Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
válasz 30z.Samu #56298 üzenetére
Gyakorlatilag igen
Itt egy "kis" lista az utolsó update-ről, az új 1.6-nál is hasonló várható, lesznek pl. új eventek.
Már lassan 3 éve "jön" az 1.6-os, ezért félre is tette az újabb játékának fejlesztését ConcernedApe, kb 1 hónapja írta, hogy 2024-ben már tuti jön.[ Szerkesztve ]
-
tag
Oh, Stardew Valley, ritkán akciós, talán ennyiért még sosem volt. Vegyétek. (én is venném, ha nem lenne meg már 3x )
Remélem ez valamiféle előjel, hogy az update hamarosan megjelenik, bár elvileg először PC-re jön csak, de ez korábban is így volt, hogy konzolos verziókhoz update-ek kicsit később jöttek.
-
30z.Samu
félisten
válasz l.skywalker #56295 üzenetére
Köszi, remélem nem felejtem el. Steam Deck-re akartam megvenni, de ennyiért nem hagyom ott.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
l.skywalker
félisten
válasz l.skywalker #56282 üzenetére
Ahogy látom ez az akció csak ma éjfélig van.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
-
lazac_
tag
válasz tboy93 #56285 üzenetére
Szerencsés vagy, hogy MK8 mentesek a gyerekek, nálunk kizárólag azzal versenyeznek, pedig anno én is behúztam a Cars3-at, a Hot wheels Unleashed-et, de még kipróbálni sem hajlandóak (illetve a Need for Speed Hot Pursuit Remastered, meg a Gear.Club Unlimited is megvan).
-
nagyúr
válasz l.skywalker #56282 üzenetére
Én a Cars 3: Driven to Win játékot húztam be hétvégén 1.500Ft körül, a gyerekek oda vannak érte. Eddig még csak egy kis Mario 3D World-ot játszottunk, kb 2-3x, most meg ezt. 4 és 6 évesek, a nagyobbiknak már egész jól ment, a kicsi az méh néha fejjel lefele fogja a kontrollert. Megvettem a Marooners-t is, 1 eur-ért, az ilyen Frantics féle minijáték gyűjtemény, de túl gyors még nekik. Illetve a LEGO Brawls volt a 3. vásárlásom, ez is kb ilyen 1.500Ft volt, kicsit kaotikus a coop, de ez is nagyon tetszett mindkettőjüknek.
Mario Kart 8 kéne, csak spúr vagyok 10 éves játékért még mindig 16k-t kifizetni
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
kicsako
őstag
válasz Lamond #56278 üzenetére
Csak a Sword/Shielddel játszottam, azt mindenképpen tudom ajánlani, zseniális lett. Scarlet/Violetetről sokat olvastam, van egy réteg aki szidja a bugok/grafika miatt, meg van egy réteg akik azt írják nagyon jól sikerült a játék. Valószínűleg én fizu után megveszem a Scarlet/Violetet DLC-vel, addigra végzek az FE3H-val.
-
Lamond
csendes tag
Sziasztok!
A gyerekek nagyon rá vannak gyógyulva a Pokemonra. Én nem.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy az eredeti sorozathoz melyik Pokemon címet ajánlanátok? Illetve melyikkel érdemes kezdeni?
Azt olvastam, hogy a Scarlet/Violet nem sikerült valami jól, de a korábbi Switchen elérhető címekről nincs infóm.
-
Schweini
tag
Sziasztok!
Főként Pokémon játékokhoz elég lenne szerintetek egy Lite, vagy mindenképp érdemes lenne a teljes értékű változatot vásárolni? Ha már lenne, természetesen kipróbálnám a Zeldat és a Mariokat. Az előbbiről olvastam, hogy handheld módban nem az igazi. Én elsősorban úgy használnám.
Illetve használtan mennyire szabad megvenni ezeket a gépeket, akár gari nélkül?Köszi!
-
lanszelot
addikt
válasz lazac_ #56270 üzenetére
Gratulálok
Nekem is meg van nagyon rég óta, és a Super Mario 3D all stars is, csak még időm nem volt rá. Jó pár játék vár a kezdésre.
Én másként fürödtem be pár játékkal NS-en, így megfogadtam hogy csak Nintendo exclusive játékokat veszek rá. És jól utána nézek a 3d party exclusive játékoknak. Mert az is nagy lutri.
A többi pc-re marad. -
lazac_
tag
Super Mario Odyssey: 140 órányi játékkal 999 🌙 pipa, nyugodtan teszem félre pár hónapra. Hú meg ha, nem tudok mást mondani róla, ennyi játék után is simán berakom a kocsiban a zenéket csak úgy hallgatni. Nagyon remélem, hogy lesz folytatása (ha Switch 2-n, akkor már van egy garantált vásárlójuk). New Donk City esős pályán rusholtam egyedül előre a boss-hoz, azt picit sajnálom, meg hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vettem igénybe külső segítséget néhol... Azt sajnálom, hogy az alis amiibo nfc kártyák csak most érkeztek meg, talán egyszerűbb lett volna velük néhol.
Kedvesem születésnapomra meg is lepett egy ajándékkal, noha nem vagyok nagy rajongója egyik cégnek sem, de ez most betalált.
Inside: nem néztem róla előzetest, látatlanban vettem meg, nem kellett volna... Olyan kb. 1/3-ig játszottam, nem volt tovább gyomrom kínozni a srácot a bénázásommal. Megnéztem inkább egy 100% gameplay-t youtube-on, és még ott is ökölbe szorult a gyomrom néhol. Tetszett a látvány, ötletes volt a kivitelezés, de az a hangulat... Le is töröltem a gépről.
-
lanszelot
addikt
válasz Rigormortiis #56268 üzenetére
[link]
2:55 -nél.
Ott van az, csak nem úgy néz ki. -
Rigormortiis
veterán
válasz lanszelot #56267 üzenetére
Oled modellnél máshol vannak ezek a nyílások? Csak mert én nem látom őket, vagy csak a Spigen tok elfedi, bár ezt nem hiszem.
Más: Ma úhrakezdtem NG+ van a XB3-at sokkolva és ez tipikusan az a játék, aminek jól áll a plusz teljesítmény!
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
lanszelot
addikt
válasz Rigormortiis #56266 üzenetére
Ott az a két nagy lyukacsos sor a hűtés, ha azt befeded, vagy részben letakarod, akkor túlmelegedhet.
A gyári dock- ban az a rész szabadon van.A "kábeles dock-ok" nem tartják tehát a hátára fekteted, azaz eltakarod a nyílásokat.
Nagyon jó a gyári dock, bármennyire is lehúzzák.
Jól tartja, védi, stb
Nagyon szívesen cserélném el azt ami nekem van a gyárira. -
lanszelot
addikt
válasz Rigormortiis #56264 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Létezik olyan dokkoló, amibe nem kell beleállitani a gépet, csak kábelen megy át a kép?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
lanszelot
addikt
Hello,
Gondoltam megosztom az én 3rd party kiegészítőim.Joycon töltő, 4 joycon -t tud egyszerre tölteni.
Több éve megvan, meg vagyok elégedve vele.
Töltő, és kábel jár hozzá:Switch dock, maga a dock van a dobozban, semmi kábel, vagy töltő:
Azt írják eredeti töltővel kell használni, de én usb kábellel is toltam 65W Anker töltő állomással.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz 30z.Samu #56259 üzenetére
Teljesen jó. Most töltöm vele másodszorra. Bár nem merült le teljesen, de gondoltam adok még neki. DEX -en cloud gaming -hez használtam.
Gondolom a NYXI is probléma nélkül megy, vagyis tölt vele. Ami azért egy pár fokkal jobb élmény lenne, de nekem már nincs meg.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
ldave
félisten
válasz Rigormortiis #56253 üzenetére
PS-en játszottam, tényleg remek a történet, viszont szerintem az egész korábbi szintén remek időutazós scifik volt okosan, szépen összeollózva, kevés eredeti ötlet van benne. De ettől függetlenül tényleg remek élmény, imádtam az egészet.
A Slime draws near! Command?
-
Rigormortiis
veterán
Akinek eddig kimaradt: most olyan 5500 forint körül van az eStore-ban a 13 Sentinels Aegis Rim. Vanillaware játék, ami azt jelenti, hogy a legszebb 2d-s alkotások között van (akinek mond valamit a Muramasa Rebirth, Dragons Crown vagy az Odin Sphere, tudja, mire számíthat).
Emellett az egyik legjobb időutazós scifi story, amit valaha is papírra/filmre/monitorra vitték! Erősen ajánlott!
-
kicsako
őstag
Mi a legjobb budget vezeték nélküli kontroller most Switchez? Ha jövőre jön a Switch 2, akkor nem biztos hogy 1 évre akarok venni 20-30ezerért kontrollert.
[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
Teljesen jó switchen. A kijátszás/eldobás az Y-X gombokon van (fordítható), nem az alap A-B-n, ennyi benne a csavar. Szokható.
penge111: a középső rész csak egy műanyag távtartó, nincs rajta töltés meg semmi csak a ledeket mutatja mint a gyárinál is. A kontrollereken a sín pontosan olyan mint a gyári joyconoknál, így rámegy a gyári strap és a gombok is mennek.
[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
válasz lanszelot #56234 üzenetére
Szia, nekem Nyxi Hyperionom van, ha nem dokkolóban töltöd, akkor külön, külön van töltő csati a bal és jobb oldali joyhoz, emlékeim szerint a középső részen nincs. Este ha nem felejtem el ránézek erre, meg arra, hogy a gyári strappokkal működik e a két felső gomb a strappon. Amúgy imádom, csak ritkan használom kézi módba, dokkolva pro kontrollert használok, gyárit meg jó messze elhajítottam
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
cSuwwi
senior tag
Van ami csak touch screen életképes, pl. a The Room féle kockanyitogatás.
Pár napja megjelent a Balatro itt is, pixel grafikás deck építő kártyajáték póker alapokon. Brütál addiktív, letenni alig bírtam, 90% körüli értékelések, érdemes ránézni (és nem ráfüggeni) aki szereti a stílust.
[ Szerkesztve ]
-
tag
Hamár touch screen, minap belefutottam a még bőven fejlesztés alatt álló Professor Layton puzzle megoldás gameplay-be, ahol láthatóan touch screen használnak. Nemtudom, van-e egyáltalán olyan nagyobb játék switchen, ami igazán kihasználja ezt a funkciót. (szerintem sok Switch tulaj azt sem tudja, hogy tud ilyet a gép)
Mivel a játék megjelenése 2025-re van tervezve, valószínüleg a Switch utód is már kint lesz addigra, így gondolom új gépen is adott lesz ez a fícsőr.
Alább a videó:
Professor Layton and the New World of Steam -
ldave
félisten
Tegnap este megvettem a Pentimentet. Megjelenése óta érdekelt a játék, szóval részemről nagy pacsi az MS-nek, hogy kiadta Switchre is. Kb 1 órát próbáltam alvás előtt, tökéletes a Switch változat. A touch screen kihasználása viszont szerintem kihagyott ziccer, a szövegben gyakran vannak linkek, amik magyaráznak egy középkori fogalmat, bemutatnak egy történelmi karaktert, ezeket most pár gombnyomással érjük el.
-
lanszelot
addikt
Nintendo Switch játékok megjelenései:
Out Now
Unicorn Overlord – Demo out now (March 8 2024)
Penny’s Big Breakaway – Out now
Suika Game DLC – Out now
Pocket Card Jockey: Ride On! – Out now
Battletoads in Battlemaniacs – Out now
R.C. PRO-AM – Out now
Snake Rattle ‘n’ Roll – Out now
Killer Instinct – Out now
Blast Corps – Out nowOut early 2024
Pentiment – February 22, 2024
Snufkin: Melody of Moomin Mania – March 7, 2024
Contra: Operation Galuga – March 12, 2024
Star Wars: Battlefront Classic Collection – March 14, 2024
Kingdom Come Deliverance – Royal Edition – March 15, 2024
South Park: Snow Day – March 26, 2024
Pepper Grinder – March 28, 2024
Grounded – April 16, 2024
Tales of Kenzera: ZAU – April 23, 2024
Another Crab’s Treasure – April 25, 2024
Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba – Sweep the Board – April 26, 2024Out mid-2024
Endless Ocean: Luminous – May 2, 2024
World of Goo 2 – May 23, 2024
Shin Megami Tensei 5: Vengeance – June 21, 2024
Super Monkey Ball Banana Rumble – June 25, 2024
Arranger: A Role-Puzzling Adventure – Mid-2024
Monster Hunter Stories – Mid-2024Out late 2024
Fantasy Life i: The Girl Who Steals Time – October 10, 2024
Epic Mickey Rebrushed – 2024
Ender Magnolia - Bloom in the Mist – 2024
Sword Art Online: Fractured Daydream – 2024
Gundam Breaker 4 – 2024[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Norb79
őstag
válasz Rigormortiis #56236 üzenetére
Már rendelhető sok helyen.
-
kicsako
őstag
válasz Rigormortiis #56236 üzenetére
Redditen azt írták kapni fog, holnap én is kipróbálom szerintem
-
lanszelot
addikt
válasz l.skywalker #56210 üzenetére
Első dolog üveg védő üveg. Nem fólia.
Második joycon védő gyűrű, ha tokban tartod, viszed.Mario vs Donkey Kong -ot én is nyomom.
Nekem nagyon nagyon tetszik.
Telefonomra is rá dobtam annyira.
Fentebb írkáltam róla.Pont ma kaptam emailt, hogy köszönik, hogy ezzel játszom és kaptam pár háttérképet ajándékba minden eszközre 😍
Jó szórakozást az új konzolhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Nagyon behúzott az Unicorn Overload demója. Remélem, kapni fog dobozos kiadást is!
-
Szabi®
addikt
Jó gaminget hozzá. Donkey/Zelda/Máriók kötelezőek.
-
lanszelot
addikt
válasz cSuwwi #56233 üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ.
A két szélsőben egyértelmű az akksi.
A középsőbe azért kell, ha lemerül akkor nem kell odatenni tölteni. Addig nincs tv-n játék míg tölt.Usb-c hol a töltő csatlakozó? A középső részén? Vagy külön külön a joyokon?
Az ok, hogy rá megy a gyári csukló pánt, de működik e a 2 gomb?
[kép]
Tehát lehet e egyesével használni? 1 szett 2 játékos.Nfc az gáz. Van jó pár amiibo-m.
-
cSuwwi
senior tag
válasz lanszelot #56232 üzenetére
Nekem az alap hyperion van, arról tudok nyilatkozni.
- Van benne akku (szemben a horival), ráadásul a karokban, nem a középső részben ezért megy leválasztva is mint a joyconok.
- USB-C-n lehet őket külön tölteni vagy a készülékre akasztva képes tölteni magát (én csak így töltöm, nincs külön töltőm)
- Középső tag van, strapra nem emlékszem de rámegy a joyconhoz kapott gyári is mert a sín nyilván kompatibilis.
- Külön-külön is mennek természetesen.
Lényegében olyan mint a gyári joycon csak ergonomikusabb (jobb fogni) illetve világít is. NFC nincs benne (amiboohoz) ettől eltekintve korrekt. Nekem kb. 2 év aktív használat után is jó, bár a bal oldali analóg már kicsit lötyög, de még jó.Sokaknak van itt is, és sokszor volt már téma, a keresőbe ha beírod hogy nyxi lesz találat dögivel. LnB még blogot is írt róla anno. Továbbra is ajánlott kategória szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
válasz cSuwwi #56231 üzenetére
No, erről még nem is hallottam.
Én azonnal a pro verziót néztem a hall thumb stick miatt.
Amit nem találtam a középső részben:
+van e akksi,
+Van e usb-c tölteni
+Ha van usb-c lehet e kábelesen használni?
-Csukló madzagot adnak hozzá, vagy jó a gyári rá?
Gyárin ott a 2 gomb az érdekel, mert rámenni rá megy hisz a switch oldalára rá megy.
- Illetve a handheld mod- nál miért van csillagozva. Mert a csillag nem lett magyarázva.
-1 oldali teljes értékű? 1 szet 2 player használhatja mint a gyárit?Bár nekem nincs bajom a gyárival se, azon kívül, hogy szervizelgrtnem kell. Ezt azt cserélgetni.
Ha létezett volna anno, és tudtam volna róla akkor ezt vettem volna a 2ik szett gyári helyett.
[ Szerkesztve ]
-
cSuwwi
senior tag
válasz morfondőr #56229 üzenetére
Nyxivel simán lehet, az is joycon, leveszed a gépről és ráhúzod pl. a gyári strapot.
Jó nem szappantartó alakú, de jól fogható. Giro van benne, nekem jól ment amikor coop használtuk.
Én úgy vagyok vele, hogy a gyári + pro kontroller helyett vettem egy nyxi hyperiont lassan 2 éve, és a gépre téve nagyon kényelmes, levéve róla pedig a középső taggal kvázi pro kontroller nélküle meg a strappal 2 külön coopra alkalmas, mondhatni 3 az 1-ben. 99%-ban handheld használom, nagyon szeretem. Ég és föld a gyári joyconhoz képest.[ Szerkesztve ]
-
cactuar
aktív tag
The Plucky Squire - Mine Puzzle Gameplay
Ez de jól néz ki.
-
morfondőr
őstag
-
cSuwwi
senior tag
válasz morfondőr #56226 üzenetére
A joycon cserék szóba se kerültek, pl. alap horitól a profibb nyxi kontrollerig amiről többször volt már szó/teszt is, stb.
Ma amúgy 2 középkori rajzos cucc is jön, a pentiment mellett ma jön ki az inkulinati ami hasonlóan jó cucc (látványra mindenképp)
-
lanszelot
addikt
válasz morfondőr #56226 üzenetére
Nem is vettem vitának.
Szerintem beszélgettünkMario vs Donkey Kong - bár szerintem csak én tolom, de hátha valaki gondolkodik rajta.
Tehát a GBA verzió felnőtt változata sokkal nehezebb mint a Switch remake. Régi verzióban ahhoz, hogy meg kapd a csillagot nem csak sérülês nélkül kell végig csinálni, de rohanni kell, mert az idő is számít. Már az első világban igen izzasztó volt a vége.
Míg a Switch verzió 5ik világ végén sincs ekkora nyomás.
GBA verzióban az esés sérülés néha meg kavar, mert a Switch verzióban nincs . És van hogy a régiben is leugrom...ilyenkor lehet előről kezdeni, mert a csillag is úszik olyankor. -
morfondőr
őstag
válasz lanszelot #56225 üzenetére
Most már az eredeti kérdező örülhet, mert elég rendesen körbe lett járva a téma és így könnyű lesz eldöntenie mit válasszon!
Egyébként véletlenül sem vitának szántam, használjon mindenki azt, ami neki a legkényelmesebb. Én maradok a pro kontrollernél!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
lanszelot
addikt
válasz morfondőr #56224 üzenetére
Nekem semmi bajom a méretével, se a kialakítással.
Van kissebb kontrollerem is, és azzal sincs bajom, pedig Mario vs Donkey Kong -ot tolom a minivel a telefonon.Nem csak a mozgás, de a megosztás.
2 pár joyconnal 4en lehet MarioKart -ozni.
És lássuk be azzal repül az idő, ha sokan vagytok.
Oda banánozniba tobbiek orra alá, mikor tolnak hatulrol
A sport jatekokba is bele lehet tolni igen sokat.
Ez szerintem személy függő.
Ha sokat játszol haverokkal, gyerekekkel... Vagy ha 1 max 2-en toljátok.
90es években darts-om volt. Meg társasoztunk.
Ma már: hoztad a Mariót? -
morfondőr
őstag
válasz lanszelot #56223 üzenetére
Hát nem hinném, hogy lenne bárki, aki többet játszik állva vagy ugra-bugrálva bármilyen videójátékot, mint ülve. Van pár cím amit érdemes így játszani, de azért valljuk be, hogy a Mario Party-t sem lehet évekig nyomni minden hétvégén. Egy Zeldát, vagy klasszikus Mario-t meg úgy a játékok 99%-át meg ülve fogja bárki játszani. Persze mindenkinek legyen úgy, ahogy neki kényelmes!
Én csak azért írtam, amit írtam, mert a joy-con messze van a kényelmestől, vízszintesen elforgatva egy féllel játszva meg marha kicsi és még kényelmetlenebb! Amikor még nem volt, vagy csak egy pro konti volt, akkor én is a joy-connal játszottam a gyerekekkel közös játékot, nem volt nagy élmény. Joy-cont nem igazán jó használtan venni, mert nem túl tartós, viszont két használt pro konti kijön egy új joy-con pár árából. Én az előbbit választottam.
De alapvetően a játszott játék dönti el, hogy melyiket éri meg. Első körben ott van a géphez kapott két joy-con, ki kell próbálni, a legtöbb játék játszható 1-1 féllel is coop-ban.Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
lanszelot
addikt
válasz morfondőr #56207 üzenetére
Ha nem játszol barátokkal akkor igen.
De hogy játszol az Arms, Mario Party, Sportok, táncok stb játékokkal?
Vagy hogy játszol 2 pro kontrollerrel 4 en?
Szépen leírtam mi miért.
Neked nem kell, de akinek írtam egyértelműen a coop-ot keresi a leírtak alapján. Arra nem jó a pro kontroller. -
motown5l
senior tag
Hétvégén vásároltam egy ilyen covert a konzolra. Erősen ajánlott, aki, szereti kézben fogni a készüléket
[link][ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz l.skywalker #56218 üzenetére
Nem lesz baja, megjelenes ota ebben hordom es semmi gondja a konzolnak.
-
morfondőr
őstag
válasz l.skywalker #56218 üzenetére
Grip nélkül nekem konkrétan megfájdult a csuklóm fél óra játék után, grip-el sem a kényelem csúcsa, de néha egy-két nyújtózással egész sokáig lehet bírni. Ezt majd érezni fogod, hogy neked mennyire lesz kényelmetlen, de ha az lesz, akkor egy grip sokat javíthat, nem kell temetni egyből a konzolt. Meg ha esetleg nagyrészt TV-n lesz használva, akkor tényleg felesleges.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
l.skywalker
félisten
válasz morfondőr #56216 üzenetére
Grip-ben még nem gondolkozok, de nyilván ha lesz az már ebbe nem fog illeni. Szerintem nincs gond ennek a minőségével, csak nem akartam hibásan használni, nehogy gond legyen.
-
morfondőr
őstag
válasz l.skywalker #56215 üzenetére
Mivel csak 2 mm az eltérés, gyakorlatilag minden tok jó az OLED-hez is, csak kicsit szorosabb. Mondjuk a dobozán az OLED látható! Nálam volt ilyen tok, azért ez közel sem a minőség csúcsa, a Scull&Co griphez ami járt, az fényévekkel megelőzi ezt. Persze a célnak megfelel.
-
l.skywalker
félisten
-
zombei
aktív tag
Én úgy szoktam ahogy nálad is a képen van, csak simán ráhajtva.
-
morfondőr
őstag
válasz 30z.Samu #56212 üzenetére
Kíváncsiságból rákerestem és találtam egy cikket, ahol felsorolják azokat a játékokat, amik nem támogatják a pro kontrollert (vagyis joy-con only): [link]
Nintendo doesn't keep an official list of games that lack Pro Controller support, but these are the titles we've found that have compatibility issues:
1-2-Switch
Astral Chain (multiplayer mode)
Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics (motion-based games like bowling)
Fitness Boxing series
Jump Rope Challenge
Just Dance series
Pokémon: Let's Go, Pikachu! and Let's Go, Eevee!
Resident Evil: Revelations series (motion aiming)
Ring Fit Adventure
SEGA AGES Virtua Racing (multiplayer mode)
Super Mario Party
The Stretchers
The World Ends With You: Final RemixYou also can't use a Pro Controller with any Nintendo Labo toys.
Ami még lemaradt azért mert talán a cikk után jelent meg az a Nintendo Switch Sports.
És pl. a Mario Odyssey-ben is van néhány motion control elem, amit nem tudsz a pro kontival megcsinálni vagy csak nehezen. Ilyen lehet előfordul más játékban is.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz morfondőr #56211 üzenetére
Nekünk megvan mindkettő, igazából két gép is van otthon. Mert összeköltözéssel nyilván ment a gépem is és így van 4 Joy-Con, szóval alapvetően nem akadály, csak meglepődtünk. Meg azért is van, mert párom kb addig tervezi használni majd a gépet amíg kifingik én meg mondtam hogy ha jön az új Nintendo, én adom el a Switch-em és megveszem az újat. A visszafele kompatibilitás meg nem jellemző a Nintendo-ra, bár szerintem most meg fogják lépni.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
morfondőr
őstag
válasz 30z.Samu #56209 üzenetére
Azért vettem a Superstars-t, mert az teljes értékűen játszható minden kontroller kombinációval!
l.skywalker: tippre azért feszülhet, mert eredetileg nem OLED-hez készült, ami 2mm-el szélesebb. De szerintem a 2. képen van jól benne.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Megérkezett a gép, fél nap után minden szuper, már pörgött a Mario vs. King Kong. Egy kérdés, ki hogy használja a hivatalos tokot hozzá? Hogy rakjam bele a gépet? Minden lehetőségnél úgy érzem, hogy valahol feszül valami:
[ Szerkesztve ]
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
SWORD ART ONLINE Fractured Daydream - First Trailer
Koop akciójáték, akár 20 fős raidekkel. (viszont lesz solo, offline módja is)
Live-Die-Respawn
-
lanszelot
addikt
válasz Rathrol #56195 üzenetére
Hello,
Közös játéknál úgy van csinálva minden, hogy elég az 1 oldali kontroller.
Ha úgy érzed majd hogy nem, ne pro kontrollert vegyél, hanem másik szett joycon-t.
Azért mert sok játékban külön külön kell hadonászni a 2 kezeddel, pro kontrollerel ezeket nem tudod játszani.
Pl : Arms, Mario Party ...stb
Arról ne is beszéljek ha haverok átjönnek akkor 4 kontrollered lesz és tolhatjátok 4en.
Pl MarioKart stb
Minden a második pár joycon mellett szól.
Nekem van 4 joycon plusz pro kontrollerem is és van még 1 extra 3rd party mini kontrollerem is.
Tehát tapasztaltam
Pro kontrollerel Zeldát lehet párban, vagy Mario 3D world... De nem mindet. Joycon-nal mindet tudod. -
ldave
félisten
Megint nézegettem az ilyen pár eurós játékokat, van pár ami érdekes lehet, mivel a Switch verziókról nem mindig van infó, így Steam néztem értékeléseket, amik ott legalább nagyon jónak számítanak, azokat írtam ide össze:
Aspire: Ina's Tale: 2D puzzle, platform
The Dark Eye: Memoria & The Dark Eye: Chains of Satinav: point&click kalandjátékok
AER Memories of Old: könnyed 3D kaland
Gibbous - A Cthulhu Adventure: point&click kalandjáték
Felix The Reaper: puzzle játék
Golf Club Nostalgia: 2D puzzle, platform
Minute of Islands: 2D puzzle, platformEzek mind 3 eurónál olcsóbbak, főleg 2D-s játékok, de azért így is érdemes kicsit utánanézni milyen is a Switch változat, ha megtetszik valami.
Amúgy sok más is van az ismertebbek közül komoly akcióban, pl a Steamworld játékok, Inside, Creaks, stb. Érdemes körbenézni.
Legutóbb itt írtam egy hasonlót, gondolom ezek közül pár most is akciós újra: [link]
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Megnèztem a Showcase-t, azért a japánok még mindig tudnak elborult jàtékokat csinálni. Ettől függetlenül volt egy-két dolog, ami tetszett. Pl a Miklós patkàny, South Park, Arranter.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest