Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz SlayerSub #25972 üzenetére
Nálam még pár új játék a karácsonyi leárazásból:
- Bastion
- Batman - Telltale season 1 és 2
- Battle Chasers Nightwar
- The Book of Unwritten Tales 2
- For The King
- SubmergedA korábbi, szintén csak pár napja vett játékaimmal már vagy 2 évre van elég játszani való, ha nem többre.
Szerintem érdemes átnézni a toplistán kívüli játékokat kisebb fejlesztőktől, stúdióktól, mert nagyon jók...főleg hogy a nagy címekből 1 centet sem engedtek, míg a kicsiknél nem ritka a 80-90%-os akció.
Sajnálom, hogy a Giana Sistersre nem jutott, mert nagyon szép és egyedi játék.
[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Norb79
őstag
válasz SlayerSub #24913 üzenetére
Én is, de akkor nem egyforma játékokat veszünk, mert nekem sok volt ami sokgigát töltött le patchként... Nem a nintendo cuccok, hanem főleg multiplat címek. Meg aztán sosem adom el, így sosem törlöm le a patchet és így azért gyűlik a cucc a 128ason. Meg van három digit játékom is.
-
-
SlayerSub
tag
válasz SlayerSub #22718 üzenetére
Auchan, jó mert kis kiszerelés, máshol csak nagy volt 2000+ ft-ért ez meg 550 -körül volt. Na de a lényeg, video alapján gumi szoknya felemel, befúj, pár óra pihi és mint az új. Megijedtem hogy nekem is ilyen gameparkos story-t kell végigjárnom mint írták itt páran. De szerencsére ennyi a nagy gondja a switchnek..
-
Moby
addikt
-
Bazsi1987
őstag
válasz SlayerSub #22240 üzenetére
Na bele ment az első pár óra a torchlightba, grafika bejön alapból szeretem a mese grafikákat játék menet fejlődési rendszer diablo2es, találkoztam egy két mellékszállál azok is hangulatos voltak, annyi hogy veteránon kezdje mindenki 😊pet rendszer a diablo haza tp-zhez képest megváltás.😊End game-ről nem tudok nyilatkozni, de fejlődési rendszer miatt simán több végig játszás van benne, 20 eurot simán meg ér a mostani 60 eurós játékok mellet 😊
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz SlayerSub #22059 üzenetére
csinálgasd a season journey-t, amint megvan a set amit ad már t13+ menni fog.
sajnos a konzolos diablóban a kommunikálás mint olyan nem létezik, se chat se semmi, invelni lehet a másikat ha a friend listeden van a nintendo switchen. Majd pm-ben küld el a friend kódodat és felveszlek.
erről jut eszembe egy discord eléggé hiánypótló cucc lenne switchen.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
DM-Fan
nagyúr
válasz SlayerSub #21322 üzenetére
Itt találod a changlog-ot az MK11-gyel kapcsolatban.
Én tegnap éjjel toltam fel (1.06-ról frissített 1.07-re), nálam is elvolt vagy 40 percig, de abszolút megérte: ugyan sokat már nem tudtam vele játszani (kb. 2 gyors meccset toltam le Tower-ben), de már a menüben feltűnt, hogy sokkal fluid-abb lett az egész szoftver. Szerintem javult a játék közbeni élsimítás is, határozottan szebbnek látom a grafikát és szerintem még gyorsabb lett és mintha stabilabban adná a 60 FPS-t is. Nagyon röccmentesnek éreztem és nem gondolom, hogy bebeszélem, de tény, hogy már igen fáradt voltam éjjel fél 2-kor. A Krypt-be be se mertem lépni, pedig kíváncsi vagyok, mert az elég kritikán aluli volt eddig, de most külön említik is a changelog-ban, hogy csiszoltak rajta. Ma este le is csekkolom azt is.
Cáfoljon, vagy erősítsen meg valaki, de szerintem határozottan jobb lett a mostani patch-csel az MK11! Csak tökéletesre csiszolják lassan, na.
Get Moded!
-
dud998
őstag
válasz SlayerSub #21322 üzenetére
Hát hogy?
Amúgy nekem is update este van: MacOS, IOS, Mortal Kombat. Szerencse, hogy a Game Boy nem.[ Szerkesztve ]
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
ayo
veterán
válasz SlayerSub #20544 üzenetére
pontosan, majd hozzászoksz. ez azért is lesz fontos, mert idővel tényleg csak a keményebb mag marad meg, tehát később még kevesebb esélyed lesz, ha alacsony szinten nyomod.
sztem Switch-en lehetnek a legkevesebben, szóval egyre nehezebb lesz megfelelő játékost kifogni az óriási gap miatt, ami sajnos a verekedős játékok velejárója. az mk topikban többek között ezért is szurkolunk a cross-play-nek, mert azzal mindenki csak nyerne.(#20545) adalbert1: én is postáztam, az is pénz és idő, de még mindig kevesebb, mintha kimennék
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
-
Edge
veterán
válasz SlayerSub #19493 üzenetére
A Victor Vran-t is érdemes kipróbálni, szép a graf, gördülékeny a játékmenet akció orientált, kicsit le van egyszerűsítve minden, de nem tufa mód és nagyon hangulatos cucc. Egyetlen hátránya viszont van nagyon pici handheld módban a karakter meg a mobok, de meg lehet szokni.
(ja beálldoztam a pontjaim érte így volt 5k, full áron ami 12k azért erőssen elgondolkodtató hogy megéri-e, tipikusan ha akciós akkor érdemes lecsapni rá)[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
djozsi
senior tag
válasz SlayerSub #19336 üzenetére
Na igen... Hagyom is a témát, csak ezen azért erősen fennakadt a szemem, hogy megnézem az amúgy tényleg nagyon szőrszálhasogató DF videót és még ők is totál pozitívak, elolvasok 2 reviewt, végigpörgetek vagy 4-5 reddit threadet a témában, mindenhol az abszolút vállalhatóan sikerült és a mesteri port közti véleményekbe futok, erre itt meg már megint ez megy, az pedig csak a hab a tortán, hogy olyan emberektől, akiknek nincs is meg a játék...
szerk: ezt megünneplendő mostantól nekem is van aláírásom!
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz SlayerSub #19203 üzenetére
Igen, csak akkor megint le lenne maradva, a fejlesztőknek megint nehézkes lenne a portolás, és ugyanott tartanánk ahol most..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Madwe
nagyúr
válasz SlayerSub #18634 üzenetére
Én alig olvastam valami panaszkodást manapság? valamiről lemaradtam ? törölni se nagyon szoktak kedves kis gazdáink, ezért nem értem... pár hónapja még naponta jött a fikahsz, de azért sztem ez már nem jellemző?
(#18636) Baltazár123 persze valid, de én egy tizessel olcsóbban is tudok, itt a link és a számlaszámom:
tegnap volt április elseje így ma nem vicceskedek - hupsz [ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
djozsi
senior tag
válasz SlayerSub #18634 üzenetére
Annyival egészíteném ki, hogy ez nem mostanában kezdődött, de amúgy ja, én emiatt vagyok már jóval ritkábban (persze nem nagy veszteség), egyszerűen meguntam naphosszat olvasni a panaszkodást...
Érdekes módon amúgy nem arról van szó, hogy az ittlévők többsége panaszkodik, hanem arról, hogy ugyan az a pár ember teszi csak ezt, de szüntelenül. Valakiről pár hónapja még az is kiderült, hogy felváltva két accounttal csinálta. Esküszöm nem is értem... -
-
30z.Samu
félisten
válasz SlayerSub #18529 üzenetére
Videóban meg "footage does not reflect mortal Kombat 11 switch gameplay"
Mondjuk a grafika mintha kicsit rajzosabb lenne a nagy gépekhez képest. Persze így is rohadt jól néz ki, ha ezt így tudja futtatni a Switch faszán, akkor többet nyújt, mint vártam tőle.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
mike1334
veterán
válasz SlayerSub #18381 üzenetére
Jah, ott csak ennyi az upgrade az alap modelhez képest, viszont nem volt még olyan, hogy így vagy úgy (gyengébb minőségben), de el ne induljon játék a korábbi típuson is.
Itt egy komolyabb raáncfelvarrással lehetne olyan, hogy az új konzolon fusson olyan is, amit a régi nem bírt el..ezt szted elengedné a Nintendo?Még külön presztízs márkát is tudna építeni, "Switch+ games" néven..
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
l.skywalker
félisten
válasz SlayerSub #18381 üzenetére
Teljesen az, de érezhető, hogy van olyan játék, ami pl. Xbox One S-en nyög, X-en meg jól fut. Szóval kompatibilis, de kompromisszumokkal.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
mike1334
veterán
válasz SlayerSub #18378 üzenetére
Azért arra pénzt költeni, hogy plusz fps/felbontás legyen "csak" elérhető, de olyan játékok, amik eddig nem...hát nem tudom. Értem én a Te álláspontod, meg a többi Nintendo tulajét, hogy ez ki..szúrás lenne, de szerintem max ez ösztönözne nagyobb réteget vásárlásra.
Korábban azt is mondták, hogy kizárt csak egy handheld verzió, mert akkor már nem lenne Switch..erre tessék, erről is szól a "hír".
Mondjuk egy generáción belül 3 teljesen eltérő konzol variáns már szerintem is túlzás lenne.
-
Madwe
nagyúr
válasz SlayerSub #18378 üzenetére
Engem egyébként a hatalmas káva zavar, meg h nem oled... hamár, akkor lehetne egy madwe verzió, ami dokkolva tud 4k hdrt mert a dokkban lenne egy dedikált gpu és már thunderbolt 3-at használna az usb c-n, handheld meg azonos méretek mellett közel kávamentes oled kijelzővel rendelkezne Azért szívesen fizetnék jóval többet is mint a jelenlegiért
Vagy a dokkolót árulhatnák külön, a dobozban csak a jelenlegi hub lenne, vagyhát lenne olyan opció is. Mindehhez csak a sima usb c felületét kéne kicsit felturbózni a switchnek[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz SlayerSub #18374 üzenetére
100% kompatibilitás mentén is lehet bőven előrelépni, pl handheld FHD felbontás (nyilván kakor már fhd kijelzővel) + neadj isten dokkolt 4k 60 fps a közel FHD 30as játékok esetén - tessék, máris akkora számítási ugrásigényt írtam, amit tuti h nem tudnának belepréselni, cserébe végig kompatibilis tudna maradni a régivel is
-
mike1334
veterán
válasz SlayerSub #18374 üzenetére
Biztosan nem lesznek azok, mert akkor nem lenne értelme erősebbet kiadni. Asztali konzolnál kicsit más, mert ott a kérds az hogy 4k és 60 fps vagy fhd és 30 fps..itt sok játék alapból el sem indul, pont ezért lenne realitása egy erősebbnek.
Mondjuk én inkább a kártya kérdést tartom érdekesebbnek..ha jól tudom idei évre ígérték, hogy 64gb-os cartridge is lesz, mert ugye van pár játék, amit elvileg elbírna a vas, de túl nagyok, ezért nem adják ki őket. Talán a witcher 3 kapcsán is elhangzott vmi ilyen indoklás...mondjuk ez nem magyarázza meg azt, hogy digital onlyban miért nem jöhetnek nagyobb játékok...
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz SlayerSub #17425 üzenetére
Pár éve költözésnél nálam a kukába landolt legalább 80-100 újság, aminek a 80%a kb 576 volt...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
NyMRooD
őstag
válasz SlayerSub #17212 üzenetére
Star Wars játék a Battlefronton kívül más platformra sem jelent meg az elmúlt években, az EA csak ül a jogokon.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
ayo
veterán
válasz SlayerSub #16918 üzenetére
igazából csak remélni tudom, hogy ki tudnak valami élvezhető grafikát hozni fix 60 fps-en. mkx borzalom volt pc-n és azért kellett neki kraft és nem azért hogy jól nézzen ki, hanem hogy rendesen fusson...
most ha látod az új rész még durvább grafikailag. lesz min dolgoznia a portolással megbízott csapatnak, hogy ebből értékelhető legyen.[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
válasz SlayerSub #16849 üzenetére
Úgy tudom nem támogatott a voice chat Diablo játéknál a mobilos applikáción, csak bizonyos játékoknál (Splatoon 2, Mario Kart 8 Deluxe, ARMS, Mario Tennis Aces és a NES játékokat támogatja).
[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
djozsi
senior tag
válasz SlayerSub #15944 üzenetére
Egyébként valahogy engem is annyira megfogott a Switch koncepciója, hogy pont így vagyok vele én is, abszolút örülnék, ha maradna ez a koncepció a részükről a következő 1-2 generációra. Ugyanakkor ki tudja, lehet kitalálnak megint valami olyat, amiről azt hisszük, hogy nem kell, aztán rájövünk, hogy milyen fasza és valójában mindig is erre vágytunk. Lássuk be, a Switchel is ez volt, emlékszem még, amikor mindenhol (ezt a fórumot is beleértve ) azt jósolták, hogy a Wii U-nál is nagyobb bukás lesz... Így utólag visszagondolva elég vicces...
-
ayo
veterán
válasz SlayerSub #15518 üzenetére
Hát nem tudom, mint hír tök menő, de szerintem baromi kemény kompromisszumokkal fog ez rendesen menni. Én tuti kivárom a megjelenést és max. nyomott áron használtan venném Switch-re, mert a mostani AAA játékokat nézve komoly butítások kellenek, hogy ez fix 60-on fusson. PC-re természetesen zsákoltam.
[ Szerkesztve ]
-
-
Wlac
Ármester
-
Orb1337
tag
válasz SlayerSub #14502 üzenetére
amúgy konzolon nem egyszerűsödött a játékmenet? Pont elöbb találkoztam egy karakterrel – munkaidőben a legjobb játszani – aki potionöket árult, illetve úgy mutatkozott be, hogy tőle vehetnék potiönöket, viszont egy nem volt nála egy darab sem, illetve az inventorimban sem találok logikus helyet ahol lehetnének. Ugye a life potiból kvázi végtelen van, mana (arcane power) potival meg nem találkoztam eddig, feltételezem hogy nincs is
-
mike1334
veterán
válasz SlayerSub #14223 üzenetére
Le is írtam, hogy bocs, de nyugodtan, ah ettől jobban érzed magad, biztosan nagyon zavaró, hogy 2-3 havonta elolvasol egy hozzászólásomat a témában, de nyugodtan át is ugorhatod, ha én írok vmit...
A pénz meg van rá, csak az elvek......unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Adamos
csendes tag
válasz SlayerSub #14124 üzenetére
Ideális esetben egy minimum 10W-os powerbank vagy fali töltő ajánlatos (5V @ 2A).
Az usb-c kábel nem mindegy milyen, érdemes pl ha van akkor a pro controller-hez adott kábelt és akár egy sima mobil töltőt kombinálni aminek a kimenete tudja a fentieket. persze ha van usb-pd és vagy máshoz gyári usb-c töltő akkor azokkal több mint valószínű, hogy menni fog.
Az 1000%-osan biztos megoldás a dock-ból kihúzni a töltőt és vinni magaddal.Aki szeret olvasgatni, annak erről részletesebb cikk Anandtech
-
ayo
veterán
válasz SlayerSub #13667 üzenetére
jaja, én SF, MK játékokba közel 500-1000 órákat szoktam belerakni részenként, de a Smash-t mai nap nem értem, hogy miért olyan izgalmas, szóval szerintem is ha tudja, akkor inkább próbálja ki előtte, mert teljesen más mint a többi.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SlayerSub #12726 üzenetére
Nyilván, nem minden címre igaz. De akkor másképp mondom.
A napi utazási, ill utcán töltött szabadidőd lefedéséhez, az emberek jelentős részének, elég a mobil. Én azt látom, és elmondom megint, hogy jók a Nintendo eladásai, de az emberek, többségében csalódottak. Vagy mi más oka lehet a pár hetes, hónapos switchek használtpiaci dömpingjének?Madoc
Felesleges ironizálni, a saját hülyeségeden kívül semmit nem bizonyít.[ Szerkesztve ]
-
ooooobi
senior tag
válasz SlayerSub #12508 üzenetére
Én maradok a pc-s verziónál. Azért a reviewokat elolvasgatom de itt a videó alatt a feltöltö kommentje nem annyira lelkesített fel (na meg ára is sok nekem így hogy már megvan máshol" :
Being honest, especially if you have it anyway, this really isn't very good unless perhaps you're specifically interested in local co-op or something. The controls are cumbersome, especially for inventory management, and the auto-targeting is seriously flawed and you can't change what you're focused on."https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest