Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
válasz vadkörte #14373 üzenetére
Szerintem nem az egy menetben végzett upgrade miatt hasalt el a GUI, hanem inkább egy elmaradt újraindítás lehet az ok. Folyamatosan mondom hasznosságát. Windowsnál szinte kötelező, de úgy vettem észre a Linux is meghálálja.
Inkább legyen több felesleges, mint egy elmaradt!! A felesleges nem okoz kárt.ISO telepítésnél az első update után egy paranccsal frissítem (apt full-upgrade -y) a rendszert. Utána a sok változás miatt újraindítom. Ha paranccsal történt a telepítés persze akkor a legfrissebb állapot kerül fel, így ott erre nincs szükség.
A másik ami szerintem fontosabb, a docker és a portainer sikeres telepítése után annyiszor indítom újra amíg a kezdő képernyőn a host IP mellett a docker IP-t is nem mutatja.
Ez általában két újraindítás, de így biztos lehetek abban, hogy a rendszerbe beépült a docker.
Csak ezek után kezdek bármilyen docker műveletet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest