Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sting2

addikt

válasz petymek #25484 üzenetére

Az nem is egy rossz ötlet. :R
    De, ezt még nehezebb fellelni, ha meg van, azok meg irreális áron mennek.
    Amiket néztem 1,5 éve (mert nekem is megfordult a fejembe), kivétel nélkül - szétfingott, zsíros, koszos, leharcolt darabok voltak - 50-60 ezer forintokért 1 max. 2 játékkal.
    A szebb példányok meg talán 5 ezerrel voltak olcsóbbak mint újan, sok, sok évvel ezelőtt.

Cortez71
    A Nintendo első szériái minden esetben sokkal jobbak szoktak lenni, ha csak a megépítettséget nézzük.
    A WIIU - Switch éveiben ez már a kijelzőkön is tetten érhető.
    De, ez a többi konzolgyártónál is így van.
    Ebben az a "jó", hogy amikor belépünk egy adott gép ciklusába, akkor az van ami van és nem lehet visszamenőleg választani, így felesleges azon dilemmázni , hogy mi lett volna ha..
    Mondjuk ezzel egy kicsit ellent mondok magamnak, de az is tény, hogy a Nintendo az a periféria ami nem csak azért drága mert tartja az árát, hanem mert sosem volt egy rosszul összerakott gépezet. Időtálló befektetés azoknak akik valami másra vágynak, más ízeket is akarnak kedvelni a megszokottakhoz képest.
    Én is csak azért " húzom, halasztom, mert tudom hogy a gyerekek végleg elvesznek benne, eladni nem lehet utána, tehát örök darab.

[ Szerkesztve ]

Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

Új hozzászólás Aktív témák