Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
Winner_hun
titán
-
PindurAnna
Közösségépítő
Időpont: 2015. július 30 - augusztus 2.
Helyszín: Hajdúnánás, termál kempingSziasztok!
Megkezdtük a 11. PROHARDVER! tábor szervezését.
Mint az a korábbi tapasztalat is megmutatta, nem lehet elég korán kezdeni.Pár dolog, amit egy ilyen táborról tudni kell:
- a tábor helyszíne Hajdúnánás, termál kemping.
- időpontja: 2015. július 30 - augusztus 2.
- kempingben próbálunk lenni, ahol sátorozási lehetőség van. Akinek nincs sátra, vagy hálózsákja, tudunk ingyen kölcsönadni.
- napi költség az kb 2000-2500 Ft volt tavaly, amibe a sátorhely és az esti sütés-főzés is benne van. Eddigi menü: grill kolbász, grillezett husik (csirke, marha, sertés, csípős kivitelben is) salátával, kenyérrel, paprikás krumpli kolbásszal és virslivel, gulyásleves, amibe megáll a kanál (utóbbi kettő bográcsban). Természetesen előre ezt meg tudjuk beszélni.
- a tábor szerdától – vasárnapig tart, de akinek nincs erre lehetősége, az persze jöhet pár napra is, hétvégére, vagy akár reggel jön, este megy.
- minden táborban résztvevő külön költségért rendelhet PROHARDVER! táboros pólót.Egy feliratos póló 1500 Ft volt. A darabszámtól függően kapjuk majd meg az ez évi árat, de idén is ezt az árat célozzuk meg.. Ilyen egy régebbi logó, ami lett a póló hátuljára nyomtatva.
Csak az kapja meg a pólót, aki el is jön a táborba!
Ha valaki előre elutalta a póló árát, azt természetesen tábor után visszautaljuk ha a megrendelt pólóját a táborban részvevők megveszik!
Minta nélküli pólók is rendelhetők, hasonló módon, csak jelezzétek, hogy nem kértek rá logót.Pólórendelés az alábbi linken ki kell választani gildan vagy fruit of the loom márkákból, valamint a mértet és a színt.
Azt itt a topicban meg kell írni, majd a számlaszámra nick névvel utalni az árát.
Árat egyeztetek még, de 1500-1700 Ft/db körül lesz.
A számlaszám, ahova a pólók árát (1500Ft/db) utalni:
Nagy Gábor
Erste Bank
11625009-11169501-25000005A közleménybe írjátok bele a nicket, színt, méretet és gyártót.
- a környékbeli nevezetességeket, látnivalókat többen meg szoktuk nézni. Erről később adok tájékoztatást. Ezek plusz költséggel járnak (belépődíjak, stb). Természetesen van aki kirándul, és van aki a táborhelyen marad. Ezt mindenki magának dönti el.
- oda és visszautazásról mindig tájékoztatást adunk a topicban, mert van aki autóval jön és van szabad hely nála. Tervezett autók indulása, útvonala és szabad helye folyamatosan kialakul majd.
Amennyiben érdekel és szeretnél részt venni, várom a jelentkezéseket és javaslatokat!
Mivel sok LOKÁL topikba beírtam ezt a hozzászólást, amiket nem tudok követni, ezért egyéb kérdésekkel a táboros topicban, vagy privátban lehet bombázni!Kemping árak:
Felnőtt személyi díj: 1 400,- Ft/fő/éj+IFA vagy 1 250 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Diák, nyugdíjas személyi díj: 1 100,- Ft/fő/éj+IFA vagy 1 000 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Sátor területi díj (1-2 személyes): 1 000,- Ft/fő/éj+IFA vagy 900 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Sátor területi díj (3 vagy több személyes): 1 300,- Ft/fő/éj+IFA vagy 1 150 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Lakókocsi: 2 000,- Ft/éj vagy 1 800 Bocskai korona/ éj
IFA: 300,- Ft/fő/éjSZÉP kártyát elfogadnak!
PindurAnna
Tájékozódásként az előző táborok topicjai:
1. PROHARDVER! tábor: 2005.július 22-24. Nyékládházai bányatavak
2. PROHARDVER! tábor: 2006.augusztus 3-6. Nyékládháza
3. PROHARDVER! tábor: 2007. július 26-29. Vadna-park
4. PROHARDVER! tábor: 2008.augusztus 7-10. Oszkó
5. PROHARDVER! tábor: 2009. augusztus 6-9. Császárszállás
6. PROHARDVER! tábor: 2010. 07. 29 - 08. 01. Soltvadkert
7. PROHARDVER! tábor: 2011.07.28-31. Mád Bor-tó
8. PROHARDVER! tábor: 2012.08.2-5. Szanazug
9. PROHARDVER! tábor: 2013. július 18-21, Szelidi-tó
10. PROHARDVER! tábor: 2014. július 31 - augusztus 3. Poroszló, Tisza-tó,[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
concret_hp
addikt
legrövidebb útra tudtok tervezőt? szinte minden időre optimalizál, de én meg bringával direkt inkább kerülném a főutakat... de olyan helyen akarok tervezni, ahol nem vagyok ismerős, tehát a manuális próbálgatásokat kihagynám
vagy fullba vagy sehogy :D
-
EQMontoya
veterán
válasz parandroid #47185 üzenetére
És akkor még a tahográfról nem is beszéltünk. No meg persze a barométer.
Same rules apply!
-
parandroid
félisten
válasz fokukac #47184 üzenetére
Ti nem tanultátok általános iskolában technikaórán, hogy hogyan kell tolómérőt, meg newton-mérőt (nem, ezzel sem a fizikust mérik hullagyalázva), meg hasonló vicces eszközöket használni?
Szerk.: Mi még multimétert is próbálgattunk (persze csak gyengeáramon, sőt, főleg egyenáramon), mondjuk manapság már nem biztos, hogy azt merném használni.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
gaborbol
őstag
válasz bobsys #47168 üzenetére
A digitalis tolomero nekem is kene, hasznalni en sem hasznalnam semmire, de jo lenne ha lenne. Egyszer vagy ketszer nalunk is volt ilyen, hogy a tracking szerint mar itt volt a csomag a valosagban meg masnap erkezett, de annyi mindent rendelunk, hogy talan 100-bol egyszer forudul ilyen elo, es akkor is megvan, nem veszik el. Gondolom , ha nincs kiszallitva idoben a csomag akkor megb, megszoljak oket, igy meg falun raer egy nap ide vagy oda nem szamit.
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
Keresek egy topikot, csak most jól elbújt. Egyszerűbb képszerkesztéseket lehetett kérni, nem arckép céllal. Valaki ráismer, hogy melyik topik lehet az? (pl. Winner? )
-
EQMontoya
veterán
válasz parandroid #47178 üzenetére
Én hoztam ilyesmit többször, nagyon ritkán voltam beteg.
Illetve általában azért nem, mert matekversenyeknél az adott napra elengedtek.Winner: ezek szerint még a fát vágod a bútoraimhoz? Egyébként én rövidujjú ingben jöttem ma dolgozni. Igaz, 9:30kor.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
ToBeY
nagyúr
válasz Winner_hun #47175 üzenetére
De én itt bent a szobáról beszéltem. Ide elég a pulcsi+3/4 nadrág kombó.
Persze szigorúan csukott ablakok mellett[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz concret_hp #47177 üzenetére
Mittomén, a cégnél elég profi cuccunk volt, őszintén szólva azóta sem jutott eszembe, hogy megnézzem - illetve de igen, mindig előjön, hogy kéne vennünk infrás, fülben mérős lázmérőt, de a kölykök évente max egyszer betegek *, úgyhogy az is minek?
* Nagyobbik lányka tavalyi bizonyítványa vicces volt, hiányzások száma: 0; ilyet még nem is láttam őszintén szólva.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
concret_hp
addikt
-
parandroid
félisten
-
nagyúr
válasz BlacKSouL #47172 üzenetére
két napig minden nyitva volt, igen, most már lehűlt elviselhető hőfokra.
Sokfelé már most is 20 fok van, csak itt az ország közepén van valamiért hideg.
De június van, amint kisüt a Nap, és eláll az északi szél, egyből kurva meleg lesz, ne félj.
Én a 30 fok alattit szeretem, amikor éjjel lehűl 20 fok alá.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #47171 üzenetére
Na.
Most hogy már mindenki beszellőztette a lakást a 13 fokjával, mert gondolom most éjjel-nappal minden ajtó és ablak nyitva van, most már kérem vissza a 35 fokomat. Vége a vizsgaidőszaknak ami 35 fokban volt, most a szünetet nem szeretném télikabátban eltölteni.
De végülis ha ilyen ütemben sikerül a hőmérsékletnek csökkennie, akkor pénteken délben elvileg fagyni fog Téligumiról szedhetem le a takarókat.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
nagyúr
válasz Winner_hun #47169 üzenetére
in memoriam Bleki... :-)
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
ToBeY
nagyúr
válasz Winner_hun #47169 üzenetére
Én is én is. Pulcsit kellett felvennem!
-
Winner_hun
titán
Fúúú ez a nyár eleji fagyosszentek :/
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
bobsys
veterán
Itt is van egy ket postas aki kummant. A tracking alapjan tegnap kezbbesitve lett egy csomag, ami nem volt sem a postaladaban, sem rajta sem pedig az ajtonk elott. Ma reggel bemenetem megkerdezni, hogy akor most mivan es a manager aki elmondasa szerint beszelt azzal aki kihozta es o odarakta a levelszekreny tetejere.
Delutan hazajovok, kinyitva a postaladat pedig meglatom azt a csomagot amit elvileg tegnap mar egyszer kihoztak es felraktak a levelszekreny tetejere (a postaladaba csak a postas tudja berakni, nincsen rajta nyilas es kulcsal nyilik)
Egy mini display port -> HDMI atalakitot vettem. Volna, ha azt kuld az elado es nem egy digitalis tolomerotEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #47155 üzenetére
Valoban nem atszelloztetheto, viszont telen sem hul ki. Egesz telen 5-szor volt bekapcsolva a futotest, kb, osszesen 1-2 orara alkalmankent.
Hiaba na,
koromfeketesotetszurkes-feketes az epulet kivulrol, nehol barna berakasokkal.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
EQMontoya
veterán
A változatosság kedvéért tegnap is sikerült berúgni.
Same rules apply!
-
nagyúr
Azok alapján, amiket eddig elmondtál a lakásotokról, az látszik, hogy nyáron nagyon felmelegszik, és nem átszellőztethető. Azért a londoni idő elég messze van a kánikulától - még ha a páratartalom miatt egész máshogy is érződik.
Ui. tényleg, 1991-ben voltam ott egy hónapig, júniusban, és ez idő alatt egyszer sem esett az eső, és végig sütött a Nap, és 30 fok volt!
-
tildy
nagyúr
Kivancsi leszek , milyen lesz az uj lakasban. Mert amostani albiban rendszeresen van 26 fok, es az mar "folyik a hatamon a viz" kategoria.
20 fokon megy a klima, termeszetesen lestipistopictam az irodaban a klima alatti helyet"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #47146 üzenetére
Hat figy, ha idebenn kell hogy menjen a legkondi, odakint meg egy szal poloban ucsorgok es napozom, akkor NINCS HIDEG.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
addikt
válasz BlacKSouL #47150 üzenetére
Na ja, az se jó ha nagyon meleg, ez se ha hűvös de párás, azért kikapáltam a gyomot odakint ahol fűvet akarok ültetni, ahhoz pont jó idő van, délután meg felásom, és ha lesz rá mód a héten majd el is ültetem.
UI: Én is ilyenkor tudok szabadságra jönni (nincs az a strandidő), igaz az elkövetkező pár hétben nem nagyon fogok tudni majd eljönni, de azért nem panaszkodom, legalább nem döglök meg a 33-35 foktól, mint ami volt Vasárnap pl.
tildy: kollégám ugyanez, neki otthon a klíma ha nyitva az ablak, ajtó, akkor 18 fokra állítja, ha becsukva akkor meg 20-ra, hát nem mondom, bírod a klímát, de @vára nem egészséges (max 5-6 fokot mondanak, hogy annyival érdemes lejjebb állítani a klímát mint ami hőfok odakint van, mondjuk a 35-re ez nem feltétlen igaz, de 22-23-nál lejjebb rakni, hát ...). Odabent is kb 24 fok volt, de minden baja volt már.
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #47149 üzenetére
Itt egy percig nem volt meleg a lakás
Na jó, legyen, hétvégéig kibírom, de akkor aztán süssön nekem rendesen, ahogy nyáron illikDe ahogy nézem az előrejelzést, megjött a monszun, szóval nap nem lesz, csak eső meg sok pára.
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #47146 üzenetére
Tegnap délután (estefelé) kimentem az erkélyre, eső után, néztem a hőmérőt: 19 fok. Ami se nem meleg, se nem hideg, nyárhoz képest hideg, esőhöz képest nem. De mindenesetre nem az a gatyarohasztó.
És mégis, csatakokban ömlött rólam a víz, kétszer annyira, mint amikor a 33 fokban álltam kint 3 napja. Igaz, hogy az addigi 45%-os páratartalom lett kb 95%. Egyébként a bőröm hideg volt, tehát így fasza megfázni, de mégis 5 perc alatt csuromvíz lettem.Amúgy nem bánnám, ha mostantól is lenne valami kis jobb idő, mert most már ráérek munkaidőn kívül is...
-
tildy
nagyúr
válasz szőröscica #47143 üzenetére
Hiszti Teljesen jo ido van, en legalabbis rovidujjuban nem faztam tegnap.
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
válasz szőröscica #47143 üzenetére
Pedig epp nyar van
Milyen soroket fogyasztottal?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
-
BlacKSouL
addikt
-
szőröscica
addikt
Ma london eye, westminster, trafalgar sq és a buckingham palota volt terítéken.
-
addikt
válasz Winner_hun #47139 üzenetére
azt hiszem a guglis jó ötlet volt
Igaz megoldottam máshogy -
addikt
Felhasználót hogy tudok megkeresni ?
Elvileg tudom a nevét, de nem 100-as hogy pont úgy írja. -
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #47133 üzenetére
Igen, ezek az automaták is on/offnak tekinthetők, csak a kompresszor ki és bekuplungolásának sűrűségével vagy ritkaságával tudja szabályozni magát, mindazonáltal azért bonyolultabb, mert az "automata" esetében ha nem túl nagy hőségben mondjuk 25°C-ra állítod, akkor egy idő után ehhez közelít a benti érzékelő szerint, olyankor két dolgot csinál: 1) elkezdi megnyitni a hideg/meleg hőcserélők közötti irányváltót, és egy nagyon kevés meleget kezd a hideghez engedni, illetve 2) ritkítja a kompresszor bekacsolt idejének hosszát. Ezt kombinálva próbál adott hőmérsékleten tartani. Plusz van a napsütésérzékelő, ami szintén beleszól, ha hirtelen elmegy a nap és pl. 15 másodpercnél tovább, akkor lekapcsol, stb.
Azonban az szerintem szoftveres probléma, ha manuális üzemben az általad beállított ventilátorfokozatot felülbírálja.
Egyébként igen, sajnos a klímakompresszor érzékelhető teljesítménycsökkenést okoz, mert 70-80 lóerőnél nem mindegy, ha 10-et elvesz, míg egy 140-150 lovasnál már nem annyira. Hozzáteszem még a Civicben is megérezni mikor bekuplungolja magát, tök olyan, mint mikor egy ilyen Sport/Normal/Eco módba állítható kocsiban Eco-t nyomsz Viszont vagy a hőcserélő, vagy a kompresszor is, érezhetően nagyobb a Civicben, mert igazi déli 35 fokos melegben ha még napon is állt, a City klímája kb. azt tudja, hogy nem pusztulsz meg (kis túlzással, mert 10 perc után már azért érezni), míg a Civic 2-3 perc után már bőven jó.
De nyilatkozni nem tudok, mert a Cityben nekünk manuális van, a Civicben meg még sosem volt szoftveres gondom.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
nagyúr
válasz BlacKSouL #47111 üzenetére
igazából az volt az érdekes, hogy full manuálban volt (25 fok, befújás iránya, magas ventilátor fordulatszám), és rendszeresen visszavette a befújás erősségét - de úgy, hogy alig jött, pedig maximumon volt. így pedig rendszeresen rohadt meleg lett. Oké, persze 35 fok volt kint árnyékban, és tűzött a Nap, de akkor is.
És aztán kikapcs-bekapcs, és jó hideget csinált.... általában az segített, ha átnyomtam full automatára.persze egy turbo boost gombbal felér, ha kinyomom a légkondit, de ez minden kisautónál így van, gondolom.
Ui. TBS közben felvilágosított, hogy ez azért van, mert ez nem inverteres klíma, hanem síma on-off, ezért vannak gyengébb időszakai...
mindegy, a ventilátoros furcsaságot akkor is furcsának találom...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
tildy
nagyúr
válasz concret_hp #47121 üzenetére
Kigyulladni épp nem szoktak, ellenben sokkal többször állnak ls várnak signal failure miatt.
-
Tim82
félisten
"alig
párpár" = alig van pár.Reggel van, még nem megy a nyomokban iróniát tartalmazó hozzászólás.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz concret_hp #47125 üzenetére
Állítottam én az ellenkezőjét? Amúgy "csak" betegségeket terjesztenek.
Különben is, ha kigyullad, akkor mi van? Vidéken sokkal rosszabb. ...szomat a centralizált sírósszájú elkényeztetett fajtájába, alig pár pár százezres/milliós nagyságrendű a napi utasforgalom.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tothgera30
Ármester
-
bobsys
veterán
LastPass. olvastam, hogy a jelszavak mar eleve hashelve jonnek-mennek koztem es a serveruk kozott, a decrypt a local gepen tortenik. Tehat biztonsagosnak tekintheto igaz?
Tud auto-logint, az mennyire biztonsagos? Itt-ott irjak, hogy annyira nem, mert lehet rejtett form a websiteon, de en mondjuk a bank/amazon stb oldalakra soha nem e-mail vagy mas websiteon levo linken keresztul megyek, hanem konyvjelzobol.Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Tim82
félisten
válasz concret_hp #47121 üzenetére
Viszont patkányok már mind a londoni, mind a budapesti metróban vannak. Mármint utas által észrevehetően rohangálnak a peronon, illetve a sínek között.
-
tildy
nagyúr
válasz szőröscica #47119 üzenetére
Igen, hogy oszinte legyek, a magayrorszagi orosz metrok sokkal "kenyelmesebbek" hely szempontjabol. MArmint, hogy tobb ember elfer rajta. Raadasul ovatosan, itt ha nekidolsz a jubileen az ajtonak, es fekez,bizony kinyilhat....
-
szőröscica
addikt
Na bevettem ma a Bank of englandet, a towert és tower bridge-et, és elmentem a Shardhoz is. Valamelyik este a buckingham palotához fogok ellátogatni. A dlr király, a jubilee és victoria vonalon lévő metrók viszont nagyon szűkösek szerintem. A pulled pork burger és a sör sem volt rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Phvhun
őstag
Látta már közületek valaki a belvárosban közlekedni azt a sárga hummer-t amire hátul az van írva, hogy "normal is boring" ?
-
gaborbol
őstag
válasz Tav-Csoves #47109 üzenetére
Egy kis muanyag darabert... Gondolom kerul vagy 50 Ft-ba eloallitani.
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #47110 üzenetére
Ez nem bug, hanem fícsör
Van a fullautomata mód, amikor ő állítgat mindent, befúvási irányt, fokozatot, belső keringetést, az egyetlen általad állítható paraméter, a hőmérsékleti igény alapján. És van a kézi vagy félautomata mód, amikor ezek mindegyikét, vagy legalább az egyiket te vezérled. Mondjuk beállítod a hőmérsékletet és a fullautomata verziót, de utána te magadnak átállítod a ventilátort. Onnantól a ventilátort és a hőmérsékletet te szabályzod, minden mást meg ő.
Ez így megvan?
Én sosem használom a fullautomatát, pont elkerülendő, hogy bekapcsoláskor levigye a fülem, később meg semmi, vagy hogy váltogassa nekem a fújásirányt.A termoszt meg ha rosszul mér vedd ki belőle, töltsd meg valami jó limonádéval és úgy tedd vissza
-
nagyúr
válasz BlacKSouL #47107 üzenetére
jaja, pont ilyen.
igazából először használnám nagy melegben...
Arra gondoltam, hogy kevés a gáz,
de ez inkább valami vezérlési probléma, hogy van bent egy termosz, ami rosszul mér, ezért úgy érzi, hogy elég volt, ea ezért lejjebb vesziPleased to meet you - hope you guess my name
-
gaborbol
őstag
válasz Tav-Csoves #47101 üzenetére
Eloszor gondoltam berakom ezt:
Aztan rakattintottam az elso talatra, aztan a masodikra, aztan meg egyre, mert nem hittem el mennyit kernek erte. Haztartasi gepszerelonel voltam tanulo 3 evig, abbol az idobol valami 130 Ft remlett.
Viszlát: En is ugyan igy vagyok. AAAAAA nekik nem kell, mert sose volt, meg biztos sokat is fogyaszt, nagy lenne a villanyszamla, meg artalmas is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nekem a mosogatógép zárja romlott el...
A kocsiban meg elég hektikusan működik a légkondi. Néha egyszerűen leveszi a ventilátor sebességét, mintha úgy érezné hogy elég volt...
Aztán kikapcs, bekapcs, es ujra oké. Nem tudom, ez miért van[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Sajnos letörött a Hajdu mosogépem fogantyúja. Van valakinek egy felesleges, amit be tudnék szerelni?
Bp xx. Ker.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest