Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tentalus
tag
Emlegetnek egy Tegra X2 chipet,ami prototípuusban kész is van,de nem gyártják. Az valamivel gyorsabb,2x memória sávszélességet tud,Kepler architektúra stb. Nem hiszem,hogy az NVidia visszautasítana egy évi 10 milliós megrendelést belőle,mondjuk 12nm-re áttervezve és gyártva.
A DigitalFoundry-n már azt is megmondták,mire lenne ez jó: handheld módban nem sok minden változna,dokkolt módban 2x grafikus teljesítményt tudna,részletesebb textúrák,nagyobb fps kb. mint az Xbox One X működik -
NyMRooD
őstag
Ezt már az elmúlt, sőt jelenlegi generációban is sikerült meglépnie a gyártóknak, szóval nem jelenthet problémát.
(#17909) ayo: Nem új konzol kellene hanem revízió, pl:
- ismert hibák javítása (mint a dokkoló által karcolt kijelző),
- káva "mentes" amoled kijelző (nagyobb kép, kevesebbet fogyaszt),
- más gyártási technológiával készült apu (kevesebbet fogyasztana és nem melegedne annyira),
- nagyobb aksi (a technológia fejlődése miatt, több hely szabadulhatna fel és nőhetne az aksi mérete és kapacitása is),a megmaradó készlet lehetne olcsóbb így az is elmenne, a gondolkodók akik meg erre várnak (többek között a pletykák miatt) végre megvennék a gépet. Mondjuk ha lesz ha nem karácsonykor én is meglepem magam szerintem, addig behozom a ps-es backlogom.
(#17915) 30z.Samu: Mondjuk a Live-ot és a Gp-t én sem értem, előbbire van saját megoldás (még ha nem is azon a szinten), utóbbira meg jobban járnának ha csinálnának saját megoldást, bár ha ez azzal jár, hogy Ms add ki játékokat switch-re (Halo, Forza, Fable és Ori sorozatokat, illetve a Cuphead-et és Sunset Overdrive-ot simán eltudom képzelni) , esetleg a később megjelenőket is, lehet nem lenne rossz a Nintendo-nak.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
dud998
őstag
Mint valami grillsütő.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
Vagy Nintendo Swistation. 😂 BUÉK mindenkinek! Este kiváncsi leszek, hogy megy a Fortnite, egy jó adag HP után. 😃🍾
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Sirandrish
Topikgazda
Élesebb texturák, magasabb felbontás...szebb az, bár tény hogy a WW-nél szembetűnőbb a különbség.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
30z.Samu
félisten
Szerintem a játékban lévő rendszerrel sem lesz különösebb bajom, csak lehet hogy érdekesebb lenne ha lenne benne BR mód is. Nem tudom, hogy mennyire fog hajazni ez az elődökre, viszont most elolvastam egy korábbi részről írt tesztet és sok mindent megértettem.
"A cél valamelyest eltérő a hagyományos verekedős programokban megszokottól, hisz rögtön kezdésnek itt négyen, egy időben apríthatják egymást. Szóval itt nincs a szereplőknek életereje, hanem egy mutató dolgozik. Nulla százalékról indulva kell ezt feljebb és feljebb tornáznunk ellenfeleinknél, ez jelzi, hogy mekkorákat repülnek egy-egy pofon után. A nyertes nem az, aki 100%-ra tornázza fel társait (bőven e fölé is lehet menni), hanem aki a végén a pályán marad – vagyis az veszít, akit véglegesen kicsapnak a képernyőből. Visszatérni meghatározott alkalommal lehet, a szereplők eltérő módon mentik is magukat: megkapaszkodnak, visszateleportálnak, repülnek. Védekezni persze lehet, bár a minden résztvevőnek meglévő speciális támadása ellen ez hasztalan, ráadásul a kivédett támadásokat se nyelhetjük be a végtelenségig, így állóháborút – szerencsére –, nem lehet vívni.
További harcot színesítő sajátosság a felbukkanó tárgyak használatában rejlő lehetőség, a teljesen eltérő felépítésű pályák (nem csupán a háttér változik, nem mellékesen mindegyik egy korábbi Nintendo-játékot imitál), valamint a megidézhető segédszereplők."
Persze felmerült bennem ebből kifolyólag is 1-2 kérdés, de ezekre szerintem rá fogok jönni ha már elkezdek játszani vele.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
ooooobi
senior tag
Egy switch volt valami 75 vagy 79 fontért. töle
Lehet elírta az árat és gyorsan levette, vagy ki tudja. Bár fotó nem volt róla csak netes képek. Nem tudom ilyenkor milyen lehetösége van ebayen az eladónak elállni. Egyszer vett német ebayen ismerösöm valamit elég olcsón, de az licitálós volt és nem akarta elküldeni az eladó de végül muszáj volt neki.https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Nintendónál azért problémás akár egy illesztési gond is, mert korábban nem volt egyáltalán jellemző a termékeikre. Legalábbis a legtöbb hardverük járt már a kezeim közt, de összerakva jól össze volt mind. A DS gépek zsanérja az, amit nagyon alulméreteztek, más ilyen komolyabb hibát nem tudok felidézni régről. Az anyaghasználat mindig is olyan volt amilyen, de legalább egyben voltak.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
djozsi
senior tag
Téglásodás én is úgy tudom, hogy csak a nem megfelelően megtervezett USB átalakítós dokkolóval fordult elő (ugyan ez fordult elő amúgy rengeteg laptoppal is, nem Switch specifikus a jelenség), amit ráadásul garancia lejárta után is (USA-ban csak 1 év, ezért ott már lejárt eddigre) javított a Nintendo.
-
petymek
senior tag
A kijelző elválása épp a meleg miatt van. Így itt van némi ellentmondás az írásodba.
Amellett, hogy használhattak volna olyan ragasztót, ami tuti nem engedi el a melegedés hatására, viszont akkor az üveget /műanyag/ nem lehetne cserélni, csak a kerettel együtt.Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
ayo
veterán
igazából azt csinálnak amit akarna, ez ugyanaz a dolog, amiért eddig nem kellett fizetni, szóval mondhatjuk hogy azért a pár extra játékért kérnek havidíjat, amiért te pl. nem is fizetnél extra. a cloud save-ért pénzt kérni meg hát eléggé meh, de hát konzolon mindent lehet, PC-n szerencsére még nem kell ilyenekért fizetni
http://jateknaplo.blog.hu
-
djozsi
senior tag
Folyamatosan bővülni fog a NES library, idén ezekkel:
Október:
Double Dragon*
Gradius*
Super Mario Bros. 3*
NES Open Tournament Gold
Solomon's Key
Super Dodge BallNovember:
Dr. Mario*
Metroid*
Super Mario Bros.*
Mighty Bomb Jack
TwinBeeDecember:
The Legend of Zelda*
Adventures of Lolo
Ninja Gaiden
Wario's WoodsA * valamilyen speciális dolgok jelöl, még nem tudni, hogy mit.
Illetve ez csak a pletyka része, de a 6.0-s FW-be a tegnap bejelentett NES kontroller ikonjai mellett SNES kontroller ikonok is bekerültek, szóval könnyen lehet, hogy a SNES játékokat is elkezdik majd hozzáadni a rendszerhez.
-
bladex73
aktív tag
Jó szembenézhetünk a tényekkel, és én olyan dolgokat fogok írni amik valóban tények nem olyan sületlenségek amiket te írsz.
1.Te nem vagy gondolat olvasó ne tudd már jobban nálam mire van szükségem. Semmilyen appbóltról nem beszéltem.
2. Nekem már van tabletem szóval ez sem talált.
3. Egy kézi konzolt szerettem volna ami filmeket is le tud játszani ha már van benne egy kártyaolvasó pluszba.
Szóval nem kell mindenfélét álmodozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest