Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Bayonetta 1,2,3
Xenoblade1,2,3
Pikmin 3,4
Metroid Dread
Metroid Prime Remastered
Astral Chain
Luigi's Mansion 3
Donkey Kong Tropical Freeze
Kirby and the Forgotten Lands, Return Dreamland Deluxe
Mario and Rabbids Kingdom Battle, Sparks of Hope
Fire Emblems: Three Houses, Engage
Shin Megami Tensei V.
Pokemon Legends: Arceus
Octopath Traveler
Mariokból van pár egyikkel se lősz mellé, akárcsak a Zeldákkal.
Yoshi's Crafted World
Capitan Toad Treasure TrackerÉn régen csak mosolyogtam a Nintendon, mit esznek a Marión, meg a sok gyerekesen kinéző játékokon. Kipróbáltam 7 hónapja. Azóta rég eladtam a Ps 5-öm, egyelőre nem is hiányzik. Rengeteg innováció van szinte minden exclusive játékban, sok egyszerű, de cserébe nagyon szórakoztató, fülig érő szájjal ülök le játszani mindig.
MÁS: 44 éves fejjel most vittem végig a Kirby Return Dreamland játékot, annyira hihetetlenül jó játék. Pedig képek, videók alapján nem jön le ez. A grafikája valami parádé, gyönyörű. Én ugyan egyedül vittem végig, de ezt a játékot ajánlom minden kisgyerekes családnak. Egyrészt van benne coop, másrészt nagyon könnyű, van benne külön bármikor játszható 10 mini játék, amik baromi jó party játékok, eye candy az egész. A történet egyszerűen indul, de olyan fordulat volt benne, hogy csak pislogtam. Zene szuper. Ha végigvisszük, akkor kapunk egy jó 2-3 órás újabb zseniális fejezetet. Aki szeret gyűjtögetni az is megtalálja itt a számítását. 15 óra alatt végeztem a játékkal, csodálatos volt, és még rengeteg tennivaló maradt
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok