Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz ViharVadász #2498 üzenetére
Megvan! Bekapcsoló gombot hosszan nyomva felugrik egy menü s ott power optionsnél lehet. De kontrollerrel nem? Mondjuk majdcsak beleteszik, azért az dockolt állapotban macera vagy szerintük ha dockolod akkor jó a sleep s nincs mese?
-
Madwe
nagyúr
Hogy kell kikapcsolni?
Csak sleepet látom mindenhol. Mondjuk keresgélés közben legalább felfedeztem a quick settingset ami a home gomb hosszan nyomására jön elő... -
woros
őstag
válasz adalbert1 #2494 üzenetére
A fóliát én is buborékosan raktam fel, de az egy **** ezt vettem most addig kibírja 2-3 bubisan, legalább védi valami addig is. A tok meg hááát
igen erről van szó. Most őszintén, hogy kell belerakni normálisan? Mert ahogy a képen van, úgy biztos nem jó, mert a 2 joy con analógja kidudorodik. Nekem így volt logikus, de a képen nem így van.koncsik: Azért amikor kinyitottam a pro controllert akkor esett le, hogy abban van egy USB-Type-C kábel. Na mindegy, amit mi rendeltünk az usb 3-as ez meg elvileg nem.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #2488 üzenetére
Igen, most is elég szűkös a játékkínálat induláskor, de szerintem jól tették, hogy egy Zelda játékkal támogatták meg a launch-ot, a Zelda rajongók nagy része szerintem beszerzi a konzolt.
Nekem szimpatikusabb lett volna, ha maradnak egy 3DS méretű toknál, ezeknek a játéktokoknak olyan semmilyen formájuk van, illetve legalább valami vékony manual lehetne a tokokban a játékok mellett (oké, környezetvédelmi szempontból jobb, kevesebb fát kell kivágni ). Viszont ami pozitívum, hogy teljesen angol nyelvű a borító, a PS/Xbox lokalizált borítói elég zavaróak tudnak lenni (főleg, ahol volt a régióba tartozó másik ország nyelvét tartalmazó szöveg is rajta).
Zelda vélemény: eddig egyik Zelda játékot sem játszottam végig (sőt, szerintem 2-3 óránál többet egyikkel sem játszottam, igaz az Ocarina szerintem nem öregedett olyan jól, ehhez az új játékhoz képest ég és föld a különbség - a 3DS verziót próbáltam), viszont ez nagyon tetszik - a grafika szerintem leginkább meseszerű, a zene is nagyon jó, ami talán kicsit nem tetszik, hogy a látótávolság hiába nagy, annyira nem kidolgozottak a távoli részletek (oké, ennyit tud gondolom a hardware), illetve jó lenne, ha az NPC-k szövegeit digitalizálták volna.
A játékmenet nagyon tetszik, jó ötlet, hogy különböző fegyvereket lehet összeszedni, több féle íjvessző van, az hozzávalókból különböző ételeket lehet főzni, változnak a napszakok, lehet vadászni (bombával halászni is ). Kíváncsi vagyok, hogy az első extra szívet hol lehet majd begyűjteni, igaz, eddig csak 2 shrine-ban jártam, a játékidő nagy része inkább kalandozás volt. szerk.: ja, és fólia felrakásban továbbra is elég béna vagyok, sehogy sem sikerült értelmesen felrakni (vagy szösz került mégis alá, vagy sehogy sem tudtam kisimogatni a buborékot alóla), így pár próbálkozás után az ment a kukába, remélem valamennyire azért karcálló a kijelző (volt olyan Gorilla Glass-es telefonom, amit szerintem másfél évig használtam fólia nélkül, és 1 karc sem lett rajta, jó lenne itt is így kihúzni).
Valaki próbálta már valamilyen power bankról tölteni? Tényleg gyorsabban merül játék közben, mint ahogy töltené?
[ Szerkesztve ]
-
tajner10
tag
Emberek végre nekem is megvan a nintendo switchem (képet nem mellékelek mert most indítom el a zeldát,és végre jtttátszok )
-
SzDavid99
tag
Most nézek egy Zelda Limited Edition kicsomagolós videót és feltűnt, hogy a játék dobozán semmilyen korhatár-besorolás (se PEGI, sem USK) nincs. Tök jó, ha tényleg így van - eddig azért nem igazán kedveltem a különleges kiadásokat, mert az USK ikonja elcsúfította a dobozt.
Switch FC: SW-2552-2661-4912
-
Sirandrish
Topikgazda
-
ayo
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #2488 üzenetére
szerintem semmi kétség, hogy megelőzi a Wii U-t, mondjuk nem is nehéz
http://jateknaplo.blog.hu
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Na a nagy örömködések közepette a jóslatom:
- március végére 3.250.000
- év végére 7.850.000Talán a Wii U-nál jobb lesz - bár az is jól kezdett - a jobb marketing miatt, viszont kevés lesz az igazán húzó cím év közben, emiatt nem várok repülőrajtot. A Switch-nek mindig is lesz egy másodlagos konzol-filingje, emiatt nem fogják úgy venni, mint a PS4/XOne-t, hiába nem voltak azokra se nagyon játékok.
@Ayo: akkor tessék tippelni
[ Szerkesztve ]
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
RangerFox
veterán
Jahjj ezek a képek!! Jó játékot mindenkinek, a Zeldát helyettem is játsszátok végig!
-
woros
őstag
Nektek volt valami gyári fólia a Switchen? Richie írt ezzel kapcsolatban, de nekem biztos nem volt rajta semmi amit le kellett volna húzni vagy csak marha jól van rajta. [link]
[ Szerkesztve ]
-
woros
őstag
-
Bazsi1987
őstag
A beállításoknál a tv módba hagyhatom automaticon? 😊 Vagy tegyem be 1080p-be? Ja és kézi konzol módba a fényerőt ti mire állitjátok be?😊
-
boost
addikt
válasz Sirandrish #2468 üzenetére
Király! én még nem kötöttem rá a TV-re. Pro kontroller nekem is kinézve.. meglátom. Vasárnap kipróbálom a TVn is, ha hazaértünk. Most tokot kellene venni. Fentiek közül valamelyiket.
-
MODERÁTOR
Kíváncsi vagyok mit szólnak majd egymáshoz...
Mondjuk az én PS4-emen Darth Vader van, ő biztos ilyesmit:Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
Topikgazda
-
boost
addikt
válasz Sirandrish #2461 üzenetére
Szerintem téged átvertek.... vagy minket.. de ezzel nem lehet telefonálni...
Szegény naív futár.. ma nagy boldogan odaadja neked, örül a borravalónak, majd holna már ő is a nyakába akaszthatja a vödröt.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz adalbert1 #2462 üzenetére
Az életemet rámertem volna tenni hogy valaki elsüti ezt a poént
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
adalbert1
veterán
válasz Sirandrish #2461 üzenetére
Én meg már azt hittem, hogy a switchet várod ma, nem telefont.
szerk.: bocs, tudom, hogy gyenge volt, de nem lehetett kihagyni.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Hipihopi...kaptam egy telefont...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
[Ixub]
tag
Akinek kell a szélessáv. Mondjuk most out of stock.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
boost
addikt
válasz koncsik #2454 üzenetére
koncsik: Akik holnap, azok mind nagyon rendes emberek. Ők azonnal játszhatnak.
Ixub: jaja, spéci változatot kap ahol bekapcsoláskor gyorsan levetítik előre neki a sztori fontosabb elemeit, fordulatait.
Nekem is megjött a gép, bekapcsoltam, frissítettem, örültem neki egy kicsit, betettem a Zelda kártyát, arra is jött frissítés, azt is telepítettem, feltettem tölteni, majd elcsomagoltam. Folytatni kellett a melót.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz Sirandrish #2452 üzenetére
Köszi! - Egyelőre a setup részen vagyok túl, még van némi házimunka (addig felrakom tölteni), utána kipróbálom a Zeldát. Nézgelődtem e-shop-ban is, kicsit szegényes még a kínálat.
-
boost
addikt
válasz Sirandrish #2452 üzenetére
állítólag akik délután kapják meg, azok csak egy hét múlva kapcsolhatják be....
-
-
Sirandrish
Topikgazda
Hát a Wii-s Wheelből kiindulva nem éri meg megvenni. Szerintem sokkal jobban irányítható a cucc az analogal. Poén lehet 2-3 percig úgy kanyarodni hogy forgatod a kormányt, de kb ennyi.
-
[Ixub]
tag
Amúgy valaki már látta valahol a Joy-con wheelt működés közben. Nem találok róla videót. Lesz értelme az MK-hoz megvenni? Most elég barátinak tűnik ez a 6k-s ár érte, de félek, hogy májustól hiány cikk lesz.
-
Madwe
nagyúr
Küldetések vannak benne.
A főküldetéshez pl meg kell ölni a gonoszt, ki gondolta, mi ? Viszont itt most annyiban új, h annyira open ez a world, h semmi nem gátol meg abban, h a játék elején rögtön a főgonosz fele vedd az irányt. Persze baromi nehéz ha nem szinte lehetetlen nulla élettel megölni, de speedrunnerek biztos összehoznak valamit.
Szintezés szó szerint nincs, de shrineok teljesítése után kaphatsz plusz életet vagy staminát, illetve jobb fegyverek, ruhák szerezhetőek ugye. De van annyira magávalragadó a történet s a heylszínek h úgyis magadtól is kalandozz(#2446) Sirandrish Vagy a stamina!
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Kicsi fejlődés azért van...persze nem EXP és skillek formájában, de ugye a HP és a sebzés növelhető.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz koncsik #2439 üzenetére
A vödör a nyakamba lóg majd, a controller meg az ölembe pihen
Richie0717 Hát pedig láda meg ruha meg ...öhm ennyi..de akkor is
Amúgy megy egy privi[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
A zeldaban mi a cel tulajdonkeppen? leveling? egyre jobb gear? stb?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sirandrish #2438 üzenetére
Még nem volt elérhető amikor én néztem.
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #2437 üzenetére
Jobbulást! Bele ne ejtsd a vederbe...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
Topikgazda
Jut eszembe...valaki megvette a Season Passt a Zeldához? Nekem első dolgom az lesz
-
Sirandrish
Topikgazda
De..kaptam mailt, telefonáltam is és elméletileg kora délután itt a masina.
"Szerencsére" reggel óta hányok, szóval nem megyek délután melózni, így egy vödörrel a nyakamban elméletileg már ma délután tolhatomszerk: köszönöm az érdeklődést
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz Sirandrish #2435 üzenetére
Semmi hír azóta a gépedről?
-
-
japunk
aktív tag
Várom már, hogy dél legyen indulok is a gépért.
Egyébként lesz az aprón Switch fül?The owls are not what they seem.
-
-
ayo
veterán
válasz cactuar #2427 üzenetére
köszi, itt a hivatalos poszt is belőle:
Nintendo Switch, az első benyomások: cikk helyett kivételesen egy videóval készültem, amelyben rövidben beszámolok a Nintendo Switch-ről és a The Legend of the Zelda: Breath of the Wildról.
A videó mellé még készítettem pár extra képet, hogy demonstráljam a méreteket.[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Madwe
nagyúr
Láttatok már battery testet snipperclipsel vagy bármi lightosabb játékkal? ugye eddig csak zeldával volt a 2.5-3h, kiváncsi vagyok lightosabb játékkal valóban hozza e a 6h-t
-
Dani82
senior tag
A bomberman mar most is jatszhato multiban neten keresztul idegenekkel?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Bazsi1987 #2423 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, de onnan picit messze vagyok. Bár Zeldáért...hmm...mindjárt hívlak
woros Én Asszonykával jáccóznám
[ Szerkesztve ]
-
woros
őstag
Kezdődik! [link]
-
boost
addikt
Tényleg, az tlehet tudni, hogy működik-e már, hgy elég egy embernek megvenni a játékot, és a többiek áttölthetik, amig multiznak?
-
woros
őstag
válasz Sirandrish #2418 üzenetére
Kiprobaltam a demot. Haaat egyedul nem volt az igazi, talan majd asszony ha beszall jo lesz. Csak joy cont tamogat pro controllert nem. A joy con strapot felraktam a joy conokra, de leszedni igazi kihivas volt. Ez a sok levsatolom felcsatolom allitom hosszutavon nem fog jot tenni. Ja es ugye rezegnek a joy conok de a jatekban olyan volt mintha berezonalna a muanyag, ez mindkettonel ugyanolyan volt.
-
Bazsi1987
őstag
válasz Sirandrish #2420 üzenetére
Merre laksz? Ha Baján vagy közelében akkor szívesen vendégül látlak ma 😉
-
[Ixub]
tag
válasz Sirandrish #2420 üzenetére
Kb du 5 re tudok csak érte menni...
-
Sirandrish
Topikgazda
-
boost
addikt
Nekem ma hajnalba elhagyta a depót. Remélem ideér 2 előtt. És igen, most jött a mail, hogy legkésőbb 11re itt van.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Bazsi1987
őstag
2 órát aludtam ma éjszaka... Nagyon rendbe van a gép a joyconok nem dobták el a jelet😊 zelda szerelem 😊
-
woros
őstag
válasz Sirandrish #2415 üzenetére
Na igen.
Elvileg jatszhato ugy ahogy irod, mert a kis joy conokkal mindenkepp lehet ketten jatszani es a konzol mindegy hogy dockolva van-e vagy tabletop modban. -
Sirandrish
Topikgazda
Erre szokták mondani hogy szegény ember az aki ígérni sem tud
A Snipperclips amúgy 2 joyconnal játszható kanapé coop-ban igaz?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
woros
őstag
válasz Sirandrish #2413 üzenetére
A Snipperclipset lehet megveszem csak varok rola bovebb infokat hogy megeri-e tenyleg megvenni.
Ne csuggedj, megigertek akkor biztos meg is kapod ma. En drukkolok.
Az elmeny miatt is vettem meg ma, hogy milyen ottlenni ejfelkor egy launch day-en a GameParkba. Azert voltunk joparan, foleg ejfel elott par percel erkeztek nagyobb mennyisegben az emberek, de hangulatos volt.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Ha játékot nem vettél hozzá, akkor minek kapkodtál? Lehet 1 hónap múlva már 390ft-vel olcsóbb lett volna
Az enyémről továbbra sincs hír
-
RangerFox
veterán
válasz hszilard666 #2408 üzenetére
Emulátort ne várj rá, főleg ne Ps3/X360 emut, gyenge a gép ahhoz (meg úgy kb minden IS gyenge azokhoz). Fallout 3 kizárt, Fallout 4-re kicsi az esély, bár ki tudja, de nem hiszem.
-
boost
addikt
válasz hszilard666 #2408 üzenetére
A te konzolod a PS4. Az még olcsóbb is. Switch nem elsődleges konzol. Felnőtt (értsd 14+) játékosnak akkor ajánlott, ha van egy PS4 vagy egy gémerPC még mellette.
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Köszi Srácok!
Ebből a rengeteg címből a skyrim és a steep érdekel csak Akkor lehet hogy ez nem az én konzolom lesz. Viszont nedves álmaimban írnak a cuccra x360 és PS3 emulátort. Mondjuk a hardver elvileg nem gyenge, szóval lehet hogy nem is annyira valótlan. Reménykedem.Mod:
Viszont, ha lesz skyrim lehet hogy lesz fallout 3 és 4 is switchre Mert ugye egy motorral megy az mind3.[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
boost
addikt
válasz hszilard666 #2404 üzenetére
Átpotolni keveset. Azt megpróbálták a WiiU-nál, és nem vált be. Fél éves, máshol kijátszott címekkel nem játszottak az emberek, nem vették meg újra teljes áron, Skyrim kivétel, az egy klasszikus, azt 5 éve játszák, veszik.
-
ldave
félisten
Átlagos nyugati AAA címek közül azért olyan sok nincs még bejelentve, talán a Skyrim a legnagyobb. De jön a Steep is majd. A többi a siker függvénye.
A Slime draws near! Command?
-
woros
őstag
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Belépek a totyikba ha nem para, alig várom a switchet. Be kell vallanom hogy az egyik nyitó cím sem fogott meg, de most hogy lesz rá skyrim, biztos vagyok benne hogy beruházok egyre. A kérdésem az lenne hogy lehet tudni azt hogy még milyen AAA címeket fognak rá átportolni?
Köfi![ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
MODERÁTOR
Kérésedre törlöm amúgy viccnek szánt mondataimat. bár emlékeim szerint csak személyeskedő h.sz.-okat töröltem, nem kritikus hangvételűeket.
Dr.F.E.R.I: tőlem (sőt szerintem tőlünk) nem kell hozzá engedély, kíváncsi lennék egy ilyen összevetésre.
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- PlayStation 5
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest