Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz Viszlát #47998 üzenetére
reagálok a másikra is, ha megvagyok a munkával (és a futással ) és nem felejtem el.
jó ötlet a gera által említett pulzusmérő óra, de ha ennyit fut akkor valószínűleg van már neki, bár lehet, hogy szeretne egy jobbat, akkor szívesen segítek a választásban. de talán egy menő, híres európai versenyre benevezni az még jobb ötlet, pl berlinbe, londonba, vagy akár bécsbe is.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Viszlát
addikt
Más: többen is komoly sportemberek vagytok itt, segítsetek nekem. Nagy gondban vagyok, hogy milyen ajándékot lehetne venni egy leányzónak, aki igen komolyan beleszerelmesedett a futásba (havi 3-4 félmaratont fut). Szeretném valami ehhez kapcsolódó dologgal meglepni, de gőzöm sincs egyrészt mire lehet szüksége illetve mi az amivel nem nyúlhat mellé az ember (sejtem, hogy nem sok ilyen van ha van egyáltalán).
Bármilyen ötletett, tippet örömmel fogadnék.
Szerk: magamtól eddig azzal tudtam előrukkolni, hogy megoldanám neki a kijutását valami komolyabb, rangosabb versenyre Európán belül. Persze erről sincs halvány lila gőzöm sem, hogy hol vannak ezek, de viszonylag könnyen utána lehet járni...
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Viszlát
addikt
válasz bandus #47991 üzenetére
Ez azért már egy jóideje tartó tendencia újabb megnyilvánulása. Még Logout alól fórumozva is (én kb 8 éve onnan csapódok ide) a fórum főoldal legalján van az Egyéb kategória, jó sokat kell görgetni, hogy az ember oda tévedjen. Apróságnak tűnhet, de szerintem ez nagyjából ugyanaz a kategória mint az áruházakban a gyerekek szemmagasságában szándékosan elhelyezett áruk dolga (annak az inverze leginkább). Így olyan renitens topicok kerültek a látómező szélére, amikkel mindig is csak a baj volt.
Amúgy amit kifogásolsz a döntéshozatallal (és módjával) kapcsolatban, az mindig is így volt, fejétől bűzlik a hal ugyebár, amíg ott nincs változás, addig ez így is marad. Viszont azt nem mondanám, hogy értéktelen, mert mégiscsak itt bandázunk jópáran, nekem (remélhetőleg) életre szóló barátságaim is indultak ki innen, plusz azért nagy ritkán találok jó kis cikkeket, bejegyzéseket.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
bandus
veterán
Olyan egy hozzaszolasos topikok vannak az elso oldalon, hogy meghalt a legendas bb king... A reformok mukodnek, vajon lesz roluk bannerkampany? egyebkent felelmetes, hogy a ph eseteben is ugyanaz ag arrogancia tapasztalhato, mint szeretett kormanyunknal. Kitalalnak egy ekkora faszsagot, anelkul, hogy megkerdeznek a juzereket, de azert kotik az ebet a karohoz. Mondjuk szamomra az oldal erteke amugy is zero, csak a tarsasag miatt forumozok, de igy akar vissza is mehetnenk inkabb irc-re, vagy csinalhatnank egy dc hubot
-
NoLF
veterán
válasz Tothgera30 #47986 üzenetére
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
kenwood
veterán
válasz Tothgera30 #47973 üzenetére
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
Keresd a hibat a kepen :
[link]Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
félisten
válasz concret_hp #47969 üzenetére
En nemrég voltam, készülés nelkul, murvan meg folduton volt a futas, szal nem volt egeszen szabvanyos triatlon
while (!sleep) sheep++;
-
concret_hp
addikt
válasz bandus #47968 üzenetére
nem megyek, tiszafüredi olimpiaira megyek szept elején, aztán lehet rágyúrni a futásra, mert lóf@sz amit futottam úgy le fog főni a kávé mint a **** csak kérdés, hogy hányadik körben a futáson, persze a 36-37 fok nem segít
rose-os gatyó is egész jó ami ~25-30€ volt meg az ironman store-ból rendelt is az meg asszem 40€ volt.
vagy fullba vagy sehogy :D
-
bandus
veterán
válasz concret_hp #47966 üzenetére
akkor jó, így lehet nem kísérletezgetek 20-30k-s triatlon ruhákkal, vagy akár csak egy tizenötezres gatyával, mert külön-külön a sportágakhoz van mindenem. kenesére még tervezel jönni? meg kell húznom ezt a maradék időt. egy kollégát még kifaggatok néhány tuti tippről, ő tavaly dobogón végzett ott. de a 6 órás időt, ahogy írtam is már, szerintem elengedem.
-
concret_hp
addikt
válasz bandus #47964 üzenetére
lehet öltözni, miért ne lehetne? tavaly mind2 féltávon öltöztem, idén mindet tri gatyában nyomtam, csak felsőt cseréltem a futáson, de most öltözni fogok.
egyrészt új nyergem van és a rendes bringás andrág picit jobban párnázott, másrészt meg kb. átüti majd a ruháimat a sóMonti: mi is bookingon foglaltunk most végül, bár alapból airbnb-t néztük.
-
bandus
veterán
válasz concret_hp #47961 üzenetére
hajrá, szurkolok! majd meséld el az eredményt!
az amúgy mennyire járható út, hogy nem triatlonos gatyában nyomom végig, hanem depózásnál átveszem a bringás gatyám, aztán pedig a futósat? elég kényes vagyok sajna, és tartok a triatlonos gatyák vékony betétjétől?
emvy: airbnb-t ismerem, az expediára gondoltam, ami nem jutott eszembe.
-
Tothgera30
Ármester
Nem tudom hová tud még fejlődni a tahóság, de amikor lakott területen kívül bringázok és út jobb szélére (már amennyire lehet) húzódva tekerek, sávon belül előző autóval haladó közlekedőtársak egy része dudaszóval honorálta hogy "miaf@szért" haladok ott. Ugye kerékpárút (még csak a minőséget meg sem említem) hiányában máshol nem lehet közlekedni, bár elkövetkezendő 20-30 évben biztosan nem lesz, mivel olyan kis falvakon haladtam át ahol a kocsmák nevezhetőek turisztikai látványosságnak.
#47906 tildy: Majdnem lemaradtam... szóval gratulálok, bár így virtuálisan tudom hogy nem olyan. Császármetszést nem tartom jó ötletnek, de ugye ez már így alakul. Kissé nehezebb lesz neked. Sok kitartást, erőt, egészséget, és szabadidőt. Most már 3-an vagytok .
[ Szerkesztve ]
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
concret_hp
addikt
lakásban is épp elég jó idő van én meg szombaton full táv ironmant nyomok, jó lesz 1 hete persze még ilyen 28-29es napi maxot írtak szombatra
-
-
bandus
veterán
Kukac, mi az a szallaskeresos oldal amit szoktal emlegetni es nem a booking? Tildy wimdut nyom, de azt hiszem van valami harmadik is.
-
snecy20
nagyúr
Megváltásként várom már a perzisztens 16-18 fokot.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
-
nagyúr
válasz tiv83us #47941 üzenetére
Egyrészt én egy kis senki vagyok, tehát nem kell rábólintanom semmire.
másrészt itt vagyok 12 éve, ami picit több, mint 24 óra.
A változások 90%-a szerintem alapvetően nem izgatott.
De az nem jelenti azt, hogy azok jók. Igen, útálom a változást, mert egy őskonzervatív állat vagyok.
Ez olyan, mint a gugli. Folyton átszabja a gmail-t, guglimaps-et, ha jó, ha nem. Használom, de nem mindig tetszik. Megszokom, de attól még rosszabb, mint volt.Pl. programozhatom újra a linket a mobilomon, mert nem létezik már a mobilos fáradt gőz, és képzeld, hova irányít tovább? Az asztali oldalra.
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
válasz radi8tor #47937 üzenetére
aztán ez a nagyszerű off topic hova kerül majd?
lehetne esetleg technika, hobbi, otthon? meg hát többünknek is Hondája van.
Estleg tudomány, oktatás? Hiszen mindig tanulunk valamit.
Társadalom, közélet? Hiszen mindig szóba kerül. MEg aztán már mindannyiunkat hagyott el nő, hiába léptünk pocsolyába...Vagy esetleg egy külön csoport, mondjuk "topicok, amiket a főmodi nem szeret" címmel? Na, ez lenne a legegyszerűbb
Na jó, nem ragozom tovább, elvégre mindig is jól viseltem a változásokat...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz BlacKSouL #47930 üzenetére
blogoszféra lesz ez hamarosan, mondom
ez a csoportosítás nagyon sirály
Forma1 és Horvátország topic sport, életmód..
Honda topic : technika, hobbi, otthon
Paypal, lakáshitel, MÁV topic: gazdaság, jog
pholitika, miért vezet mindenki úgy, mint egy állat, elhagyott a barátnőm: társadalom, közélet
[ Szerkesztve ]
-
lenox
veterán
Androidon (tablet) mostanaban a chrome es a gmail alkalmazas nehany kattintas utan felhozza a play aruhazat valami fos jatekkal. Ezt hogy lehet vajon leallitani?
-
BlacKSouL
addikt
Akkor most hány embert fosztottak meg rangjától, és mehetünk vissza az Onba?
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Winner_hun
titán
-
ToBeY
nagyúr
Mi ez sok új téma?Csomó topicot alig találtam meg,amiket szoktam így olvasgatni.
-
bobsys
veterán
2 ev alatt el is jutottak, hogy tavolrol olnek meg az autoddal [link]
Azon nem lepodtem meg, hogy feltornek egy internetre logatott autos szorakoztato rendszert azt viszont nagyon sulyosnak tartom, hogy nincsen kulon rendszeren/nincs valamilyen vedelmi mechanizmus es ezen keresztul kepesek hozzaferni a rendszer buszokhoz ott meg mar szinte azt csinalnak amit akarnak.Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
BlacKSouL
addikt
-
nagyúr
gratula, éljen az anyuka és a Kisesmein!
-
tildy
nagyúr
Bejelentkezek. Horribilis volt, péntek óta durva szenvedés és fájdalomcsillapító váltotta egymást, oxitocinra nem működtem, és iszonyatos fajdalmaim voltak, epidural segített de utána az oxi emelésére kétszer is leesett s baba szivhangja.
Így végül 2015. Júl. 20, 2:34kor császármetszéssel megszületett Esmeinnel közös fiunk, 3510grammal,Nagy Kevin Lewis.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
nagyúr
válasz Winner_hun #47900 üzenetére
reggel 5-kor felkeltem, hogy most már kikapcsolom a légkondit és kiszellőztetek, csak lehűlt már... hidegfront, meg minden, ugye...
persze, reggel 5-kor csak 27 fok volt.
Remélem Bleki csuklik.Amúgy a legdurvább nyár, amit megtapasztaltam eddig, az Kentucky-ban volt, amikor a Tiv-éket meglátogattam... 40 fok, 98%-os páratartalommal, amit a Mexikói-öböl felől hozott a szél. Meg lehetett fulladni...
-
EQMontoya
veterán
válasz Winner_hun #47900 üzenetére
Nem tudom, hogy csinálod, nekem kb. 27 fok fölött automatikus az izzadás, ha kicsit is terhelem magam fizikailag. A magyar klíma ilyen szempontból szerintem fokozottan rossz, mert a kánikula általában totális szélcsenddel párosul. Pl. Splitben a tengerparton ülni jobb volt, mert hiába van 36 fok, legalább mozog a levegő.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest