-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stuntmanmike
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani Nekem szekszárdi klímaszerelő céget? Olyan kellene akiktől készüléket tudok vásárolni, beszerelik, és a garanciális ügyeket is intézik! Köszi
-
DeniBoy
aktív tag
Sziasztok!
Eladó:
Samsung S3650 Corby mobiltelefon.
A készülék Vodafone-os.Gyári csomagban,minden tartozékával.
Telefon,3db hátlap, töltő, headsett (fehér), 6hónapos.PM várok ajánlatokat.
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!
-
nesa
veterán
Nemtudom van-e itt nagy vateras ennek a tagnak hogy lehetne megtudni a teloszamat vagy cimet, vennek tolle par dolgot de nincs kedvem vaterazni....
-
littlejohnny
aktív tag
Nekem viszont ez meg aktualis: Ha valakinek van 100-110k kornyeken komplett elado gepe garral, jelezze priviben: garanciaidokkel, pontos tipusokkal, fotokkal, stb... koszi!
-
Magnum_
nagyúr
itt egy rendes gép kicsit többért. bár szvsz megéri a diffit egyedi ajánlat ment pü-ben.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
-
nesa
veterán
válasz Sir Riccio #28583 üzenetére
Ahh az vicc, nem hibbantam meg hogy 200k dobjak ki olyan fenykepezogeper amin azt irja samsung
-
Magnum_
nagyúr
-
nesa
veterán
-
Magnum_
nagyúr
Eladó egy tökéletes állapotú Nokia 7110, csak a hátlapként funkcionáló akksi hajszálkarcos minimálisan. Az előlap tökéletes, matt, dorozmás tapintású, sarkai sem kopottak, flip gombnyomásra nagy erővel vágódik ki. Kártyafüggetlen, de magyar nyelvet nem tartalmaz (főbb nyelvek, mint pl. angol, van.) Töltőjével eladó! 5.000Ft
Továbbá eladó egy közel tökéletes állapotú Nokia 7110, hasonló feltételekkel, mint a fenti telefon, elvileg független, gyakorlatila gnem fogadja el a SIM -kártyámat, és török nyelven kommunikál (angol nyelvet biztosan tartalmaz). Én ennyire már nem értek hozzá, ezért ennek az ára 3.000Ft töltővel.
Eladó egy tökéletes állapotú Noka 1610, töltő nélkül. Működik, de hivást fogadni nem lehet, csak indítani, és nem működik a mikrofonja. 500Ft
Eladó egy valamilyen külföldi függő Nokia 6310i tökéletes állapotban, 2 slim akksival, töltővel új, ezüst házban+ a régi, kopott arany színű háza. 3.500Ft.
Eladó egy HP ELitebook 6930p notebook 2db akksival. Dokkoló nélkül is akár. (B)Pécsieknek dokkóval 140.000Ft, dokkoló nélkül 130.000Ft.(/B)
Eladó egy Vogue női napszemüveg karcmentes állapotban, fehér kemény tokkal. [link] 11.500Ft
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
válasz #TOTTI #28577 üzenetére
1999töl 2009ig OTP-s voltam. Elhihetted, nem szórakozásból váltottam. Jelenleg, ha havi min. 70000Ft rendszeres utalás érkezik a számlámra, csak a nettbank tranzakcióknak van díja. Alkalmanként 90Ft. (Ha nem érkezik havonta min. 70000Ft a számlára, akkor 315Ft a számlavezetési díj havonta.) És éves egyszeri kártyadíj, ez esetemben 4000Ft, mivel dombornyomott VISA kártyát kértem, ez drágább. Ennyi. Hiszed vagy sem, van ilyen. OTP-nél havonta sikerült otthagyni kb ennyi összeget mindenféle címen.
Ja, és 2x évesen báj-báj OTP Junior, lesz meglepetés.
[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
Hali all!Van itt a cégnél egy Nikon Coolpix 1000 PJ tipusu fenykepezogep, projektorral, 102k-rol 60k-ra learazva.Ha valakit erdekel dobjon PU-t es ha bejon a MediaMarktba akkor megnkoezegetheti a cuccot. udv
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
HD4670-em még mindig megvan, 13K
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
plaszy
őstag
válasz Ferdzsoo #28573 üzenetére
Igen, csakhogy nekem ilyen VRM-ű MSI-m van, aminek kb. 2,5cm magas a bordája...ergo nem fér el az Accelero S1 alatt. Tehát vagy azt kellene "lefaragnom" vagy keresni egy alacsonyabb VRM hűtést, szintén 4870-esről, például ilyet, ami a mellette látható 4 kockával 1 magasságban van.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Ferdzsoo
addikt
válasz plaszy #28561 üzenetére
Nekem sokáig úgy ment hogy a gyári hűtőből rajtahagytam a piros fémlapot az giganagy és még arra raktam random süniket. A VRM-ekre csak a süni édeskevés...
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
-
Stirlitz
senior tag
válasz 1hijjanhusz #28569 üzenetére
Und was kostet?
-
1hijjanhusz
senior tag
Sapphire HD4830 512MB eladó próbagarival. Tartozékok nincsenek, csak maga a kártya.
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Enszuke #28563 üzenetére
Jaja, az teljesen jó megoldás, egy-két csepp pillanat ragasztó a borda széleire, alá meg zsír, és örökös is lesz, én is csináltam már így. Bár mondjuk túlmelegedéstől meghalt ramot még nem láttam, ha az ember nem tudja megérinteni, jellemzően akkor sem melegebb még 70 foknál, és akkor még nem is jár a tűrőképessége vége felé.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
szki
őstag
Hello Pécsiek!
Eladó cuccaim:
Tuningos AM3 félkonfig eladó garival (lap+cpu+cpu hűtő+ram+vga+vga hűtő)3x2 GB spéci ram i7-hez, ADSL modem, 256 MB DDR1 és 512 MB DDR2 memóriák és autóhoz 13-as SEAT(VW) acélfelni:
[link] -
plaszy
őstag
ATI 4870-esre vettem Accelero S1 Rev.: 2-es hűtést...nomármost a hozzá adott RAM sünik csak a GPU körüli részre fekszenek fel stabilan. Az oldalsó, külön álló 4 kis chipes részhez, amik rámennének, azok nagyon nem akarnak rajtamaradni. Valami ötlet, hogy hogyan lehetne ráerősíteni? (Az eredeti nem fér alá, sajnos.) Vagy akármilyen más megoldás is érdekelne, mert azok nagyon melegednek.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
GTheo
tag
Valaki eladó Netbook? Még a hétvégén jó lenne
-
rnrn
aktív tag
Kizuhant egy fesztiválozó a katapultból!
[link]Azért ez nem gyenge...
-
littlejohnny
aktív tag
Urak! Ha valakinek van 100-110k kornyeken komplett elado gepe garral, jelezze priviben: garanciaidokkel, pontos tipusokkal, fotokkal, stb... koszi!
-
bijesz
aktív tag
Ha valaki tudna még efott jegyet érdekelne.
Az otp-s téma egyébként csak junior kártyával és csak hetijegyre vonatkozik.
Kénytelen leszek pénztárban venni. -
rnrn
aktív tag
Eladó PII-es komplett masina winchester nélkül. A proci vagy 433, vagy 667-es, már nem emlékszem, a videókártya Riva TNT 2 (vagy mi...), 2x128 MB SDRAM, CD olvasó, CD-író, újraíró, Flopy, PCI-os USB portok, hangkártya, 200W-os táp, használati útmutató, illesztőprogramok (Driver-CD), egér, billentyűzet, ház. Ajándék CD-olvasóval!
A masina jó ideje parkolópályán áll, bekapcsolva 2-3 éve nem volt, de előtte tökéletesen működött (első tulaj vagyok!!! ).Frissítve:
Adok még hozzá egy PIII Asus Alaplapot 667-es prcival, egy DVD olvasót, egy 256 MB-os PC133-as RAM-ot, egy 235W-os tápot és egy Sony FDD-t.
Ha érdekel v.kit, privizzen.A hiretést e héten többször is be fogom ide másolni, ha hétvégéig nincs ajánlat, kivágom a kukába, mert csak a helyet foglalja... Várom tehát a komoly ajánlatokat! :-DDDD
Érdekel v.kit esetleg IDE-s mobil rack? Keret + fiók egyben... Fehér, egy ventis.
Ár: 1000 Ft -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ha valaki esetleg ott volt a PTE színpadnál 22-23 óra körül az efotton, az mondja meg nekem, hogy ki volt az utolsó zenekar, akik a Nevergreen helyett jöttek. Iszonyat jó rock zene volt.
-
kano
nagyúr
válasz Gergő_ #28543 üzenetére
Nekem van egy CIB Internetes számlacsomagom. Ehhez van egy elektronikus használatra alkalmas Mastercard egy elkülönített alszámlával és egy VISA Electron fizetésre. Ha havi 50.000 Ft érkezik a számlára havonta akkor a díja 199 Ft/hó (+ 50 Ft/hó a kártyahasználat után küldött SMS díja). A másik számlám meg egy CITI 0 Ft-os bankszámla. Itt minden ingyenes viszont nem küldenek SMS-t a vásárlásokról. Ezzel a kártyámmal csak pénzt veszek fel.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
GTheo
tag
Bocsi, ha nem válaszolok mindenkinek, de kórházban vagyok/leszek, legfeljebb szombat este már visszaírok, de dobjatok még egy üzit, ha vmi kell, hogy ne felejtsen el. Köszi !
Amúgy Micro SD kártya, 1 giga felett, ipodzokni, Nokia E52 tok, E52 töltő átalakítóérdekelne ! -
-
zsolt19900
őstag
holnap pécsen leszek valakinek 50 db dvd 2000 ért? maxell sárga de van itt még oco oco carpower erősítő is azt csak tutira viszem be mert 6 kg
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Magnum_
nagyúr
megvan vkinek a Lie To ME 2.évad első pár része magyarul?
köszi Gergő_, így van, eladni szeretném
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
pécsieknek 140.000,-Ft Hp 6930p
-
Gergő_
őstag
és most készülök elhagyni őket a búsba, sajnos nem olyan egyszerű a leszakadás, valószínűleg a cib-et tartom meg.
a héten gondoltam egyet, mondom átcövekelek otp-hez és a cibet megszűntetem.
egy szolgáltatás, amit a cibnél díjmentes(azaz a tranzakciós költségekbe van beépítve enyhe mértékben) az otp-nél havi 2250 plusz emellett fél évente még minimum 1600.
egy szar bankkártyát adtak, meg se kérdezték mire kell...(a Maestro neten használhatatlan)
át akartak már &@&vc@& deviza árfolyamokkal, képzeletlenek és nem naprakészek az ügyintézőik(legalábbis a Rákóczi útinál kétszer csalódtam), szégyen. -
kano
nagyúr
Kérdés, hogy kinek van OTP-s kártyája? Én már régen megszabadultam Csányiéktól és nem is kívánok visszatérni.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
-
nagyúr
válasz zsolt19900 #28539 üzenetére
agybadugos füles 500 ért és usb blututt kulcsocska 500 ért
Engem érdekelne
Állapot használt/új?
típus?
kép?"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
zsolt19900
őstag
Eladó oco oco minőségi autóhájfi erősítő aztán még 50 dvd dvd 2000 ért aztán agybadugos füles 500 ért és usb blututt kulcsocska 500 ért
az nCore élt él és élni fog
[ Szerkesztve ]
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Magnum_
nagyúr
business notebook + dokkoló ELADÓ!
-
rnrn
aktív tag
Eladó PII-es komplett masina winchester nélkül. A proci vagy 433, vagy 667-es, már nem emlékszem, a videókártya Riva TNT 2 (vagy mi...), 2x128 MB SDRAM, CD olvasó, CD-író, újraíró, Flopy, PCI-os USB portok, hangkártya, 200W-os táp, használati útmutató, illesztőprogramok (Driver-CD), egér, billentyűzet, ház. Ajándék CD-olvasóval!
A masina jó ideje parkolópályán áll, bekapcsolva 2-3 éve nem volt, de előtte tökéletesen működött (első tulaj vagyok!!! ).Frissítve:
Adok még hozzá egy PIII Asus Alaplapot 667-es prcival, egy DVD olvasót, egy 256 MB-os PC133-as RAM-ot, egy 235W-os tápot és egy Sony FDD-t.
Ha érdekel v.kit, privizzen.A hiretést e héten többször is be fogom ide másolni, ha hétvégéig nincs ajánlat, kivágom a kukába, mert csak a helyet foglalja... Várom tehát a komoly ajánlatokat! :-DDDD
Érdekel v.kit esetleg IDE-s mobil rack? Keret + fiók egyben... Fehér, egy ventis.
Ár: 1000 Ft -
Silenzio
addikt
Még mindig eladó másfél év garival egy 750 GB-s Samsung Sata II. Irányárat is mondok, 10 guriga. Kell valakinek?
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
dunc
nagyúr
Emelt a digi sávszélt ?
[ Szerkesztve ]
-
djSiku
csendes tag
Genius 2.0 jó állapotú ezüst-fekete hangfalpárt valakinek occsóé? 1200 forintért odaadom
-
csehe02
csendes tag
havernak van efott hetijegye eladó.
nyert 2-t még régebben. névre szóló, úgyhogy lehet csak az egyiket tudja eladni....(csak a helyszínen derül ki)
érdeklődni: +36309001728 Richter Máté -
polip
addikt
AGP-s 6600GT eladó
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
Sziszka_88
tag
Régi kis netezős konfig eladó akit érdekel...[link]
Üdv mindenkinek!
-
Gergő_
őstag
válasz Gergő_ #28482 üzenetére
senki semmi?
ez egy olyan oldal ahonnan laptop alkatrészeket lehet rendelni.
a postaköltség 40$ lenne, de sokallom ezért ha akad valaki aki éppen innen rendelne, akkor be tudnánk felezni akár a postaköltséget. -
Hobli1988
aktív tag
Eladó egy Toshiba 1T-s külső vinyó!15k
Több infó kérésre![ Szerkesztve ]
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
Silenzio
addikt
Eladó Samsung 750 GB-os, 7200 rpm-es, 32 MB cache-es HDD. Másfél év pécsi kisker garancia van még rá. Bad sector nincs rajta. Ajánlatokat privátban kérek.
[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
Örülök, hogy jó kis eszmecsere kerekedett -többek között- az én hirdetésemből. Ehhez képest -ha bárkit érdekel- még mindig eladó Transcend 1 gb-os mini sd kártya, sd adapterrel. Ára:900,-Ft
érd.:gyorenorbi@freemail.hu -
Debilon
addikt
válasz valentinho #28509 üzenetére
rossz helyre
[ Szerkesztve ]
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
rnrn
aktív tag
Adok még hozzá egy PIII Asus Alaplapot 667-es prcival, egy DVD olvasót, egy 256 MB-os PC133-as RAM-ot, egy 235W-os tápot és egy Sony FDD-t.Ha érdekel v.kit, privizzen.
A hiretést jövő héten többször is be fogom ide másolni, ha hétvégéig nincs ajánlat, kivágom a kukába, mert csak a helyet foglalja... Várom tehát a komoly ajánlatokat!Érdekel v.kit esetleg IDE-s mobil rack? Keret + fiók egyben... Fehér, egy ventis.
Ár: 1000 Ft. -
bijesz
aktív tag
Én is keresek efott jegyet Pirk kolléga úgy fest már nem pálya.
-
kano
nagyúr
-
nesa
veterán
Ilyen LPT-USB kabel nincs valakinek elado?
-
Zewa
senior tag
Hali!
Akinek esetleg van olyan EFOTT hetijegye amitől megválna az kérem szóljon!"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
polip
addikt
köszönöm MESTER tííícs mííí plíííz
-
Magnum_
nagyúr
válasz Silenzio #28511 üzenetére
huhh.. najó, akkor vezessük le:
(#28472) csehe02 keresett microSD-t.
majd ettől függetlenül megjelent (#28496) hcl Bigemperor hirdetése miniSD-ről.
erre (#28498) Dluinet bemásolta a legelső (csehe02) posztját, bár jót akart biztos, de figyelmetlen volt a miniSD és microSD-t illetően.
oszt (#28500) GTheo keresett microSD kártyát
amire (#28502) hcl szintén a lehető legnagyobb jóindulattal, ámbátor figyelmetlenül -ugyanúgy, mint Dluinet- segíteni akart, és bemásolta GTheonak válaszolva a #28496 posztot.
amire már én is belepofáztam a sorba (#28503), hogy bammeg, az miniSD, holott microSD kerestetik.
majd hcl a (#28508) kommentben látta, hogy mi a stájsz.
aztán jössz te a #28511 hozzászólással, ami a legnagyobb figyelmetlenség ebben az egyszerű láncban
nem, nem untakozom.. komolyan
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Nem megy valaki 07.16.-án péntek délután/este Pécsről Siófokra, vagy valahova a Balatonra? 2 fő + 2 hátizsák (Igazából Balatonvilágosra akarunk eljutni, de ha már a déli parton vagyunk onnan nagy valószínűséggel van már vonat).
Fontos lenne, hogy minél előbb kiderüljön tudunk-e menni. Privit írjon aki esetleg arra megy és beférnénk.
Köszi!Tudom, hogy PH!uvaros hsz, már oda is írtam, csak gondoltam itt is megkérdem.
"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
stuntmanmike
tag
Eladó:
- Technics RP-F880 füles 13k
- Sony Ericsson HBH-DS980 bluetooth sztereó headset 10k
- D-Link DWL-G122 USB WiFi adapter 2k
- MSI USB bluetooth adapter 1,5k -
Silenzio
addikt
válasz Magnum_ #28503 üzenetére
Oda is mini SD van írva.
************************************************************************************************************
Eladó 750 GB-os, 7200 rpm-es, 32 MB cache-es HDD. Másfél év pécsi kisker garancia van még rá. Bad sector nincs rajta. Ajánlatokat privátban kérek.
-
csehe02
csendes tag
nokia 6030-as eladó 2 töltővel.pannon függő
hibátlanul működik.
ajánlatokat priviben![ Szerkesztve ]
-
valentinho
senior tag
4*1 giga 800as kingmax ram eladó, vihető egyesével, párban ahogy akarod.Árat irj pü-ben.
http://soundcloud.com/tinnyo
-
-
polip
addikt
AGP-s 6600GT eladó!!
vegyétek má meg, nekem még sose sikerült eladnom itt semmit
-
hoax
senior tag
1GB Kingston DDR2-800 modul eladó!
Az eredeti csomagolása is megvan.
Ár 4000,-Ft
gari: 1hét...Don't panic!
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...