Új hozzászólás Aktív témák
-
RetroJack
tag
Lepörgött az első pálya, az elején kicsit meglepett az a Mini Boss, de lenyomtam pár próbálkozás után. A sztori és az átalakulás tetszik van egy kis dragon ball fíling. Nem csalódtam! A karakteren és a fegyvereken nem vacakoltam elsőre, alap kinézet - katana. Imádom
-
Peetey91
senior tag
Úgy néz ki szerencsém van, ma át tudtam már venni, úgyhogy délután indul a móka.
-
RetroJack
tag
Ha jól tudom lemezes verzió esetén is letölti az egész játékot, ami 36gb, igaz ?
-
Deck
titán
Mindenki játszik? Én csak du. 1-től érek majd rá.
-
Peetey91
senior tag
Attól félek, hogy nekem csak hétfőn hozza a futár a fémdobozos Spec. Editiont.
Aztán persze bízom a csodában, hogy ma megjön.
A trialban annyira ezekre az új yokai képességekre nem éreztem rá, úgyhogy lesz még egy köröm a tutoriallal. Az új fegyverek is tetszenek, bár az A opció biztos a már bevált Kusarigama lesz.
Egyelőre még a skillek között is elvesztem, bár a triallal sajnos keveset volt lehetőségem játszani.
Várom már! -
Kai_Rong
senior tag
A trophy list könnyebbnek tűnik, mint az első volt. Nagyon hasonló amúgy
-
Deck
titán
-
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Bad Pritt #29 üzenetére
Megfigyelheto trend, hogy ezek a kozmetikai cuccok (avatar, tema, in game skin) elter a digital es fizikai verziok kozott. Az idegesito az, hogy a digital goodiest exkluzivkent kezelik, tehat azt tenyleg csak akkor ered el, ha preorderben digitalisan veszed meg. Szerintem 2-3 dollart sok fizikai peldany tulajdonosa adna ezekert, de ha a kiadonak nem kell a penz, akkor nincs mit tenni...
-
RetroJack
tag
Ezek az előrendelői bonusok a lemezes verzióhoz is járnak ? Egyik bolt se tünteti fel ...
-
Bad Pritt
félisten
Hello boiz,
nem akarok fillérbaszóskodni, annyira nem is fontos, de az okés, ha ugyanolyanok a deluxe meg pre-order avatarok? Deluxe avatar 1 meg pre-order avatar 1 nevű ugyanaz és így tovább a 3-as számúig.
-
Deck
titán
Kinn az új Launch Trailer: [link]
Ott van William a végén..
-
Deck
titán
Játék letöltve. Már csak megkell várni a holnap éjfélt..
-
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #11 üzenetére
Szerintem random. Én a Katana-t és Dual Katana-t választottam az elején és a Demon's Axe-ot kaptam eddig. Yokai Weapons
Switchglaives-t tesztelgettem az elején, nekem tetszik. A megjelenésre elkéne majd döntenem mivel is akarom először végigjátszani..
Katana-kat nagyon szeretem de mindig azzal játszom. -
hombre[EU]
veterán
Lent a Trial, kész a karakter...csak vasárnap lesz rá idōm majd megpróbálom kipörgetni
az a Corruption weap. az elején random drop vagy a buildhez adja?
-
Deck
titán
Hamarosan itt a játék, így gondoltam jöhet a külön topik a játéknak. Izgatottan várom már..
Kik kezdünk bele egyből? -
Deck
titán
Megjelenés: 2020.03.13
Platform: PS4
Fejlesztő: Team Ninja
Előzetes: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- OTP Bank topic
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PSP1004
- Switch OLED készlet 512es SD kártyával eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged