Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Gyuri27 #3099 üzenetére
Meg kéne nézned az USB-s interfész MAC címét. A hálózati kapcsolaton tulajdonságok / támogatás / részletek / fizikai címnél találod. Majd a router beállításánál ezt a MAC addresst meg kell adni. (varázslóval kiválasztod a cable modem / dynamic ip-t, utána lesz az ablak, ahova beírhatod, vagy wan / dynamic ip-nél)
Modemet rádugod a routerre, majd újraindítod. Ekkor a routernek kapnia kellene ip-t a szolgáltatótól (system / status menünél tudod ellenőrizni). Klienseknek DHCP-t kell állítani, és frissíteni a kapcsolatot ha nem történik meg magától. Ha minden jól ment, akkor van neted. -
Gyuri27
félisten
válasz
Lortech #3098 üzenetére
Router már van (régen cserébe kaptam más termék helyett) st lab.
Viszont a webstar modem usbn csatlakozik a géphez. Van rajta még egy ethernet nevű csati hely (olyan mint a routeren a wan). Viszont ez a sz.r csak usbvel ad netet.
A gond az, hogy annó a routert állitgattam (mig kinem halt a másik gép) az pöpec volt elsőre. Viszont ezzel a webstar (scientific atlanta dpc2100r2) nevű csodával nem igazán boldogultam. Viszont így tudok-e ezzel hálózatot csinálni, és akkor, hogy tudom a netet osztani. [link]. Net van, de ennyi. Adtak hozzá lemezt, de nem minden menü elérhető.
Az st routernél 192.168.1.1-nél beadta a html menűt és minden jó volt. Mint mondtam ezzel a csodával nem megy. Csodálom, hogy van netem.
Ezért kérdeztem, hogyan kellene.
Novemberben lejár a szerződésem. Az a kérdés, hogy ezzel a webstárral tudok-e normális netet 2 gépre és hálozatot (akár vezetéknélkülit akár vezetékest.) Esetleg kérjek adsl-t ( szereld magad csomagban) akkor venni valami vezeték nélküli modem-router combót (javaslat, linkel? [link] mondjuk ezekből) és hozzá két [link] (ilyenből valamelyik, v [link] ez) és kész a hálózat és net megosztás.Ha sok butaságot írtam akkor sorry, de mint írtam nem nagyon értek hozzá.
-
Lortech
addikt
válasz
Gyuri27 #3097 üzenetére
2 lehetőség van alapvetően:
1, veszel egy routert, modem a router WAN portjára, kliensek a router LAN portjaiba. (Beállítások: dhcp beállítás a klienseken, valamint a routeren mac klónozás szükséges általában kábelnethez)
2, az egyik gépet kinevezed szervernek, ebbe a gépbe két hálókártya kell. A modem csatlakozik az egyik hálókártyába (1/1), ahogy feltehetőleg most is van a neted. A második hálókártyát (1/2) keresztkötésű kábellel összekötöd a másik gép hálókártyájával (2/1). 1/2-n beállítasz ip-nek 192.168.0.1-et maszk 255.255.255.0, más nem kell.
2/1-en ip: 192.168.0.2, netmaszk: 255.255.255.0, átjáró: 192.168.0.1, dns: 192.168.0.1.
1/1 tulajdonságai / speciálisnál bepipálod a kapcsolat megosztását.
Ennek a megoldásnak hátránya értelemszerűen, hogy az 1-es gépnek mindig mennie kell, ha kettesen netezni akarsz, valamint nem lehet egyszerűen kettőnél több gépet csatlakoztatni, míg routerrel igen.A 2. módszer Microsoft-féle leírása:
Útmutató: Az Internetkapcsolat megosztása szolgáltatás konfigurálása Windows XP rendszerben -
Gyuri27
félisten
Sziasztok.
Talán buta kérdés, de nekem ez kínai.
Tehát az itthoni kábelnetet szeretném kétfele osztani úgy, hogy a két gép között is szeretnék hálózatot.
Ha lenne jó (közérthető) cikk azt megköszönném. Illetve ha linkelnétek, hogy milyen eszközöket kellene beszerezni.Előre is köszönöm.
-
Peti20
tag
Sziasztok!!
A probléma megoldva, mindkét gépen megy a net... Mindent dinamikusra állítottunk, az egyik gépen proxy volt beállítva, azt ki kellett venni.. Restart és reggelre minden OK!!
Mindenkinek köszi a segítséget!!! -
Lortech
addikt
válasz
Adrian Mole #3085 üzenetére
A DHCP kikapcsolását a legvégére kell hagyni nyilván.
Itt meg az volt a gebasz, hogy a többi gép (jelen esetben fedőneve intranet) szolgáltatásai nem voltak elérhetőek.
Második megoldásnak ez a hátránya, mivel a wifi kliensek NAT mögött lesznek, ezért trükközni kell, ha a wifi kliensek szolgáltatásait el akarod érni az "intranet" felől. -
Lortech
addikt
Subnet mask magyarázatához kb. Ádám és Évától kéne kezdeni, hogy megértsd.
Egy mondatban annyi, hogy az határozza meg az ip címeddel együtt, hogy melyik alhálózathoz tartozol.Felesleges ragozni, mert a problémád megoldásához nem szükséges ezt tudni.
Kérdezték már, hogy mi az ip, amit kapsz. Oké, hogy dinamikus, de mit kapsz dinamikusan, és mit kap a másik gép? Rámész a hálózati kapcsolatra / állapot / támogatás / részletek, és beírod ide. -
Peti20
tag
Időközben okosodtam. Az IP-m dinamikus, a DNS címem is..A subnet-ről még mindig nem tudok semmit
Előre is köszi a segítséged! -
Peti20
tag
Sziasztok!!!
Van egy kis gondom az otthoni LAN-nal... Tehát mindkét gépen XP van, az enyémen prof, a másikon home... A hálózatomban mindkét gép egyenrangúnak számít, nincs gazdagép, megosztógép...A kábelezés oké. A másik gépen fel lehet menni a netre, az én gépemen, bármit beírok belevisz a routerbe...Ott az én gépemet nem is látja... Az az érdekes, hogy a két gép látja egymást, van megosztás és látok mindent...
MI lehet a gond, hogy az én gépemen nincs net, csak a routerbe enged??? A routerem egyébként D-link márkájú ( DIR-100)
Előre is köszi a segítséget!!!
Ja és Inviteles vagyok.. -
Adrian Mole
senior tag
válasz
Lortech #3084 üzenetére
"DHCP kikapcs, létrehozol wifi hálózatot, kliensekkel megpróbálsz felcsatlakozni, ez az egyszerűbb és jobb megoldás"
Ezt próbáltam. Ezzel az volt a gond, hogy ha kikapcsoltam a DHCP-t, akkor nem láttam a kliens géppel a routert, így nem tudtam beállítani semmit. Switch-ként működik, de ennyi az egész."akkor úgy kell beállítani a routert, mintha az intraneted lenne a netszolgáltató, azaz a WAN porton keresztül csatlakoztatod a wifi routert, ezzel továbbosztva a netet, DHCP bekapcsolva marad, lesz egy új LAN-od és NAT-od, kliensek a wifi routertől kapják közvetlenül a netet és az ip-t"
Itt meg az volt a gebasz, hogy a többi gép (jelen esetben fedőneve intranet) szolgáltatásai nem voltak elérhetőek.Mindenesetre köszi, megpróbálom még bűvölni.
-
Lortech
addikt
válasz
Adrian Mole #3083 üzenetére
Igazából ugyanaz, neked kell átgondolni és összelegózni.
Ki kell próbálni az előbbi módon, csak ugye wifivel. DHCP kikapcs, létrehozol wifi hálózatot, kliensekkel megpróbálsz felcsatlakozni, ez az egyszerűbb és jobb megoldás, ha nem működik, akkor úgy kell beállítani a routert, mintha az intraneted lenne a netszolgáltató, azaz a WAN porton keresztül csatlakoztatod a wifi routert, ezzel továbbosztva a netet, DHCP bekapcsolva marad, lesz egy új LAN-od és NAT-od, kliensek a wifi routertől kapják közvetlenül a netet és az ip-t. -
Lortech
addikt
válasz
Adrian Mole #3081 üzenetére
Meg lehet oldani azt is, de az már egy fokkal komolyabb átgondolást igényel.
-
Lortech
addikt
válasz
Adrian Mole #3079 üzenetére
Hogyan dugtad össze őket? A lan portján keresztül kell összekötni a másik lan portjával, crosskábellel a tuti, de elvileg az smc tud fordítani.
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
Adrian Mole #3078 üzenetére
Nnna, nem megy. Kikapcsoltam a DHCP-t a routeren, ezek után egyáltalán nem tudok mit csinálni, ha így vagyok bekötve. Tehát most így néz ki:
"intranet"--------router(DHCP kikapcsolva)--------------számítógép
Így nem megy. Sőt, most éppen a routert sem látom.
Így megy:
"intranet"-----------számítógép
Mi lehet itt a gond? -
Lortech
addikt
válasz
Adrian Mole #3076 üzenetére
A router lan portjai is egy switch. Az egyetlen teendő, hogy a routerben (szerk: smc) ki kell kapcsolni a dhcp szervert, más nem érdekes, úgyse routerként használod.
-
Adrian Mole
senior tag
Remélhetőleg egy gyors kérdés lesz:
Betelt a háló (fizikailag, nem címileg). Ugye legegyszerűbb egy switch lenne, viszont kéznél csak egy router van. Hogyan kellene konfigolnom a routert (egyébként egy SMC 7004), hogy működjön a helyi dolgokkal (tehát DHCP-vel, megosztott nyomtatókkal, könyvtárakkal, stb)? -
rdi
veterán
válasz
WonderCSabo #3073 üzenetére
furcsa egy Xp-éd lehet, mert nálam simán megy. Jobb egérgomb, megosztás >>tisztában van a kockázatokkal stb...
-
WonderCSabo
félisten
Hogy lehet meghajtót megosztani? Mert jobbgomb-megosztás...-al csak mappát lehet.
-
Peti20
tag
Sziasztok!!
A 3036. hozzászólásomban feltett problémámra valaki tudna választ adni??? Fontos lenne!!
Előre is köszönöm!! -
rdi
veterán
válasz
WonderCSabo #3067 üzenetére
hardverek rendben vannak?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #3062 üzenetére
Visszavonom, most megint xar. A laptopról tudom pingelni a gépet, a gépről a laptopot nem. Egyikőjük se látja egymást más úton. Tud vki értelmes választ adni?
-
lúzer
veterán
Kérdés:
Hálózati kapcsolatoknál látom, hogy küldött: ennyi csomag, fogadott: annyi csomag.
Valaki tudja, hogy mennyi bájt egy ilyen csomag?
Esetleg változó?
Vagy mint az mtu?Esetleg van valami egyszerű és ingyenes progi, amely bájtban mutatja a tényleges adatforgalmat?
-
rdi
veterán
válasz
WonderCSabo #3062 üzenetére
Ha nem eteted az alaplapi kis hardvervarázslót, akkor ne csodálkozz!
)
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #3061 üzenetére
Megjavult, mindent lát, fájlokat, nyomtatót, mindent... De hogy mitől?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #3057 üzenetére
Parancssorban kipróbáltam ping paranccsal és a 2 gép látja egymás IPjét. Akkor hol a hiba?
MOD: Sőt Total Commanderben is, beírva az IP-t! A mappákat is!
-
ellington
tag
oké, szóval ha kikapcsolom a router tűzfalát azzal mindent átengedek, és gyakorlatilag soha többé nem kéne a port forwarding-al szenvednem? a windows tűzfal gondolom nem ér semmit se (mondjuk nekem soha nem volt semmi ilyesmi gondom), de azt is ki kéne teljesen kapcsolni és utána a zone alarmot. de az is átengedi a portokat nem? úgyértem hogy rákérdez mint az xp, hogy tiltani akarom e vagy feloldani?
-
Cleo
tag
válasz
ellington #3050 üzenetére
Zyxel eszközöknél, más soho routerektől eltérően, nem minden eszközben van a DMZ támogatás, inkább a Zywall és G-2/3000 sorozatoknál, esetleg pár régebbi Prestigenél. Ez azért van, mert Zyxelnél a DMZ nem sima DMZ-t jelenti (vagyis majdnem védetlen) , hanem enhanced DMZ .
P320w (One Touch) routernél nem biztos , hogy létezik DMZ beállítás. Ilyenkor kénytelen leszel portforwading-ot használni (start port -end port), vagy kapcsold ki magát a fiwewall-t. Ilyenkor gyarkolatilag nyitott a géped az Internet felé, ezért rakjál fel egy personal firewallt, pl. ZoneAlarm manuálisan (vagyis a ZA kérdezzen, amikor kell engedni csukni egy portot)
Utána próbálj játszani a gépen, ZA fogja figyelmeztetni és abból tudod mi kell neked.
(Több más megoldás is van pl. netstat (built-in), port monitor stb.., de azok nem annyira "szemléletes"UPNP, DMZ:
Zyxel kézikönyvekben megtalálod, ha elolvasod, de itt van egy rövid foglalás
[link] -
rdi
veterán
válasz
WonderCSabo #3052 üzenetére
Egyszerű fálmegosztás bekapcsolása mellett futtasd le a fájl és nyomtatómegosztáshoz a varázslót.
sory érdekesen működik a net nálam -
WonderCSabo
félisten
Sorry, 2x ment el...
-
WonderCSabo
félisten
A hálózatom így néz ki: van egy PC és van egy laptop. A laptop wirelessen csatlakozik a routerhez, a gép lan-kábelen. Az internet megosztás simán megy. Csináltam helyi hálózatot. A PC-ről látom a laptopot de nem tok hozzáférni. A laptopról látom a hálózatot, de azon belül semmit. 1. hsz-t elolvastam, próbálgattam mindent. Mi lehet a gond?
-
ellington
tag
de hova kell rakni a gépem ip címét? és hogy kell megnézni hogy melyik portokon megy? (mondjuk ha ezt tudnám, akkor alapból nem jöttem volna ide, hisz eddig is egyenként kellett állítgatnom a portokat, és már lassan elfogy a 10 hely, meg alapból unalmas hogy igazából nem csinálhatok semmit, mert a router mindent megfog.)
-
Cleo
tag
válasz
ellington #3047 üzenetére
UPNP-hez annyi kell, hogy a többi eszközöd is támogassa UPNP. És akkor se biztos, hogy megvalósítható a dolgod, ugyanis nem arra van kitalálva az UPNP.
Amúgy jó lesz a DMZ, sőt van egy kis szerencsédUgyanis a Zyxeléknél, még a DMZ- ben levő gépeket is védi a router, bár nem annyira hatékonyan. Rakd oda a géped IP cimét és menni fog a játékod (bár utána inkább kifürkészném, hogy melyik portokon megy a játékod DMZel, vagy anélkül, utána vissza a portfowarding megoldáshoz)
Szvsz
-
ellington
tag
-
jolti05
őstag
Sziasztok.
Nincs hatalmas problémám, csupán kaptam egy borzasztó gyenge gépet, és gondoltam hálóba kötöm a gépemmel. Össze is dugtam őket, xp-s géppel csináltam valami hálózatos floppyt (varázsló kínálta fel a lehetőséget), de még nem volt időm tovább próbálgatni. Úgyhogy gondoltam az egyszerűség kedvéért megkérdezem, hogy mit kell tennem, hogy a két gép lássa egymást? WinXP és Win98 párosítás.
Köszi!
Ja és még annyit, hogy ha sikerült a manőver, meg tudom azt csinálni, hogy:
(1) A nagygéppel töltök, de közvetlenül a kisgép vinyójára küldi az adatot.
(2) A nagygépen nézem a filmet, ami a kisgép vinyóján van. -
bandus
veterán
válasz
lordjancso #3043 üzenetére
oprendszer?
a gépeken a meghajtóknál állítsd be a hálózati megosztást. -
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Routerrel van megosztva otthon az internetünk. Van egy PC-nk és egy notink és nem akarják egymást láni a hálózatban.
Statikus IP-ket osztottunk ki a szolgáltatótól kapott DNS-ekkel és úgy sem. Pontosabban így már látjuk egymást a hálózatban de nem tudunk egymás gépére bejutni...
Tudtok segíteni? -
bandus
veterán
Sziasztok!
a következők között szeretnék összehozni egy hálózatot, de eddig sehogysem jött össze. egy t-online-os speedtouch rúter, egy asztali gép, és egy noti,ami wifi-n kapja a netet. a notiban nem akarok beállítani ip-t, mert sokszor használom másik hálózatról. így viszont a két gép között nem tudok korlátlanul másolni fájlokat, ésgyakran hibázik is. ha pl az asztaliról másolok a notira, akkor rendszeresen megszakad az összeköttetés a noti és a rúter között. a notin vista home premium, a pc-n sima xp van.
köszi az ötleteket előre is -
ellington
tag
vagy az érdekelne, hogy az upnp dolog hogy működik, hol kéne aktiválnom a routerben..?
-
ellington
tag
üdv!
abban szeretném a segítségetekt kérni, hogy van egy zyxel p320w típusú routerem. a bitcometet, call of dutyt, meg kb az összes programot amit használok engedélyeznem kell benne, beírni a portokat stb (a portforward.com-ot használom erre, ott írja melyik portokat kéne engedni). de. a crysis multiplayer beta-ra nincs link az előbb említett oldalon, ergo nem tudok vele játszani, mert látok egykét szervert a 120ból. erre van valami tipp, hogy hogy lehetne "aktiválni"? mert akkor a többi játéknál sem kéne ezentúl egyesével átirogatni a router setupjában, és az jóvan kényelmesebb lenne. előre is köszönöm. -
Speederer
senior tag
Sziasztok, csak 1 gyors kérdésem lenne...
Az ugye működik, ha 2 routert egymás után kötve használok? -
Peti20
tag
Sziasztok!!!
Van egy kis gondom az otthoni LAN-nal... Tehát amindkét gépen XP van, az enyémen prof, a másikon home... Bejön a kábel a modembe onnan a routerbe és abba megy a két gép kábele... A másik gépen fel lehet menni a netre, az én gépemen, bármit beírok belevisz a routerbe...Ott az én gépemet nem is látja... Az az érdekes, hogy a két gép látja egymást, van megosztás és látok mindent...
MI lehet a gond, hogy az én gépemen nincs net, csak a routerbe enged??? A routerem egyébként D-link márkájú...
Előre is köszi a segítséget!!!
Ja és Inviteles vagyok.. -
rdi
veterán
válasz
greatchaos #3031 üzenetére
Xp alatt, ha felhasználói profilhoz kötöd a hozzáférést, akkor egyrészt jelszó kell a belépéshez,, másrészt a biztonsági beállításokban, kitilthatod a hozzáférésből az adott felhasználót.
De akár megosztott mappára is tehetsz különböző jogosultságokat.
Hálózati szinten a jogosultságokat szerintem csak xp vagy 2003 szerverrel tudod megoldani (vagy más hálózati operéciós rendszerrel) -
tzscske
tag
válasz
greatchaos #3031 üzenetére
Tedd a saját gépeidet egy munkacsoportba pl greatchaos.Akkor elivleg csak a munkacsoporton belüli gépek látják csak a megosztást.Nem biztos,hogy ez a tuti,de egyszerű megoldás.
-
kumpl
aktív tag
Van egy kis gondom az otthoni hálózattal (2gép LAN-on keresztül összekötve, az egyiken net USB-s modemmel). Xp alatt a gépek látják egymást. Lehet másolni, meg minden. Játékok alatt azonban semmi. Megpróbáltam Crosslink kábel helyett patch kábellel azzal meg simán működik játékokban is. Eddig minen jó volt. Mindkét kábellen működött. Kb egy hónapja viszont csakis XP alatt látják egymást a gépek crosslink kábellel. Vista alatt sem működik a dolog. Eddig pedig rendesen működött minden. Az IP címeket beállítottuk, meg mindent megcsináltam, ahogy eddig szoktuk. Ja, windows azóta többször is lett telepítve... Help!!!
-
greatchaos
addikt
hali
van egy smc7004 vbr routerem
azt szeretném tudni, hogy van rajta sok gép, de azt szeretném, ha ezek mindegyikén lehetne netezni, DE az egyik a hálózatról le legyen tiltva...
az a story, hogy szomszédba is megy egy kábel, aztán nem szeretném, ha hozzáférhetne a letöltött filmjeimhez
megoldható ez anélkül, hogy a megosztást megszüntetném, mert az itthoni gépkenek eg szüksége lenne rá
várom a segítő válaszokat!
előre is köszönöm
-
Tomics
addikt
Sziasztok!!!
Segítségre lenne szükségem. :
Adott egy vidéki kábelnet. Wirelesses routerrel meg szeretnénk osztani a netet. Router beszerzése után a Wizard (egyszerű) setup után sehogy sem működik (pedig azt írja minden OK) egyik gépen se a net fél órás szenvedés után(ip címek beírkálása, setupok összes lehetséges kipróbálása), reinstall és rebootoktól magától megoldódik beállítások nélkül. A noti is felismeri, kiváló kapcsolat, a kábeles is működik az asztalin (kábel + wireless). Mindenki örül, magától megoldódott.Egy másik esetben: Adott a chello, majd telefonvonaligénylés után új modemet adnak. Előtte a fent leírt módon volt megoszva a net. Az új modem után sehogy sem sikerült belőni a routert. Pedig elvileg a router setuplapján felismeri, hogy dinamikus IP, statusra minden OK, hálózati helyeknél is klappol mindent (XP). Mégse megy a net se wireless, se kábelen. Reinstallok, rebootok után (gép, router, modem) sem megy sehogy. És most nem oldódott meg "magától" ez a probléma 1 órás szenvedés, kábelátdugdosás után sem.
Ötlet, hogy mitől függhet ez? Felmerült az is, hogy az UPC-s beszerelő csávó miután látta hogy meg van osztva a net és ez nem tetszett neki, letiltotta a routert.
-
rdi
veterán
Akkor nem értem. Nem lehet a portokkal baj, hiszen a tűzfalakat kikapcsoltad. A többi program viszont kommunikál.
Én nem emlékszem olyan biztonsági beállításra, ami a chat programok futását szabályozná.
Ha ezeken a gépeken XP-ék vannak, akkor talán moomanéknál kellene érdeklődnöd. -
Tituszazeb
tag
Köszi a segítséget!
ezt hol lehet beállítani? a router telepítő cd-jének segítségével kell?
az az igazság, h a routert nem én állítottam be, hanem egy szervízben csinálták, amikor hazahuztam onnan a gépet, meg a routert, már csak annyi volt a dolgom, h összedugjam a hálózatot... -
3z
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? A probléma a következő:
Van 2 gép wifi hálózatban ad-hoc módon.
A két gép látja egymást, másol stb., de egy ideje a chat nem megy.
Régebben borgchatet használtam, most a vypresst próbáltam de azzal sem megy.
Internet nincs megosztva.És ha kikapcsolom a tűzfalat, akkor sem megy.Please help!
-
Deathjay^
tag
Én is kérdeznék, ha már betévedtem. Van egy kábel netes internet elérésem. Amíg egy gép volt itthon addig tökéletesen jó volt meg minden, de most lett még egy. A kérdésem az, hogy ha veszek egy routert akkor sikerül-e megoszatni a netet. Ugyanis amikor jöttek bekötni akkor az elérést kifejezetten egy MAC címre konfolták be. Switchel pedig nem tudom összehozni. Az eredeti gépen van net a másikon nincs.
-
I_Am
veterán
válasz
Tituszazeb #2995 üzenetére
Na akkor ezen kellene változtatni.
A routerben be kellene állítani, hogy DHCP-zen, azaz Ő ossza automatikusan a hálózat gépeinek az ip-címeket, a gépeken pedig az automatikus ip-cím kérést kellene beállítani, hogy a routertől kapott cím alapján legyen azonosítva a hálózaton.
Vannak routerek, akik a statikus (manuálisan beállított) ip-címekkel nem jönnek ki.
-
qdak
addikt
játéknál van 1 ik hawernak 1 problémája: (full ingyenes játék
MW M3 Challenge), nálam megy rendesen tudok szerver (host) lenni, ha ő csináll szervert nem tudunk belépni hozzá, hiába jelenik meg amit csinál, látjuk, de nem tudunk belépni, tüzfalat elvileg kikapcsoltam nála, help előre köszi
-
sekli
addikt
helo
Itthon mind a negy gep egy wireless routeren kapcsolodik egymashoz, mindegyik statikus ip-t kap, mindegyiken megy az internet, egy munkacsoportban vannak, be van kapcsolva a file-megosztas, van megosztott mappa, es megsem lat egyik sem magan kivul mas gepet... Ez miert lehet...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest