobb volna a cash, másik kontroller már van. Ha esetleg valaki venne ott mostanság 7500 ft-ot meghaladó dolgot, az kérem jelezze pm-ben még a vásárlás relizálása előtt nekem. Nagyon hálás köszönet előre is.[ Szerkesztve ]
-
Szilofon
aktív tag
[link]
Philips AC4080 kombinált légtisztító és párásító eladó,olcsón.Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
Silenzio
addikt
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Exian
addikt
Vigyétek, vegyétek!
-
a2d2
addikt
válasz batyuska100 #91720 üzenetére
Én azt sem tudtam hogy van ilyen térkép. Felvettem most én is magam.
Bár eléggé beugrott a Jay és Néma Bob végeA pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
emre
veterán
válasz batyuska100 #91722 üzenetére
egy pécsi topikban?......hát könnyen elképzelhető
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Topikgazda
válasz batyuska100 #91720 üzenetére
Ja, már rég nem Kijöttünk falura pár éve
-
batyuska100
senior tag
@Janoska26
Te még a TérkéPH!-en bejelentett címeden laksz? Ebben az esetben itt vagyok a szomszédos utcában. -
őstag
válasz CPT.Pirk #91717 üzenetére
Valószínűleg túl vékony. Nekem eddig a 200g/nm szövetfólia jött be legjobban. Az kitart. Egyébként kavics alá megy, hogy a kavics ne tűnjön el a földben egy idő után. Pár ember mellettünk elérte, hogy megszüntessék az út melletti parkolót, így nem tud megállni senki, aki hozzánk jön....
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az agrokeres geotextíliát használtam, de nem sokat ért. Ahol kivágod a lyukat a növényeknek, ott a gaz is feljön. Ahol nincs lefedve kővel vagy fa hánccsal, ott meg szétporlad a szezon végére...
-
őstag
válasz Bigemperor #91713 üzenetére
Köszi! Megnézem őket!
-
Bigemperor
senior tag
[link] Carbo-depo, itt vettem geotextíliát, kétféle tuti van.
Keresek homokkő szürkés, esetleg (ha van) drapp bontott téglát, vagy hasonló színű és méretű bontott szegélykövet, térkő elemet, téglát, stb. Kb 70 db kellene, a régi típusú hagyományos téglaméret megfelelne.[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Náluk esetleg? Náluk szoktam vásárolni, de ilyesmit még nem vettem.
Vagy AgroKer a Megyeri úton? Ott is sok minden van, ott is szoktam vásárolni.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Üdv! Geofilcet (de geotextíliának is hívják) keresek. Tud valaki olyan helyet Pécsen, ahol lehet kapni? Praktikeren kívül. Köszi! Korábban már vettem, de elfelejtettem, hogy hol. Tekercsben volt, 2 m széles. Valami olyan kellene.
-
MZsoltee
veterán
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
krizso72
csendes tag
-
IO.sys
őstag
Szerintem Alpha. Nem tudom, hogy az ott szervizvezető Gábort szoktam e látni a BGA topikban, de azt tudom, hogy felnőtt műszaki problémái vannak, durvábbak egy újragolyózásnál. (Gáborral együtt jártunk sysadminra vagy PLC-re, nem emlékszem.)
-
IO.sys
őstag
Azt írtad, hogy ő azt mondta, hogy újragolyózni ne vigyél hozzá semmit, mert 1 hónap a munka szavatossága. Azzal van a baj, hogy általában jól kell mennie, nem pedig általában rosszul. Az újragolyózás ha jól van elvégezve, az a gyárival közel egyenértékű vagy jobb végeredményt ad. Ha totál kiszáradt, nyúzott, öreg PCB-t újít fel vagy nem jó anyagokkal dolgozik (tehát nem ért hozzá), annak semmi köze az újragolyózás módszertanához vagy az ilyen javításokhoz általában. Ha nem ért hozzá, akkor valóban, csőstül dőlnek az előre nem látható tényezők, ez teljesen igaz. (A véletlen az az, amiről nincs ismereted.)
Én is azt mondom egyébként, hogy ne hozz hozzám tabletet, mert 50%, hogy jó lesz a végén vagy megdöglik a javítás alatt. De én bevallom, hogy nem értek hozzá, főleg az oldhatatlan, ragasztott alkatrészek és a papírvékony PCB-k miatt, utálom is, már nem is vállalok. Pedig mezítlábas indiaiak futószalagon csinálják őket és könnyen meg is oldják, csak nekem nem áll a kezemre. De ennek semmi köze ahhoz, hogy egy tablet javítás 50%, hogy sikeres lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz IO.sys #91700 üzenetére
Hát pontosan erről van szó. Akkor miért mondtad elsőre, hogy valami nem kerek? :) pontosan az ilyen előre nem látható tényezők miatt mondja az ismerősöm úgy általában, hogy egyszerű, olcsó, könnyen pótolható gépeknél nem javasolja. Főleg, hogy (valamennyit) akkor is kell fizetni, ha nem jár sikerrel (drága a golyó...), vagy ha pár hónap múlva elszáll, akkor bukta a teljes összeg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest