-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RZozo
aktív tag
Tud valaki ajánlani olyan vállalkozót, aki egy fürdőszobában működő Helios típusú elszívó ventilátort tud javítani?
-
Exian
addikt
-
a2d2
addikt
Nálam akad egy Asus WL-500G (DDWRT firm-el), most lett lecserélve egy hónapja.
Illetve van még egy B-s D-link is, aminek az adaptere megadta magát (5V-os kell neki, szétszedtem, de nem láttam a hibaforrást). Ez is használatban volt még 1-2 hónapja.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Exian
addikt
Van valakinek eladó wifi routere? Cserél valaki mostanában, mondjuk gyorsabbra, jobbra?
Kellene nekem egy akármilyen tudású wifi router, régebbi típus is jó. Nem kellenek semmi extra funkciók benne, mindegy, hány mbit-es, csak működjön. Meg mondjuk WEP-en kívül nem baj, ha tud WPA-t, de ha csak WEP, még az sem katasztrófa, csak működjön hibátlanul!
Van valakinek?
-
4sal3
aktív tag
Garis Samsung Omnia W valakinek 25ért?
-
Exian
addikt
Pontosan mire gondolsz? Mit kellene csinálni? Én jó pár éve csináltam egy "műtermi" fotósorozatot egy alkotó hölgy munkáiról valami pályázatához, nem tudom, dolgozik e még. De ő inkább csak ékszereket készített (nyaklánc, karlánc, apró-cseprő díszek, medálok, stb).
Tanár is amúgy valamelyik művészeti iskolában. Ha érdekel, utána járok. Az ő munkáiról meg is vannak elvileg valahol a képek, amiket készítettem Túrjam elő?
-
nesa
veterán
Urak van pecsen ezustmuves?
-
tajcsi
őstag
Pécsi budaivám tescóban az állatkereskedés telefonszáma kellene ha megvan valakinek...
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
rnrn
aktív tag
Figyelem, aki bújt, aki nem! Holnap reggel/délelőtt még jöhet SportsDirect megrendelés. Dél körül adom le!
Üdv! -
tajcsi
őstag
Springfield-es papírszatyor kerestetik!!! Olyan kell, ami újrahasznosított papírból van és azt irja rajta, hogy springfield.eu és valami züld minta legyen rajta...
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
Hunter2
addikt
Érdekel valakit egy 32"-os HD ready LCD tv? Én monitornak használtam, játszani is teljesen jól lehet rajta.
HD ready, 720p felbontású. DVB-T tuner nincs benne.
Pontos típus. Hyundai HLT-3272Ára 40000Ft.
-
a2d2
addikt
Nem tudom meg van-e még de volt egy autobontó a Nagyárpádi úton is.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Ja, azt hittem az újhegyi bontó elérhetőségét akartad a második két sorban leírni. Fura is volt, hogy bőrgyár.
A másiknál (Szilva utcainál) én még semmit nem kaptam a kocsihoz Újat tudtak volna rendelni, e azt meg én is a Cromaxnál
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Exian
addikt
NEM! Ez két külön cég! Egyik újhegyen, másik a Szilva utcánál! Csak egy táblázatból másoltam ki, így összemosódott talán.
TEHÁT:
1. bontó: Újhegyen, Nagykozári út. 38. Tel: 20/5777-105
2. bontó: Pécs, Északmegyer dűlő 8. (vásártér felé, Elcoteq mögött, bőrgyár mellett) , Engerbert Kft., Tel: 20/9785-932Így szebb
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Silencer83
addikt
Xbox360 SuperSlim 250Gb
probara bekapcsolva, 15perc jatekidovel42.500
-
Exian
addikt
válasz FuckeR19 #53070 üzenetére
Akkor úgy tűnik, hogy ez IS Astra betegség Hát azért nem vennék rá mérget, hogy nem ázik be... nézd meg jól Először nekünk sem tűnt fel, csak amikor már NAGYON beázott. De tuti, hogy előtte is csordogált már be a víz.
Amik kényes pontok (csak kombit ismerem): tetőcsomagtartó rögzítési pontjainál (csavaroknál), antenna szigetelése is megszokta adni magát, csomagtér oldalsó ablakainál a szigetelés, csomagtér ajtó felső részénél, ahol a kábelek mennek be, szintén a tömítésekkel szokott gond lenni. Én ezeket a pontokat vizslattam végig, megoldottam a szigetelést mindenhol, ahol tudtam, kicsit csökkent a vízbefolyás, de teljesen nem szűnt meg. Nekem amúgy annyira brutális volt már a helyzet, hogy nagy esőnél a csomagtér roló középső részén kisebb tavacska alakult ki és lehetett szépen látni a csepegést Csak épp nem találtam meg a konkrét lyukat, mert olyan hülyén folyt a víz, hogy a forrása sosem látszott...
-
Exian
addikt
válasz FuckeR19 #53057 üzenetére
Jujj, rossz élményeim vannak nekem is ezzel kapcsolatban. Az előző autóm (Astra kombi) járt így, mivel totál beázott (sohasem találtam meg a beázás forrását évek alatt sem, pedig apró darabokra lett már szedve minden...). Szóval a beázás miatt a víz szépen leáztatta a ragasztót és nekem is lelógott az egész kárpit, illetve annak csak a textiles borítása. Én úgy oldottam meg, hogy biztosító tűvel rögzítettem vissza az alatta (felette) lévő keményebb anyaghoz Aztán meg eladtuk szépen az autót...
Szerencsére a mostani autóm nem ilyen, nincs ilyen vékony akármi textil, csak az a kemény habszivacs szerű anyag. Erről nem tud mi lelógni.
Aztán apám 4T Trabi kombija volt a legszuperebb, abban értek nagyon hajmeresztő élmények Pl. menet közben, minden előjel nélkül szépen lepottyant a teljes tetőkárpit, mindennel együtt a fejünkre. Meg egyszer szintén előjel nélkül a kormány a kezemben maradt
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz Bandus99 #53066 üzenetére
áhhám értem hát igen vannak furi dolgok a KRESZben
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Birsmann
tag
DDR2 800MHz-s 2Gb-os Kingmax memóriát vennék asztali számítógépembe!
PM me
-
Bandus99
őstag
válasz zsolt19900 #53062 üzenetére
14 ev alatt nem szallithato motoron ?
oke gergobaby idokozben megmondta.
Amugy az egesz csak azert erdekelt, mert az uj tervezett kerekparos kresz azt tervezi beveztni hogy kerekparon csak biztonsagi gyermekulesben lehet szallitani ahol biztonsagi ov van. Semmi eletkor megkotessel vagy meretbeli
Magyaran az en elektromos kerekparomon, ahol van kulon kapaszkodo, labtarto hattamla gyarilag, a 130cm gyereket nem szallithatom, mig egy motoron ahol leer a laba a labtartora, de hattamla sincs, kapaszkodo az mondjuk meg talan egy szij formajaban, ott siman szallithatnam. Fuggetlenul attol, hogy a sebesseg a gyorsulasban eg es fold a ketto kozt az eltere.
[ Szerkesztve ]
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
crabi
tag
Nem kell valakinek egy Blackberry playbook ?
-
gergobaby
aktív tag
válasz zsolt19900 #53062 üzenetére
Nem kell betölteni 14 évet lába érje el a lábtartót, biztonságosan kapaszkodni képes legyen
-
zsolt19900
őstag
válasz Bandus99 #53061 üzenetére
annyi van a KRESZben amennyit találtál és hozzátéve szerintem 14az amit be kell tölteni, de nem veszek rá mérget
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Bandus99
őstag
válasz zsolt19900 #53060 üzenetére
Szuper kosszi ......
Esetleg a szabalyt is ismered, ha motoros vagy?
[ Szerkesztve ]
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
zsolt19900
őstag
válasz Bandus99 #53059 üzenetére
motorosként annyit tennék hozz, hogy ne a szabályozásokra hagyatkozzunk, hanem olyant ültessünk magunk mögé akiről BIZTOSAN tudjuk, hogy képes ott is maradni ezt nem viccből mondom, mivel egy dolog, hogy megfelel a szabályi kereteknek, attól még lehetnek olyan tulajdonságai -be...ri, nem bírja az egész motorosdit, nem érzi át- hogy nem utasnak való
-
Bandus99
őstag
Gyerekek ki ismeri pontosan a szabalyokat motorkerekparon szallithato szemelyekkel kapcsolatban?
Mi az also hatar hany eves es vagy cm tol szallithato utas? Hogy van ez ? - nem nincs motoros jogsim, nem azert kerdem-Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
FuckeR19
senior tag
Ha autó a téma, ismét infó kellene.
A tetőkárpitom már teljesen lelóg Valahol foglalkoznak ennek a visszaragasztásával?hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
blaca83
őstag
Pár hete, illetve 1-2 hónapja szóba került a részemről, hogy hová érdemes vinni az autót egy komolyabb-teljes takarításra....
Ha jól emlékszem a KIKA parkolóban lévőt ajánlotta valaki.
Most lett aktuálisabb és sürgősebb a dolog úgyhogy ha van tuti tippetek akkor osszátok meg légyszi.
UI:
Nyílott valami hely a Légszeszgyár utca végén ahol kivezet a Tüskésréti úti elkerülőre.
Arról van valakinek infója?A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Sir Riccio
addikt
Van egy Dell Inspiron m301z notebookom, 13.3-as kijelzővel, kétmagos 64bites AMD procival (k325 azt hiszem), 2GB RAM-al, szép állapotban, jó akkuval. Mit érhet? Gondolkodom rajta, hogy vegyek egy erősebbet. Köszi!
[ Szerkesztve ]
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Silencer83
addikt
az X360 Superslim 250 Box 45.000 korul viheto.
-
FuckeR19
senior tag
Vennék olcsó xbox360 kontrollert.
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
Exian
addikt
OFF/REKLÁM:
Kabát és bőrkabát témához: nálunk pénteken lesz használt kabát vásár, olyan árustól, akinél mindig tömegek vannak, szóval masszív vásárlótábora van, tehát mindig jó holmikat hoz (olyannyira, hogy belvárosi ruha- és cipő üzlet tulajdonosok is jönnek rendszeresen áruért Zsákszámra viszik el a cuccokat). Holnap, azaz csütörtökön meg ugyanez a csapat jön "használt" cipőkkel. Azért idézőjelesen használt, mert gyakorlatilag új cipők. Én vettem már nem egy 20-30ezres cipőt 2-3ezerért. Használati nyomok nélküli példányokat.
A helyszín: kertváros, nevkó művház aula, csütörtök, péntek 7-11ig.
Kabátokra én is kíváncsi vagyok, épp műszakban leszek, megnézem majd. Meg 1-2 új minőségi cipő is elkelne, azt meg majd holnap...
-
zsolt19900
őstag
válasz MZsoltee #53040 üzenetére
köszi, amennyiben holnap nem jön össze a boltbeli vétel akkor meggondolom
-
M_AND_Ms
veterán
válasz CPT.Pirk #53038 üzenetére
Hidd el! Életem első 40 évét szigeteletlen panelokban élve éltem le. Ebből az első 25-ben még a fogalmat sem ismertük: utólagos szigetelés.
Részemről befejeztem a szagvitát. Vegyél egy orcsipeszt! ;-)
[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
air
nagyúr
válasz Silencer83 #53041 üzenetére
Mennyi?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Silencer83
addikt
Xbox360 SuperSlim 250Gb 0perces, vadiuj
erdekel valakit?
-
MZsoltee
veterán
válasz zsolt19900 #53033 üzenetére
Ha használtat keresel, akkor lehet jókat lelni a zsinagóga után/mellett.
Ha varratni szeretnétek, akkor ezt tudom ajánlani:[link] Egy ismerősöm csináltatott pár éve és a mai napig jó a cucc!A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
RZozo
aktív tag
válasz zsolt19900 #53037 üzenetére
Egy bőrdzseki varratáshoz én is csatlakoznék, hátha némi kedvezménnyel is járna a csoportos rendelés.
-
zsolt19900
őstag
válasz blaca83 #53034 üzenetére
no ez engem is érdekelne.... egyik ismerősömé nagyon megtetszett.... olyan kombós cuccosa van, van belsejében ilyen kapucnis pulóver féleség és nagyon jó, de ez a varratás dolog is jól hangzik
-
blaca83
őstag
válasz zsolt19900 #53033 üzenetére
Szerintem azzal járnál a legjobban, ha úgy varratnád a bőrdzsekit, mert úgy jössz ki a legolcsóbban és a legjobb minőségben.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
zsolt19900
őstag
holnap megyek Pécsre, télleg nem tudtok semmilyen jó bőrkabát/bőrdzseki lelőhelyet a városban?
-
MZsoltee
veterán
Valaki nem tud egy jó ablakost? Műanyag ablakot kellene venni beépíteni...
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
dunc
nagyúr
Kezd tele lenni a f@szom a digivel.........csütörtökön emeltettünk az interneten (20/10-------40/20) mondták péntekre ok lesz.....nem lett----telefon--------péntek-----------hétfő-kedd semmi!!!! Okádék banda!
-
M_AND_Ms
veterán
válasz CPT.Pirk #53026 üzenetére
"Menj el egy tiszta levegőjű lehetőleg Mecseki környékre, majd gyere el a Rózsadomb környékére."
Heti rendszerességgel megteszem. Nem érzek semmiféle panelszagot (de téglaház szagot sem). De az öreg, dogos házakban, meg ahol tényleg nem takarítanak érzem a áporodott doh-, és porszagot. De, mint írtam ez nem építési technológia függvénye, hanem a helyi lakóké. Az autók kipufogógázát meg pont a belvárosi, és nem a panelos részen érzem inkább.
Szóval, ha hazaérve valami zavarja az orrod, akkor jobb ha ott helyben keresed a problémát és nem általánosítasz. A panelszag nem a magából a beton-panelból árad!A mondandóm abból fakad, hogy a szegény panelházakra úgy tekintenek, mint egy nyomortelepre, miközben a sok elcseszett, balfék módra megtervezett, ténylegesen szarul kivitelezett lakóparkot a mennyországnak tekintik.
Vagy pl.: gondolod egy igazi, élő faluban (nem csak ahova hazajárnak aludni a városban dolgozók) nincsenek szagok? Ott van aztán igazán moslék- és szarszag.Én ha "panelház" lennék már rég megtettem volna a feljelentést, ennyi hitelrontás miatt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Exian
addikt
Azért szeretem ezt a fórumot, mert az ember felhoz egy témát, akkor tudnak kerekedni viták Már jó pár ilyen témát sikerült kitalálnom
Na de most más téma, evezzünk vissza a bitek közé, bár nem számítástechnikai dolog, de talán ez is bitekkel működik: keresek DVB-C tunert, szóval, amivel NEM a MindigTV fogható antennával, hanem kábeles digitális jel fogadására keresek beltérit.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz M_AND_Ms #53020 üzenetére
A por meg a lakásban többnyire elhullott emberi hámsejtek tömkelege... De ezzel az egésszel mit akarsz mondani?
Egyébként ha nem hiszed el a panelszag dolgot, akkor tedd azt, amit leírtam. Menj el egy tiszta levegőjű lehetőleg Mecseki környékre, majd gyere el a Rózsadomb környékére.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
emre
veterán
Üdv!
Tragikus hirtelenséggel keresek olcsó satás noti vinyót, ami legalább 80gb-os.
Holnap és szerdán el is tudnék menni érte.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok!
SportsDirect rendelést pénteken adnám le. Légyszi írjatok addig és utaljatok is, mert megen úgy néz ki, hogy leszünk jó páran. Ha csak 10-20 ezer/fő, akkor is 100-200 ezer közötti lesz a végösszeg...
Köszi!
-
Exian
addikt
Hááát nem tudom, én lehet, hogy megszoktam a 30 egykét év alatt a "panelszagot", de kötve hiszem, hogy nálunk nagyon kellemetlen szagok lennének. Erre még sohasem panaszkodott egyetlen vendég sem, aki jött hozzánk, pedig vannak finnyás, viszont szókimondó ismerőseink is
Ellenben, voltunk pl. Kővágószőlősön (ahol egyébként van a hétvégi házunk) a falu elején lévő társasházakban lakást nézni, háááát, igaz, hogy azok nagyon öreg házak, de olyan dohos szagot még sohasem éreztem. És ezt már több, nem panel társasházban éreztem. Dohos, büdös szag, a totál nedves pincék miatt, gondolom én. Ilyen azért a panelokban nincs... megaztán akkora a forgalom a panelokban, hogy szellőzik rendesen.
De persze vannak az elsők között épült panelok, még teljesen más megoldásokkal, nagyobb, mélyebb pincékkel, ott lehet ilyen probléma, hogy a pince felől jön a dohos, penészes szag. Az "újépítésű" panelokban már NINCS a föld alatt pince, csak a földdel egy szinten tárolók, itt már nincs ilyen gond és ezáltal szag sem. Mi is ilyen 10 emeletesben lakunk, ahol föld alatt semmi sincs, ezáltal a lépcsőházak magasföldszintűek, tehát az 1. emelettel indulnak a lakások, a földszinten nincs lakás, csak tárolók meg üzlethelységek. Mi forgalmas helyen lévő házban lakunk, így nálunk van aztán mindenféle a földszinten kívülről: kocsma, kisbolt, ofotért, szoli, fogtechnikus, könyvelő, pneumatika bolt, hentesüzlet, esküvői kellékes bolt és talán még valamit kihagytam Aki ismerős a környéken, rátudja vágni, hogy melyik házban lakunk
Szóval nálunk inkább van mindenféle szagok keveréke, de konkrét bűz nincs.
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz CPT.Pirk #53017 üzenetére
"panelszag"
Na ez jó!Téglából épült társasházakban csak liliomillatú emberek laknak, a szennyvízrendszerből enni lehet, a szemetes konténerekben csak friss virágszirmok vannak.
Ha már büdöset érzel, akkor vedd észre, hogy azok magunk vagyunk! A mi szarunk, a mi szemetünk. És ez független a ház típusától.
-
zsolt19900
őstag
tudtok nekem segíteni bőrkabit/bőrdzsekit szeretnék nézegetni Pécsett, merre tudom ezt megtenni?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez azért erős túlzás, ha normális lakók laknak ott. Ami kintről bejöhet, na az a panelszag. Ha elmész túrázni a Mecsekbe egy fél napra, mikor jössz vissza a busszal pl. a rózsadomb felé, akkor szépen érezni mi is az a panel szag.
Egyébként ha légmozgás van, az ált. mindig a lépcsőház irányába húz, onnan nehéz lenne visszafelé szellőztetni.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
nesa
veterán
A bejarati ajtoba kell beepiteni automata kuszobot mert nem a lepcsohaz iranyaba kell szelloztetni eleg okadek szagu az osszes panel ezt inkabb az erzi aki ritkan megy be ilyen hazakba, de leginkabb a moslekos vodor es a pocegodor szag kevereke uralja a lepcsohazakat,szoval inkabb az utca felol kene levegot nyerni, a konyhaval meg kezdeni kell valamit mert a gaztuzhely iszonyat mennyisegu parat termel.
-
-
air
nagyúr
Ha többet szellőztetek még annyira sem lesz meleg, mint így.
Egyébként a bejárati ajtó alatt úgy húz be, hogy iszonyat.
A konyhában a gáztűzhely ellenére simán beépítették a szellőztető nélküli ablakot.
De a redőnygurtni nyílásán itt is süvít a szél.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
nesa
veterán
Benne van a valasz hogy miert paras a lakas, meleg mert azert nincs mert minden szomszedod lezarta a futest es tolled varja a meleget ez altalaban a futes meros lakasokra jellemzo, a masik a muanyag ablak ez az ami igazan odabasz a paratartalomnak es nemhoz annyait mint amenyit tulajdonitanak neki az emberek.
A lakasnak szuksege van a termeszetes szellozesre ami annyit jelent hogy eszrevetlenul behuz a hideg az ablaknal lefele nyomja a levegot es beidul egy korforgas amit jo esetben eszre se vesz az ember, nyilvan a fuggonynek nem kell mozogni kozbe.
Nekem csaladihazba mindefele gyujtogeto nelkul is 45-50%
Mondjuk szerintem a 23 fok a nagyon max hatar amire meg aztmondom nem pazarlas, de inkabb 22,5.
20 fok felet minden fok baromi draga es ahogy emelkedik ugy egyre zuzossabb futesben kb 2x anniba kerul a 24 fok mint a 20.[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
Bizony, jó dolog az utcát fűteni. A hajlékonyak köszönik is szépen.
air:
Az új ablakok miatt magas a páratartalom mivel légmentesen záródnak. Még több szelőztetés, vagy beépített kényszerszellőztető. Hideg meg azért van, mert a házban túl visszaszabályozták a fűtést. Szólni kell és a Pétáv feljebb állítja.[ Szerkesztve ]
-
-
air
nagyúr
Ezt a száraz, meleg panelt ki találta ki?
Én páragyűjtővel sem tudom 60% alá vinni a relatív páratartamot.
Télen sincs több 23 foknál, akár mennyire fűtünk. Pedig szigetelt a ház, cserélve azt összes ablak, és mindenhol új, lapradiátorok vannak. A lányom szobájában, ami északi fekvésű, még a 23-at sem éri el a hőfok. Ja, és 4 emeletes épület, 3. emeleti, É-K-D-i fekvésű, szélső lakás.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Exian
addikt
válasz hattrickuser #53004 üzenetére
Mi 1 hónapja költöztünk ugyanabban a házban a másodikról a hetedikre, és mi speciel nagyon örülünk, hogy itt melegebb van Okt. 1 óta van fűtési lehetőség a házban, lent már szerintem ezerrel menne az összes radiátor (tavalyi tapasztalat alapján), itt meg egész nap nyitva volt az ablak. Bár ma épp melegebb volt, de akkor is.
VISZONT! 4 emeletesben én sem laknék 2. emelet felett: van egy munkatársam, 3-on lakik és olyan házban, hogy az ablakok felé néző részt leszámítva minden oldalról van másik lakás. Na, náluk télen, amikor mi max. fűtéssel is majd' megfagytunk, náluk nyitott ablaknál leizzadtam. Na, az nekem sem hiányzik. Mondanom sem kell, hogy mindkét gyerekük asztmás. Szerintem nem tesz jót nekik az az állandó száraz, meleg panel levegő.
-
hattrickuser
aktív tag
VGA kártyát keresek!
Elvárásaim: 1GB, GDDR5, maximum 1db 6 pines tápigény, minimum 3 nap próbagarancia. Max. 14.000-ig. Személyes átvétellel az árkádnál.
Vagy ezt a típust esetleg kicsit drágábban: [link]
Ajánlatokat Privát Üzenet formájában várok! -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Dluinet #53001 üzenetére
Nem a francot nem. Ahogy mész fölfelé a negyedikre, érezhetően melegebb van. Oké egy 10 emeletesben máshogy jön ez le, de egy normál panelban a felső szinten eléggé meleg tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen széket vegyek?
- EAFC 25
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Apple Watch
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN