-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz bossvico #12698 üzenetére
Vásárlás után 1 héttel már kiírta a progi a samu vinyómra, hogy "gyártó specifikus érték 168 rossz, meg h. azonnali csere szükséges, hátralévő élettartam 0", ez 2 hónapja volt, azóta is gyönyörűen működik, ezt az idióta üzit leszámítva...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
bossvico
senior tag
Köszi az infolexnek, hogy kicserélte a garos vinyómat, és nem köszi a samsungnak, hogy 10 hónap alatt bedöglik a cuccuk.
Tömörítés alatt elkezdett kattogó hangot adni, mivel ott ülök mellette és tudom milyen hangja van furcsa volt a kattogás.
HD sentinel bad sectort mutatott, ők meg valami smart hibát találtak.
Nemtudom, hogy meik a tuti progi erre, de kicserélték tehát valami volt.Rendesek.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Ma sajnálatos dolog történt velem, ugyan is ellopták a kerékpáromat.
Bővebb infot itt tudhattok meg róla.
Ha valaki esetleg látná akkor nagyon kérem értesítsen!
30/30 78 847 crazycuber@gmail.com hard_gm@msn.comElőre is kösszönöm!
(Sry az OFF-ért!)
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
-
chungee
addikt
Vennék 2GB 800mhz DDR2 RAM-ot jó áron!
-
dunc
nagyúr
-
gaborbol
őstag
ÜDV!
Keresek pár alkatrészt, ha van valakinek írjatok!
(csak garos érdekel mindenből TY!)
+ 9800gt vagy 4850 kareszt.
+ am2 5000+ vagy ez feletti prockót.
+ am2-es deszkát
+ 2gb-os ddr2 ramot
+ 360gb-os vagy nagyobb hdd-t. -
Kaics kollegához kapcsolódva, ki mit adna egy Compaq Presario 700-as notiért...?
(AMD Mobile Athlon 1,2GHz, jó állapot, 768Mb RAM, 40Gb winyó, DVD olvadó, floppancs, JBL hangszórók ( tényleg rá van írva, LOL ) stb, stb., akksija döglött.)Mutogatni való hater díszpinty
-
gabx76
őstag
válasz CPT.Pirk #12671 üzenetére
Én pl. akkor szoktam, ha automatikusan a válaszra kattintok a privát helyett. Mivel ezt már csak utólag veszem észre, marad a szerkesztés. Aztán a delikvens válaszol rá. Vagy nem.
ON: AGP-s videokártyát cserélnék min. 5.1-es SB hangkütyüre.
(Van több is: Riva128, S3Trio3D, Rage XL, meg egy MX400 hűtő nélkül.)[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Vennék 2GB 800mhz DDR2 RAM-ot jó áron!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Gyerekek, ez nem a ki meddig tanulta meg az ABD-t verseny!
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Dodder
tag
Pontosítok!
Sky2pc műholdas kártya fejegységgel távnyérral eladó! Nálam kipróbálható gar 1 hét.
Ár:12k az egész. A kártya külön 10k. Vagy csere is lehet..[ Szerkesztve ]
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
csehe02
csendes tag
2x512 ddr2 ram samsung 800mhz eladó
3k [link] -
Tealc
csendes tag
válasz Silencer83 #12643 üzenetére
Hali!
Megvan még a 6230i? Független? Mi van hozzá(doboz, töltő, stb)?
Köszi!
Tealc -
nagyúr
Uraim!
Eladnék 2db 256Mb DDR333 RAM-ot, 3CLK-val simán mennek 400-on is.
Ajánlatokat priviben várom.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Magnum_
nagyúr
mennyibe kerül 512MB vagy 1gb ddr2 RAM PC-be? lehet kellene barátnöm gépébe, mer 256 kezd kevés lenni
I humbly and respectfully decline™
-
kano
nagyúr
válasz CPT.Pirk #12653 üzenetére
Az S939-es lap+CPU mennyi lenne egyben?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Kobe
veterán
eladó:
Vanguard MK 2 tripod, a hozzávaló gyorsfixel együtt. Nagyobb bridge gépeket és könynebb tükörreflexeseket is elbír, nagyjából 1,5 kilóig stabilan. Terepen nem volt használva, doboza is megvan még asszem.
Ára legyen 5 K.
-
mizol
tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ami megmaradt a gépből:
DFI RS482/G (939, intVGA, passzív) lap, 3000+ proci, 1800 -->2340MHz
Külön is vihetőek.Ami még eladó: P4 2.6Cel, Asus P4V8X-X lap, benne Sis AGP-s kari. Akár külön is.
Amit keresek: AC/DC koncertjegy a márciusi Papp László bulira!
-
gabx76
őstag
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Vennék 2GB 800mhz DDR2 RAM-ot.
-
Dodder
tag
Ja majd elfelejtettem műholdas kártya kell valakinek pc-be? fejegységgel és távnyérral együtt?
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
Hobli1988
aktív tag
Olajak eladóak minden gépezetbe!
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
Dodder
tag
Üdv. Mindenkinek!
Van egy pata-s DVD iróm tipusa Teac dv-w50d olcsón ha érdekel valakit. 2k az ára vag y csere valami atx-es tápra ami jól müködik.Vagy amit fel tudsz ajánlani.P3-as lap proci.
Ilyesmi.Várom az ajánlatokat.Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
4sal3
aktív tag
van egy tvtunerem analóg mercury, egy tápom 420w-os, és egy gépházam. fekete. 4db 5,25ös slottal.
kinek mennyit érnek?
már ha érdekel vkit[ Szerkesztve ]
-
Silencer83
addikt
8k az alja, cegtol kaptuk es kb 2 orat lesz hasznalva...
-
mexx0407
tag
válasz Silencer83 #12639 üzenetére
repült egy privi
-
Topikgazda
válasz Silencer83 #12639 üzenetére
ha sürgős akkor ötezer
-
Silencer83
addikt
Nokia 6230i fekete, fuggetlen, hibatlan
kinek mit er meg? surgos
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Van nekem egy NEC Xe15 típusú 15-ös CRT monitorom ami csak a port fogja. Speciális tulajdonsága hogy érintőképernyős a cucc. Van egy réteg rajta ami a megfelelő driver használatával tapicskolásérzékeny. Mondjuk sosem próbáltam de elvben tudja a dolgot. Kis szépséghiba hogy ez az érintésérzékeny rész pár mm-t el van csúszva lefelé. Ez csak legfelül okoz egy kis szépséghibát. A monitor természetesen működik. Egy szó mint száz, aki akarja elviheti egy 300g-os epres milka fejében. Ha nem kell senkinek megy a szemétbe.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
cannibal
senior tag
Hali,
akinek van eredeti eladó játéka ( HL, HL2, TF, COH, COH: OF, SC, Diablo2 stb... ) az keressen meg privát üzenetben. Pécsi szémlyes átvétel.
Köszi -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz s7evcsenko #12633 üzenetére
Jó szöveg, de lassan több lesz az off ebben a topicban, mint a "számtekboltosok memoárjai" c. topikban, ami nem kis teljesítmény...
-
mark75
senior tag
válasz s7evcsenko #12633 üzenetére
-
s7evcsenko
addikt
Egy szőke nő hazaér a munkából, és megdöbbenve látja, hogy kirabolták a lakását. Azonnal hívja a rendőrséget, akik megígérik, hogy hamarosan jönnek. Nemsokára meg is áll a ház előtt egy rendőrautó. Kiszáll belőle egy rendőr, pórázon vezetve egy nyomozókutyát. A szőke nő áll a kapuban, s a fejét fogva, zokogni kezd.
- Kiraboltak, mindenemet elvitték, kihívom a rendőrséget, és erre, tessék: kit küldenek? Egy vakot!"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Magnum_
nagyúr
válasz Dare2Live #12628 üzenetére
több JET kut is van pécsen, melyikre gondolsz? azt a valami fullt magamnak csinálom meg mindig, mer van felszerelésem mindehez, de nem itt, itt csak egy normális mosst szeretnék elvégezni magamnak, vagy esetleg egy mosatnám (külsö mosás) ami a mosóban 25perc alatt megvan.
jah és persze gépi kizárva, azért anyázok itt
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
ilyen pityegő izét hol lehet veni?
mármint, hogy pl egy csomagban van 10pityegő és bármelyiket megnyomom a többi pityeg.... sok-sok kulcskereséstől óvna meg..... veri impotent...
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
chungee
addikt
Vennék 2GB 800mhz DDR2 RAM-ot. Ha lehet dual-ba fusson ezekkel.
-
Menahem
tag
Uraim!
Eladó az alig 5 hónapja vásárolt gépem, amely a következő dolgokat foglalja magába:
Gigabyte P35 DS3R alaplap, még 2,5 év garival: 15k.
E2180 CPU 6 hónap garival, 3200Mhz-en stabil, feljebb nem néztem: 10k.
PCI-E ATI HD3850 256MB DDR3 1,5 garival: 15k.
Corsair VX-450 táp, 4,5 év garival: 10k.
Cooler Master CM690 házikó, 1,5 év garival: 10k.
CM Hyper 212 CPU hűtő 1,5 garival 5k.
CSX 2*1GB 1066Mhz@1200Mhz DDR2 Diaboló ram: 8k. Örökélet gari
Pioneer 115D DVD-író: 4k 6 hó garival
Samsung Syncmaster 2043BW 2,5 év garival.
WD 320AAKS vinyó, 2,5 év garival. 8kLehetőleg egyben szeretném eladni, mindennek megvan a doboza és papírjai!
ÉRDEKLŐDNI PRIVÁTBAN KÉRETIK! Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
Van 1 db Goodmans Axiom 301 hangszorom de nem a 1963 szeria hanem az az elotti ilyen ,aki tudja mekkora ertek ez es kell is neki akkor komoly ajanlat eseten eladom joval a borzek arai alatt... 80-100 font kornyeken dobaljak a nemmukodo darabokat ,ez mukodik!
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz gabx76 #12621 üzenetére
én nagy automoso gyerek vagyok, nagyon precizen tisztitom az autot, ezért ez igy nekem sajnos nem elég.. arra jo, hogy ha nagyon mocskos, leszedjem a sarat... de a tisztasághoz kell szivacs, ill a szárazra/szépre törléshez meg vileda, amihez viszont tiszta viz kell.. ajtoközök, felnik, ablakok, stb törléséhez...
-
gabx76
őstag
válasz Magnum_ #12620 üzenetére
Nem tudom. Nekem elég volt a samponos / sima víz páros. Utána csak letöröltem gyorsan és csillogott, ráadásul lehozott minden szennyeződést - igaz samponnal kétszer mentem át és elég közelről kellett lenyomatni. Van vmi. "makacs folteltávolító" program is, de azt még nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz gabx76 #12619 üzenetére
már leverettem ott, de semmit nem ér, ha nem tudok csapbol vizet engedni vödörbe a samponozáshoz, meg vilesázáshoz.. most cask kontár módra lecsapattam, de rosszabb kb, mint volt. mérnem lehet csapot tenni oda? vagy mérnincs olyan opcio hogy kicsi sugárral is lehessen engedni vizet
-
Macka
veterán
2x2BG Crucial Ballistix eladó lehet. Jól húzható, 5-5-5-15 1050Mhz, 2.2 volt.
-
czuri
csendes tag
Sürgősen eladó!!!! Sony minidv videó kamera DCV-HC14E Nagyon jó állapotban minden tartozékkal /USB kábel,cd,töltő,tv kábel,aksi/ dobozában eladó 25k!!!!
[link] -
Magnum_
nagyúr
vki jön autot mosni ma a tüzér utcai kuthoz?
-
zsolt19900
őstag
Hello hello
Fenyképezőgépet eladtam, keresek valami jó gyors 800 vagy 1066 mhz 2X1gb os ramot.
Csa csa
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Kaics
aktív tag
Samsung E250-es Pannonos vagy független, jó állapotú telefont vennék a mai nap folyamán!
Akinek van, hívjon! Számom az adataimnál!
-
Hunter2
addikt
válasz Ildika #12568 üzenetére
Egyszer láttam szétszedve egy ilyen dobozt amit ezekhez a telefonokhoz használnak, egy kijelző nélküli 5110-es volt benne amiben egy olyan SIM kártya volt mint a mobilokban csak matávos száma volt.A szaki aki bekötötte mutatta a 3310-esét , neki is vezetékes száma volt a telefonján.
-
Hunter2
addikt
kellene egy müködőképes pci-os videókártya, ha lehet kertvárosban mert nem akarok sokat mászkálni.Van valakinek?
-
-
Topikgazda
cd-k dvd-k akit érdekelnek, ma még renelhetnek, hétfőn már késő....utána nem tudok ilyen olcsón szerezni
Verba:60FT/db, TDK 55 FT/db áron lesznek, hajrá Nagyobb tételnél persze van egy kis kedvezmény -
Hobli1988
aktív tag
olaj eladó minden mennyiségben minden gépezethez(be)
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ami megmaradt a gépből:
DFI RS482/G (939, intVGA, passzív) lap, 3000+ proci, 1800 -->2340MHz-------------------------------
nesa: tudom, világít a piros szám[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla