Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
-
NoLF
veterán
a budos pek picsajaert zuhog egesz nap az eso amikor 10 embert hivtam grillpartira?
nyilvan tegnap meg szinte egesz napos napsutest igert... de meg 2 oraja is.
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
tildy
nagyúr
Eddig kb 6-szor wimduztunk, ketszer airbnb ( lett volna tobb is, de ugye a horvat airbnbsek).
Elobbivel csak jo tapasztalat, utobbival szinte csak rossz."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Tothgera30
Ármester
Várós...
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
tildy
nagyúr
válasz gaborbol #47792 üzenetére
Egyest, és jeleztem az air bnbnek.
Concrete hp, fura módon vagy nem volt elérhető az az apartman, de tudott drágábban, vagy azt jelezte, hogy ja, akkor 4 személyre ennyi lenne, és az az ár nem egyezett az airbnb sel.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz concret_hp #47788 üzenetére
Mennyire necces 4es ertekelesu helyre menni, ami latszolag jo, de amugy....
Amcsiban 2 helyen airbnbztem, mindketto 4es ertekelesu volt. Az egyikben ilyen furdoszoba volt, a masikban elso nap eldugult a klotyo.Horvatorszagba is probaltam airbnbn foglalni, az ures datum vegul vagy nem volt ures, vagy dragabban adta volna, mint ami az oldalon volt.
Azota en www.wimdu.com, csak jo tapasztalataim vannak/[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
kraftxld
félisten
válasz concret_hp #47788 üzenetére
Csináltam AirBNB topikot, hatalmas benne a pörgés
Csóró emberke aki most kezdi meg a hostolást, miképp lenne visszajelzése?
Hozzánk is jöttek amikor még nem volt semmi értékelésünk, teljesen boldogok voltak.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
concret_hp
addikt
airbnb-t vágjátok? mennyire necces értékelés nélküli helyre menni? kb. a top3 olyna hirdetés amihez nincs értékelés... :S ha kamu az egész, airbnb-től vissza lehet szerezni a lét valahogyan?
ill be lehet valahogyan állítani, hogy milyen pénznemben szeretnék fizetni
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
senior tag
válasz szőröscica #47769 üzenetére
+(#47770) fokukac, igazatok van, ebbe nem gondoltam bele.
(#47772) NoLF: ezzel nem értek egyet, egy születésnap egyáltalán nem gondolom, hogy privát dolog lenne. Sőt, ha a publikum előtt köszönteném fel egy bizonyos eseményen az különleges lenne. Csak nem feltétlenül lakodalomban kéne gondolkodni.Kukáztam az ötletet. Várom a javaslatokat, mit találjak ki 19 éves lánynak születésnapjára. Ha lenne olyan dolog, amire szüksége van, nem lennék ennyire gondban. De mivel nincs, így nehéz a helyzet. Hobbija nincsen, szóval olyan nagyon nagy kiindulási alapom nincsen.
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
-
-
parandroid
félisten
Miért tűnik ez nekem ordas nagy hazugságnak, és van mégis index címlapon egy olyan forrásra hivatkozva, ami az iphone-ok átlagos árát összehasonlítja az androidos készülékek átlagos árával, és így állapítja meg, hogy az iphone 3x drágább, mint egy androidos készülék?
Hmm, egy fortune.com nevű garázsoldal szerint csak 65% az alma profitrészesedése az okostelefonok között, ami mondjuk még így is durván sok, de már hihetőbb... A 15%-os sales share-ben ők is egyetértenek a másik cikkel.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Dylen
senior tag
Ha már ilyen tanácskérés témában mozgunk...
van esetleg valakinek holland vagy belga anyanyelvű ismerőse, aki BP-n él és ráadásul lenne kedve velem társalogni, segíteni nekem a holland gyakorlásában?
Már az összes ilyen language exchange-es oldalt végigböngésztem, de iszonyat nehéz megfelelő embert találni
Én természetesen magyarban vagy angolban tudnék segíteni, ha igény van rá.bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
NoLF
veterán
-
tildy
nagyúr
Van! Unokatesom parja brazil, egyik jobaratom parja portugal, de Braziliaban nott fel, illetve meg egy ismerosom felesege brazil.
Megkerdem oket.[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
Hajra hajra!
Mas: van valakinek tapasztalata braziliaval? Esetleg ismeros? Megvan a terv es a repjegyek, elmegyek sao pauloba, onnan kocsival vegig a parton rioig, aztan palyan vissza, 12 napom van a kirandulasra. Otletek?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
tildy
nagyúr
Utolso munkanap Legalabbis 9 honapig. Annyira fura. Hianyozni fognak:S
-
NoLF
veterán
-
concret_hp
addikt
válasz szőröscica #47769 üzenetére
sztem hajnal 2kor ha már lankad a buli jó lehet ha nem olyan hogy a házasulandókkal évente 1* találkoztok, hanem közelebbi a rokonság / barátság, akkor nem gáz, ha ő a rokon / barát, ha kb. senki nem ismeri akkor elég hülyén is kijöhet
vagy fullba vagy sehogy :D
-
nagyúr
-
senior tag
Augusztus 1-én megyünk a barátnőmmel lakodalomba, neki pedig augusztus 2-án van a születésnapja. Arra gondoltam, hogy a vőféllyel megbeszélem, hogy az általa meghatározott időpontban a zenészek bejelentik a születésnapot, elkezdenek játszani egy születésnapi dalt, én pedig megjelenek egy tortával és így lepem meg őt. Ez lenne az ajándék. Mit szóltok hozzá? Egyéb ötlet, kiegészítés?
[ Szerkesztve ]
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
Tothgera30
Ármester
Holnap meló, kelhetek reggel 4:50-kor, mai munka után pedig most jött el a pihenés, elég is volt mára, kikapcsolódásként hadd szóljon az egyik kedvenc albumom (Depresszió - Egy életen át).
-
BlacKSouL
addikt
hogy volt az a történet a teljesen véletlenszerű számok véletlenszerű ismétlődésének látszólagos nem véletlenszerű sűrűsödése és ritkulása kellően sok szám esetén? Hogy elméletileg lehetséges az is, hogy egy számot akár minden egymás utáni húzásnál is kihúznak heteken keresztül?
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #47753 üzenetére
Légbeömlőre rakhatóból nekem Dension van, az a fajta aminek tapadós csíkjai vannak, nem kerete.
Van olyan telefon, amit úgy megtart, hogy volt hogy a hátlap árán jött le róla, sokat viszont egyáltalán nem, vagy gyengén tart. -
EQMontoya
veterán
válasz Winner_hun #47761 üzenetére
Reszemrol inkabb gyari HiFi + CD taras, emulalos (pl. Yatour) mokara szavazok, van ezekbol bt-s is.
Same rules apply!
-
Winner_hun
titán
Bluetooth-os fejegységgel van valakinek tapasztalata? Melyiket érdemes megvenni, milyen ártól indul a már elfogadható minőség?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Ismét a segítségetek kérném!
Van egy Alaska kenyérsütőnk, és a tálja, amiben a kenyér készül kezd tönkremenni, ugyanis leválik a szimering gyűrű, már nagyon tropa. Honnan lehetne szerezni ilyen gyűrűt?
köszönöm válaszaitokat! -
szőröscica
addikt
válasz EQMontoya #47758 üzenetére
Itt a XVII-ben is. Délelőtt aludtam, utána mostam, port töröltem, porszívóztam. Megéheztem, úgyhogy kipróbáltam az új raclette grillemet, sütöttem rajta finom marhát és grill sajtot. Mellé 1-6-os rosé fröccsöt ittam. Most pihi, aztán kitakarítom a fürdőszobákat és felmosok. Utána edzés. Aztán belevetem magam a örökkévalóság küszöbénbe.
-
-
nagyúr
Mordor rulez..!
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Tothgera30
Ármester
válasz EQMontoya #47741 üzenetére
JHP Seiko (J.H.P Time Bt.) szervízzel volt egy olyan köröm hogy Seiko Monster (SKX779), garanciális lünetta rugó csere. Persze beküldtem, egy hét múlva telefonálok, hogy ott van-e a termék. Semmi, még nem érkezett be. Később ugyan ez, pillanat, megnézi, hallom hogy zörögnek a borítékok, de valami írdatlan mennyiségű bubis borítékot válogathatott át (kb. 17-20 perc), és persze meglett az órácskám is. Érdekes hogy előtte direkt e-mailban és telefonon is egyeztettem hogy mi és kitől fog érkezni, milyen javításra. Munkájuk amúgy tökéletes, szerencsére karcot/sérülést nem ejtettek, mert arra allergiás vagyok.
ui.: Kifutó szériás, még 7s26-os szerkezetű diver órákért is borzasztó árakat kérnek. Ebből külföld lesz.
#47750 Winner_hun: Anno Nokia E52-höz rendeltem gyári autós tartót, szerencsére teljesen széthúzva, tok nélkül, belefér a 4,5"-ös Jiayu G3T-m, szóval jó pár évre ezt is letudtam.
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
válasz Winner_hun #47753 üzenetére
Hasonlóra gondoltam, de alapvetően az aktív tartó szerintem felesleges. Ha van egy szivargyújtós microusb töltőd, az elegendő, és akkor feleennyibe sem kerül a Brodit passzív tartója. Ez a magyar forgalmazó. Én két éve vettem az enyémet, ha jól rémlik, szűk 20 ezret fizettem érte.
Ebből 10 volt az autóhoz csatlakozó rész, és ugyanennyi a telefon passzív tartója. Ha valamikor telefont cserélek, csak utóbbiból kell újat vennem. Ha érdekel, megmutatom majd, mikor jössz méricskélni a lépcső alá.
Ablakra cuppanthatós tartóm is van, egy sima párezres Hama, a célnak megfelel éppen, a Transitban használjuk, ha nyaralni megyünk.
-
Winner_hun
titán
válasz szőröscica #47752 üzenetére
Feltétlen szélvédőre szerelhetőt fogok keresni mert minél lejjebb van annál balesetveszélyesebb. Aztán ki tudja, lehet megnézek majd egy középkonzol felső légbeömlőjére szerelhető tartót. Egyelőre csak ezt találtam. Ha ennek tényleg ilyen ára van akkor ezt 100x költöm előbb gépre munkához minthogy egy ilyet vegyek, arra nagyobb szükségem van. Számomra ennyit egyszerűen nem ér meg (ha egyáltalán erről van szó).
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
szőröscica
addikt
válasz Winner_hun #47750 üzenetére
Tekintve hogy milyen gyakran cserélgeted a telefonjaid, elgondolkoznék a helyedben egy Brodit tartó beszerzésén. Két részből áll, az egyik fixen rögzül valahol az autódban (jellemzően a középkonzol vagy valamelyik légbefúvó környékén, kocsitól függően), ezen pedig cserélhetők a tartók, amik viszont telefonspecifikusak. Betonstabil, balesetnél sem fog semmi sehova repülni, szerintem sokkal jobb mint egy univerzális cuppantós tartó.
-
nagyúr
válasz Winner_hun #47750 üzenetére
gratula!
kollegám most szerzett nekem az alibabáról két univerzális tartót, ami jó az iphone-hoz és a nexus-hoz is, 2 dollár volt darabja - a szellőző rácsára lehet felszúrni, a célnak megfelel.
-
Winner_hun
titán
3. telefonom úgy ahogy beüzemelve.
1. készülék Nokia 3310-es volt, használtam míg egyszercsak kikapcsolt és onnan nem kapcsolt vissza.
2. telefonom ZTE blade. Akkora mint a 3310-es, pont jó. Ami nagyon nem tetszett rajta az a kijelző alatti 3 db fizikai gomb. Szörnyű, nem illik hozzá. Annyi volt a kritérium hogy olcsó legyen és lehessen GPS-t is használni rajta. Szerintem navigációnak még ezt fogam használni egy ideig, legalábbis amíg nem szerzek egy (normális) univerzális tartót. Lehet körbe kéne néznem az eBay-en? A bekapcsológom és a hangszórója kezdte már megadni magát (lehet túl sok por van már benne (jóformán csak kihangosítva tudtam vele telefonálni, úgy még értettem hogy mit mond a másik..))
3. ketyere öcsém ZTE V987-ese. Az negatívum hogy hatalmas (az előző kettő után), de legalább nincs rajta fizikai gomb a bekapcsoláson és a hangerőállításon kívül. CIB tokenezés így kicsit kényelmesebb rajta.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
EQMontoya
veterán
Ez a Bled tok frankó hely. Ket ukrán stoppos egyetemista csajszit is elhoztunk az m7 utolsó kutjaig (Ina), szóval mai karmapontok is begyűjtve.
Same rules apply!
-
nagyúr
DE akkor hogy érnék be a Deák térre dolgozni? És mi lenne, ha megfagynék? VAgy félnék ott a nagy csöndben?
Amúgy itt most nem is a zene zavar, mert nem hangos, csak frusztrál, hogy nem voltam itthon úgy az elmúlt 5 napban, hogy ne szólt volna.
Ja várj, tegnap itthon voltam, napközben, akkor meg légkalapáltak, meg nyírták a füvet, mindkét irányból Ez az én hatásom a környezetre.A lakásban még mindig 26 fok van, de most kellemes.
-
nagyúr
jó.
végre péntek. De azért még dolgoznom kéne, mert még a múlt heti határidőre bevállalt sincs kész...
Más téma. SZeretek a MArgitsziget mellett lakni.
A múlt héten egy vmi modern operát próbáltak egész héten minden este, hogy pénteken és vasárnap előadják.
Az e heti menü a Carmina Burana, hétfő óta minden este ez megy, úgy 7-től 11-ig. De csak próba, az előadás ma lesz, és persze vasárnap. Este 8-kor. Fél 7-kor értem haza, és azóta is folyamatosan próbálnak. És ki tudja, hogy mit csináltak napközben?Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
a szél belefújta a kedvenc nyakkendőmet a fagyimba.
praktikus viseletPleased to meet you - hope you guess my name
-
EQMontoya
veterán
Szeretem, mikor adnak a vásárlói elégedettségre.
Seikotól rendeltem +1 szíjelemet az órához. Mivel japán belpiacos, nyilván rendelik ők is.Máj 15: mailben rendelem.
Máj 28:
Tc.Megrendelés folyamatban, beérkezéséről értesítjük(kb. 4 hét)
Azóta csönd.
Ma írtam egy levelet:
Tisztelt ***,Az Önök kommunikációs attitűdjét (gyakoriság, válaszidő, részletesség) átvéve szeretnék érdeklődni rendelésem állapotáról: no?
Üdvözlettel,
***Jött is egy órán belül a válasz, hogy ja, amúgy megjött. Hátbazz... Gyökerek.
Same rules apply!
-
Tim82
félisten
válasz SidCorky #47736 üzenetére
Kirándulásnak pl. Hármashatárhegy.
Lazulásnak Kopaszi-gát szvsz van olyan jó, mint a Margitsziget.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
SidCorky
őstag
Sziasztok topiclakók Nem találtam erre jó topicot, talán ktt tud valaki segíteni.
Barátnőmmel feljöttünk Pestre, de nem terveztünk semmi programot. Tudtok Pesten belül valami ingyenes helyet ahol nem unjuk el magunkat? Margitsziget kilőve, az már megvolt párszor
Fikát nem kérek, a kekszet szeretemASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Viszlát
addikt
válasz Tav-Csoves #47726 üzenetére
Azok az átmenetek nyírásához vannak, tehát ha nem egyforma hosszúságúra akarod, hanem (ahogy általában szokták) fej felső részén hosszabb, alsó részén rövidebb, akkor ezekkel tudod az átmenetet szépen megcsinálni. Azért van belőle kettő, hogy mindkét oldalon könnyű legyen levágni.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Viszlát
addikt
válasz Tav-Csoves #47724 üzenetére
Távtartók a hajvágáshoz, felteszed a hajvágóra és ezzel könnyedén adott hosszúságúra tudod vágni a hajad. Általában jelzik is rajtuk, hogy hány mm-esek.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Ezek mire valók?
[link]
Ez a hajvágó készletben van, hodrászok lönyben!
Köszönöm a választ![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nekem szvsz a múltkor így tört be a szélvédőm, hogy viharban valakinek az erkélyéről ráesett valami. Valószínűleg egy festékes vödör, aminek a festéknyomai ott vannak a mai napig az aszfalton.
Persze bizonyítani nem tudom, 36 ezer Ft volt a szélvédő-csere, szinte ingyen volt.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Tim82
félisten
-
Phvhun
őstag
Milyen alkoholos itallal érdemes keverni a gyömbéres kinley-t hogy finom legyen?
Sör erősségűre akarom bekeverni, és a whiskey nem játszik.
Valakinek van ezzel tapasztalata?
-
bandus
veterán
Nem semmi kis vihar volt, szerencsere sikerult atveszelni a dugot, majd a metro sem allt meg alattam mar csak 3-4 ora munka itthonrol es a lehult lakasban egy oriasit fogok aludni!
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
BlacKSouL
addikt
Szép, szép. De nem ezt akartátok? Hadd recsegjen, kell ez a mezőgazdaságra
-
BlacKSouL
addikt
valami esőt mondanak vagymi
-
nagyúr
válasz parandroid #47702 üzenetére
igen, térképet indulás előtt nézünk mindig, és én, mint volt tájékozódási futó, alapvetően hiszek abban, hogy értelmes ember, még ha egyik országból a másikba is megy, főúton, akár símán a kiírások alapján is odatalálhat, már ugye, ha tudja, hogy nagy vonalakban merre kell mennie, mely városokon át vezet oda az út.
A GPS meg ugye a hülyéknek lett kitalálva, és még az okosakat is elhülyíti az által, hogy elfelejtenek gondolkodni, de hogy valakinek azzal legyen baja, hogy irányba állítja a térképet (azt látod, amerre mész), na, ilyet még nem hallottam.
Te nem doom-oztál anno soha???
Ha nem tudod hol vagy, meg hogy merre kell menned, mit érdekel, hogy merre van észak? Menj, amerre mutatja...Ui. amúgy, ha kiszállsz, és megnézed a fák mohás oldalát, az is segíthet...
-
parandroid
félisten
válasz EQMontoya #47700 üzenetére
Ha még hozzáteszem, hogy ekkorra már volt a Combo csomagterében vagy egytonnányi gépalkatrész az érzékenyebb fajtából, ami nemcsak az autó menetdinamikáját rontotta, de illett vele vigyázni az áthibáknál is, mert összértékben meg volt vagy 40k EUR, akkor pláne nem volt annyira vicces a dolog. Mindegy, megálltam, megnéztem alaposan a navin, merre kell menni (ezt mulasztottam el indulás előtt, de akkor örültem, hogy a lengyel kollégák végre bepakoltak, meg hogy az autó nem ült le végleg a súly alatt), visszaállítottam északot északra, és onnét rendben voltunk. Buktam ugyan vagy 1,5-2 órát, de az kétségtelen tény, hogy szép helyeken jártunk.
Ja, karbantartó kolléga azért nem vezetett, mert előző nap géphiba miatt is este későig dolgozott, meg amikor hazaértünk, még neki kellett beszerelnie az alkatrészeket, hogy végre mehessen minden, szóval nem csak az én napom volt elbaszva.
Azt mindenesetre megtanultam, hogy térképet indulás előtt nézünk mindig, és kétszer ellenőrizzük, hogy merre van észak.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest