-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
UHHH
őstag
válasz IO.sys #90287 üzenetére
Évek óta használok duál kamerát autóban. A vásárlás óta egyszer volt, hogy amikor álltam nekem jöttek fékezés nélkül. 1.3 milla kár, a "tettes" biztosítója fizetett! Azért vettem duált, mert előző autómnak is úgy mentek neki, hogy álltam.
Fényes nappal volt mindkettő eset. Szép videó lett, bár elismerte a tettét az elkövető.
Baleset rögzítése céljából a minőség nem kell, hogy szuper legyen, a lényeg úgyis látszik.De neked valami más kell, kínai minikamerákkal lehetne operálni. SQ11 és társai.
A galamb etető melyik utcában van? S vajon mit tettél, hogy ezzel büntet?Más: Áramszünet miatt halt be pár router-táp, jelezték nekem...
[ Szerkesztve ]
-
IO.sys
őstag
válasz Dluinet #90288 üzenetére
Eddig nem tudtam elképzelni, hogy mi a jó ezekben a kijelzős visszapillantókban, pláne videoközvetítésen át nézzem a mögöttem lévő világot, de látom a rációt benne, tetszik. Köszi szépen. Valami jó akcióban meg kéne fogni.
(#90297) milangfx:
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
0xmilan
addikt
Koszi az inputot mindenkinek! A Markus ismeros a bestbuy topikbol, de elso korben olyanra gondoltam, hogy besetalok itt Pecsen valahova es megveszem helyben; meg erre most azt irjak, hogy Pesten sincs keszleten. Korbenezek meg.
(#90287) IO.sys
Vegyel teslat -
őstag
Amikor CPT.Pirk tanácsára hosszan kikapcsoltam, akkor úgy látszik történt valami, mert visszajött, csak nem rögtön, hanem kellett neki kb. fél óra. Most úgy néz ki, hogy minden eszköz kap netet.
A routerbe 3 kábel van. 1 az AP-be, egy a dolgozószobába, egy pedig egy másik szobába megy. Korábban a dolgozóban lévő gépről játszottam le filmeket a másik szobában. Azok még nem látják egymást. Lehet reggelre az is meggyógyul.
Gondolom halódik a telekom router.
Mindenkinek köszi a segítséget! Talán helyrejön. -
Ott inkább a DHCP nem megy, és valószínű pár eszköz még tartja a címét... Ez igen fura, mert a DHCP szerver a router, és ha az újraindul, akkor szépen kioszt új címeket.
Húzd le az AP-t, router újra, AP újra.
Ha kábelen csatlakozol a routerre, akkor mi történik?
Ami csatlakozik, de nincs háló, az milyen IP-t kap?Mutogatni való hater díszpinty
-
IO.sys
őstag
Hát, lehet, hogy a DHCP leases be van ragadva. Ez akadályozza meg a routerben, hogy két eszköz ugyanazt a címet kapja, fizikai cím alapján működik. Nem tudom, hogy informatikus nélkül meg lehet-e oldani. Amúgy 1 naptól 1 hétig terjedő időtartamban szokott lefoglalva lenni mindig a fizikai cím a routerekben.
-
őstag
Üdv. Ma volt valami áramszünet szerű itthon, mert a gépek órái elszálltak.
Azóta az is gond, hogy a vezetékes net megy, de a wifi-re csak az ios alapú gépek tudnak csatlakozni és használni a wifi-n a netet. Az androidosok egyik sem (azt írja pl. telefon, hogy nem sikerült ip címet konfigurálni), a windows alapú laptopok kapcsolódnak a wifire, de nincs internetkapcsolat.
Ezt most végképp nem értem. Valakinek van ötlete? -
nagyúr
válasz IO.sys #90287 üzenetére
Minél nagyobb a látószög, annál szarabb/használhatatlanabb lesz a kép.
Egy egységen két kamera változatot érdemes lenne meggondolni, viszont akkor a belteret is veszed és lesz egy kis holttér is.Például ez. bemutató video
vagy Vantrue N2 Pro Uber Dual Dash Cam[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
IO.sys
őstag
Én valami mozgásérzékelős dash camot keresek, mert ma rájöttem, hogy nem azért kell mennem hetente autót mosni, mert a madarak szeretik pont az én autóm sötétkék színét, hanem mert valamelyik szomszéd teleszórja egy nagy marék kenyérdarabbal, a madarak eszik, közben békésen teleürítkezik az autót. Ma észre vettem a sok kenyérdarabot végig az autón. Fasza kertvárosi gettó! Csak kapjam el.
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Valaki használ autós GPS nyomkövetőt? Van ajánlott típus?
Kb ezek a követelmények:
- vagy közvetlenül akksira köthető legyen vagy USB kábelen folyamat tölthető legyen (legyen benne túltöltés elleni védelem. A kinézett TKStar itt hasalt el)
- modern SIM foglalata legyen (ez itt bukott el az értékelések között megbújva: [link])
- ne OBD2-es csatlakozós legyen (gondolom ez lenne az első amit észrevennének)
- 3G SIM-es előny (gondolom időtállóbb ilyent venni)
- legyen beépített akksija
- mágneses legyenKöszi!
UI: bár most jobban utánaolvasva mi is ez az m2m sim, lehet hogy pont ilyen kellene
[link]Itt is árulják: [link]
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
hattrickuser
aktív tag
Eladó Huawei P20 Pro: [link]
-
zsolt19900
őstag
amennyiben nem kel el az előttem jelentkezőknek, jelezz köszönöm
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Silenzio
addikt
Sziasztok. Felhívnám mindenki figyelmét a hirdetéseimre. Fotós cuccok vannak:
Sony A5000 60K
Panasonic FZ-81 bridge 4K videóval 56K
Olloclip lencseszett iPhone-hoz (X-től felfelé) 10K
Nikon 1 J5 kameraszett 125K.Pécsiek bátrabban alkudhatnak.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Ferdzsoo
addikt
Van egy problémám nemtudom ki tudna segíteni.
Első körben azt gondolom hogy akinek van Samsung Dex-e.
Van egy s8-am aminek kitört a sarka, eddig működött, de most megbaszogattam valamit és nem működik a kijelző. A nagyobb bajom hogy nem tudom feloldani a telót és így nem tudom lementeni az adatokat sem róla. Samsung dex-el ez működhet? Hogyan tudnám a telefonzár pint így beadni akárhogy hogy lementhessem az adatokat?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
a2d2
addikt
válasz 0xmilan #90272 üzenetére
Én ezeket szedtem össze anno kritériumnak:
[link]Emellé jönne még a fém talp de az ilyen kategória mind fém talppal jön.
Az előzmény hogy vettem egy nagyon csili-vili bőrnek hirdetett széket anno KIKA-ban de otthon kiderült hogy a háttámla műbőr volt és meg is karcolódott az első héten, vihettem vissza.
És fontos hogy vagy textilt vegyél vagy bőrt. Textilbőrt, műbőrt meg nem tudom milyen nevekkel megy még el kell felejteni nagy ívben hacsak nincs kedved 1-2 évente áthuzatni.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Exian
addikt
Arra figyeljetek, hogy a kartámasz külön legyen a háttámlától. Van sok típus, aminél rögzítve van az ülő laphoz meg a háttámlához is, na azok szeretnek törni. Meg hát rengeteg tervezési hiba, meg átgondolatlan megoldás van, melóhelyen az asztalosunk tudna mesélni, aki szokta az irodai székeket javítani nálunk...
-
Ajándékok
aktív tag
válasz 0xmilan #90272 üzenetére
Metro-ban 40k a sigma ec901.
Erős, minden állítható, de kemény az ülőfelület és gagyi a kartámasz rögzítése.Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
0xmilan
addikt
Forgoszeket honnan es milyet erdemes? Van ajanlott darab vagy ami kerulendo?
A 20 ezres kategorianal valami komolyabbra gondoltam, de nem kell, hogy vilagitson meg zeneljen. Koszi -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Van FX6300 / FX4300 környéki AM3+ procija valakinek elfekvőben ocsóé?
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Ferdzsoo
addikt
Köszönöm mindenkinek! Első körben bepróbálom ezt a Krisztinát, (LOL) ez van a legközelebb...
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
-
Exian
addikt
válasz Ferdzsoo #90264 üzenetére
Persze. Én egy varrónőt tudok. Hozzá hordjuk zipzár cserére az arra érdemes pulcsikat, kabátokat, egyebeket. Évek óta. Nem occsó' sok esetben, de volt már sok pulcsi, kabát, amit érdemes volt megmenteni (pl. olyan kabát, ami 15e és afeletti és amúgy hibátlan, annál nem sajnáltuk a ~2500 Ft-os zipzárcserét).
[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
Pécsen javítanak valahol zipzárt? Egy táskának szállt el...
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Exian
addikt
Nahát nahát! A 9 éves fiam kápráztat el olyan informatikai dolgokkal, amikről fingom nem volt.
Biztos mindenki ismeri, de nekem új volt: PC-n YouTube videó lejátszás közben ha bepötyögöd hogy "awesome", akkor elkezd színesen villogni a tekerő sáv, meg a HD felirat, ha van.
Tegye fel a kezét, aki szintén burokban élt eddig ezzel kapcsolatban pedig nem új dolog... Egy 9 éves jobban tájékozott a világ nagy dolgairól, mint én...
-
Exian
addikt
Holnap egyeztetek az árról a kolléganőmmel.
Viszont közben kiderült, hogy a tápkábele és a távirányítója nem került elő. Még. Lehet, hogy nem is fog, de mindenképp pótolva lesz valahogy, tehát úgy lesz eladva. Kicsit kacifántos az ügy, most nem részletezem, de aki tárolta a TV-t a dobozában, elkeverte ezeket. Lehetséges, hogy ahol használták lakásban, ott maradt, de úgy tudom, az is el lett adva. A kolléganőm, mint örökséget, már így kapta meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Exian
addikt
Kolléganőmnek lesz egy eladó jó nagy Samsung TV-je. Úgy örökölte, valószínűleg nagyon keveset ment, akié volt, már sokat nem tudta használni, talán 1-2 hónapot. Garancia elvileg lenne rá, de sajnos semmi papírja nem került elő. Dobozában lehet elvinni.
A típus:
Samsung UE65MU6102K, 65"Igazából az ára kérdéses. Jöhet javaslat, ajánlat. Új ára 200e felett volt, úgy gondolom valahol a fele kb reális lehet.
-
-
-
Exian
addikt
válasz blaca83 #90246 üzenetére
Én az EleketroUNO-ba járok ilyesmiért évek óta.
Két üzletük van, egyik a vasútállomás mellett (Pécs 1. 7623 Pécs,Rét u 47.), meg egy a Szigeti tanyánál. Utóbbi nagyker jellegű, lehet, hogy nincs mindenből kis mennyiségben vásárolható kiszerelésben.
Esetleg Daniella Villamosság, de őket nem ismerem, nem vásároltam, egyszer voltam bent, hogy vegyek egy érvéghüvely fogót, de a ~20ezres ár hallatán kimenekültem
[ Szerkesztve ]
-
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Pécsen hol érdemes "villamossági dolgokat" venni?
Most újítjuk fel a lakást és új kábelekre, dobozokra és kapcsolókra lenne majd szükségem.
Melyik boltban érdemes bevásárolni?
Van valakinek esetleg kedvezménye valahová?[ Szerkesztve ]
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Ferdzsoo
addikt
Sosem értettem miért számít ez (még akár így is, nemhogy teli árban!) jó vételnek.
Itt van 2 év garival 30k val drágábban. A két év alatt pont azt a 30k pluszt fizeted ki az előfizuval. 3 gb netért.meg 20 forintos percdíjért? LOL.
Ok. egy előnye van az átlag usernek, nem kell egy összegben kifizetni. helyette előre elkölti a pénzét. Okos gondolat."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
UHHH
őstag
Drága telefon?! A telekomnál elírtak talán valamit, mert a Samsung Galaxy S10+ 512 GB Dual SIM -es telóra a legkisebb telekomos előfizuval is (1.890Ft per hó) adnak 110 000 HUF kedvezményt.
0 Ft induló + 22 hónapig 7850 Ft (Teljes vételár: 172 700 Ft)
Ha dominóról vált valaki előfizusra, akkor 150 000 Ft körül van a vége.
Domino simet meg egy ezresért kapsz online is.Még 247 db van raktáron! Szóval siess! Listaára 283 580 Ft, szóval megfelel a 300 000 Ft-os telónak.
[ Szerkesztve ]
-
rnrn
aktív tag
Khm... Ha lenne 300 ezer Ft-otok telefonra és 500 ezer Ft-otok táblagépre, ti mit vennétek? Hát, nem vagyok egy irigylésre méltó helyzetben... Köszi!
-
IO.sys
őstag
Na most, hogy laptopozunk, most vettem egyet 2500 Ft-ért.
-
-
őstag
Vissza fogom küldeni, ha nem kell senkinek. Ez csak egy felajánlás volt, ha bárki itt megveszi az áránál olcsóbban. Akkor nekem sem annyi gond, mint visszaküldeni. Ennyit ér ez meg nekem. Ha valakinek kell ekkora tévé, akkor meg ő is jól jár az ára miatt. Ennyi.
Biztos a futárcégnél sérült. Csak a foxpostnál az a szabály, hogy a csomagkiadó előtt nyisd fel és ott vedd kamerára, hogy sérült. Kinyitottam ott, de ezt a kis sérülést nem vettem észre.
Kb. ilyen összegért lehet venni a bizományikban garancia nélküli, ki tudja mennyit használt tévéket ebben a méretben.
[ Szerkesztve ]
-
IO.sys
őstag
Azt pár ezer forinttért lehet venni USB-set.
De szerintem ilyen erőgép nem kell erre a felhasználásra, ez inkább egy visszafogott játszós masina.
Tudok a célra használt üzletit, ami az én kezem által felújítva sok évig jó lesz és 50.000-rel olcsóbban megúszható. Várni kell rá, más baja nincs.凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
IO.sys
őstag
Az igényeihez még sok is, de szerintem a konzumerek közt nem rossz, ha van rá ennyi pénz.. Egyedül az FHD felbontás nem tetszik, az natívan ezen a méreten túl pici betűket eredményez, nagyítva meg vagy homályos vagy csámpa lesz minden.
-
Exian
addikt
Nem tudod visszaküldeni 14 napossal? Mondjuk a sérülés miatt lehet, hogy necces. Ha átvetted így és utólag derült ki, lehet, hogy így nem veszik vissza. Mondjuk ha viszont tényleg már így kaptad, akkor a futárcégnél is megérne egy misét a dolog, persze, utólag ott is legyintenek rajta maximum. De az is előfordulhat, hogy már az értékesítő boltnál sérült.
-
-
őstag
Esetleg az IKEA? Úgy tudom már működik a pécsi átvevőpont.
Más:Eladó 22-es tévé. Vadiúj, 2 év garival, mindenével, dobozában. Sajnos túl nagy oda, ahova nekem kell. A felső keretén van egy kis repedés, ami a használatát nem befolyásolja és alig látszik. Nem is vettem észre, szerintem a kiszállításnál keletkezett, mert én csak odapróbáltam, ahova kéne és bekapcsoltam. Az új ára 31.000 volt, 25.000-ért vihető pár naposan.
-
Utka
aktív tag
Üdv!
Erről a lapiról mit mondtok?
Lenovo V155 81V50016HV
Szerk:
WEB, levelezés, fotók, családi videók(Optikai meghajtány!!), minimál office.Köszönöm.
Utka
.[ Szerkesztve ]
Víg napot polgártárs! Nem értek a lovakhoz.
-
NGA
addikt
Keresek lehetőleg kertvárosban valakit, aki:
- egy Fujitsu Celsius H700 laptopot ujrapasztáz, kitakarít, és valószínűleg ventillátort cserél benne, mert kerepel. -
-
-
M_AND_Ms
veterán
-
-
-
Vaze
őstag
Sziasztok
Pecs es kornyeken,tudnatok ajanlani konyhabutor boltot?Olyan bolt kellene,ahol tudok is rendelni + online fizetni.Koszonom[ Szerkesztve ]
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
M_AND_Ms
veterán
válasz DajaPécs #90208 üzenetére
"Dellnél a Latitude pl. fém fedeles, magnézium ötvözet erősített kasztni"
Mégha igaz volna. Műanyag az egész, talán belül van valami fém. A zsanér csavarjait kéthavonta utána kell húzni, mert különben nyeklik, csaklik az egész. Amúgy, jó gép. (Latitude 5580)Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
csendes tag
válasz s7evcsenko #90201 üzenetére
Fú erről órákat lehetne beszélgetni és magyarázni, pont mint minden vásárlásnál, utána kell nézni kicsit. Kategorikusan megkülönböztethető az üzleti kategória és a konzumer.
Megnézed, ha már HP, akkor ott a Probook, Elitebook szériák. Dellnél a Latitude pl. fém fedeles, magnézium ötvözet erősített kasztni stb, nem ilyen nyekenyóka műanyag ami fél év használat után szétesik és hardveresen is kb egy tablet szintjén van. Üzletiek új korukban 300-400 ezer forint körüli összegbe is kerültek és még a mai napig is többre mész velük mint a szóban forgó darabbal. Amit már a többiek is írtak. Lenovo ThinkPad, Carbon ugyan úgy ilyen jó választás lehet. -
Topikgazda
válasz s7evcsenko #90204 üzenetére
Van itt egy jóképű X1 Carbon, ez kell neki [link]
-
válasz s7evcsenko #90198 üzenetére
"A tulajnak még a win is gondot okoz, a haja kihullana az ubuntutól. "
Akkor meg pont azért mindegy, hogy mihez nem ért.
Különben ja, ezt érdemesebb cserélni, valami használt üzletire, amiben számítási teljesítmény is van. Meg 8GB RAM és SSD. azzal 6-8 évig nem lesz gondja.Lenovo T430, 450, Dell E6430, 7240, ilyesmik az értelmesek.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz s7evcsenko #90201 üzenetére
Használt ThinkPad, használt EliteBook. Igaz gyorsak azok a gépek se lesznek, jellemzően kell beléjük SSD-t rakni, viszont össze vannak rakva valahogy.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
a2d2
addikt
válasz s7evcsenko #90196 üzenetére
Mire használná?
Ha alapvető dolgokra (böngészés, levelezés, facebook, youtube, ...) akkor Cloudready-t rá és meg van oldva minden!
[link]A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
s7evcsenko
addikt
válasz DajaPécs #90200 üzenetére
Mi az ismertetőjele egy valamirevaló használt üzletinek?
Belenéztem a laptop apróba, de ami ott van, az rosszabb, mint ami a mobiloknál van.
Egy full hozzá nem értő honnan tudja, hogy melyik az üzleti, és melyik a kerülendő?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- Python programozás
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest