Hirdetés
-
GAMEPOD
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Ismétlődő fizetést sikerült valakinek beállítania? Hiába kapcsoltam be az appban, nem vonja le.
-
petyus_
senior tag
válasz
#95687424 #46000 üzenetére
Most letöltöttem a My Vodafone-t (tegnap vmiért a Mobil Vodafone appot szedtem le), de itt se tudok adatot vásárolni, ez a kép jön be, ha rámegyek:
APN-t nem tudom, hogy mit használok, nem emlékszem, hogy manuálisan állítottam volna be, most rákerestem, és a vodafone oldalán keresztül beállítottam (kaptam egy konfigurációs beállítást, és azt telepítettem), de nem változott semmi.
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Tegnap elfogyott a mobilnetem, és szerettem volna kiegészítő csomagot venni, de ha belépek a netinfora, nem ajánlja fel az adatvásárlást, illetve azt írja, h 0MB-ot használtam el a 0-ból. Már többször is vettem plusz adatot, és simán működött, nem értem, most nem engedi. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ott azt javasolták, hogy az alkalmazáson keresztül próbáljam meg, letöltöttem, de meg se nyitja az alkalmazást, bejön a töltőképernyő, és nem megy tovább.Most beléptem PCről is, és ott sem ajánlja fel, hogy vegyek adatot, illetve a Saját Fiók menüpont alatt azt írja, hogy 186MBot használtam fel eddig a hónapban (ez biztos nem igaz, 500MBos netem van, kaptam róla sms-t is, mikor túlléptem, illetve a telefonom szerint is 510Mbot használtam fel), ha viszont rámegyek az internet menüpontra, ott 0/0-t ír. (utolsó frissítésnél pedig 08.10-et ír)
A feleségemnek simán működik, itt van két kép, az egyik az enyém, a másik az övé.
Egyébként flottás vagyok, nem tudom ez bezavar-e, de eddig mindig simán tudtam venni plusz adatot.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest