Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz mirci18 #55799 üzenetére
Csupán két kérdést tettem fel, amikben a mondandódra hivatkoztam. Ha ez a "kóstolgatást" meríti ki, akkor vállalom. Még most sem látom, hogy mi lett félbeszakítva, vagy miért lenne jobb, ha 50 hsz-el kevesebb lenne, hisz ez egy fórum, épp a hozzászólások viszik előrébb, de elfogadom, ha hiperérzékeny vagy a témákat illetően.
Abban tökre igazad van, hogy még se híre, se hamva az új gépnek, ez tény, de mégis jó fantáziálgatni. Elnézést ha megzavartunk a visszaolvasásban. -
mirci18
addikt
válasz Szabi® #55797 üzenetére
Ahogy látom te tényleg szereted kóstolgatni az embereket.
Sebaj hivatásos okoskodónak is kell lenni mindenhol.
Azzal szerintem hogy itt találgattok egy szakmai topikban egy a probléma.
A feleslegesen generált hozzászólások amiket egy átlag usernek el kell olvasni amiatt mert feljár ide.
Én ritkábban kommentelek itt inkább olvasok mivel sok kérdésemre választ kapok ha játék érdekel pusztán vissza olvasással.
A friss híreket is simán látom itt.Nem is értem miért nem lehet megnyitni a másik csoportot aki jósolni akar simán mehetne oda.
Engem is érdekel az új konzol de mikor vár 150 új hozzászólás amiből jó ha 15 egyedi van amiben nem azon vitatkoznak az emberek hogy vajon milyen lesz az új gép az nem túl hasznos.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
horkovy34
junior tag
válasz morfondőr #55794 üzenetére
Köszönöm a válaszaitokat! Így akkor megnyugodtam. Annyiért tényleg jó deal volt mert ez mondjuk amit vettem apróról az angol borítós, de 12500 Ft volt foxpost-al együtt. Pont ez miatt szereztem be mèg most èn is!
Megbízhatóságom itt megtekinthető!( kellett csinálnom egy új regisztrációt mivel a règi email címem jelszavát elfelejtettem ès nem tudtam hitelesíttetni itt az aprón!):https://hardverapro.hu/tag/horkovy24.html
-
Szabi®
addikt
válasz mirci18 #55796 üzenetére
De milyen téma van megakasztva azáltal hogy találgatunk ? Milyen szakmai téma szakad ezáltal félbe ?
Ez minden current gen konzol topikjában így volt eddig, hogy ment a találgatás. Ha a Switch 2 nem fér bele említés szintjén sem a Switch topikba, akkor itt semmilyen hsz nem fog keletkezni.Általad meg főleg nem, mert 2-3 havonta szól hozzá . . .[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz Sirandrish #55792 üzenetére
#55791horkovy34 Kétszer nekifutottam de nem mélyedtem el benne soha.
A többiek úgy írják le hogy az eddigi legkönnyebb legsmooth-abb Mario RPG játék.#55792Sirandrish
Szerintem kb annyi értelme van találgatni mint szűz gyereknek az első alkalom előtt.
Egy olyan tárgyról elmélkedtek amiről se kép se hiteles infó nincs.Amíg nem jön ki az első trailer addig csak feltételezések vannak. És pont ez a baj. Addig is csak nő a hozzászólások mennyisége a végtelenségbe ami nem kötődik a jelenlegi generációhoz se nem szakmai.
Egyébként szerintem azért is kár találgatózni mert a Nintendo mindíg fordítva gondolkozott mind árazásban mind a konzolok erősségében.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
-
morfondőr
őstag
válasz horkovy34 #55791 üzenetére
Nem fogsz benne csalódni! Nagyon hangulatos játék! A harcrendszer elsőre valószínűleg furcsa lesz, de nincs túlerőltetve, legtöbbször el is lehet kerülni, a boss harcok pedig mindegyike egyedi és érdekes. Én most vettem meg újra, mert eltűnt a boltokból a fizikai változat, igaz francia borítós, de 6000 Ft volt!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz mirci18 #55790 üzenetére
S2 topik zárva van mert még nincs miről beszélgetni. Itt nem lehet mert még nem lehet. Akkor hol lehet?
Oké...csörte nem kell, de a normális véleménycserével mi a gond?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
horkovy34
junior tag
válasz mirci18 #55790 üzenetére
Úgy nèz ki szerdára ideèr hozzám foxpost-al a Paper Mario Origami King. Remélem nem fogok csalódni benne. Igazából a Yoshi's Crafted World-öt szerettem volna beszerezni de hiába vártam rá az aprón értelmes áron. Így maradt ez. Neked van esetleg tapasztalatod ezzel játèkkal?
Megbízhatóságom itt megtekinthető!( kellett csinálnom egy új regisztrációt mivel a règi email címem jelszavát elfelejtettem ès nem tudtam hitelesíttetni itt az aprón!):https://hardverapro.hu/tag/horkovy24.html
-
mirci18
addikt
Nem unjátok még jósgömb vizslatást?
Több száz hozzászólás aminek a nagy része találgatás és okoskodás.
Kisebbik része meg csörte.
Ez a topik nem a mostani switchel és a mostani játékokkal foglalkozik?
Nem lehetne újra szakmai a topik?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
A személyes megbeszélendőket ne itt intézzétek. Ha lesz időm később, törlöm a szakmai topikba és a topik témája szempontjából nem ide való hozzászólásokat, külön figyelmeztetés nélkül (az ezután érkezőket is). Elképzelhető, hogy alapvetően nem törlendő hozzászólások is áldozatul esnek, köszönöm a megértést.
További nyugodt és szakmai megbeszélést kérek, kívánok. Köszönöm.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
kicsako
őstag
válasz Sirandrish #55784 üzenetére
Igazából én visszaküldöm nekik szívesen ha küldenek futárt, nem azon a 15ezren múlik.. viszont posta csak gyalog majdnem fél órára van tőlem, oda-vissza majdnem 1 óra az ő hibájukból..
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz kicsako #55779 üzenetére
Amikor velem ilyen történik akkor mindig bízom a karmában, és helyesen cselekszem.
En szólnék...lehet vissza se kéne küldeni...de a lelkiismereted tiszta lenne..De ha eladod akkor sem kövezlek meg
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kicsako
őstag
Pénteken megjött az SD kártya, felpakoltam rá vagy 20játékot(tesómról homeolva ) maradt így is 380gb szabad hely.
Erre most csönget a futár, hogy csomagot hozott. Nézek rá hogy wtf, mondja amazon. Kibontom, erre még egy SD Kártya Itthon 25-30ezerért megy... Érdemes írni nekik hogy 2x küldték, vagy inkább csendben hallgassak? -
morfondőr
őstag
válasz Norb79 #55769 üzenetére
A mostani történések alapján a nagy kiadók pont azzal szívnak, hogy a büdzsé és a fejlesztési idő legnagyobb részét a látvány viszi el így sokszor csodálatosan szép, de lelketlen és legkevésbé sem szórakoztató bughalmazok jönnek ki. Míg a Nintendonál egy szépen stilizált megjelenéssel (lásd. Zelda, Mario stb.) egy krumplin elfutó de végtelenül szórakoztató játékokkal jönnek szinte minimális javítani valóval. Persze nem mindenkinek a zsánere a felhozatal nagy része, személy szerint én sem vagyok már oda a sidescroller platfromerekért, de pl. a gyerkőcök azt szeretik, mert egyszerű az irányítás. Viszont én is megtalálom a kínálatban a hozzám közel álló címeket (Zelda, Xenoblade, Bayonetta stb.).
-
lazac_
tag
Azért a Mario Kart-nál 4-es osztott képernyőn bár 60fps jelet küld ki a Switch, de "csak" 30 fps-sel frissíti külön-külön az alsó és felső képsíkot, ha minden igaz. Nem akad, csak más, mint egyjátékos módban. Mondjuk nem vagyok profi, elver a 7 éves fiam , nem ezen fog múlni nálam a játék élvezete, de technikailag megvan a korlát.
-
solti
senior tag
Nekem se a Mario Kart, se a Wonder nem akad Switch-en, minden jól működik, nekem nem kell következő konzol Ha nagy felbontású grafikát akarok magas fps-en, akkor nem Nintendot veszek...
-
Szabi®
addikt
válasz horkovy34 #55755 üzenetére
Nem személyeskedtem. És szomorúnak találom hogy 2-3 tag itt folyamatosan azt hiszi, hogy a világsorsa itt dől el ebben a kis topikban, és bármit megragadnak hogy az értelmes észérvekkel alátámasztott kifejtett kommentekből egy kisiklatott valamit csináljanak. És ez tényleg szomorú . . .Sajnos olyanok vagytok mint az egyszeri, akinek írja a fizika tanár hogy nem egészen úgy van az. és a ti érvetek "de". Nah most innentől nyugodtan ignorálhatsz, én fogok neki a legjobban örülni. Számtalanszor kifejtettem, hogy csak a saját meglátásom íróm le, ti viszont mások hozzászólását próbáljátok borítani. Mint a fenti egyszerű példa, hogy a drága konzolt bla-bla bla. Bedobtam a ps3-at és jött a következő siklatási kísérlet, nah ez inkább óvoda.
Ahol ezek a fazonok megjelennek ott a kulturális diskurzus meg is szűnik. Nézd meg kronológiailag hogy amikor bekapcsolódott/tak bizonyos elemek milyen irányba ment el az egész . . .Jah és én megveszem a drágább konzolt ha lesz, és telefont is szoktam venni, és nem hitelre, ahogy említetted. És láss csodát, a környezetemben még sokan vannak így. Biztos egy alternatív világban élünk . . .
[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
őstag
válasz David888 #55738 üzenetére
Én úgy tudom a Nintendo nem szabványos USB-HDMI átalakítót használ, hanem valami saját megoldást. De vannak 3rd party dokkok, viszont azokról olvastam olyat is, hogy kinyírták a konzolt. Biztos ami biztos én nem aliról rendelnék ilyet!
-
Sirandrish
Topikgazda
-
consono
nagyúr
válasz taki01 #55718 üzenetére
Az AAA 3rd party címek már most is kimaradnak Switchen. Ha a jelenlegi konzol generációnál jelentősen lassabbat hoz a Nintendo (pedig ugye PS4 szintet emleget itt is mindenki) akkor borítékolható előre, hogy semmi nem fog változni. Lesz pár ilyen-olyan port, aztán meg már az sem...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
taki01
őstag
Nem szabad manapság túlbonyolítani az architecturát, mert különben a fejlseztők nem fognak tudni ráoptimalizálni kezdetben. (Lásd PS2/3). Ha dokkolóba beleraknak egy eGPU-t, akkor már két GPU-ra kellene optimalizálni egy játékot. Ha jól tudom, akkor switchben le van tiltva az összes A53 core, gondolom ez is fejlesztés és az architectura egyszerűség kedvért. A SoC áramfelvétel limit mindenképp határt fogszabni és jó páran előttem írták, hogy akkuról is kell üzemelni-e és hűteni is kell a SoC és a memória chipeket. Szerintem egy 1080p-s kijelző lesz a gépen és 4K képes HDMI a dockban. Persze, mindkettő felbontást max felskálázással fogja tudni. Remélem a AAA 3rd party game-k nem fognak elmaradni, mert utazáskor elég ha ezt visszem magammal és ott egy nagy könyvtár amiből szemezgethetek. (Mobilon utálok játszani).
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Peaceliker #55713 üzenetére
Nah de látod, és ebből a 3ból bármikor tudnék kettőt választani...teljesítmény, és jó ár. Az üzemidő meg nem érdekel
De hogy nektek is kedvezzek, tőlem mehet a teljesítmény, és az üzemidő...hajlandó vagyok zsebbe nyúlni ha van miért
Mint mondottam...rugalmas vagyokEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz koncsik #55709 üzenetére
A 66666.ik még lehet a tied
A WiiU nekem sosem volt a szívem csücskeEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Peaceliker
addikt
válasz Sirandrish #55698 üzenetére
De hiába hasonlítjuk egy ps-hez, ami nagy dög (van hűtőfelület) és annyi wattot kér, amennyit csak akar, mert senkit nem érdekel.
Ha egy 600g os kézi konzolt elengedsz 25W al, akkor elvileg másfél órát menne el, de ez gyakorlatban inkább 1 óra. Persze elég jól skálázhazók, kézben el lehet venni a teljesítményt és lenne realitása, hogy dokkolva meg had szóljon. De igazából akkor lehetne sokkal erősebb dokkolva, ha dokkolóban lenne valami aktív hűtés vagy inkább egy dedikált vga. Utóbbi esetben a pakk ára mai viszonylatban (ally +külső vga árát nézve) 600e körül lenne.
Persze más architektúra, meg nem AAA címeket várunk de na.Szokott lenni ugye, hogy van 3 tulajdonság és ebből kettőt lehet választani. Ha most azt mondjuk, hogy teljesítmény, jó ár és üzemidő, akkor abból a háromból csak egyet lehet
Esetleg ha üzemidő mellet döntünk, akkor a jó ár még oda férhet."Oh my Goa'uld!"
-
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #55704 üzenetére
Megvolt a lehetőséged, éltél is vele :
Én akartam az 55555-t írni, de legalább belevettél
(A wii U topik 2012 óta 13000+ h.sz.-t termelt a mai napig, akkor a Switch sikeresnek mondható - most nézem, még 5 évet sem ért meg a wii U, nagyon bírtam szegényt. )Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz NyMRooD #55707 üzenetére
Igen...abban reménykedem én is hogy megint mutatnak valamit amitől szerelembe esek
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
NyMRooD
őstag
válasz Sirandrish #55705 üzenetére
Igen, érthető azért is mondtam, hogy jogosak az elvárásaid, csak ugye a Nintendo mindig máshogy gondolkodik, de majd kiderül, lehet meglepnek, náluk sose tudni
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz NyMRooD #55702 üzenetére
Legyen gyenge, legyen hibrid, de akkor legyen egy kijelző nélküli verzió 30k-val olcsóbban, vagy ugyanannyiért nagyobb tárhely.
Érted...adjon már valamit azoknak is akik asztali konzolt szeretnének. SNES óta minden létező N konzolom volt...hagytam már náluk nem kevés pénzt...nem gondolnám hogy teljesíthetetlenek az igényeim.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz morfondőr #55700 üzenetére
Én nem is sajnálom azoktól, én csupán némi lehetőséget szeretnék azoknak is, akiknek nem kell hibrid konzol, de mégis megvennék az új masinát
-
Szabi®
addikt
válasz Peaceliker #55663 üzenetére
"Ez a gép is inkább 1080p max amit tud,30-60fps el"
Hordozható formában, azt tegyük azért hozzá. A Switch meg 480p.
Ennyire ne relativizáljuk már el egy jóval erősebb kézikonzol erényeit a switch mellet. -
NyMRooD
őstag
válasz Sirandrish #55698 üzenetére
Az elvárásaid teljesen jogosak, csak a probléma az, hogy a Nintendo a pletykák alapján hibrid konzolban gondolkodik továbbra is, a többi konzol (vagy konzol szerűség) esetéből tudjuk, hogy ez a teljesítmény vagy 200k veszteséggel vagy 250+ nyereséggel, a Ninti meg nyereséggel szereti a hardvert adni, ezért csavarja le mindenki az elvárásait. Az meg, hogy milyen felbontást és fps számot vagy grafikai részletességet céloz meg egy gyártó, meg, hogy mi jön össze 2 külön dolog általában, a Sony a saját címeivel valamennyire megközelíti, de a third-party címek sokszor kritikán aluli állapotba jelennek meg.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest