Hirdetés
-
GAMEPOD
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
gabor9991
őstag
válasz
bajusz15 #52274 üzenetére
Ilyen hívások nem jönnek
Olyan hívások jönnek, amikor valami drágább csomagot akarnak rád sózni és azonnal kell dönteni.Több kollégám is bedőlt ennek és szóban kötött újabb szerződést egy számára talán még előnytelenebb csomagra.
Tapasztalatok szerint amikor fel akarod bontani a szerződést akkor lehet az ügyfélmegtartó emberrel beszélni/alkudozni.
Aki magától akar maradni pl. vesz új készüléket vagy vált valami újabb csomagra, őt ugye nem kell megtartani marad magától, így nem fog egyedi ajánlatot kapni... -
metrion
aktív tag
válasz
bajusz15 #52025 üzenetére
Szia!
Én így vettem most flotta csomagban egy Samsung S10e típusú készüléket, Samsung S7-et adtam le patika állapotban, 26 ezer Ft volt az első kalkuláció, de függetlenül már + 6 ezer Ft. Erre rájött a 25.200 Ft kedvezmény. Telefon így 140 ezer körül volt, Médiában, Samsung Storeban 260 ezer körül van. Ügyintéző semmit nem jelentett, összesen 4 ügyintézővel szórakoztam.
Hallotam olyanokat, hogy P9-re 19 ezret, P20 Pro 2 ezret, P30 Pro-ra 52 ezret kalkulált a rendszer. -
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest