-
PROHARDVER!
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Valaki tudja, hogy miért kapom még napokkal a befizetése után is "a számlája elkészült" emaileket?
-
thomas77
senior tag
válasz
kissvendel #3690 üzenetére
Megnéztem jó pár roaming partnert a One oldalán. Alig találni olyan országot, ahol elérhető a VoLTE roaming. Talán a legközelebbi lehetőség Olaszországban van az olasz Vodafone hálózatán.
Kérdés, hogy feltöltőssel is megy-e vagy csak az előfizetésesnek elérhető.
Európában még Svájcban lehetne próbálkozni. Utána már csak nagyon messzi országokban, ahol a borsos roaming díjak miatt inkább helyi kártyát használ az ember. Vagy valamiféle világjegyet, ami megint nem elérhető a fetöltősnek. De hogy miért??? -
zoltan6
addikt
Légyszi segítsetek RCS üzenet beállításnál. Számhordoztam az előfizetésemet telekomtól,kaptam ideiglenes kártyát,sajnos arra a számra regisztrálódott be az rcs szolgáltatás,és az istennek se tudom átirni a végleges számomra. Visszaolvastam a topikban, megcsináltam a messages gyorsitótártörlést,frissités eltávolítást,telefon újrainditást,de semmi változás. Google fiókból is eltávolitottam az ideiglenes 70-es számot,az se hozott eredményt.
-
4Grider
nagyúr
válasz
kissvendel #3690 üzenetére
Igen, a One VoWiFi az egyetlen a hazai szolgáltatók közül, ami működik külföldi ip címek mögül is.
A VoLTE roaming más szolgáltatóknál is komoly kihívást jelent. Nemrég jöttem haza Horvátországból, ahol egyetlen roaming szolgáltatónál sem volt VoLTE roaming úgy, hogy tavaly még aktívan használtam az egyik ottani szolgáltatónál. -
kissvendel
tag
Csak egy kis érdekesség. Jelenleg Spanyolországban vagyok. VoLTE roaming nincs egyik hálózaton sem One kártyával, így telefonáláskor levált 2G-re, ennek ellenére nagyon jó a hívás hangminősége. Viszont a VoWifi működik mindegyik hálózattal, így ha a szálláson wifin vagyok, akkor azon megy a hívás is és azonnal felépül a hívás és kristálytiszta a hang
-
-
MadMancs
veterán
válasz
Villanyász #3682 üzenetére
Nem. 2 külön hálózat.
-
zzola
titán
válasz
zoltan6 #3681 üzenetére
Igen, mert ez a belső folyamat. Üzletből ugyanazokat az embereket hívják fel, mint akiket elérsz a 1270/4/4-es ponton, vagy ha simán ügyintézőhöz mész általános ügyintézésre - 1270-en - akkor ők is oda kapcsolnak, mert oda KELL kapcsolniuk. Néhány kivételes eset van csak, amikor az általános ügyfélszolgálat megszűntet egy előfizetést.
De mint írtam, a standard eljárás az, ha telefonon, ha személyesen akar valaki szerződést bontani, akkor az ügyfélmegtartó csoporthoz kell kapcsolni, ahol vagy elfogadja az ajánlatot, vagy megszűntetik az előfizetést (vagy időt kér a gondolkodásra, mert van ilyen is). -
Villanyász
tag
Sziasztok! Exvodásként a hálózaton belüli díjmentes hívások az össszevonással, díjmentesen hívhatók az exdigisek és az One előfizetők is ?
-
zoltan6
addikt
Én üzletben voltam lemondani a Digis netes kártyát. Ott úgy ment a lemondás hogy az ügyintéző hivott valakit mobilon,majd átadta nekem a mobilt ahol nekem kellett beszélnem hogy le szeretném mondani. Nekem a beszélgetés végén a hölgy felajánlotta a telefonba az olcsó csomagot,csak én nem éltem vele. Mondjuk kétféle One üzlet van a Partner meg a márkaképviselet,miénk az partner.
-
zzola
titán
Ne menj üzletbe. Üzletben az ügyintéző nem fogja odaadni azt a csomagot, amit az ügyfélmegtartó tud ajánlani. Teljesen más a célközönsége az üzletnek és az ügyfélmegtartónak, ez utóbbi több kedvezményt tud adni. Pofátlannak kell lenni, természetesen illedelmesen. Egyelőre még a szolgáltató van érted. Hajrá!
-
jovás
senior tag
1270-4-4 hívod, és itt lemondod a számodra elfogadhatlanul drága szolgáltatást. Szinte biztos hogy fel fogják ajánlani a régi árakon a hosszabbítás, esetenként még kedvezőbbet is el lehet érni, de csakis itt, máshol nem ajánlhatnak ilyet, ezért kell ezt a lemondó csoportot hívnod.
Esetleg ha pont egy olyan ügyfélszolgálatossal akadsz össze, aki végig akarja vinni a lemondást (kicsi az esély rá), akkor bontod a vonalat, és kezded elölről.
Remélem segítettem, én is így tudtam maradni a régi árnál, megéri türelmesnek lenni. -
NGA
addikt
Tegnap 1 órát várakoztam a 1270-nél, majd bementem az One-ügyfélszolgáltra, ahol szintén 1 órát várakoztam, és simán elhajtottak. Igy a mobilokat le fogom mondani, és marad a yettel prepaid kártyám, amihez veszek újratöltős mobil csomagot, és elmehetnek a büdös francba a mobiljukkal.
-
wwhy
veterán
Felhívtam, persze .. 3x 20-25 percet beszélgettem 3 különböző okosemberrel, és ők sajnos ebben nem tudnak segíteni, a háttérosztály(hatalom) sem. A legszebb, hogy az eSIM-et meg tudtam venni, de visszamondani/elállni a vásárlástól csak személyesen lehet, 14 napon belül, ügyfélponton ... Így az 'ezeöccá ment a kukába
-
bul07
nagyúr
Alapvetően nem vagyok voda/one ügyfél de múlt évben több sim kártyát is kértem az ingyen adat miatt, sajnos az én flottás Telekomos csomagomba elég kevés az adat(3GB)
Na most volt még itthon vodától kapott sim, amit még lehetett is aktiválni
Megtettem kaptam is 3GB-otViszont végignéztem a régieket és meglepve tapasztalom hogy még az első adat miatt aktiváltnál van egyenleg, már ha jól nézem
Ezt látom [kép]
Én nem töltöttem fel pénzel egy ilyen számot se
Meg kell keresnem a sim kártyát fene se tudja hova tettem, nem használom
Hogy lehet ez?
Vagy ez nem valós egyenleg? -
kiro76
tag
Még április 28.-án indítottam számhordozást digi-től one-ra. Hosszú hétvége + adateltérés miatt csak máj.6.-án zajlott le a hordozás.
1270-en általános mobil ügyintézés menüpontban indultam. Onnan átkapcsoltak új előfizetéshez, üzletkötőhöz. Mindent elhárítottak. Semmi mást nem ajánlottak (többszöri határozott kérésem ellenére), csak a 4000-es digiseknek szóló csomagot.
Ezek után közöltem, hogy akkor felmondom a mobil előfizetéseimet. Átkapcsoltak a felmondás menüpontba.
Itt egy nagyon alapos és együttműködő (szerintem kezdő) ügyintézővel, közel másfél óra alatt az alábbi csomagot raktuk össze:
Flotta Basic Special New
- hálózaton belül korlátlan beszéd (3 előfizetést vittem át, egymással ingyenes duma, erre használjuk legtöbbet);
- hálózaton kívül 100 perc (általában 60-80 perc használat/hó);
- 10,2 giga net (általában 5-7 giga használat/hó);
- 1980,-/hó/előfizetés.Szerintem ha valakinek szerencséje van és jó ügyintézőt fog ki, akkor elég rugalmasan kialakítható a one-os dijcsomag. Nem csak a digiseknek szóló fix csomag választható, hanem flottás egyéni igények is megoldhatók.Nekünk a fenti konstrukció ennyi pénzért teljesen megfelel.
Az internet sebesség korlát nélkül(!). Persze ez nem a 10 gigához érdekes, de ha alkalmanként bővítő opció kell, akkor már nagy előny.Volte + VoWifi első pillanattól működik.
-
wwhy
veterán
Feltöltőkártya eSIM
Digitális azonosítást vitt már végig valakiVagy tudna segíteni, hogy a szelfivideó 99 alkalommal sem jó - miért
-
-
jotzo01
tag
Üdv,
lenne lehetőségem flottás előfizetéssel átmenni a One-hoz Telekomtól.
Egy dolog furcsa: a One előfizetésnél a mobilnet sebessége (letöltési) max. 10Mbit/s. Ez elég karcsúnak tűnik a Telekom ~100 Mbps-hez képest (most mértem).
Gondolom, zenéhez (spotify) elég, de elég lesz ez filmekhez (Netflix és one online filmnézéshez)? -
realist
őstag
+1 kérdés ami tuti csak én nem értek.
Tuti csomagnál ennek mi értelme:
"A Szolgáltatási Időszak megkezdése előtt, az Előfizetői (SIM) kártya érvényességi ideje alatt az ügyfélszámla egyenlege maximum 6 000 Ft összeghatárig tölthető fel, mely összeghatárba beletartozik a SIM-kártya kezdőegyenlege is."Miért nem lehet rajta több mint 6e Ft, mi ebben a logika szolgáltatói oldalról?
ill. a tuti+ 290Ft-ért bármennyiszer megrendelhető? Amikor pedig éppen nem érvényes akkor sima tuti a feltöltőkártyás csomag? -
realist
őstag
Ex digisként most eszméltem az emelésre. A korábban írt javaslatok mentén felhívom a cc-t, remélhetőleg tudok rajta faragni (3 számunk is van).
Viszont felmerült mint opció, hogy 2 db-ot kihoznék feltöltőkártyásnak. Gondolom ez megoldható. Van ennek kapcsán tapasztalata valakinek, van ennek vmilyen költsége?
Ami még megbolondítanám:
- 1 db sima feltöltős
- 1 db feltöltős, de esim és más nevére kellene kerülni mint a mostani előfizető
A fentiek is megoldhatóak?Jól tudom, hogy one esetében már nem kell kötelezően egyenleget tölteni a kártyára? Magyarán elegendő az éves adategyezetetés és amíg az megtörténik él a feltöltőkártyás "szám"?
kösz!
-
ledgeri
nagyúr
Akkor csak azért mert díjcsomagot váltottam, a továbbra is kikapcsolt 4g-s telefonom többet kommunikál 2g-n, mint egy héttel ezelőttés addig jópár évvel korábban ugyanolyan beállítások mellett, vagy gyengébb lett a térerőm ugyanezen okból?
Mert eddig csak azt kaptam meg, hogy
- a csomag maximuma nagyobb lehet (hiába a telefon a szűk keresztmetszet) relevanci kibontása nem történt meg;
- a 4G másabb mint a 2G (hiába se előtte, se most nincs 4G-n a telefon...) - előrébb nem lettem ezzel
- lehet, hogy gyengébb a jel ("duh"....), vagy sűrűbb.... miközben az alapkérdés ennek a miértjét, és nem tényét keresi... -
ledgeri
nagyúr
Az asztalom egy régióján van a hangfalam, és kb egy helyre rakom a telóimat is . Ha épp hívnak, sms, akkor jön a rádiójel-alapú generált zaj a hangszórón, amit mindenki ismer. Ha be van kapcsolva a hálózat alapú pontos idő, akkor is halható annak a kommunikációja... De felesleges volt az, így kikapcsoltam (csak annyi a lényeg hogy még az sincs).
A héten váltottam csak át valamelyik Vodás TUTI-ról ONE-osra. Azóta a nyugalmi állapotban (csak normál hálózat, mobilinternet kikapcsolva) hallom, hogy van hogy 15-30 másodperces kommunikáció folyik, ami korábban nem volt, vagy nem volt ilyen módon fellelhető (lehet, hogy kisebb energiájú volt a jel... ilyesmik).
Lehetséges, hogy ha semmi sem változik (se hardver, se beállítás a telefonon, sem átlag pozíció), csak a díjcsomag, akkor az másféle, vagy sűrűbb kommunikációt eredményezzen a házattal?
Én halandó, megtudhatom, hogy mi ez az extra kommunikáció, anélkül belemennék hardveres hálózati forgalom analízisbe?
-
l1k3_1t
tag
Lehet bármelyik 4G-re képes routerbe beletenni a Diginet aktív 50-es simkártyát és nem kell feltétlen külön WAN bemenet (ahova megy az internet csak vezetékesen, ha arra gondoltál), esetleges ha kell lan akkor olyan routert válasszál, elegendő 150 mbit/s modemmel rendelkező router is mivel az a szolgáltatás nem ad többet mint 12 mbit/s sebességet. Fontos hogy lehessen bekapcsolni a roaming módot mert belföldi roamingon keresztül lehet kapni bármit ami exDigi mobil (One-t [exDigi] a One-on [exVodafone] keresztül). Ha routerről szeretnél beszélni, menj erre a Milyen routert? topikra.
-
MadMancs
veterán
válasz
Rodzser Mór #3612 üzenetére
Te nem tudod értelmezni. A lőtéri kutyát nem érdekli milyen kategóriákat nézel. A topikok neve egyértelmű One VEZETÉKES és One MOBIL. Ha nem tudsz különbséget tenni mobilszolgáltatás és vezetékes szolgáltatás között, az nem a fórum hibája.
-
l1k3_1t
tag
válasz
Agyrák666 #3581 üzenetére
Gondolom a diginet aktív
10050-es csomag van nálad is ftth vezetékes nettel, merthogy pontosan fillére egyezik a befizetendőinkNa de. . .
Bezzeg emelték a mobilnet díját, de az adatkeret még mindig nem emelkedett 50-ről 100GB-ra, nagy igéretből még mindig semmi sem valósult meg amit május elsejére igértek 🤡
Megint nekifutok a One felé telefonálgatásnak -
yanna
addikt
válasz
Rodzser Mór #3612 üzenetére
Javaslom, hogy itt jelezd a meglátásod: [link]
Itt már uncsi... -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
MadMancs #3572 üzenetére
Ember, ne viccelj, hogy a kedvenceidbe kitűzött topikokra hivatkozol, hogy az ott van és millyen egyszerű megtalálni
Leírom sokadjára is, hogy ez a két topik teljesen hasonló (leírtam név szerint a 2 külön csoport nevét, ami elég hasonló elnevezésű, ennél fogva megtévesztő, nem következtethető ki belőle, hogy mi alá mi tartozik) fórumcsoportban van.
Ha továbbra sem tudod értelmezni, akkor nem tudom már érthetőbben elmagyarázni neked. -
llacee
őstag
válasz
gulyasa #3583 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.
Az autóban lévő router/sim foglalat eddig megette, erre volt elsősorban használva, hogy menetközben a gyerekek csak wifis tabletjén legyen net, meg az auto navig. online legyen. Ezért gondoltam, hogy esetleg egy backup routerbe is jó lehet. Köszi a topic ajánlás megyek oda a kérdéssel -
djhir
tag
válasz
Dragon3000 #3606 üzenetére
2024 márciusban emeltek 1500-ről 3000-re.
DIGIMOBIL PLUSZ2024/02/01 - 2024/02/292 db315 Ft1 480 FtDIGIMOBIL PLUSZ NET2024/02/01 - 2024/02/292 db70 Ft1 480 FtDIGIMOBIL JUNIOR2024/02/01 - 2024/02/291 db0 Ft0 FtDIGIMOBIL JUNIOR NET2024/02/01 - 2024/02/291 db43 Ft910 Ft -
Segal
veterán
válasz
MadMancs #3603 üzenetére
Bocsi azért neveztem csökkentettnek mert anno amikor észrevettem az R betüt a hálózat mellett és felhivtam a Vodát ök nevezték csökkentettnek, de most ez lényegtelen.
A listádban viszont ott van Anglia igy most kicsit nem értem a dolgot. Mivel Digis vagyok és nem szerződtem a One-hoz akkor ha használni szeretném akkor kénytelen lennék átszerződni vagy csak vegyek inkább egy feltöltős kártyát arra a pár napra? -
Marcsello31
őstag
Nekem is hasonló a telefonom mint neked, "privátban írtad", csinálok egy videót, hogy hol találod meg a hálózat keresési lehetőséget és a hálózat kiválasztását is,
ha mindig ugyan abban az időpontban megy el a 4g, "elvileg", akkor ott rajtad kívül álló okok lehetnek a háttérben, Bár nem hinném hogy az általad használt torony lábra kélne és elmászkálna jobbra vagy balra..Vagy valami betakar olyankor. Csak ötlet.
-
MadMancs
veterán
-
Segal
veterán
Sziasztok!
Inkább csak bolodbiztosra szeretnék menni, de inkább rákérdezek.
Digi ügyfélként kerültem tavaly a Vodafone hálózatára, de ugye minket a csökkentett (itthon is Roamingnak jelzi) hálózatra raktak. Na most ugye azóta a One-hoz kerültünk.
Idén nem voltam még külföldön, hónap végén viszont Angliába megyek. A kérdés meg az lenne hogy ezekkel a feltételekkel simán menni fog a net és a telefonálás rész is odakint?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Díjnet téma ITT!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen autót vegyek?
- Politika
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- AliExpress tapasztalatok
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Pioneer MVH-S420BT
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest