-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz M_AND_Ms #52997 üzenetére
Hiába minden ilyesmi. Mikor esik az eső úgy rendesen, akkor elkezd bugyogni klotyó, mozog a WC-ben a vízszint egy laza 5 centit és elkezd feljönni a csatornaszag, mindezt a panel első emeletén. Na ezt védje valaki ki!
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
M_AND_Ms
veterán
Én még annyit csináltam (inkább a huzat és a szagok ellen), hogy alul, felül a csövek átvezető réseit kifújtam PUR habbal) a nagy szennyíz levezető cső illesztésit meg sziloplaszttal (ez utóbbi helyről bír ám a bűz előtörni)
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Exian
addikt
válasz M_AND_Ms #52995 üzenetére
Óóó köszi Akkor csak van megoldás, amivel nem csinálok bajt. Tényleg tök ciki, hogy ülök a WC-n és hallani mindent... és belegondolok, hogy ez visszafele is működik Áá.
Más: keresek olyan PCMCIA wifi kártyát, amire lehet csatlakoztatni külső antennát. Tehát, ne fix antennája legyen, hanem letekerhető.
-
M_AND_Ms
veterán
-
Exian
addikt
válasz Antimatrix #52992 üzenetére
Nekem most az lett újdonság, pedig már régóta működik, csak eddig nem figyeltem fel rá, hogy a google képkereső tud kép alapján keresni. És ez bazi jó Épp kerestem kép alapján egy San Fransiscoi utcát, hogy mi az utca neve, egy képem volt csak róla. Beraktam a keresőbe és szépen megtalálta, ugyanazt a képet is sokszor, amit én kerestem
-
Antimatrix
senior tag
Neten vannak Hasznos dolgok is - egyre ritkábban....
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
-
-
RZozo
aktív tag
Foglalkozik valaki SIM vágással Pécsett?
Normás SIM-ből microSIM-et kellene csinálni. -
Exian
addikt
Van egy fura kérdésem, megoldási javaslatokat várok
Mivel tudnék otthon hangszigetelni? Konkrétan: panel lakásban a WC-t akarom leszigetelni. Na, nem azért, mert zavarna az, hogy a durrantásomat hallják a szomszédok A gond az, hogy a WC hátfala nem igazi fal, csak egy kb. 1mm vastag (inkább vékony...) vaslemez, mögötte futnak a vízcsövek, lefolyó, stb. De ott bizony teljesen nyitott tér van a lakások között. Ha bedugom a fejem a vízórákhoz és fel vagy le nézek, látom az alattam-felettem lakók vízóráját, WC felé nyíló ablakocskáját. Egy botra rárakva egy kamerát még be is lehetne kukucskálni a WC-be
Ebben az "aknában" olyan csodálatosan megy a hang, hogy ha a WC ajtó nyitva van, akkor lazán, érthetően hallani az alattunk-felettünk lakók beszélgetését az előszobában. Ugyanígy nyilván visszafelé is: ha mi beszélgetünk a WC közelében, akkor azt hallani mindenfelé.
Arra gondoltam, hogy a WC mögötti aknába elhelyeznék valami szigetelő anyagot alul-felül, tehát, ahol nekünk "vége a lakásnak" a két ponton. Egyszer kitömném valamivel ott az üres részeket a csövek mellett, meg a vaslemez hátuljára is raknék valamit.
Ez a kérdés, hogy mi legyen az a valami? Tudtok valami speciális anyagot, ami erre megfelelő lenne és nem kell belőle 30cm vastagság, hogy legyen valami hatása?
Bitumen lapra gondoltam, de annak négyzetméter ára igen borsos... Hungarocell lapok megfelelőek lennének? Azok mennyire jó hangszigetelők?
Köszönök minden tanácsot, javaslatot, hátha már csinált valaki ilyesmit, hasonló probléma miatt.. Ez a gond csak most jött elő, mivel másik lakásba költöztünk. Az előző lakásunkban ugyan egyben volt a WC+fürdőszoba, DE legalább kívül mentek a csövek és közel sem volt akkora akna, mint ebben a lakásban. Itt külön WC van, de akkora az akna, hogy egy kisebb lift is beleférne. Nyilván így a hang is sokkal jobban terjed benne.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Eladó RGH-s Jasper alaplapos XBOX 360 szombattól vihető.30K
[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
van egy eladó asztali gépem LCD monitorral. A gép adatai:
HP DC7700
-Core2-es proci
-2Gb DDR2
-80Gb HDD
-alaplapi vga (pci express van a lapon)
-17"-os LCD monitorAkciósan 30000-ért vihető egyben. Telepítve használatra készen.
-
chungee
addikt
-
Birsmann
tag
HP Compaq 610 eladó (esztétikai hibás), esetleg tabletre cserélném!
Privátban várom az érdeklődőket
-
HoldChore
tag
Vennék elfekvőben lévő kenyérsütőgépet.
Csak kétlapátos változat érdekel.
3-4 ezer Ft irányáron.
Privátban."Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
hozelujiz
tag
Sziasztok!
Volna egy eladó Motorola Atrix 2-m!
-
Nevil2
tag
Eladó cuccaim:
- KIKA Porto fekete üveg számítógépasztal - 15k
- Geil Evo Cyclone memóriahűtő - 3k
- Pinnacle távirányító - 500,-Ft
- D-Link DSL-360R modem - 500Ft
- Tefal ultrahangos hidegpárásító - 7k
- Ascom Eurit 22 ISDN telefon - 500,-Ft
- Soros görkori - 4k
- Sony F-V120 mikrofon - 1800,-Ft
- walkman FM rádióval - 500,-Ft
- Barangolás könyvek - 1500,-Ft/dbPrivátot küldj, ha valamelyik felkeltette az érdeklődésed!
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
Valaki tud ajánlani Pécsen igényesen dolgozó polírozót?
Illetve valakit aki HDD-kkel foglalkozik?
Letört a Sata csatija a vinyómnak.[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
Srácok Sportsdirect rendelés nem körvonalazódik véletlen?
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
eastsider
nagyúr
HP elitebook valakinek?
[link] -
zsolt19900
őstag
válasz zsolt19900 #52960 üzenetére
na vagyis módosítanám ha esetleg úgy jobban érdekel valakit.... egy komplett masina ezzel a procival és rammal és egy asrock 775i65G alaplappal 80as vinyóval egy táppal és fekete házzal és egy dvd íróval, így egyben ha érdekel valakit írjatok egy árat, nem tudom mit ér egy ilyen masina
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
lenne nékem itt egy eladó intel celeron d336 procim 2.8ghz és 2x256 MB ddr1 pc3200 siemens és veritech ramom.... amennyiben érdekel valakit privizzen reááám
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
FuckeR19
senior tag
olcsó 17es lcd monitort keresek.
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
-
bnss
veterán
Sziasztok! Autóvillamossági szerelőt keresek, aki holnap is dolgozik. Köszi a tippeket!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
gergobaby
aktív tag
Holnapi Pécsi/Szigetvári átvétellel vennék fullHD 21-22" monitort (esetleg az alábbiak beszámításával?!)
Eladó: 2TB WD HDD 3.5 SATA, HD Sentinel 100/100 -> 15.5k
Freezer 7 Pro LGA775 (tartozékok nélkül) 1k
4db 1GB DDR2 ram egységesen 1k/db
csíkozós 8800GTS 320MB 1k -
Antimatrix
senior tag
Sziasztok!
EPSON SX100/105/110 - nyomtatónak hulladék tintagyűjtő megtelt
probáltam 4.3-s ez már új nekicsak ez az egy program van ami ki tudja ütni - kiirja a lejárati %-t az új 1éves 37,14%-t nyomtattam vele
kódot kér - kódból működöt nem könnyű szerezni
http://www.2manuals.com/reset_wic.php
WIClinkvan akinek hasonló a problémája - mert a sráctól lehet kódot venni viszont akkor "többet érdemes"
összetársulásnak van értelme - és akkor "aki körön benne van" annak lesz 1 még 10.000 oldalt tudó nyomatója olcsó patronnal - vagy aki ilyet csinál az most diszkont áron tudja megcsinálni
akinek van "működő" kódja az is oké - rendezem felé
akinek van/ lesz hasonló hasonló problémája azokű
progi kiirja a lejárati %-t az új 1éves - és közel van neki a vég 70% fölötti jelentkezését váromPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
tajcsi
őstag
Dell xps m1710 notiba kellene VGA, meg 250GB-os 7200 fordulatos lemez szintén notiba...
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
NGA
addikt
-
M_AND_Ms
veterán
válasz FuckeR19 #52940 üzenetére
Válts bankot!
(Próbaképp most néztem meg egy 2007-es számlakivonatomat. Ennél régebbi ügyek meg már nem érdekelnek )Komolyra fordítva. Én megkérném a szolgáltatót, hogy hitelt érdemlően bizonyítsa már az átutalás tényét. Majd ha igaza van, akkor tájékoztatnám a visszautalási tranzakció (és az üggyel való foglalkozásod) költéségiről és várnám a javaslatukat, hogy miképp szándékoznak ezt megtéríteni
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
FuckeR19
senior tag
-
Topikgazda
Szükségem lenne 1db 9 személyes kisbuszra sofőrrel, 1 napról lenne szó. Tud-e valaki ilyen céget aki ezzel foglalkozik? Számla mindenképp kell.
Eddig őket találtam csak Pécsen. De kéne még 1-2 ajánlat
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz plaszy #52933 üzenetére
Küld el nekem. Évekig rádióztam, stúdióztam, meg DJ-knek zenéket kreáltunk (jelent is meg saját elektronikus zeném CD-n, bibibííí 99-ben!!). Talán megtudom oldani
DE!! Autópályán lightos, andalító, altató zene?!?!?! Ember, neee! Vagy ugye nem Te vagy a sofőr?
[ Szerkesztve ]
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Ismét lenne egy "amatőr" kérdésem.
Van köztetek valaki, aki egy mp3-as számból tudna hosszabb verziót készíteni?
Magyarul: adott egy jó szám, amit szeretnék kb. 25-30 percesre hosszabbíttatni úgy, hogy a kb. 4 perces középső rész egymás után többször lenne betéve, persze profi módon, hogy ne lehessen észrevenni. (Lightos, andalító zene, de autópályán tökéletes lenne tovább hallgatni.)
Ha valaki elvállalná, és nem nagy munka lenne vele, azt megköszönném, mp3-ba át tudom küldeni e-mail címre.Üdv.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Silencer83
addikt
ATHLON II X 255 dobozos, gyari 0kmes hutovel
Típus: AMD Athlon II X2, Magok száma: 2 magos, Processzor foglalat: AMD Socket AM3, Processzor órajel: 3100 Mhz, Gyártási technológia: 45 nm, Busz sebesség: 2000 Mhz, L2 cache: 2 MB, Fogyasztás: 65 W1db 1gb ddr2 800 kingmax
1db 1gb ddr2 800 CSolcsoért
-
-
-
-
nagyúr
válasz Inception #52924 üzenetére
13k-ért beszámítod, 16-18k-ért talán eladod kb 1-2hét alatt
igazából azért a 3-5k-ért is megdolgozol, meg fekszik benne a pénzed
ha 20k-ért számítanád be és 18k adnád el, akkor vesztenél rajtatudom találsz több hirdetést is 23k-ért, de csak azért találod ezeket, mert ennyiért még nem tudják eladni
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Inception
tag
HELP!
Be kellene számolnom valamibe egy fujitsu siemens lifebookc-1020 laptopot.
Nem lötyög,jók a zsanérok,aksi kb 1 óra.Mennyit ér egy ilyen?
Én kajak nem értek a pécé cuccokhoz
-
hattrickuser
aktív tag
250 GB SATA HDD eladó: [link]
-
-
válasz M_AND_Ms #52916 üzenetére
Nem arról volt szó, hogy te bizonyítsd. Illetve persze, be tudod, hogy esetleg nem ért oda. Viszont te kéred le, nem a Posta. Bemondásra nem vagy köteles megmutatni, csak bíróságon. Persze ha tényleg megkapta 2x, akkor más tészta, jobb, ha visszaadja.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
-
Exian
addikt
Tudom, nem szokás itt ilyet, de a fennmaradásunk múlhat rajta
Magyar Királyokról készítettünk egy kiállítást.
Egy kis vicc a történethez: tegnap este én voltam ügyeletben, ami azt jelenti, hogy 20.00-21.00 között tökegyedül "őriztem" a viaszbábúkat, meg egyebeket, oszt' eszembe jutott az "Éjszaka a múzeumban" című film Halélfélelmem támadt És ráadásul volt is egy nagy huppanás, amikor már csak én voltam egyedül az egész házban... na mondom, ezek elszabadultak!
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Debilon
addikt
válasz Janoska26 #52899 üzenetére
no, nagy vonalakban ilyesmit szeretem volna írni
ismerős révén van nagyon kicsi rálátásom, igaz csak gépjármű és lakáshitelek-re hogy hogyan megy, de az tuti, hogy amelyik cégnél ismerős van ott a tartozásra kapásból 60k-s ún. intervenciós díj megy
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Birsmann
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valakit, aki egy kontakt hibás hangfalkábelt megjavítana/kicserélne nekem?
-
Visormail
addikt
válasz zsolt19900 #52902 üzenetére
"2magos 2-3-4gbos ramos pc-t árulnak számlával és akár garisan" 23ér???
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
zsolt19900
őstag
válasz Janoska26 #52903 üzenetére
megtörtént mindkettő sajnos neten nem igen találtam jó dolgokat
-
Topikgazda
válasz zsolt19900 #52902 üzenetére
Akkor nézd meg merlinéket, vagy a kerházban a földszinten
-
zsolt19900
őstag
válasz Janoska26 #52901 üzenetére
használt kell max 23k a keret ezért kell használtnak lennie
-
Topikgazda
válasz zsolt19900 #52900 üzenetére
bármelyik számtech bolt megfelel neked azok alapján amit leírtál, sőt Tesco, Metro stb...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest