-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz FuckeR19 #53070 üzenetére
Akkor úgy tűnik, hogy ez IS Astra betegség Hát azért nem vennék rá mérget, hogy nem ázik be... nézd meg jól Először nekünk sem tűnt fel, csak amikor már NAGYON beázott. De tuti, hogy előtte is csordogált már be a víz.
Amik kényes pontok (csak kombit ismerem): tetőcsomagtartó rögzítési pontjainál (csavaroknál), antenna szigetelése is megszokta adni magát, csomagtér oldalsó ablakainál a szigetelés, csomagtér ajtó felső részénél, ahol a kábelek mennek be, szintén a tömítésekkel szokott gond lenni. Én ezeket a pontokat vizslattam végig, megoldottam a szigetelést mindenhol, ahol tudtam, kicsit csökkent a vízbefolyás, de teljesen nem szűnt meg. Nekem amúgy annyira brutális volt már a helyzet, hogy nagy esőnél a csomagtér roló középső részén kisebb tavacska alakult ki és lehetett szépen látni a csepegést Csak épp nem találtam meg a konkrét lyukat, mert olyan hülyén folyt a víz, hogy a forrása sosem látszott...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Acer Nitro 16 (Garanciás/G-Sync/165Hz/16:10/1TB) SOK AJÁNDÉK
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest