Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
-
adalbert1
veterán
Igen, a tablet töltőjével tudom kipróbálni (5V 1.8 A) - most azt összekötve (a fenti kábel használatával) a Switch-el felvillant a kis zöld ikon, ami a töltést jelezné, de ugye most 100%-on van, mert azóta még nem játszottam vele - valamelyik nap kipróbálom, hogy valamennyire lemerítve dugom rá.
-
adalbert1
veterán
Hát, ez jó kérdés - én ilyen 3.1 kábelt vettem, és korábbról van egy ilyen power bankem, ezzel most úgy tűnik, hogy működik gond nélkül. Később kipróbálom a tablet töltőfejével is, ami ha jól emlékszem 2A 5V-ot ad le.
-
Drakk
tag
-
csab2
veterán
válasz adalbert1 #3392 üzenetére
Neked hogy az ördögben tölti?
Korábban írtam itt, hogy vettem egy APC elosztót, amin van két darab USB csatlakozó, amiket töltésre lehet használni. 5V-on adnak le 2,4 A-t. Nekem egyáltalán nem tölti a Switchet, hiába van kikapcsolva.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
adalbert1
veterán
Ma megérkezett az USB C kábelem, így kipróbáltam, hogy a powerbank-em mennyire tölti a Switch-et.
A powerbank kimenete 2.1A 5V-ot tud, így töltötte fel a standby-ban lévő Switch-et másfél óra alatt 56%-ról 96%-ra (tehát 40%-ot töltött rajta). Valamelyik nap még tesztelem játék közben is, illetve mivel másoknak voltak panaszai az akkumulátor szint kijelzésére (fals merülési adatok), így egyelőre szkeptikusan fogadom ezt az eredményt, de elsőre nem tűnik rossznak. -
Madwe
nagyúr
Az bizony infra a jobb joyconokon 5 vagy 6 érzékelő van benne, felismer vele a switch pl formákat, de a 1-2 switchen kívül még nem használják ki (abban se nagyon, sőt lehet egyáltalán nem, pénzt nem adok érte, de gondolom azt is kihasználja ha már techdemo mondjuk jobban belegondolva csak 1en van, az meg ultijáték, uh lehet mégse) Szóval ilyen milyen messze van a micsoda dologra jó.
Az a kis cucc én se tudom micsoda lent a switchen, lehet proximity sensor csak, nem tudom... -
csab2
veterán
Azt hittem, hogy valami összeszerelési hiba, de most látom az egyik "kolléga" fotóján, hogy nála is ez van, tehát feltételezem, minden Switchen így van. Valamilyen érzékelő lehet ott?
Más:
A jobb joycon alján mi az a bigyó, ami úgy néz ki, mint régebben a telefonokon az infra?Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Dr.F.E.R.I. #3379 üzenetére
Szerintem a realitást a játék ott elveszíti hogy Goblinok az ellenfelek.
De ahogy előttem is írták, ettől függetlenül olyan fizika van a játékban amit nem sok helyen láthatsz. Ráadásul a legapróbb részletekig kidolgozva.(#3380) Madwe Vagy például az sem sok játékban láttam még hogy ruha nélkül gyorsabban úszol.
Vagy ha már repülés...ha szakad az eső nem tudsz olyan messzire repülni.
És még millió ilyen dolog van amit máshol nemigen látni.[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ldave
félisten
A GDC előadásban erre pont kitértek. A játékban a fizika célja nem a realitás, hanem ahogy mondták, "clever lies" rendszert akartak létrehozni, ami a saját szabályai szerint tökéletesen működik, minden lehetséges alkalommal:
A Slime draws near! Command?
-
Madwe
nagyúr
Bármilyen hegyre felmászhatsz (elleneb az open world játékok 99%val, pl ACkben, Horizon Zeroban se tudsz)
Fogsz bármilyen tárgyat, az fizikai szempontból aktív. Pl fogsz egy ládát, legurítod a hegytetőről. Vagy megfagyasztod az időben, erőt fejtesz ki rá, rámászol, s amint visszafagy elrepülsz vele abba az irányba. Vagy a napokban linkeltem a hogyan ne oldjuk meg a shrinet videót, ahol 2 labdát kellett a helyére juttatni ami statikus töltést kapott, csóka csak az egyiket szerezte meg, majd fém tárgyakkal (fegyverek stb) a töltést átvezette a másik lyukba is és így oldotta meg. Nagyon sok apróságra figyeltek, ilyenek azért játékok (főleg open world) 99%ban nincsenek!
Attól még, h pl a repülés érdekesen van megoldva, amibe fizikailag beleköthetsz, de játékmechanikailag rendesen van kivitelezve, igenis rendben van!
Pl ha bárhol tüzet gyújtasz, a meleg levegőt kihasználva fel tudsz emelkedni a földről repüléssel. Vagy leteszel egy földre egy adag fát s kovakövet, megsuhintod a kovakövet s szikrát kap, fa meggyullad, vagy a közelben égő testet fáklyával vagy fafegyverrel megsuhintod s meggyújtod az éghető tárgyakat, növényzetet! Azért ez is eléggé rendben van![ Szerkesztve ]
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz Sirandrish #3291 üzenetére
Mondjuk mindent elsöprő fizikáról itt sincs értelme áradozni, főleg ahogy Link vitorlázik azt a reklámszatyrot a feje fölé tartva. Ezzel együtt is biztos jó játék, de még jó pár Zelda-játékot végig akarok játszani előtte.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
MODERÁTOR
Már benne volt a módszerhez egy link a 7 dolog, amit nem szeretünk-ben...
Berakom az összefoglalóba is.You need to completely disconnect the controllers.
Nintendo’s support documents suggest that you should un-sync and resync your controllers if you’re experiencing this disconnect issue, but their recommended method of doing that doesn’t seem to be as effective.Go to System Settings on the Nintendo Switch.
Select Controllers and Sensors.
At the bottom of this screen, there’s an option for “Disconnect Controllers.”
Do this and then power cycle the console by holding down the power button until it turns off.
Turn it back on and resync your controllers.
With this done, you should be able to play the game will absolutely no issues. I discovered this on the weekend while playing around with my own Joy-Con controllers trying to get them to stop desyncing momentarily. It was enough to drive me crazy because it would happen in the middle of fights in Breath of the Wild and I’d end up dying because I couldn’t move or my controller spazzed out and I couldn’t get away.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
boost
addikt
Aztamindenit!!!! Én azt hittem, hogy az enyém már frissítve van (firmware a JoyConon), hogy 4m távolságból bezavar a lábam, de most kipróbáltam ezt az eljárást a videóban és tényleg sokkal sokkal jobb lett.
Valószínüleg a Nintendo is csak lefrissíti a JoyCon firmware-t, meg rak rá egy interferenciazavarás gátló habocskát (reddit képek alapján), ha visszaküldöd a JoyCon-t.
-
[Ixub]
tag
Egy pár szó a Joycon problémáról. Mint korábban írtam, nekem is igen erősen bugos /most már csak volt/ a bal Joycon. Hívtam, írtam is a Gameparknak, mint magyar hivatalos szerviz, de nem tudtak érdemi infóval szolgálni, hogy mit tervez a Nintendo ezzel kapcsolatban. Ez után tegnap volt időm utána olvasni egy kicsit. Ami a legjobban meglepett, hogy a legegyszerűbb megoldás hozta meg a sikert. Konkrétan ez. Pedig a dayone patchet handheld módban csináltam, mivel nem is voltam tv közelben. Valószínűleg nem teljes újraindítást csináltam és nem is szedtem le a Joyconokat. Azóta /tegnap du./ tökéletesen működik. Eddig a lábamon nem tudott átmenni a jel. Tegnap kipróbáltam, falon keresztül is tökéletesen érzékelt. Lehet érdemes lenne kirakni a rögzített leírásba.
-
-
Drakk
tag
válasz Sirandrish #3373 üzenetére
Én a cikked olvasás után, kezdtem elgondolkozni, hogy megveszem az első Zelda játékom.
Amit most gondolsz, holnapi életedet formálja.
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah géphez jutottam..megpróbálok mindenre válaszolni.
Néhány nappal korábban volt cikkem hogy megvettem a Switchet Zeldával, így nyilván arról beszélek.
Illetve mivel az elején (ahogy azt te is észrevetted) megemlítettem a WiiU verziót, így nem tartottam fontosnak külön a szájába rágni az olvasóknak, hogy esetleg az is jó ha arra veszik meg."a Wii U verzió többet tud a mozgás érzékelős Gamepad irányításnak köszönhetően. Precíz célzás, feladatok megoldása a Gamepad használatával, stb."
Ez remek...szerencsére a Switch is simán tud minden általad felsorolt "extrát".
"Vagy megemlíteni a hibákat, mint pl. sokszor jobb esetben derékig, rossz esetben a fejéig a sziklába süllyedő főhős stb."
Közel 80 órám van a játékban, de (számomra is meglepő, főleg hogy open world játék) egyetlen egyszer SEM, esett bele a karakterem a texturába még félig sem. Nem szorultam be sehova, és semmi egyébként minden más open world játékra jellemző hibát nem tapasztaltam, sőt...nem is olvastam ilyenekről, tehát ha jelen is van akkor is bőven elhanyagolható számban.
"20 homokba kilőtt nyílvessző, összeszedés után már kevesebb"
Én kérek elnézést...sosem ítéltem még nyílzápor általi halálra egy kupac homokot...ez az én hibám!
"Kifejezetten bosszantó az állatok eltűnése rövid idő alatt"
Ezzel én szintén nem találkoztam. Előlem csak a gyíkok tűnnek el, de azt én betudtam annak hogy beássák magukat. A nagytestű állatokat simán üldöztem már több száz méteren keresztül, és még nem tűntek el előlem.
"Abszolút elfogult az írásod az új Zelda játékról, mind a szvics, mind a játék tekintetében."
Ez totál nem igaz..
A Zeldánál is megemlítettem több olyan számomra visszafele "fejlődést", amit simán kihagyhattam volna a cikkből, mert a világon rajtam kívül senki se vette észre, vagy ha mégis akkor is simán elmentek mellette.Mindenesetre köszönöm hogy elolvastad a cikket. Azt sajnálom picit hogy nem tetszett, de hát nem tetszhet mindenkinek!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MODERÁTOR
Mario, Fire Emblem már van valamilyen szinten mobilra... el fogja adni. Illetve már eladta. Én meg vevő vagyok erre, nem zavar. Azért egy Zelda Candy Rush-tól lehet, hogy zavarba jönnék.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz #57919488 #3361 üzenetére
Köszi, jól esett. Nyugi...Lesz még Zeldas cikk
Vebber majd neked is válaszolok de majd csak gépről.
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz koncsik #3369 üzenetére
Érdeklődve figyeltem a kis gépet, de azt kell mondanom a zelda az egyetlen hívó szó. A gép sem tökéletes, meggondolatlan itt ott, műanyag kijelző...most ez. Játékkínálat meg szűkös. Anno a wii-nél volt még egy két cím a zelda mellett, no meg a 3d mozgás friss élménye mellett, így a switch hamar kifújhat ha nem figyelnek a játékkínálatra, márpedig ez érződik.
A hardware előny meg 1-2 év, utána már egy jobb telefon is fogja hozni ezt a teljesítményt belső hűtés nélkül, érdekes lesz látni hogy a nintendo megállja és nem engedi pl zeldát androidra vagy eladja a lelkét.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
A Nintendo hivatalos válasza a JoyCon gondokra:
Joy-Con wireless issues caused by manufacturing variations
There is no design issue with the Joy-Con controllers, and no widespread proactive repair or replacement effort is underway. A manufacturing variation has resulted in wireless interference with a small number of the left Joy-Con. Moving forward this will not be an issue, as the manufacturing variation has been addressed and corrected at the factory level.
We have determined a simple fix can be made to any affected Joy-Con to improve connectivity.
There are other reasons consumers may be experiencing wireless interference. We are asking consumers to contact our customer support team so we can help them determine if a repair is necessary. If it is, consumers can send their controller directly to Nintendo for the adjustment, free of charge, with an anticipated quick return of less than a week. Repair timing may vary by region.
For help with any hardware or software questions, please visit http://support.nintendo.com.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
tajner10
tag
-
MODERÁTOR
Minden írás szubjektív, a legnagyobb "szak"oldalaké is. Mivel több helyen viszonylag pozitív kritikát fogalmaztak meg, érdemes ezekre is ellátogatnod, biztos találsz olyan véleményeket a hozzászólásokban, amelyek egybecsengenek a tiéddel. Esetleg magad is írhatnál egy teljesebb elemzést, kíváncsian várom, de nem várom el, sok erőforrást igényel egy ilyen "mű".
Kérek mindenkit, privátban csapjatok össze a teljesen offtopic személyes megjegyzésekkel, én nagy élvezettel olvasom a szócsatákat, de nem itt a helye.
Köszönet előre is.Éjszaka sem szeretnék takarítani, illetve bocsánat, a korábbi kifogások miatt moderátor keresni.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
A switch is mozgásérzékelős. Valamint nem nagyon játszottál open worldel meg? Azokra jellemző a hibák 99% amit leírtal, s pont h kevésbé van jelen a zeldaban mint máshol... Én pl meg nem futottam besupoedos bugba egyébként igen, a Wiiu t megemlithette volna
[ Szerkesztve ]
-
Vebber
tag
Abszolút elfogult az írásod az új Zelda játékról, mind a szvics, mind a játék tekintetében.
A végén a konklúzió engem felháborított, mivel oda tévedhet olyan érdeklődő, aki nem tudja, hogy valójában nem ez az altenatíva, egész egyszerűen félrevezető.
"Mondanám hogy most azonnal mindenki rohanjon le a legközelebbi konzolboltba és vegye meg egy Switch társaságában, de nyilván sokaknak drága lenne 130 ezer egyetlen játékért. Nekik azt üzenem, hogy keressenek valakit, akinek megvan és hajrá."Egy Wii U játéknál, amit portoltak, még jó, hogy nem kell "rohanni". Mivel te a játékról írtál /és nem a konzolt mutattad be/ így előbbit is le kellett volna írni (és nem csak az elején megemlíteni), na meg bemutatni, hogy a Wii U verzió többet tud a mozgás érzékelős Gamepad irányításnak köszönhetően. Precíz célzás, feladatok megoldása a Gamepad használatával, stb.
Vagy megemlíteni a hibákat, mint pl. sokszor jobb esetben derékig, rossz esetben a fejéig a sziklába süllyedő főhős stb.
Fizikát sem látom olyan tökéletsnek. Pl. 20 homokba kilőtt nyílvessző, összeszedés után már kevesebb, vagy sokszor az ellenfél által laza talajba lőtt, nincs meg, más esetben pedig a sziklából is felvehető.
Vagy villámcsapás után elégő fű, a vihar eláltával visszaváltozik eredeti állapotába.Kifejezetten bosszantó az állatok eltűnése rövid idő alatt. Nem elfut, nem elbújik, hanem 2 méterre állva tőle köddé válik. Ha ez nagyobb testű emlős, amit egyszer sikerül egy nyílvesszővel eltalálni, de kevés volt, akkor az eltűnés helyén ott marad a nyílvessző.
Szintén bosszantó az újratermelődő ellenfelek, mint volt a Far Cry 2-ben. Stb.
A játék maga ettől függetlenül elég jó. Bár sztem nem ér év játéka címet, már csak a grafika miatt sem
/Wii U és ezen konzol tapasztalata alapján/.[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Érdekes cikk a JoyCon-ról: a fickó elküldte javításra a kontrollert és így kapta vissza:
Amire figyelni kell az a jobb alsó sarokban lévő fekete cucc. Hozzáértők szerint vezető anyagből készült habszerű valami, ami védi az alatta lévő antennát az interferenciától.
A Slime draws near! Command?
-
Sirandrish
Topikgazda
Az mondjuk pont fasza mert pont feketét akarok
Koncsik: Nah azééé
Szerk: Nah meg is rendeltem..
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
válasz Sirandrish #3343 üzenetére
Descriptionben ez van:
Package:
1PCS Black Carrying Case for Nintendo Switch
1PCS Tempered Glass Film Protector for Nintendo SwitchSzóval az csak egy dummy kép amin a színesek vannak...
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #3345 üzenetére
Jaj bocsesz, az másik kombo, nem üvegfoliás... esetleg fizetéskor szokta még kérni kommentben a színt... bár itt csak szürkét látok üvegfoliával együtt.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #3343 üzenetére
Kattints a Product Description alatt a piros-t mutató képre és utána már tudsz színt választani
-
Sirandrish
Topikgazda
Emellett döntöttem!
Viszont csak én nem látom hogy hogy lehet a színt kiválasztani? Ugyanez ebay-en is egyébként..ott sem látom.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Én fóliát se..soha egyetlen telefonomon se volt még egy karc se
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Hunner
senior tag
Ha erőhatás éri nyilván eltörik, de épp ez a lényege. Hogy nem a kijelző törik be. Oké itt műanyag szóval annyira nem vészes, csak ha valami élesre esne arccal lefelé. De így ez is ki van szűrve. Az üveg felfogja és elnyeli.
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
boost
addikt
válasz Sirandrish #3333 üzenetére
Az üveg nem törik el?
-
Sirandrish
Topikgazda
Ilyet is néztem. Van ebayen is
Velekeio: én vettem rá üveget szóval nekem a folia nem kéne.
[ Szerkesztve ]
-
LaciGSM
aktív tag
válasz Sirandrish #3329 üzenetére
Én MM-ben vettem egy HORI tokot! van benne kazi tartó is. nekem nagyon bejött!
Gyárit akartam amihez adnak fóliát is, de hiánycikk!https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
Drakk
tag
válasz Sirandrish #3329 üzenetére
Az Aliexpressen ilyet rendeltem, fóliával.
[link]Amit most gondolsz, holnapi életedet formálja.
-
Sirandrish
Topikgazda
Gondolkodom hogy venni kéne egy tokot a Switchez. Mivel nagyon nagyon, ismétlem nagyon ritkán fogom magammal vinni, így semmiképp sem akarok rá vagyonokat költeni, de nyilván azért full gagyit sem akarok.
Ezt néztem ki...vélemény?
Esetleg ez?
Később ez hasznosabb lenne a plusz zsebek miatt.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Azért egy i5-6500,GTX1060 6GB,16G ram trión csak elmegy..
Majd lehet rákukkantok..az alapot már 2K körül meg lehet venni..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ayo
veterán
válasz Sirandrish #3325 üzenetére
DS pedig nagyon finom.
Szerintem amúgy PC-re vedd meg a Witcher 3-at, az ég és föld az 1-2 részekhez képest. Kell hozzá gép, de hát nem hiába az év játéka volthttp://jateknaplo.blog.hu
-
Sirandrish
Topikgazda
Az is
A Bloodborne-t próbáltam és tetszett is, de nincs meg a játék így nem tudtam komolyabban nekifeszülniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ayo
veterán
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz #57919488 #3321 üzenetére
"Meg volt kötve a kezem"...még ennyit tudtam volna írni legalább, de félek hogy a felénél így is sokan kinyomják a pics*ba
Mind a Witcher mind az Elder Scrolls kimaradt. Mindkettőt próbáltam (W1-2, Oblivion Skyrim), egyik sem az én világom
-
törölt tag
Jo kis ismerteto lett (habar picit tobb oldalas elmenybeszamolot vartam )
Az irasbol nekem ugy jon le, hogy mintha a Witcher es The Elder Scrolls reszek szamodra teljesen kimaradtak volna. Ezek nem annyira ugralos-ugyessegi jatekok de a tartalom miatt erdemes oket kiprobalni mert abban viszont a mai napig a legjobbak szerintem. -
boost
addikt
Teljesen korrekt cikk átlag olvasóknak. https://geekz.444.hu/2017/03/20/nintendo-switch-elso-benyomasok
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
-
Madwe
nagyúr
-
grosy
senior tag
Sziasztok!
Van valaki más is, akinek rendetlenkedik az aksi százalékos kijelzője? Feltöltöm teljesen, majd kikapcsolom, 1 óra múlva vissza, és csak 67%-ot ír. Viszont 1% töltöttségen megy egy órát, és összességében megvan a Zelda alatt ígért 3 óra üzemidő.
A hivatalos Nintendo support oldalán már komoly szekció van a témában, de ami a legmeglepőbb, hivatalos válasz még nem született.[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
Nem azt mondom, hogy abból vettem, de eladtam a Vitám a megjelenés napján, vagy másnap.
-
csab2
veterán
Csak, hogy szőrnyűlködjetek: én a PS4-emet adtam el és vettem a Switchet. 😀
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #3304 üzenetére
Az a jó asszony meg nem szólt semmit?
-
Sirandrish
Topikgazda
Az jobb kézre esik..nekem ott nem volt még gond. A másik oldalon a - és a print gombok közül már nyomtam rosszat...fényképeztem olyat amit nem akartam
75 óra alatt egyébként kb 3szor nyomtam félreEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
boost
addikt
Azt hiszem ma én is veszek egy Pro controllert. Pedig tartottam magam, hogy addig nem, míg nem oldódik meg, de egyszeru"en ez túl jó játék ahhoz, hogy ne a legkényelmesebb formában toljam.
Andris, még egy dolog. Igaz az, hogy Pro kontrolleren gyakran mellé lehet nyomni a plusz és a home gombot?
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz Sirandrish #3299 üzenetére
Grip nekem se tetszik. Mondjuk én a 2 joycont külön használom ilyenkor, a plusz vastagitó izével az nekem kényelmesebb, meg tetszik hogy nem kell a két kezemnek közel lennie egymáshoz, iszonyat nyakatekert poziciókban lehet fetrengve így játszani
-
Sirandrish
Topikgazda
Veled szoktam példálózni, amikor erről beszélek valakivel. Hogy pl valakit egyáltalán nem zavar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest