-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
válasz Bandus99 #54699 üzenetére
Én csak magam nevében tudok beszélni, viszont az biztos, hogy nekem megérne 12-13 ezret és egy autókázást egy kiadós pofonosztás ezek után ebben a konkrét esetben. Tanúk nélkül, amúgy Dred bírósan. A rendőrséget és úgy általában véve az igazság szolgáltatást inkább hagyjuk. Mire itt visszakapná a pénzt, az illető meg a büntetését... Pontosan ezért is mernek így átverni embereket zsinórban.
-
Bandus99
őstag
No innentol mar "csak" szervezes kerdese, egy megfelelo helyszin es ott rendorok? Kerdes meger-e ez 13-14kt ami ezzel jar.
A masik kerdes ha telefonon beszeltetek akkor van e barmi nyoma az alkutoknak, az utalas mire ment mivel bizonyitod, hogy te azert a termekert utaltad ezt a penztEn sem ertek ezekhez a dolgokhoz es halistennek meg nem volt ra szuksegem, de erdekel a dolog vege, hasznos tapasztalat lesz mindenkinek.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Hunter2
addikt
válasz M_AND_Ms #54682 üzenetére
Én meg csak előre utalással küldök bármit. A hülye kérdések elkerülése végett készült ez a logout.
Akinek ennyi nem elég ahhoz hogy el tudja dönteni hogy megbízható vagyok-e azzal inkább nem is akarok üzletelni.
Mondok jobbat, az előző vga-mat úgy vettem 43k-ért hogy a tulaja előre elküldte majd miután leteszteltem és minden rendben volt utaltam is az összeget ahogy megbeszéltük. Persze neki kevesebb pirosa volt.
De nem ez volt az egyetlen amit így vettem. Ha nem akar trükközni az eladó akkor nincs félni valója az én esetemben. -
saiyajin
senior tag
Holnap délelőtt hol tudnék kormányvédőt venni a kocsiba, illetve hol érdemes körbenézni?
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Bla82
tag
Kéne nekem egy microatx-es vagy atx-es alaplap doboz és egy számítógépház doboz is. Csak az üres doboz más nem kell.
Akinek lenne PÜ-nben jelezze és a többit ott megbeszéljük. Legjobb lenne holnap délelőtt.
-
hattrickuser
aktív tag
Van egy komplett PC-m, amit laptopra szeretnék cserélni: [link]
-
-
NGA
addikt
válasz Bandus99 #54690 üzenetére
Megkérdeztem a postát. Azt írta, hogy ha elutalom a vételárat és 1300 Ft-ot, akkor futárral küldi. Adott számlaszámot, nevet. Elutalás elött a gugli képkeresővel ellenőriztem a képet, hogy nem-e netes kamukép, az email cimet, nevet, hogy nem-e csaló. Megnéztem, hogy több hirdetése is van. Ezek után elutaltam. Elkérte a cimem, és telefonszámom a futárnak, és írta, hogy pénteken lesz a kiszállítás.
Sajnos ennyi, ma semmire nem válaszolt.Ezek alapján az sem biztos, hogy győri.
-
Bandus99
őstag
Neki most mar mind1 hogy elore utalas vagy uv
Azt kellene kitalalni mikent lehetne elkapni
Irni neki ( persze masik elerhetosegrol) hogy szemelyesen at lehet e venni aztan ha igent mond akkor keriteni vmi gyori ismerost?Amugy mi is tortent pontosan utaltal azota elerhetetlen? Nem reagal email uzenetre.?
-
M_AND_Ms
veterán
Mintha írtam volna hogy rizikó akkor is van. Szóval, ne magyarázd el nekem!
A posán rögtön a fizetés után nyitom a csomagot és probléma esetén már vannak tanúk és máris készülhet a feljelentés (ahogy, minden olyan esetben, amikor csal a másik fél)
De el is lehet utazni az eladóhoz.[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
-
válasz M_AND_Ms #54682 üzenetére
Én meg rengeteg előreutalós dolgon vagyok túl, de át még nem vertek. Az utánvét viszont nagyon drága... Volt már hogy az idióta kötötte az ebet a karóhoz, hogy ő utánvéttel kéri a cuccot, amit vett, aztán meg nem akarta kifizetni a postaköltséget, mert hogy nagyqon sok. Ja, én szóltam...
Mondjuk az is igaz, hogy több tízezer Ft-os cuccokat nem adok-veszek, annyit nem kockáztatok... :S
Mutogatni való hater díszpinty
-
freaghill
őstag
Merlinék hogy lesznek holnap? Mennyiért forrasztanának nekem ki egy smd chippet a rádióból? Ki is tudnak olvasni nekem belőle kódot?
-
NGA
addikt
-
FuckeR19
senior tag
Aksihibás szünetmentese nincs valakinek?
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
-
-
-
Inception
tag
Van valakinek eladó DVD+R DL lemeze? 4-5db kellene
-
NGA
addikt
Segitséget kérek, hátha valaki tud. Unicredites számlaszám tulajdonosát kellene megtudni. Átvert a nyomorult.
-
-
air
nagyúr
válasz Bigemperor #54662 üzenetére
Még egyszer mondom, nem vontam kétségbe a létjogosultságát.
Azt írtam le, hogy nekem nem nyújt pluszt. Nem állítottam szembe semmit semmivel. A személyes véleményemet írtam le. Azt hiszem ezt még lehet ebben a fórumban.
Témát lezártam.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Bigemperor
senior tag
"Többre nincs szükségem, ezért nem tud pluszt nyújtani a mediaplayer."
Én objektíve írtam, hogy jóval többet tudnak, Te pedig a saját igényszintedet állítottad szembe ezzel. Igényesebb a mediaplayer, sokoldalúbb, többféle tartalmat és variációt tud megjeleníteni, ezért van létjogosultsága. Nekem is van "médialejátszó funkciós" egyéb eszközöm, hát meg sem közelíti a kis kütyüt!
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
Egyelőre egyik tv-be épített lejátszó se játsza le kadencia-helyesen a 24p filmeket (tehát a Blu-ray-ről származó anyagokat): 40 másodpercenként egy kis ugrás tapasztalható mozgásban. Az extrább hangsávokról (Hd hangok), dvd és bd menükről, feliratokról (időzítés, méretezés, stb) nem is beszélve.
Egy igényesebb filmrajongó ezekre érzékeny.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
air
nagyúr
válasz Bigemperor #54656 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nincs értelmük, hanem azt, hogy én nem látom értelmét.
"A tv-be integrált lejátszók közelében sincsenek egy ilyen lejátszó tudásának"
Az én tévém lejátszója viszi az avi-kat - mostanában nem is nézek már ilyet - viszi az mkv-kat. Többre nincs szükségem, ezért nem tud pluszt nyújtani a mediaplayer.
-
rnrn
aktív tag
válasz Bigemperor #54656 üzenetére
Úgy hallottam, az jó kis masina!
Nekem is 2 éve van Smartom (UE40D6570WSXXH), de eddig még mindent, azaz mindent vitt, amit rádugtam, s le szerettem volna játszani! ... és imádom, hogy nem kell médialejátszóval barmolni, ide kötni, oda kötni, külön táp, stb... Előtte nekem is volt...
Üdv! -
Bigemperor
senior tag
Pont, hogy annak van értelme, nem véletlenül fejleszt néhány gyártó ilyen terméket. A tv-be integrált lejátszók közelében sincsenek egy ilyen lejátszó tudásának, ja és a korrekt gyártók évek múltán is adnak terméktámogatást. Nekem wd tv live streaming van, ami nem felső kategóriás, mégis kitűnő kis készülék és támogatott.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
"azért vettem Samsung Smartot, mert 5 év garanciát adtak rá."
Erre csak 2 év teljeskörű garancia lett volna, így mi vettünk hozzá kiterjesztett garanciát 5 évre (+10e), ami ráadásul (ÁLLÍTÓLAG) mindenféle törésre is érvényes, azt hangoztatta a srác, hogy ha gyerek betöri vagy lelöki, akkor 30% befizetéssel adnak új készüléket, mindegy, milyen úton módon történt a sérülés... ezt nehezen tudom elhinni. Sőt, azt is elejtette a srác a szájából, hogy ha megunom mondjuk 4.5 évesen, lökjem le a szekrényről és akkor 30% önrésszel vehetek másikat... hát nemtudom... általában ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az nem is igaz.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Értem. Én 2 éve csak azért vettem Samsung Smartot, mert 5 év garanciát adtak rá. Egyébként se a böngésző, se a widgetek, se a 3D nem érdekel.
Így aztán nagyon nem is zavar, hogy olyan amilyen.
Ami egyedül gáz, az a Samsung support. Merthogy az ugyebár nincs.(#54648) Bigemperor
Én a standalone mediaplayereknek nem látom értelmét. A 2 éves tv-ben lévő lejátszó minden igényemet kielégíti. Ez pont olyan funkciója a tv-nek, amit ki tudok használni. Ha 2 év alatt valamit még fejlődött is, akkor már nem igen lehet olyan funkció a mediaplayerben, amivel többet nyúthatna nekem.
[ Szerkesztve ]
-
domesz
aktív tag
Sziasztok!
Nincs valakinek egy RGH-s Slim Xbox értelmes karácsonyi áron?
köszi
üdv.: Domeszdomesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
Exian
addikt
Samsung UE32F4510. Böngészőt most így passzolom. Használható, gyors. Ami a legtutibb és erről a nagyon hozzáértő srác szintén nem tudott, hogy lehet vele felvenni USB eszközre Ez egy plusz ajándék, már majdnem megvettük a drágább verziót, aminél ki volt írva a felvételi lehetőség. Ennél nem volt, srác sem tudta, viszont prímán rögzíti még a HD műsorokat is.
Egy dologgal szívtam csak: a wifivel nem tudtam csatlakozni, valamiért mindig azt dobta ki, hogy rossz jelszót adok meg. Bár a routerem is kalandos, szerintem ott van a gond. Mindegy, UTP-vel megy szépen.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Aha, ja, köszi, megnyugtattál, már ami a Youtube klienst illeti. Azt hittem, hogy csak nálam sz*r. Egyszerűen lefagy, vagy nagyon akadozva megy csak. Viszont a böngészővel megnyitva szuperül megy, még a legdurvább HD videót is csodásan lejátsza teljes képernyőn, mindenféle akadozás, lassulás nélkül. Ami azért vicc, mert van asztali gépünk is, meg laptop is, és bár mindegyik kétmagos, de régiek, lassúak, és akadozik rajtuk a Youtube full HD-s videóknál Ez meg bírja...
Szóval nekem viszont a böngésző teljesen jó. Gyors, mint a villám.
Igaz ez már Dual Core, a Tied az milyen is?
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
A Smart TV-ken lévő szoftver már akkor elavult, amikor azt a tv-re implementálták. Legalábbis Samsungéknál ez a helyzet, erről tudok véleményt mondani.
Nekem 2 éves a Samsung Smart tévém. A böngésző és a YouTube kliens már új korában is használhatatlan volt, és a helyzet azóta sem változott.
Egyébként minden elektronikai eszközzel ez a helyzet. A régebbit lesz.rják, vedd csak meg az újat!(#54644) Exian
Milyen tévé, milyen böngésző?[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Egyébként ezeknél a TV-knél vajon mennyire kell attól tartani, hogy elavul hamar rajta a szoftver és már nem lehet használni 1-2 év múlva? Én ettől tartok csak, hogy gyakorlatilag ha akarják, megszüntetik a korábbi verziók támogatását és arra ösztönöznek majd, hogy "hát vegyél újat". Ahogyan pl. van ez az Androidos telefonokkal, hogy régebbi készülékekre nem mindig van frissítés. Azért nem szeretnék 2 év múlva új TV-t venni, mert már mondjuk nem lehet rajta netezni, vagy akármi.
-
air
nagyúr
Ennél már csak az volt a jobb, amikor a MediaMarktban a Samsung promótert szorítottam úgy a sarokba egy Samsung termékkel kapcsolatos kérdéssel, hogy csak tátogott és pingvinezett. Illetve én magyaráztam el neki, hogy mi a különbség az aktív és a passzív 3D között, és 2 éve hogyan b.szta át a Samsung az egész világot a D6500-as tévékkel.
[ Szerkesztve ]
-
-
rnrn
aktív tag
ez jó!
Én egyébként az Euronicsben vásárolok, mert legalább van eladó, aki szóba áll veled. Eddig a szakértelemmel sem volt gond, a Plaza üzletben van egy srác, rendszeresen tőle veszek mindent, le a kalappal az ügyintézést illetően is. Ha gondolod, priviben megadom a számát.
Egyszer úgy hozta a sors, hogy pont szabin volt és másnál adtam le megrendelést, na annál akadtak problémák. Szal ki kell fogni...
Üdv!
-
Exian
addikt
Eszméletlen, hogy mennyire alul képzett eladók vannak az elektronikai üzletekben. Tegnap körbejártam 1-2 boltot (MM, Euronics üzletek), és mindenhol nevetséges szintű hozzáértéssel találkoztam.
Az Euronics-es srác vitte a pálmát. Tőle azt kérdeztem, mivel még nem volt dolgom Smart TV-vel ilyen mélységben, hogy vajon csak a mellette kiállított wifi-s, speciálisnak tűnő, direkt TV-khez tervezett billentyűzet használható hozzá? Erre ő: "igen igen, csak ez jó hozzá, ezt meg kell venni 10.000 Ft-ért. A számítógépekhez való az nem jó hozzá".
Végül úgy alakult, hogy vettünk egy TV-t, de gondoltam nem veszek rögtön hozzá billentyűzetet, lehet azt később is. Milyen jó, hogy nem vettem: hazamentem, na mondom poénból rádugom a sima mezei PC-s USB-s billentyűzetet, hátha... erre simán kezelte, azonnal működött vele. Mondom kipróbálom az egeret is... az is azonnal ment, mindenféle hókuszpókusz nélkül.
Ennyit arról, hogy mennyire vannak képben az elvileg SZAKeladók a dolgokkal. Pedig szerintem ez igencsak alap dolog.
Egyébként meg egy sima ORION CRT TV-t váltottunk le, azért az milyen már, hogy ez a Smart TV eleve úgy indul, hogy Dual Core, meg teljes, úgytűnik egész jól használható böngészővel, meg halom alkalmazással. Vannak gyerekbetegségei, látszik, hogy ez még csak egy új dolog, de nálunk most konkrétan 1db nagyfogyasztású TV-t és 3 kiegészítő kütyüt váltott le (külön DVB-C vevő, külön DVB-T vevő, és külön médialejátszó). Ez a készülék mindet tudja. Ráadásul a HD-s DVB-C box bérleti díja havi 1000 Ft a DIGI-nél.
[ Szerkesztve ]
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Gyereknek sikerult letorni a bal oldali ajtonyito kart a seatban.
Pecsen melyik bontoba erdemes ez ugyben erdeklodni?Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
-
-
-
Zewa
senior tag
Még mindig keresek okostelefont ~30k magasságában illetve PlayStation 2-t szintén!
Inception: Nem olyan dráma ez, egy normális házba érdemes lenne átköltöztetni esetleg modulális kábelekkel. Érdemes megnézni a vásárt is de sokat bújtam ott már ilyen és ehhez hasonló adaptereket de a 24v ritka mint a fehér holló.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
-
-
-
rnrn
aktív tag
Nem ismerem őket, de vettem egyszer -- s utoljára -- ilyesmi helyen úgy mobilt, hogy bár független volt, de látszott rajta, hogy szolgáltatónál lett vásárolva és ki lett függetlenítve. Ezt persze az eladásánál nem mondták, csak mikor elkezdtük használni, a menüben ott vigyorgott a T-s logó...
Ebben az a buli, hogy -- gondolom én -- előfizuval hozzájut az ember olcsón mobilhoz, kiütik, aztán a független piaci ára alatt valahol kicsivel eladják.Én inkább szolgáltatótóhoz kötődően adtam túl rajta, papírostul, relatíve olcsón... Ez esetben nincs vitaalap sem.
-
nbl2
senior tag
Rendelet már valaki innen mobiltelefont? Pécsen van az üzlet, és nagyon olcsón van egy-két új mobil!?
Hátha valakinek van velük tapasztalata. (goldenmobile.shopcity.hu)[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
Inception
tag
Meg maradt pár db cd és dvd lemez,printesek.Én már nem használom,csak itt porosodik.Olcsón oda adom.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
blaca83
őstag
Karácsonyi szünetre játék a gyerkőcöknek vagy az apukáknak???
[link]A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Exian
addikt
válasz esgabor75 #54607 üzenetére
Nekem van egy ismerősöm, én hozzá szoktam hordani a komolyabb forrasztásos melókat, amikkel már nem boldogulok. Itt már laptop alaplapokon lévő VGA chipek és pl. memóriakockák le-, majd visszaforrasztására kell gondolni. Általában megszokta tudni oldani
Ha érdekel, megadom az elérhetőségét priviben.
-
esgabor75
csendes tag
Valaki tudna segíteni elektronika forrasztásban? Egy bosch abs modul lenne, én kiszerelem az automból. Utánna olvastam a rázkodástol elengednek, eltörnek a forrasztások. YouTube-on így javítják.: http://m.youtube.com/watch?v=UqtowdSDbxU
Előre is köszönöm
-
aneda
senior tag
Nem jár valaki estefelé a Csészényi tér felé egy rendes fényképezővel a kezében?
Nincs sehol egy rendes kép az adventi vásárról/karácsonyfáról...Az oroszok már a spájzban vannak!
-
-
HoldChore
tag
Továbbra is keresek weblapszerkesztőt.
Érdekel valakit egy ilyen retro fényképező?
Van ati 9550 AGP VGA is eladó:
Privátban észreveszem.
[ Szerkesztve ]
"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Telefoncsere miatt, mar nem tudom hasznalni a Nokia CK-7W BT kihangositot, nem is erzekeli a telefon. Bar lehet en csinalok valamit rosszul. Ha jol emlekszem akkor 3.0 BT szabvany szerint dolgozik.
Mostani telo pedig 4,0+BLEHa lenne hozzaerto, tudok valamit tenni, hogy megis kepes legyen kommunikalni egymassal?
Vagy masik lehetoseg, nem ismerem a piacot, van vmi hasonlo a kinalatban Nokianal amit viszonylag egyszeruen le tudnek cserelni?
Elozo csere is (CK1W->CK7w) eleg konyen lezajlott, hiszen csak a kis dobozkat csereltem ki es minden csatlakozot csak atdugdostam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest