Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Xbox Series X|S
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- World of Tanks - MMO
- Red Dead Redemption 2 (PC)
-
GAMEPOD
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
-
borges7
aktív tag
Ha váltani akarok a TUTI + NET 1 GB csomagról 3 vagy 5 GB-osra, azt sms-ben/telefonon/neten is el lehet intézni, vagy csak személyesen?
Ha az előbbi, mik a kódjai? nem találom sehol. -
viktorhu
veterán
válasz
#33802016 #66495 üzenetére
Ezért írtam, hogy ha csak véletlen az elírás, akkor ez nem szerencsés. Ha a személyi igazolvány száma nem változik, akkor lekezelhetné, hogy ugyanaz az ember. Ha az is változott, onnantól már nehezebb a kérdés, mert pl. ugyanazon a címen lakhat más is, és a gépnek a kis változás a névben egyenlő egy új névvel.
De ez most tényleg irreleváns a kérdezőnek, a lényeg, hogy így lehet új tulajdonost rögzíteni, és ő pont ezt szeretné, szóval nemcsak a név fog változni.
-
törölt tag
-
viktorhu
veterán
-
törölt tag
válasz
viktorhu #66492 üzenetére
Nem tudom, de mondom nekem, a tulajnevére, csak egyéb adat elírására, is elidegenítést írt. Anno felhívtam őket akkor is azt mondták lényegében ezzel nem kell foglalkozni... tehát ezért mondom hogy az egy nem jól kitalált hiba üzenet. Elég érdekes lenne elidegeníteni a tulaj nevén lévőt az ő nevére nem?
-
viktorhu
veterán
válasz
#33802016 #66487 üzenetére
Eddig az volt a hivatalos, hogy ha új nevet adsz meg adategyeztetéskor, akkor azzal át is írod az illető nevére. Viszont pont mostanában szigorodott az előírás, már nem lehet csak úgy átadni - eladni sim kártyákat, szóval lehet, hogy most már tényleg problémásabb a dolog.
-
z-eva
csendes tag
Sziasztok! Azért irok mert 50 gigás Homenet előfizum lett tavasz óta , Mini Wifi routerrel, ám mióta "modernizálták " a Voda belépési oldalt azóta sehol sem látom a net egyenlegem! Ha belépek van ott minden: áttekintés, számláim, internet /ha arra rákattintok annyit ir ki hogy NINCSEN ilyen szolgáltatás! Holott VAN!/ TV, Streaming szolgáltatások, Üzleti, Rendeléseim, Beállitások. De SEHOL NEM IRJA KI net egyenleget! Tudtok segiteni...? Előre is köszi!
-
törölt tag
Lehet, én is rányomta véletlen az egyikre... igazából nem történt semmi (meg mint utóbb kiderült arra írta ezt amelyik néven volt a kártya, szóval maga a rendszer üzenet hibás.). Ezért mondtam hogy utána kérdeznék, pontosan mi hogy merre hány méter.
Amúgy az adategyeztetés csak 1 számra vonatkozik. Akár müködik akár nem. DE ha a fiókban lévő adatokat beírod (ami ahhoz a számhoz tartozik) pick pack elfogja fogadni...
-
törölt tag
Szerintem nem változtatnád meg. Egy tipp: lépj be a fiókba, és az adott kártyánál a rögzített adatokat másold be adategyeztetésnél, úgy elfogja fogadni. Nekem még augusztusban. Írt ki "elidegenítést", mikor vmi nem passzolt (akár ha bárhol egy betűt elírsz) - de még arra is akinek a nevén volt a kártya, tehát itt vmi hülye megfogalmazás van, hiba üzenetként. Nem biztos, hogy valós dolog ez az "elidegenítés", nekem elég gyanús...
Múlt héten is csináltam egy adategyeztetést, ugyan úgy nem fogadott el vmit, akkor is a fiókból másoltam inkább az adatokat, akkro elfogadta. -
törölt tag
Lehet. Legalábbis, amikor rossz adatot adtam meg, azt írta ki, hogy "elidegenítési folyamat, bele akarok kezdeni?" De részleteket inkább kérdezd meg...
"Azt már sikerrel besz*ptam, hogy az online adategyeztetésnél az sms-t nem az egyeztetendő számra küldte ki a voda, hanem a fő számra. "
igen ez nekem is újdonság volt... kiváncsi leszek jövőre, a "csatolt" fiókoknál mi lesz(én mindet összevontam egybe a családban kb...)
De elvileg, ha jelzed x ideig akkor az összeget ami rajta volt még visszakaphatod...
-
törölt tag
válasz
Pityu. #66480 üzenetére
Mondjuk, ja... hol ez jó hol az nem jó
Múltkor a telekom app sem ment tökéletesen panaszkodtak is rá, ott is karbantartás egyebek voltak... msot a weboldalon vannak hibák... Máshol is van hasonló...
A jó dolgok gondolom továbbra sem megy... még... ez amúgy is extra... előbb az alap funkcióknak, rendszernek kellene... így én túl sokra nem használom az appot... annyit tudok. hogy amikor adategyeztetés volt, már nem arra a számra jött az sms, hanem a főszámra... ami kicsit meglepett...
Egyébként van arra mód, hogy egy sim kártyát átirányítsak egy másikra? (bejövő esetén). Ehhez a sim-nek benne kell lennie egy készülékben, esetleg aktívnak is kell lennie (pl bekapcsolt telefon), vagy kikapcsolt sim-állapotban is müködik ez az átirányítás?
-
Sziasztok, van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy egy kártyás előfizetést a vodafone-nál át lehet-e tenni másik előfizetőre az éves adategyeztetést alkalmazva? A jelenlegi előfizető nevén van egy másik kártyás előfizetés is, ami viszont maradna. Azt már sikerrel besz*ptam, hogy az online adategyeztetésnél az sms-t nem az egyeztetendő számra küldte ki a voda, hanem a fő számra. Viszont nem akarom megváltoztatni mindkettő tulajdonosát, így nem is folytattam tovább.
Ennek az elidegenítési folyamatnak pl. van díja? Lehet ezt személyesen kezdeményezni?
Igen, tudom, hogy létezik direkt módja is a szám átadásának, de azért 5000Ft-ot akartak tavaly legombolni rólunk, ami nonszensz.
-
hallerlaller
addikt
válasz
#08176384 #66470 üzenetére
Májusban tihanyban voltunk a nagy telekom összefosta magát, telefonálni sem lehetett addig a voda és digi minden gond nélkül működött. Persze van igazság abban amit mondasz, de ezt mindenkinek magának kell kideríteni, hogy neki ott ahol lakik meg amerre jár mi lenne jó.
-
Tulipa
csendes tag
válasz
lugosi #66474 üzenetére
Alkalmazást már meguntam, mert folyton frissítgetni kell, maradtam a fióknál. Lehet, hogy akkor sms-ben próbálom megrendelni, nem tudom az működik-e már. Kb. 2 hét múlva kell, majd meglátom addig megjavul-e a fiók.
Ha valaki rendelt mostanában feltöltős 500 gb-os netet, az megírhatná, hogy melyik úton sikerült neki. Köszi!
-
törölt tag
válasz
bajtokarpi #66466 üzenetére
Összességében én teljesen. Olyan helyen, ahol eddig gyengébb volt a vétel, most ott is maxon van... lehet beüzemeltek vmit a környéken... Ha müködik akkor a jó dolgok is jobb mint a telekom domino napja, hívás tekintetében mindenképp. Nekem egyébként tuti+ van.
" A vidéki 4G pedig inkább használhatatlan, mint használható. Nyáron a Balatonon"
Nincs gond, az én tapasztalatom alapján ezekkel Tihanyban is használtam, igaz nem a parton leginkább, és tökéletesen ment. Bár a térerő nem volt erős... de épületen belül is ment a mobilnet megosztás tabletre... és akadozás nélkül ment a lejátszás szerencsére...
ez alapján van ilyen és olyan tapasztalat is...
-
Pityu.
nagyúr
Ez az app sose lesz jó,telefonáltam már egy csomót 150 egységből 84-et mutat de azt napok óta. Most fingom sincs mennyi egység lehet hátra valóban én nem akarok pluszba telefonálni,hogy több legyen a számla.
-
törölt tag
Nem városi terület. Pl egy ipari park és körzete vagy kisebb települések. Néhány pl. Biatorbágy felé ipari park részen a Vodafone internet kuka, Budajenő és Sóskút nagy részén még 4G sincs. De tudok még nem egy települést ahol a Vodafone még 4G lefedettség sincs, ahol meg igen, b20 only, fele sávszélességen mint a másik kettő T, abban nincs köszönet. Aki sokat járja az országot és szüksége van gyakran mobilnetre normális minőségben, nem a Vodafone a legjobb választás.
-
válasz
Tulipa #66473 üzenetére
Nem rendeltem még meg, de lehet, hogy nem is ezt fogom. Van egy telekomos feltöltősöm is, és az most promós jelleggel ha appban töltöm fel 5000 Ft-tal, akkor ad 2 hétre 100 giga mobilnetet, az időben és persze adatban is bőven elég lenne arra, amire nekem most sürgősen kellene.
Az alkalmazásban nem nézed meg? Hátha ott nem szürke.
-
Tulipa
csendes tag
#66463 lugosi
Szia! Én is ilyen csomagot szeretnék rendelni, de nekem a voda fiókban szürke a gombja és az van ráírva, hogy díjmentes. Írd meg légyszi, hogy te meg tudtad-e rendelni és hogyan. Köszi!
-
törölt tag
válasz
Ha nem elsődleges neked a mobil internet, akkor fogod tudni használni. Vidéki területeken sok helyen botrányosan gyenge a Vodafone, pl. Somogyi dombság vagy Ausztria felé pl a 76os főút környékén sokszor csak 3G van. A vidéki 4G pedig inkább használhatatlan, mint használható. Nyáron a Balatonon is számíthatsz arra, hogy 0 közeli sebességek vannak augusztusban pl. Siófok Aranypart vagy Zamárdi felé. Ezen náluk az 5G sem segit, mert a HUAWEI tiltás miatt nem kapnak hardveres 5G elemeket, így csak szoftveresen konfigurált dss 5G van. Ami kb úgyanolyan, mint az adott területen levő 4G képessége. Telekom toronymagasan jobb színvonalú szolgáltató jelenleg. Vegyél egy feltöltő simet és próbáld ki, hogy amerre használod megfelel-e. Roaming témában viszont jó a Vodafone.
-
válasz
Szia!
Én minden szempontból elégedett vagyok vele. Ez a leállásuk most betesz sok dolognak, viszont maga a szolgáltatás (ügyintézést leszámítva
), rendben van.
-
kapasz
tag
válasz
Csúcssebességben sokszor jobb a Telekomé, de átlagosan a Vodafone is rendben van. Egy adott helyen ha épp nem megy egyik, átkapcsolom a másikra. Lefedettségben nincs szignifikáns eltérés.
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy összességében a vodafone-nak mennyire vagytok megelégedve a mobilszolgáltatásával? jelenleg Telekom-nál vagyunk, de jobbak árban, ezért elgondolkoztunk a váltásban.
Köszönöm
-
válasz
4Grider #66462 üzenetére
Köszi, pont olyan csomagom lenne, pár hétre kéne mobilnet, de normál használattal (nem letöltögetés, hanem felhő elérése, általános használat, plusz munkaidő után youtube, és más stream szolgáltatások).
Ugye a feltöltős kártya a vodafonnál sem megy fel az 5G hálóra? Nem létkérdés, csak kérdezem.
-
4Grider
nagyúr
válasz
lugosi #66461 üzenetére
Valószínűtlen az ilyen használat szankcionálása. Az 500 GB-os adatcsomaggal tudod helyenként jelentősen megterhelni a hálózatot, de a Voda meg tudja automatizáltan oldani qos-el, hogy ne terhelődjön túl egy-egy cella. Persze akad azért néhány tucat olyan bázisállomás, ahol bizonyos időszakokban már az sem segít...
-
Sziasztok, Tuti+ csomagom van, vennék mellé mobilnetet, a simet használhatom táblagépben? Azaz a szolgáltató ezt nem tiltja? Megengedett ez a használat?
-
MadMancs
veterán
válasz
aranesp #66451 üzenetére
Csak hosszabbítással elérhető. Hűség nélküli elofízetésnél nem működik. Csak 1 illetve 2 évre kötött szerződés hosszabbításánál.
Red Max gyakorlatilag a Red Infinity Word jóárasított változata, annyi a különbség hogy nem tartalmaz EU-n kívüli forgalmat.
-5G
-Korlátlan hívás/sms/mms EU-n belül, nemzetközi irányba is.
-Nincs sebesség limit.
-Korlátlan belföldi net (Roamingban 20Gb)
-Ára 12990Ft, Familyvel levihető 10990 illetve 8990Ft ra.
Legalábbis nálunk így alakul.:
1. Red Max 12990Ft
2.Red Max 10990Ft
3.Red Free 4990Ft
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest