Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
válasz sting2 #45314 üzenetére
Köszi a választ.
Én egy betört belső kijelzőjű tv-vel szívok.
Lakás biztire nem engedik mechanikai sérülésre hivatkozva.
S elvileg természetes személy lakás vagy baleset biztosítására se lehet ráhúzni mintha ő okozta volna a sérülést.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
-
-
Scarletiel
senior tag
válasz sting2 #45257 üzenetére
Papír nélkül nem vennék az tuti. Vannak nagyon jó használt gépek még 1 éves garikkal. Ha most épp nincs akkor biztos lesz hamarosan.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
-
.LnB
titán
válasz sting2 #45257 üzenetére
Na igen, az cink. Sajnos annyira én sem vagyok tapasztalt, hogy megérheti e papírok nélkül venni. Ugye a joycon driftelés jellemző.. Az miatt én is papírosat néznék inkább.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
-
Scarletiel
senior tag
válasz sting2 #45254 üzenetére
Én az OLED-re szavazok. Egyszerűen ha kézben is van használva, számomra ég és föld a V2-höz képest. Annyi, hogy legyen még rá 1 év gari legalább és a kijelző ne legyen hibás illetve ne drifteljen az analog.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
.LnB
titán
válasz sting2 #45245 üzenetére
A Super Mario 3D World-öt azt hajtottam én is egy ideig. Pontosabban arra vártam a legtovább, mire tudtam egyet venni. De ahogy nézem, most van HA-n eladó.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
válasz sting2 #43995 üzenetére
Pedig a Zelda BOTW nem is rossz, tegyél vele egy próbát.
A snes /megadrive /master system stb gépeknél nem igazán volt olyan alkatrész, ami tönkremehet. Ha mégis, akkoriban fillérekből javítható volt. Nekem a mai napig van működő c64 és sega Master System 2 gépem. És ezek 30+ évesek...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Norb79
őstag
válasz sting2 #43984 üzenetére
V2nek kisebb a fogyasztása, tovább bírja az aksi.
Komtrollerre kell figyelni, de ha még garis a v2 a Gamepark javítja seperc alatt úgyis ha gond van.
Az ár nem rossz, nagyon extrém esetben buksz pár ezrest, akkor annyi a “bérlési” költséged.
Bár meglepne, ha nem törne ki a gyerekek között a lázadás amikor bejelented, hogy eladod. Maradni fog az! -
CactuS
Arcképgyáros
válasz sting2 #43984 üzenetére
Amennyire én tudom, bár nem vagyok régi nintendos, a joyconok akár szinte pár hónaposan is tudnak "driftelni", szóval ez nem ezen múlik. Voltak kisebb-nagyobb upgradek a v1,v2, oled esetén, de szerintem önmagában olyan hatalmas különbség nincsen a v1 és a v2 között.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
.LnB
titán
válasz sting2 #25604 üzenetére
Megrendeltem egy "kezdő pack"-ot. Őszinte leszek. 120-ig azt mondtam, hogy sima liba, menjen. Hát
lett a vége. Ez már ilyen ú bazdmeg185 Nintendo Switch (2019) (Piros-Kék)
Nintendo Switch Pro Controller
The Legend of Zelda Breath of the Wild
Mario Kart 8 Deluxe
New Super Mario Bros U DeluxeEnnyi. Borzasztóan sokallom amúgy. Meg most nem tudom, hogy ez karira legyen e. Mert a karit már elintéztük hetekkel ezelőtt. Ez csak úgy jött. Szerintem csak karácsony másnapján adjuk át.
konzolstudio-ról vélemény? Még nem rendeltem tőlük. De ott volt minden raktáron.
Így majd tudunk hárman játszani együtt ugye? A két Joycon és a ProContival?
[ Szerkesztve ]
-
petymek
senior tag
válasz sting2 #25492 üzenetére
Bizony nem. Egyrészt sajnálatos, ha így leharcolták őket.
Másrészt örömteli, mert ha a nagy becsben tartott példányunkat egyszer el akarjuk adni, kis túlzással sarki villát veszünk majd az árából
Azért ne vesd el a gondoltatot.
Épp karácsonyra vettem pár éve, és hónapokig ment rajta csak a Wii Mario Kart, meg a Wii New Super Mario, és annak rajongói változatai.
Majd ezután jöttek a WiiU játékok. Mai napig legalább akkora kedvenc, mint a switch.Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz sting2 #25374 üzenetére
szerintem 2DSXL korrekt kezdésnek. meg merném kockáztatni hogy a Lite is még kicsit nagy neki ahhoz hogy kényelmes legyen, plusz arra azért kevésbé kell vigyázni is.
esetleg Pokemon-t még tudnék mellé ajánlani mert 2DSXL lényegében tudja az összeset játszani ami kijött, kivéve a Switch-eket, szóval abból se marad ki igazán (esetleg rá tud nézni a korábbi verziókra)azt is támogatom hogy régebbi dolgokat kapjon a gyerek, hogy úgy lépkedjen feljebb, szerintem 9 évesen tényleg bármivel el lehet lenni, legfeljebb a célzott reklám és az iskolai nyomás miatt akarhatna modern konzolt
ettől függetlenül egy Switch talán az egész családnak is jó lenne, szóval ha együtt akarnátok játszani, akkor azt is vedd figyelembe, hogy a Swich erre tökéletes, és van rendesen tartalom rá, amivel el lehet lenni.
f3rdzs0
-
maximilian4
addikt
válasz sting2 #25378 üzenetére
Switch-re is van tetris. Méghozzá a legjobb.
Amúgy szerintem ez hülyeség. Minek kell egy 20-30 éves gép a gyereknek? A világ és a technika fejlődik. 20 éve ps1-et kaptak, most switchet, xboxot, ps-t. Ha megteheti az ember miért ne? Nem ettől fog elszállni a gyerek agya, hanem a neveléstől. Ha szarul van megnevelve tök mindegy mit veszel neki. Én ha követelőztem, sírtam valamiért bebasztak a hideg zuhany alá. De ennek ellenére én is mindig a legdrágább dolgokat kaptam, de megtanítottak rá, hogy vigyázni kell rá, meg kell becsülni, mert bármi történik vele nem lesz helyette más. Ugyanígy a játékokkal. Nem kaptam hozzá 10 játékot egyből. Jó esetben 1-et. Aztán házimunkával meg húsvétkor lehetett gyűjteni a pénzt. Ha rosszat csináltam el lett véve, ha rossz jegyet kaptam el lett véve stb...[ Szerkesztve ]
Maxi
-
-conrad-
addikt
válasz sting2 #25378 üzenetére
Azért javasoltam a switch-et mert az a 2DS utódja, persze futnak/futottak párhuzamosan de ahogy én utánaolvastam inkább már a switchre jönnek játékok - ergo az újakkal nem fog tudni játszani, csak többéves nevekkel.
De nem vagyunk egy véleményen, szóval majd válaszolnak inkább a többiek a gyakorlati kérdésekre. -
boost
addikt
Az avitt megjelenés még nem is zavarná (csecsemőnek minden vicc új), de azok a játékok a mostani címekhez képest nehezek, és ma már sokkal alacsonyabb a türemi küszöbük a gyerekeknek.
A másik, hogy nem akarok belőle retrorajongót csinálni. Fura gyereket. Élvezze a modern dolgokat, a modern látványt. Szüleim nekem se videton TV magnót vettek, hanem C64-et, meg PC-t, amint lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest