Hirdetés
-
GAMEPOD
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadam98
senior tag
Mindenkinek a saját döntése mit és mennyiért vesz, nyilván, viszont azért leírnám a véleményem. Az gondolom tiszta mindenkinek mennyi nagyszerű játék kijött a Switch 1 konzolra. A 2 minden téren jobb és végre egy olyan Nintendo amin lehet Third-Party játékokkal játszani nagyobb kompromisszumok nélkül. Nekem volt PS5 konzolom, jelenleg Xbox Series van ezt fogja leváltani a Switch 2. Őszintén szerintem más konzol nem éri meg. Milyen exkluzívok jöttek ki ebben a generációban? Vicc. Amik kijönnek a konkurens konzolokra az valószínűleg jönni fog Switch 2-re is, csak itt lehet Zeldázni meg zúzni a Majommal is. A Third-Party címek biztos le lesznek árazva úgy ahogy, ha nem meg megveszed és eladod használtan jó áron ahogy az exkluzív címeket. Szerintem a kezdésre is nagyon erős címeket hoztak el és valószínűleg még semmit nem láttunk. Aki azt hiszi bármit is túl áraztak… úgy fogják vinni mint a cukrot. Mark my word
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Mortal Kombat 1 Collector's edition Liu Kang szobor collectors figura Coarse
- Nintendo Switch OLED 64GB. WHITE,Kiváló állapotban,ELADÓ,VAGY CSERE,olvass kérlek.
- Hibás PSP (alkatrésznek, vagy dísznek)
- The Last Faith: The Nycrux Edition Limitált (Bontatlan)
- PlayStation Vita 2000 Slim + Samsung EVO Plus 64GB + sok tattozék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest