-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
Ha már muzsika. Ha láttok használt iFi iDAC2-t, szóljatok mán lécci.
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
Exian
addikt
Tudja esetleg valaki, hogy mi készül a koripálya területén? Mintha valami tábori kórház jellegű létesítmény készülődne, vagy nem tudom. Kisebb nagyobb sátrak, és több mentőautó álldogál ott mindig.
-
esgabor75
csendes tag
Xbox360 nem kapcsol be, valószínű kontakt hiba.
Tudtok ehhez értő szakit? -
Hunter2
addikt
Ha valakinek karantén/apokalipszis idejére egy kis néznivalóra lenne szüksége itt eladó 188db műsoros DVD egyben! [link]
-
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Cimborámnak lenne egy Xbox 360 konzolja, de sajnos nem tud játszani semmi 16+ játékkal mert az előző tulaj elfelejtette a family zár kódját. Valaki tudna segíteni hogy kell/lehet kiszedni? Youtubes videokon tul vagyunk, a kontroller kombinációk nem nagyon segítettek. Köszönöm szépen előre is!
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Ez egy iskolai feladat: " Készítsen ábrát az otthoni számítógép-hálózatáról! Az ábrán jelöljön minden hálózatra csatlakozó eszközt, adja meg azok pontos típusát, IP és MAC címét. A routerén jelölje annak külső és belső IP címét, a használt névszervereket és a router által kezelt DHCP tartományt is. A feladatot valamilyen (hálózati) diagram készítésére használható alkalmazással készítse. A feladat teljesítéséért 2 pont jár (és ennyi is szükséges), a harmadik pont az ábra kiemelkedő vizuális megjelenésével szerezhető meg. Az elkészült ábrát lehetőség szerint PNG vagy JPG formátumban adják le, de szüksége esetén PDF is használható. "
A megoldása nem probléma, de nem jelent biztonsági problémát?
A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
nagyúr
Ha nincs heti 2 nyomtatás, akkor Brother DCP-j105
Saját maga tisztíja a fejét, rendszeres időközönként. Ha 3 hónapig nem nyomtatsz, akkor sem szárad be.
Egy garnitúra festék legutóbb, itt Pécsen, 1200Ft körül volt."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Vaze
őstag
Meg 1 szavazat,az Epsonra,nekem egy Epson EcoTank L4160 van,kb 1 honapja vettem,nagyon meg vagyok elegedve vele
Igaz nem 40 ezer,de nagyon megeri.
Mar rengeteget nyomtattam vele,es alig fogyott a tinta.
Lenyeg az,hogy heti 1-2 oldalt nyomtason vele az ember,a beszaradas elkerulese vegett.MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
köpet
aktív tag
OK, epson +1, kellenek a színek.
Most epson sx130 van, azt kellene felváltani; nem szeretjük a ratyi mechanikája és az utángyártott patronokkal való kínlódás miatt, ellenben kb. 8 éve bírja.
Mondjuk azt néztem, hogy a gyári tinta mindhárom cégnél hasonló árban van a tankosokhoz (2-3eFt).[ Szerkesztve ]
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
Exian
addikt
Én Epson tartályost ajánlok. A világot ki lehet nyomtatni vele oda s vissza. Én egy töltetnyi (10e Ft) tintaszettel bődületesen sok fényképet nyomtattam ki. A nyomtató 40-50e, kapsz hozzá teli tartályokat plusz 2 flakon fekete tintát, azzal több ezer oldalt kinyomsz. Lehet olcsó literes tintát is venni.
Ha nem kell színes és nem szempont a fotónyomtatás, akkor viszont én valami feketefehér lézert vennék.
[ Szerkesztve ]
-
köpet
aktív tag
Urak, nyomtató vásárlásán gondolkodom. Otthoni használatra most mi az ajánlott?
A tartályos megoldások tetszenek, a család nem cserél patront, csak használni kívánja az eszközt hosszasan; kell a scanner, a duplex és a wifi nem feltétlen, a keret 4x eFt.
Ha jól láttam van epson, canon és brother ebben az ársávban, papíron a tudás megegyezik.
Talán a canon 2411 a legolcsóbb, meg jó emlékeim vannak az ip3300-al, erre hajlok jelenleg, de ha van tapasztalat, ajánlat, örömmel venném.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
nagyúr
válasz s7evcsenko #89574 üzenetére
Beláttam, itthon jobb az ellensúly.
De ahogy nézem egy nem létező dologról beszélünk."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-
nagyúr
Igazából hungarikum lett ez a fékek és ellensúlyok, még logika is van benne.
Magyar viszonyokra jellemző is, hogy a kormány nem egyensúlyban van, hanem saját magát fékekkel és és ellensúlyokkal korlátozná, ha akarná."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
köpet
aktív tag
Dluinet, Hcl: igazatok van, én sem olvasok, csak beszélek/írogatok összevissza.
Mondjuk én még "ellensúlyokként" tanultam, de az nagyon régen volt.
Akkor még azt hittem, hogy értelmiségi leszek...Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
nagyúr
válasz #TOTTI #89569 üzenetére
A hatalmi ágak egymást ellenőrzik és egyensúlyban tartják egymást.
Törvényhozás (parlament), közigazgatás (önkormányzatok, rendőség, stb), igazságszolgáltatás (alkotmánybíróság, a bíróságok, ügyészség)Montesquieu: Miután a törvényhozó, végrehajtó és törvénykező hatalmi ág közül bármelyik kettő összeolvadása zsarnokságba torkollhat, különválasztásuk és külön tartásuk a legbiztonságosabb megoldás a demokratikus berendezkedés fenntartásában.
Elhatárolásuk egyben lehetőség is arra, hogy egymást mérsékeljék. Az elhatárolás intézményi alapokon nyugszik: ugyanazon hatalmi ág nem lehet ugyanazon szerv vagy szervcsoport kezében. Ugyanakkor az egyes szerveket (szervcsoportokat) garanciális jogosítványok illetik meg a többivel szemben.
Viszont az egész fékek és ....súlyok fordítás hülyeség.[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
válasz Dluinet #89567 üzenetére
Ja hogy ez angol kifejezés Én csak a 2010 utáni narratívából ismertem, ahol már rosszul volt fordítva. Ugyanakkor myagarul nagyon hülyén hangzik az "egyensúlyok" (nincs belőle több darab...), és jelen esetben még nem is tök hülyeség (ahogy mondtam, megfeleltethető simán).
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
Akkor információmegosztás, de semmiképpen sem hiszem, hogy itt bárki megmondaná a másiknak, hogy mit gondoljon. De különben ami nem tetszik, az az ember egyszerűen nem olvassa, legalábbis nekem bevált
@köpet : Ezer helyen leírták már a hasonlóságokat, jól sejted
@Dluinet : Ellensúlyokat szokás ezzel kapcsolatban emlegetni.
[ Szerkesztve ]
-
köpet
aktív tag
válasz Sir Riccio #89546 üzenetére
Azt hiszem töriből át kell nézzem a náci hatalomátvétel időszakát, az lehetett valami hasonló, amikor demokratikus/köztársasági keretek között épül ki és erősödik meg egy totális rendszer. Kicsit erősnek tűnik az összehasonlítás, de a mechanizmus nekem hasonlónak tűnik, legalábbis az emberi sötétség, frusztráltság és indulatok terelése és felhasználása terén mindenképp. Az látszik, hogy a nyugati típusú demokrácia válságban van, erre "válasz" Trump, Johnson és Orbán. Utóbbiak között a fékek tekintetében van különbség, az első kettő nem az ellensúlyok leépítésével kezdte a munkáját, ezért a kormányzat nálunk érzékelhető túlhatalma elképzelhetetlen másutt. itt viszont kezd veszélyesbe fordulni a dolog, aki nem támogatja teljes mellszélességgel a fősodor törekvéseit, az ellenséggé válhat és szembetalálja magát a csőcselékkel. Ezek nyilván csak megérzések, ne legyen igazam.
-
Ferdzsoo
addikt
Esetleg valakinek elfekvő HDMI-Display Port átalakítója?
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Exian
addikt
Eltűntek az eMagról az olcsó (2-3e Ft-os) Windows 10 retail, meg az egyéb korábbi olcsó verziók.
Tudja valaki, hogy honnan lehet most nagy biztonsággal venni kódot olcsón?
Az eMagos kódok jók voltak, több gépre raktuk és (eddig még) nem volt gond velük, mindegyiket lehetett aktiválni.
De lehet, hogy annyira még sem volt legális dolog ez és esetleg ezért tűntek el? Vagy elfogytak volna a kódok?
Vagy a járványhelyzet miatt megugrott ennyire az áruk és ugyanazt adják most 20-30e Ft-ért?
[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
Van valakinek ötlete honnan szerezhetek sub 10k egyszerű (használt) irodai széket?
A home office miatt az itthoni nem túl kényelmes hosszú távon, és amióta egy nagyon nagy gyártónak a drága székében csalódtam és eladtam, akkor megfogadtam hogy soha többet nem veszek drága irodai széket. Amin most ülök egy ebédlőszék és ez viszont kényelmetlen.
Nyílván ez is csak átmenetileg kellene.[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nyilván nekem is szól amit írtál...
Nézd, amivel elkezdődött ott leírtál egy rakás tünetet, ami egy kivételével nem korona tünet, aztán érdemi választ nem kaptunk a kérdésekre... Utána meg jött az a táblázat, ami csak a hisztéria keltésre jó abban a formájában. Nem tudom min csodálkozol.
Mindenesetre jobbulást, akármit is kaptál el.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Bird
addikt
Velemennyilvanitas eseten tiszteletben tartom masok velemenyet is, itt azonban errol szo sincs. Megmondo emberek vannak, kioktato stilussal. Legyen szo koronavirusrol vagy barmi masrol... Hanyingerem van az egesztol.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
válasz Ajándékok #89526 üzenetére
Nincs egy oka a halálozási aránynak. Kevés lélegeztetőgép, az egy ok.
A többit meg kevésbé tudom értelmezni, mivel az a helyzet, hogy ha csak az egyik, vagy csak a másik betegségbe nem is hal bele valaki, a kettőbe együtt még simán belehalhat.@Bird : Véleménynek hívják.
@Sir Riccio : Ennyi
@Igazág téma : Azért ahhoz kellett 40 év szocializmus, meg utána 30 év vadkelet, hogy ilyen idióták országa legyünk, akiknek már tök felesleges is elmondani a valóságot.
Én már a szakmával vagyok így. Jön valaki kérdezni, inkább nem mondok semmi lényegeset, mert úgysem érdekli, mi miért van, vagy hogy esetleg ő hogy tudja megoldani a gondjait.Mutogatni való hater díszpinty
-
Sir Riccio
addikt
válasz CPT.Pirk #89545 üzenetére
Ez itt már rég nem demokrácia. A demokráciában minden érdekcsoport érdekei képviselve vannak, itt meg vagy narancssárga vagy, vagy így jártál és nem hiszem, hogy ez változni fog a felhatalmazási törvény elfogadásával, sőt! Mondjuk ez csak megérzés.*kacsint* Amit nem tudtak évekig tartó milliárdokat felemésztő migránspropagandával elérni, azt elérik most járványpropagandával és semmiféle fék nincs rajtuk, mert hát ki megy most ki tüntetni?
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Sir Riccio #89543 üzenetére
Nem mondtad neki, hogy a Pataki már megmondta, a _háttérhatalom_ felelős a vírusért amivel az emberek megfélemlíthetőségét tesztelik? (nem én találtam ki)
Amúgy mikor ilyen dolgokkal találkozik az ember amit te is írtál, akkor felmerül benne, hogy mi értelme a demokráciának, ha az így gondolkodó / megnyilvánulú embernek is annyit ér a szavazata, mint egy "normális" embernek.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
IO.sys
őstag
válasz Sir Riccio #89543 üzenetére
Igen, és az ilyenek mondják, hogy virtuális valóságban élek.
-
Sir Riccio
addikt
Pont ebből kifolyólag döbbenetesen be van szűkülve az emberek egy jelentős részének a tudata. Beszélgettem tegnap egy rokonommal (szándékosan nem írok pontosabbat) és teljesen ledöbbentem. Arra a kérdésre, hogy narancssárga-e az avataromon a hal, azt válaszolja, hogy de a Tiéden meg zöld a póló és ez azért van mert a Gyurcsány/Soros/balliberális bukott orvoskamara hazaárulók és géppuska elé kellene állítani mindet. Fél óra után szó szerint zsibbadt az agyam és azon gondolkodtam, hogy ez valami rossz álom, de rohadtul nem ébredtem fel belőle. Csak velük sajnos bármit el lehet hitetni és most már az eszközök is adottak hozzá és innentől ez csak egyre rosszabb lesz.
[ Szerkesztve ]
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
köpet
aktív tag
Uraim, nincs valakinek elfekvőben egy tp-link wr-1043nd routere véletlenül, olcsó pénzért?
-
köpet
aktív tag
Az átlag magyar nem olvas, csak kérdez, vagy/és hallomásból alkot megingathatatlan véleményt.
-
nagyúr
válasz Ajándékok #89534 üzenetére
Most ne magadból indulj ki.
Az emberek nem racionálisak.
Tájékoztatás sokaknál nem ér semmit. Egyszerűen ignorálnak, rosszul értelmezik vagy olyan következtetéseket vonnak le, amik nekik tetszik vagy szeretnének."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Ajándékok #89536 üzenetére
Meg aztán annyi hülye között, mint itt nálunk, mihez kezdenének az igazsággal?
https://www.reddit.com/r/hungary/comments/fo6diy/covid19_lockdown_in_europe_meanwhile_in_hungary/
-
-
IO.sys
őstag
-
IO.sys
őstag
Az nekem is gyanús, hogy a kormányzat tudja a tutit, amit szigorú titokként kezel. Túl sok jel utal erre. Gondolom, azért, mert úgy reagálnának az emberek, mint azon a black fridaykor, amitől a black nevet kapta.
-
torma1981
veterán
válasz CPT.Pirk #89528 üzenetére
Főleg, hogy rengetegen otthon vannak enyhe tünetekkel. Azok nincsenek is a rendszerben. A pécsi fő virológus is azt mondta, enyhe tünetekkel otthon kell lenni. Csak akkor kell szólni, ha kapkodja a levegőt, stb. Másképp nem kell kórházba menni. Az már mindjárt javítaná a számokat.
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
Mindenki milyen full okos a témakörben! Kicsit vicces ez az individumonkénti egy alternatív valóság...
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Ajándékok
aktív tag
A koronavírus nem legyengíti, hanem megöli az embert. Amiről Te írsz az az influenza. Olaszoknál, Spanyoloknál azért sok a halott, mert kevés a lélegeztetőgép.
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
UHHH
őstag
Kár, hogy nincs tilalom, azóta hány ezer ember adta át másoknak...
-
-
dunc
nagyúr
Az a baj rohadtul nem tudnak otthon maradni az emberek, de akkor majd kell otthon maradni...Nálunk már kiosztották a munkáltatói igazolásokat. (gondolom nem véletlen)
-
nagyúr
válasz MZsoltee #89517 üzenetére
Olaszországban dúl/dúlt az oltásellenesség.
Az idősek és a veszélyeztetettek nem kaptak influenza elleni oltást, mint nálunk
Egy egészséges szervezetet is erősen megvisel két ilyen erős vírus fertőzése egyszerre.
Még időben kicsit el is tolva, egy influenzában megfáradt immunrendszer nyakába kapja a koronavírust is, abból sem sok jó sül ki."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-
MZsoltee
veterán
válasz Dluinet #89516 üzenetére
Persze, ezért sem lehet összehasonlítani az amúgy sem értelmes statisztikákat.
Ugye a lábon kihordott koronavírus fertőzöttek sose kerülnek bele a statisztikába. És ebből mindenhol van. Németországban valószínűleg kevesebb, mint mondjuk nálunk, vagy tőlünk keletebbre esetleg délebre, ahol napok alatt összeomlott az egészségügy és most már csak azokkal az esetekkel foglalkoznak amik a legsúlyosabbak. Nem tudom elképzelni hogy az olasz számok pontosak a fertőzöttek számáról, maximum közelítő becslések. Nincs arra kapacitás most, hogy midnen fertőzöttet számba vételezzenek.
Nem akarom megölni a vitát, de ha jól gondolom van egy főhalálok, amit az orvos megállapít, valamint vannak a kisérő betegségek. Hogy az influenza és korona együttes jelenléte esetén mit állapít meg az orvos, azt ő dönti el. Nem vagyok orvos szerencsére.
Ha volt fő betegség, akkor az a halál oka és a koronavírus "csak" meggyorsította az elkerülhetetlent. Ebben az esetben nem a korona vírus a halál oka. Ez mondjuk logikus is, nehezen lenne értelmezhető ha 100 halálozásra jutna 300 halálok.A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Dluinet #89510 üzenetére
Így van. Továbbá mivel az sem egységes, hogy melyik országban mennyire csinálják a teszteket, megint csak nem lehet érdemi összehasonlításra felhasználi ezeket a számokat.
Ebben a múlt pénteki cikkben jól összeszedik, hogy népesség és elhelyezkedés alapján melyik ország miként csinál teszteket: [link] Jól látszik belőle, hogy jelenleg nincs értelme összehasonlítani az országonkénti betegedés / gyógyult / halott számokat.
-
nagyúr
válasz s7evcsenko #89512 üzenetére
Pontosan meghatározott mérési módszerekkel végzett méréseket lehet csak összehasonlítani.
Eltérő mérési módszerek, eltérő eredményhez vezetnek.
Nálunk lehet, hogy csak a kórházban fekvőkre csináltak tesztet, akikről nem tudták eldönteni, hogy cov vagy más.
Németországban, pedig akinek fizette a biztosítója vagy volt rá pénze.[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
Nincsen a táblázatban két összehasonlítható adat.
Még a halálozás sem hasonlítható össze.
Akkor lenne értelme, ha csak és kizárólag koronavírus miatt halálozásokat tüntetnék fel.
Sarkított példa:
Ha egy HIV fertőzött (gyakorlatilag HIV miatt nincs immunrendszer)elkapja a koronavírust és meghal, akkor melyik számlájára fogják írni?
HIV nem ölte volna meg. Koronavírus nem ölte volna meg. Kettő együtt megölte.
Akkor húznak egy strigulát a HIV-hez, egyet meg a koronavírushoz?
Vagy fél strigula ide, fél pedig oda?
Vagy ahhoz, amelyik most divatosabb?
Feldobnak egy érmét?
Vagy amelyikre többet el lehet számolni a helyi egészségbiztosítónál?
HIV halálozás is van, pedig abba nem halnak meg, csak a felülfertőzésekben. Mégis a HIV-hez írják. De most a koronához írják?"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
s7evcsenko
addikt
Nekem nyáron volt ilyen esetem.
Fogalmam sincs, hogy az embernek hol volt a biztosítása, tehát ezt most nem a köbe védelmében írom, de nálam úgy volt, hogy felhívtam egy mások által ajánlott szervizt, elmondtam, hogy mi a gondom, és hogy csereautót szeretnék a javítás idejére.
A csereautó valóban necces volt, mert nem szeretnek adni itt sem, de azért sikerült elintézni végül.
Igaz csak két ajtót cseréltek rajta meg fényezték, 4 nap alatt megvoltak, de nekem ez pozitív csalódás volt az előzetesen hallottakhoz képest.
Az autó viszont már rég nálam volt, amikor 1x felhívtak, hogy kellene még valami adat a biztosítónak, amiből én arra következtetek, hogy ők megjavítják önköltségen, és a biztosítótól meg utólag behajtják a haszonnal megnövelt árat, ami azért az sejteti, hogy ezzel nem szokott gondjuk lenni."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
köpet
aktív tag
Eljárásrend, 7.1.1 Esetek osztályozása
-
Bird
addikt
En es a csalad is itthon van karantenban... Nekik semmi tunetuk nincs. Qrva gyenge vagyok, napok ota. 38 fokos laz volt a legtobb nalam, igy szerencsemre nem szaladt meg a dolog komolyabban. Mar 8 napja tart! Ez a betegseg azert veszelyes, mert a vegletekig legyengit. A magas pulzus es a kohoges is nagyon nagyon kimeriti a szervezetet. Raadasul en a korabbi tudoembolia miatt erzekenyebb is vagyok erre. A haziorvosommal napi 2x beszelek, neki is jelentesi kotelezettsege van a jarvanugy fele.
A tablazatban pedig ami nagyon nem kerek az a betegszam es az ahhoz tartozo halalozas. Ennek alapjan 900 koruli a betegszam nalunk is.
[ Szerkesztve ]
-
köpet
aktív tag
Ezen mi is agyaltunk, a nyilvántartott fertőzöttek számához mérten sok a halott.
Szerintem kevés a teszt, ennélfogva az igazolt fertőzött is.
Néztem az eljárásrendet a múlt héten és az tűnt fel, hogy még mindig azokkal vannak elfoglalva, akik külföldről jöttek, vagy szoros kapcsolatban voltak fertőzöttel vagy külföldről jött személlyel. Csak a klinikai tünetek kontakt nélkül nem elegendőek a teszthez, ha egyébként a beteg állapota nem igényel kórházi kezelést, ha jól olvastam az anyagot.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
válasz s7evcsenko #89492 üzenetére
OK, elméletben nem, a gyakorlatban azonban a legtöbb szerviz nem ad csereautót, s akkor sem biztos, hogy a csereautóval akarsz mászkálni, ha hónapokig húzódik a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Ford topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Baldur's Gate 3
- További aktív témák...
Állásajánlatok