Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Tegnap elfogyott a mobilnetem, és szerettem volna kiegészítő csomagot venni, de ha belépek a netinfora, nem ajánlja fel az adatvásárlást, illetve azt írja, h 0MB-ot használtam el a 0-ból. Már többször is vettem plusz adatot, és simán működött, nem értem, most nem engedi. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ott azt javasolták, hogy az alkalmazáson keresztül próbáljam meg, letöltöttem, de meg se nyitja az alkalmazást, bejön a töltőképernyő, és nem megy tovább.Most beléptem PCről is, és ott sem ajánlja fel, hogy vegyek adatot, illetve a Saját Fiók menüpont alatt azt írja, hogy 186MBot használtam fel eddig a hónapban (ez biztos nem igaz, 500MBos netem van, kaptam róla sms-t is, mikor túlléptem, illetve a telefonom szerint is 510Mbot használtam fel), ha viszont rámegyek az internet menüpontra, ott 0/0-t ír. (utolsó frissítésnél pedig 08.10-et ír)
A feleségemnek simán működik, itt van két kép, az egyik az enyém, a másik az övé.
Egyébként flottás vagyok, nem tudom ez bezavar-e, de eddig mindig simán tudtam venni plusz adatot.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz DeFranco #45995 üzenetére
Nem tudom ,hogy egyedi eset -e ,de egyszer kértünk mutternak ( úgy fél éve) megújulót, amit előtte lemondtunk, mert nem volt már rá szükség.. 3 hónap múlva újra kértük, és nem volt net. Felhívtuk a 1270-et, ahol tájékoztattak minket, hogy ez totálisan megzavarta a rendszerüket, és csak akkor fog újra aktiválódni, ha az eredeti első megújulás napját elérjük az adott 30 napos ciklusban... És semmit sem tudtak segíteni a gépen. Próbálták törölni, aktiválni akármi, nem sikerült.
Lehet azóta már működik a rendszerük, de ez rettentő rosszul jött ki. Sőt ami a vicc, hogy levonta a pénzt is, de nem adtak netet, vagyis a gép szerint volt net, de gyakorlatilag mégsem.mi történik a fennmaradó megrendelt adattal a számlazáráskor?
Ez tuti, hogy nullázódik, és köv hónapban újra kapod a megrendelt összeget. Nem tolódiik át a maradék.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
DeFranco
nagyúr
szaisztok!
szeretnék egy kiegészítő adatcsomagot venni a mix 20-as előfizetésemre. két opció van, plusz adat 300 MB 750 Ft-ért, és ugyanez megújulóban 500 Ft-ért. mi történik akkor, ha a megújulót veszem és a megújulás előtt lemondom? van-e ilyenkor valami plusz díj?
nem az a 250 Ft érdekes, csak gondolom, ha ez ilyen simán menne, akkor mindenki a megújulót választaná aztán le is mondaná egyből...
-
törölt tag
válasz radio100jozs #45990 üzenetére
az összes egyedi szerződéssel rendelkező flotta esetében hívható a 1788 kiemelt ügyfélszolgálat, ügyfélbiztonsági kóddal majdnem mindent telefonon is el lehet intézni
-
morfondőr
őstag
válasz Atomgeszi #45989 üzenetére
7.31-ig lehetett aktiválni és 8.31-ig felhasználni. Nekem flottásként adták, beaktiváltam júli végén és most hozzá adta az alap adatkeretemhez.
Mindenkinek köszönöm a segítséget, a vodánál azt mondták, hogy használhatom a mobilnetet, nem számláznak többet érte.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
Van olyan feltöltőkártyás mobilnet opció, hogy addig használjam, amíg a keret elfogy? Vagy csak időkorlátos csomagok vannak?
üdv
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz morfondőr #45987 üzenetére
Most adták?
7.31-ig szólt az akció, és csak kártyásokra, ha jól értettem.Viszont, ha 7.13-án jött meg a kártya és aktiváltad, akkor automatikusan aktiválódott a 30 nap(értelemszerűen ilyenkor nem aug 31-ig fog élni, hanem 7.12-13 most nem tudom hogy mennyit csal a számításuk)
(nem kötözködésképp mondom, de számolj utána, ne érjen meglepetés Mert engem is megszívattak, hogy maguktól aktiválták 7.19-én.. pedig Én magam akartam aktiválni 31-én, mert pont aug végén kellett volna a net)
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
morfondőr
őstag
válasz 4Grider #45986 üzenetére
Köszönöm! Céges flotta, de akkor érdeklődök a vodánál, mert ők fognak tudni biztosat mondani, csak meg akartam spórolni a sorban állást!
szerk: most adtak 4 Gb-ot, amit aug 31-ig lehet felhasználni. Az nekem bőségesen elég lenne, ha tudom majd használni.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz morfondőr #45985 üzenetére
Általában a voda opciós netei az EU-ban is felhasználhatóak. A másik két T-nél többnyire csomagja válogatja. De persze a csomag pontos nevének ismeretében lehet a kérdésed pontosan megválaszolni.
Ja és Horvátországban olcsó a prepaid mobilnet. A hrvatski telekomnál egy hétre korlátlan 4G-s prepaid sim 85 kuna. A Tele2-nél 10 GB nettel rendelkező beszédcélú sim 55 kuna. A vipnetnél egy hetes adatkártya 20 GB nettel 80 kuna. Szinte minden újságosnál és benzinkúton kaphatóak.[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
őstag
Üdv mindenkinek!
Flottás csomagban vagyok és Horvátországba megyünk a hétvégén! Kérdésem az, hogy a mobil adatforgalom használata ingyenes-e általánosan, vagy tarifacsomagonként változik? Kaptam 4 Gb adatot egy akción keresztül, ebből gazdálkodnék!
Előre is köszönöm a választ![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tatyla #45977 üzenetére
bejelentkezve próbálod? szerintem csak úgy fogja felhozni a hosszabbítást
most látom:
Meglévő előfiztetésedhez készülékvásárlás webshopunkban jelenleg nem elérhető.
Ha készüléket szeretnél vásárolni, hívd a 1401-et hétfőtől péntekig 8:00-tól 20:00-ig! A 1401 hívása belföldi mobil hálózatból díjmentes, vezetékes hálózatból 49 Ft. Vagy add meg a számod a lenti oldalon, és kérj visszahívást.
https://www.vodafone.hu/visszahivast-kerek[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
A telefonom iPhone 7, vodás vagyok. Itthon van térerő, noha nem acélos, de van. Mostanában figyeltem fel arra a jelenségre, hogy ha engem hívnak, a másik fél mindig panaszkodik, hogy rosszul hall, szakadozik. Én tökéletesen hallom a hívó felet, térerő van. Ha én hívom őt, akkor minden rendben. Mi lehet a gond szerintetek?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
4Grider
nagyúr
válasz BUZZLGHTYR #45978 üzenetére
Az adatcsomagokat ezen az oldalon találod meg:
http://www.vodafone.hu/en/lakossagi/internet/mobilon/kartyasadat -
Atomgeszi
nagyúr
válasz BUZZLGHTYR #45978 üzenetére
-
BUZZLGHTYR
senior tag
feltöltőkártyás anyám, arra h kell aktiválni a netet? olvasgattam vodafone oldalán de bonyoult számomra az oldal, gondolom sms-el kell valahogy aktiválni, havi 3k val 500mb nete lenne, csak aktiválni kéne
-
Tatyla
őstag
Sziasztok! Az miért van ha webshopban kiválasztok egy telefont eddig megjelent az a két opció is hogy új előfizetés vagy szerződés hosszabbítás, de most nincs ilyen így a köszönet program kedvezmény sem jelenik meg.
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
törölt tag
válasz radio100jozs #45972 üzenetére
Mivel a metró területét a voda fedte le, a többiek is az ő hálójukat használják.
-
radio100jozs
őstag
válasz polonic #45970 üzenetére
Van a hálózatnál olyan dolog, amiben a Telenor sem jobb a Vodafone szolgáltatásánál. Mégpedig az, hogy ha Kökiről elindulok a metróval, akkor a Határúti alagútba érve megszakad a beszédhívás, és ez most már tudom, hogy nem csak a Vodánál van így, hanem a Telenornál. Holnap reggel kipróbálom, hogy Telekom is ezt műveli-e?
-
Diák66
őstag
Emberek! Felmerült a kérdés bennem, hogy a Vodafone a 150/50 Mbit/s sebességet hogyan oldja meg ?
800+1800 MHz CA, vagy
1800 MHz (20 MHz széles blokkban)Én utóbbival találkoztam és szerintem nem volt elérhető a CA. Annak idején, mikor Tatabányán teszt jelleggel volt elérhető, a 800-as és 1800-as cellának ugyan az volt a cellaazonosítója, ha jól emlékszem. Most, ahol én találkoztam vele (3 település), különbözött a cellaazonosító, valamint a 800 MHz-hez (10 MHz) az 1800 MHz.hez (20 MHz) széles blokk járt. (persze ha a telefonom jó adatot írt a Bandwidth-hez)
-
törölt tag
Sziasztok. Előfizetéseseknek van most valami kedvezményes kiegészítő net? 1GB körül kellene, olyat 2000 Ft körül ajánlott fel a netinfó.
-
Diák66
őstag
válasz California1 #45963 üzenetére
Hát jelenleg a GO-hoz hasonló igen, de egy korábbi díjcsomag, opciókkal (ingyen járt hozzá).
-
trec12
addikt
válasz California1 #45963 üzenetére
Megyeszékhely, utcán sűrün lakott városrészen 60-70 Megabitet mértem a korlátlan hétvégén.
-
California1
őstag
válasz Diák66 #45961 üzenetére
Üdv ! Redes vagy Go csomagok játszanak a vitában azaz az előfizetősök :-)
Én sehol nem írtam,hogy elámultam volna a Telenor halójátolól hanem azt , hogy hétvégén nem tasztaltam jelentős hálózati kilengést . Csupán 1x ment el YouTube az M7esen pár mp-re. A sebesség is nagyjából ugyanaz volt ,ahol mértem .
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
Üdv.
Egy kis infóra lenne szükségem.
Számlafizetésnél az gyorsfizetést választottam a normál helyett. Előzőleg elmentettem a kártyát is amit terhelni kell. A bankszámlámon viszont csak zárolva van az adott összeg (banki appon látom), elrontottam valamit? Reggel 9 körül fizettem (volna). -
Diák66
őstag
válasz California1 #45960 üzenetére
Nekem tökre megfelel a jelenlegi mobilnet 20 GB +100 GB éjszakai 5300 Ft-ért. De nem valószínű, hogy ezen az áron, vagy olcsóbban lesz a jövőben. Utolsó hónapban vagyok, lassan beérik a 2 év. A telefon meg 2600/hó 100 perc, 500 mb net. Nem valószínű, hogy szeptembertől belefér majd 8 ezresbe ugyan ez De ha nem kapok jó ajánlatot a telefonból feltöltős lesz, az mégis csak 19 ft/perc. (Amúgy se mindig használtam el a teljes keretet. Volt, hogy a fele megmaradt. (50 perc)) Internet meg a homenet lenne jó, csak akkus megosztóval, ami sajnos nem lehetséges vodánál.
Amúgy jelenleg Telekom feltöltős 19 ft/perc (9 hálón belül) + telenor otthoni 25+100 GB (4000 Ft) járnék legjobban. Végösszegként 7500 Ft lenne havonta. (havi 3500 Ft feltöltésnél)
Ugyanakkor én nem vagyok olyan jó véleménnyel a Telenor hálózatáról, nekem akadozott az ingyennet. Sokszor rá kellett nyomni a frissítésre, mert nem jött be egy-egy weboldal, illetve a sebesség is elmaradt a várttól. Hévízen voltam éppen és semmivel sem volt gyorsabb, mint a másik kettő.
[ Szerkesztve ]
-
California1
őstag
válasz gabor9991 #45959 üzenetére
Hétvégén se feküdt meg a hálózatuk mint ahogy itt páran vizionálták. Sőt @8-as fórumtárs írta is nekem nyilván azért nem váltok kékre mert eléggé lájtos ott a hálózat. Nos részben igaza lehet mert tegnap a Szent György hegyen felfelé a hidegbarlangnál is akadt térerő. Na jó nem 4G ( de a vodának sem :-( )
Félreértés ne essék nem őket akarom fényezni csak reálisan látom a dolgokat nem elfajultan. Megvagyunk elégedve eddig a vodaval ? Igen! Akarunk váltani ősszel ? Csak akkor ha nem lesz számunkra elég elfogadható mobilnetes redes csomag , mi lenne számunkra elfogadható ? 40-50 gb vagy korlatlan . Ha lenne ilyen elfogadható áron maradnánk ? Igen .
[ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
Újabb teszt a telenornál, megint korlátlan net [link]
Biztos túl kevesen torrenteztek a hétvégén -
-
szabacsik
őstag
A vodafone go start előfizetéssel a messengerben számol adatforgalmat?
/\____/\
-
radio100jozs
őstag
válasz Victoryus #45951 üzenetére
"5.7. Kedvezményes havi ismétlődő 1 GB internet opció
A kedvezményes havi ismétlődő 1 GB internet opció 2017. július 2-től visszavonásig elérhető és új Vodafone Tuti feltöltőkártyás tarifa esetén az aktiválás vagy a vásárlás során, bármekkora összegű feltöltést követően
díjmentesen aktiválható.
Az akció keretén belül a havi ismétlődő 1 GB internet opció havidíja az első hónapban díjmentes, a második
hónapban 700 Ft, a harmadik hónaptól kezdődően pedig 1400 Ft.
Az aktív kedvezményes havi ismétlődő 1 GB internet opció bármikor díjmentesen lemondható az XHAVI1000 szó a Vodafone Magyarország hálózatából és az EU országaiból a 1270-es számra díjmentes SMS-ben történő
megküldésével, arról a SIM kártyáról, amelyhez a jogosult előfizetés tartozik.
A kedvezményes havi ismétlődő 1 GB internet opció az akció időtartama alatt előfizetésenként egy alkalommal
vehető igénybe, aktiválás után azonnal elérhető.
A havi ismétlődő 1 GB internet opció az adott számlaciklus végéig belföldi hálózatban használható fel, külföldön a mindenkori Roaming díjszabás érvényes, részletes feltételei a Lakossági ÁSZF Díjszabás B/2.4.1 Ismétlődő
internet opciók pontjában, a Vodafone Tuti tarifa feltételei a Lakossági ÁSZF Díjszabás B/2.1.2. pontjában
találhatók". -
Az ingyen 1gb-ot hogy lehet aktiválni? Állandóan azt hirdetik mindenhol, de nem sikerül. Az ingyen 4gb már lejárt sajnos. A kártya szeptember végéig aktív.
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz pinnacle #45949 üzenetére
Valami rémlik a flottás topikból.
Viszont Én most lehet belekeveredtem abba, hogy csak adatkártyát nem lehet kérni 500Ft-os 100MB lassítós nettel. Elnézést. A hanghívásos szerintem valóban működik korlátlan ideig.[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz vpanangin #45946 üzenetére
Szerintem az alapabbnál alapabb iQPro csomagról van szó. Amiben 500Ft -os 100MB, majd utána lassított netet tartalmaz.
Bár elvileg ilyet már nem adnak ki. Kötelező a nagyobb internet csomag.
De az úgy néz ki, hogy 1478Ft havidíj, ebben van 100MB internet, majd utána lassított. Illetve 80perc lebeszélhető. De mondom ilyen csak nagyon szerencsésnek lehet, mert elvileg kötelező a legalább 4GB-os adatcsomag.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
trec12
addikt
válasz Criminal017 #45940 üzenetére
Az ország sok pontján vannak antennák de jobbára csak Budapesten van sugárzás.
-
pinnacle
nagyúr
válasz Criminal017 #45940 üzenetére
Köszi! Azt már nagyon várom. Kíváncsi vagyok, mivel törnek be a piacra. Mondjuk szerintem, most a Telenor 1000Ft lebeszélhető, 500Ft-os, 300kbs-os, korlátlan internetjénél nincs jobb. Már akinek elég ilyen sebesség.
-
MODERÁTOR
-
radio100jozs
őstag
válasz California1 #45917 üzenetére
Itt volt erről szó.
Itt pedig frissen, hogy nem kell mindenkinek gyors internet.
"Ha mindenki kap 5 Mbps-t, már akkor is bárki nézhet bármit a Netflixen, és nem omlik össze a mobilhálózat."
Ezekből egyértelműen kirajzolódik, hogy valszeg lesz korlátlan net a Vodánál, de akkor ilyen 5 Mbps sebességű max.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz California1 #45927 üzenetére
Kérdés az ára. A Telenor Hello Data Prémium az 20e/hó. Korlátlan beszéd, korlátlan sms, "EU-s", korlátlan net és amivel megfejelik az a 72 csatornás tv ami akár tableten, tévén is nézhető. Persze mindez hűség nélkül. Sajnos elég drága de tényleg minden benne van.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz radio100jozs #45912 üzenetére
"sebességgel fognak differenciálni"
Azaz a kőkemény 75 megabitből még jobban visszavesznek a kisebb csomagok esetén? Hát én ezt nem erőltetném.
-
MODERÁTOR
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz #08205312 #45924 üzenetére
A barátok keresésével egyet értek. Amióta korlátlan a mobilnet csomagom, nem gondolkodom azon, hogy mikor töltsek fel egy fotót a felhőbe, vagy ezt a videót, ezt a zenét meghallgassam-e YT-n, esetleg mehet-e a soundclould még kondiban is a telefonról korlátlan mennyiségben. Utazás közben zenehallgatás netről. Korlátlan instagram böngészés.
Tetszik. Régen meg még a messengert is csak vészként indítottam el mobilnetről. Most meg órákat lehet vele trécselni.A zebrán áttelefonáló embereket Én is büntetném. Bár aki hülye, haljon meg. Kár, hogy sokan komolyan veszik és másokat is veszélybe sodornak...
-
MODERÁTOR
válasz California1 #45920 üzenetére
jelenleg is van hűség nélküli sok-sok gigabájtos redes csomag
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
törölt tag
ebbők nem lesz verseny, mert szerintem a 6000 pengő alá menni egy korlátlan mobilnetes csomaggal, a NAGY PUBLIKUM részére, nem igazán gazadaságos.
Hogy a korlátlan net felé halad a világ...? hm...ez kb olyannyira helyt álló, mint amikor 5-8 évvel ezelőtt mindenki azt vizionálta, hogy a korlátlan hang alapú csomagoké a jövő. És mégse nem lett a lakosság túlnyomó részének korlátlang hang csomagja (és ez nem az ár miatt van, mert pl. a románoknál se nem terjedt el ez a csomag, annak ellenére hogy ott nagyon olcsó).
Bejött a korlátlan hang alapú csomag, sokan rácuppantak...sokan presztízs kérdést csináltak belőle...aztán most már az használja, akinek tényleg szüksége van rá.
Majd a korlátlan mobilnet iránti igény is lecseng...
Én pl egyre kevesebbet ülök pc előtt...lecsengett....
Most pedig (részemről) a mobilnettel érzem ugyanezt: inkább a barátok társaságát keresem.[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
Csak említeném hogy a voda Tuti-t a Telenor fél év alatt reagálta le.
A voda is szerintem kivár, és utána lépnek. -
California1
őstag
válasz #08205312 #45916 üzenetére
A mi szempontunkból azért lenne jó, ha a vodánál is lenne mert az jót tenne a piaci versenynek amiből mi userek jönnénk ki jól a későbbiekben . Vagy ez nem evidens? A másik ,hogy a világ erre felé halad vagy szerinted nem? Péntek óta próbálom bármerre megyek a Telenor mobilnetjét mivel most egész hétvégén korlatlan ( i6 telón). Semmilyen negatívumról térerő problémáról nem tudok jelenteni per pill tegnap az M7esen egyszer elment 10mp-re YouTuberól a Hofi kabaré . Hamarosan megyek a Szent György hegyre és ott is jól rápillantok. És utolsósorban 8éve vagyunk vodasok és elégedettek de ha nem lesz ősztől hűségnélküli jó sok sok sok gb-os redes csomagjuk mi is távozunk .
[ Szerkesztve ]
-
California1
őstag
válasz radio100jozs #45912 üzenetére
És hol van erre ráutalás, hogy a piros sracoknál is lesz ?
-
törölt tag
Van egy szolgáltató (telenor) amelyiknél lehet venni korlátlan mobilnetet tartalmazó, hangalapú csomagot.
Létezik a számhordozás intézménye.Nem értelek benneteket: miért rugóztok itt napok/hetek óta azon, hogy a vodafone nem lép a "telenor mezejére" ? Mi tart vissza benneteket attól, hogy oda menjetek?
Ja...hogy azért akartok a vodától egy korlátlan (még ha sebességkorlátos) mobilnetet, a helyett, hogy telenorhoz mennétek, mert utóbbi hálózata a vodáét alulról sem súrolja?Oké...lapozhatunk?
-
Bozek
nagyúr
válasz gabor9991 #45910 üzenetére
"Az átlagot pedig nem 20 fős csoporton számolták az tuti"
Írtam egy példát, de akkor átalakítom úgy, hogy neked is megfeleljen: 20 ezer emberből 1-2 ezer használ el 50-60 GB-ot, akkor 18-19 ezer még mindig csak 3,5 GB-ot forgalmaz. Az arányok ugyanazok, mint az általam írt 20 fős példa.(#45911) trec12: Van korlátlan hangcsomag, lehet előfizetni hűség nélkül is. Az már más dolog, hogy nem 4-5 ezer Ft, de ilyen a piac. A benzinért is emeld fel a szavad, hogy legyen 100 Ft literje.
-
radio100jozs
őstag
Az UPC a Voda hálót használja, és csak 2G-3G, a Voda nem engedi fel a 4G-re, így nem sok vizet zavar a közel 70 ezer ügyféllel.
De ha olvastok a sorok között a Vodánál várható korlátlan csomag, de ahogy írták a sebességgel fognak differenciálni, így valszeg ilyen csökkentett sebességű várható majd.Az UPC-nél amúgy a mobilnet is a Voda hlón még max 7,2 Mbps sebességű, csak külön lehet előfizetni gyorsító opcióval 21,1 Mbps csomagra.
-
trec12
addikt
válasz gabor9991 #45910 üzenetére
Már csak egy jó korlátlan hangcsomag (sms is korlátlan) hiányozna mondjuk Hello Voice néven ami korlátlanságot adna havi 4-5e-ért. Aztán ehhez lehetne választani adatcsomagot annak aki akar. Természetesen hűség nélkül mindez lakossági előfizetőknek.
Akár a Voda is villanthatna valamit, ráférne....[ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
Ez a 9GB-os átlag pont nem a helló data ügyfeleinek átlaga, azt írtam, egyik flottában a korlátlan netre előfizetők átlaga volt tavaly.
Az átlagot pedig nem 20 fős csoporton számolták az tuti
Több ezren használják ezeket az adatkártyákat.
A telenornál meg mérték ezt lépni, szerintem nyertek is vele előfizetőket bőven, akár a flottákon akár a helló datán keresztül a pénz végül nálunk köt ki.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Kell korlátlan nett? -igen
Nem bírja a hálózat? Lehet - Limitálni kell a sebességet 5-10Mbit/s telefonon mindre elég, PC-re is kb elég
Lépnie kell a vodának
Igen
Nagyon lépnie kell mert nem hogy növelné a csomagjai adat tartalmát hanem még csökkentiNekem most MobilNet L csomagom van 12Gb(+100GB éjszaka) és ezért 4400Ft fizetek, ha jól megnézem most a vodának semmi értelmes nett csomagja nincs számomra(Telekomnál se)
Telenornál már van Hipernet Home M 50GB 4800Ft
Ha nem domborítanak valamit az elkövetkezendő fél évben akkor én se maradok náluk, saját magam ellenessége én se vagyokLépniük kell és kész
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Bozek
nagyúr
válasz California1 #45907 üzenetére
De abból, hogy te vagy az ismerősöd mennyit használ, még nem lehet következtetni semmire. Nekem van olyan ismerősöm, akinek még régi telefonja van, netezni se tud rajta. A másik meg csak néha kapcsolja be a netet, hogy megnézze az e-maileket, a nap többi részében kikapcsolja.
Látod, ott a HelloData 9 GB-os átlaga, amit gabor9991 írt. Azt se tudjuk, hogy hány ember átlaga és mennyi a legmagasabb és mennyi a legalacsonyabb. Lehet, hogy 20-ból 1-2 ember 50-60 GB-ot forgalmaz, de akkor a többiek csak nagyjából 3,5-et. Az is lehet, hogy mindenki 8-9-10 GB körüli forgalmat bonyolít (mondjuk ez kevésbé valószínű).
[ Szerkesztve ]
-
California1
őstag
Volt olyan ismerős aki úgymond routerként használta (hotspot teloról), kedden találkoztam vele tankolás közben :-) Mondom hanyadik kártya ? 6. , lényegtelen. Igen jó promo volt a Voda részéről ez az adatmilliós opció . Nekem nagyon átjött . 42gb-ot forgalmaztam le. Jah és semmi torrent meg ilyen nem volt bent. Csak használtam "gondtalanul"
-
Bozek
nagyúr
válasz gabor9991 #45904 üzenetére
A 4 GB netet ne hasonlítsd már a korlátlanhoz. Sokan amúgy is azért aktiválták, hogy külföldön használják, de amúgy se mindenki egyszerre használta el. Ha korlátlan lenne, akkor viszont egyszerre többen is lógnának a hálón, mint ezzel a megoldással. Egyébként a Red-esek is "adatmilliomosok" voltak, akkor miért nem azt hozod ide?
-
California1
őstag
-
gabor9991
őstag
válasz viktorhu #45903 üzenetére
A helló data is úgy született, hogy ha szükséges, le tudnak lassítani 2 MBit/s-re.
A vodánál is be lehetne hozni ilyen korlátozást egy korlátlan csomaghoz, hiszen most is van ilyen sebességű korlátlan csomag, csak a upc-nél kell keresni
Nincs elég frekvencia, de 500 forintért vett simekre lehetett aktiválni 4 GB ingyen netet. Furcsa helyzet ez így. -
viktorhu
veterán
válasz California1 #45899 üzenetére
Én is értem, hogy mit szeretnél, de ez most nem fér bele a Vodának, mert itt sokkal nagyobb gond lenne, ha valaki 100 gigákat forgalmazna vele. Én használni szeretném a hálózatot, ezért remélem, hogy a jelenlegi feltételek mellett nem fognak korlátlan csomagot bevezetni.
-
gabor9991
őstag
válasz California1 #45899 üzenetére
Érti ezt itt az is akinek kell, hidd el
Régebben leírtam itt valakinek, hogy hogyan, milyen egyedi ajánlatot kaptam az ügyfélmegtartótól (amit azóta többeknek is megírtam remélem éltek a lehetőséggel ) na akkor is megkaptam, hogy legyek már korrekt és ne írjak már le ilyesmit másnak, hogy van ilyen lehetőség, ez nem publikus Komolyan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Autós topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok