Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
válasz Killing #68858 üzenetére
RED csomagokban:
MultiNet - 5 GB belföldön és az EU-ban
A MultiNet tarifacsomaggal nem csak a telefonodon lehet mobilinterneted, hiszen bármilyen SIM kártya-képes készülékbe (pl. laptop, tablet) behelyezheted a kiegészítő SIM kártyát, amivel havi 5GB-ot internetezhetsz. Így több készüléket is használhatsz internetezésre akár a vonaton, nyaraláskor vagy a kávézóban. RED tarifacsomagod mellé kedvezményesen, 590 Ft havidíjért igényelheted! Kérd személyesen, a hozzád legközelebbi üzletünkben!
-
eami
veterán
-
eami
veterán
válasz baloghgabor #68583 üzenetére
augusztus óta folyamatosan kapjuk az élményeket :|
-
eami
veterán
minden jól működik rendszer Vodafone lett az egyedüli ahol nem lehet elorendelni az s22 szériát? ok, nem ment ma a Google náluk, de csak nem Google docsban tartják az új ajánlatokat....
-
eami
veterán
válasz Landsmann #67922 üzenetére
és ez még legalább "csak" egy extra szolgáltatás.... hetek óta néha ránéznék hogy esetleg milyen új készüléket vegyek, de még ezt is képtelenség végig pörgetni az oldalon. olyan apróságok mint, hogy pl a számládat elérd weben meg már utópia.... de legalább az ügyfélszolgálat szerint minden rendben van, szóval nem értem miért megy itt állandóan a nyafogás. Értsétek meg, minden rendben van....
-
eami
veterán
annyira frankó hogy már az 5. órát cseszem el osszessegeben a 1270en pusztán azért mert a "rendszer jól működik" rossz helyre könyvelt befizeteseket. Most épp 1 óra 40 perce hallgatok zenét... yay...
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz lszlogal #66653 üzenetére
mondjuk ez jó ötlet... van is futó szenvedésem náluk ahol, az online befizetés csakis az egyik azonosítóra hajlandó befizetni, és hiába fizettem be a másikra is csak az elsőre túlfizetésként jelenik meg, a másikon meg már van 1 hónapja "lejárt" is emiatt..... lehet vissza váltok én is csekkre, lehet drágább, de már órákat csesztem el az ügyfélszolgálaton ezzel, annál olcsóbb az pár száz forint plusz....
köszi az ötletet, szerintem vissza váltok csekkre ennyi év után, legalább addig amíg rendezik ezt az egészet :|
-
eami
veterán
válasz lszlogal #66653 üzenetére
mondjuk ez jó ötlet... van is futó szenvedésem náluk ahol, az online befizetés csakis az egyik azonosítóra hajlandó befizetni, és hiába fizettem be a másikra is csak az elsőre túlfizetésként jelenik meg, a másikon meg már van 1 hónapja "lejárt" is emiatt..... lehet vissza váltok én is csekkre, lehet drágább, de már órákat csesztem el az ügyfélszolgálaton ezzel, annál olcsóbb az pár száz forint plusz....
ja és persze megkaptam hogy fórumokon mindenki buta, semmi gond, a rendszer okés...
köszi az ötletet, szerintem vissza váltok csekkre ennyi év után, legalább addig amíg rendezik ezt az egészet :|
-
eami
veterán
válasz #33802016 #65555 üzenetére
miért? ezt komolyan kérdezed? olvass vissza mik nem/vannak... teljes bukta ez az egész.
normális change managementben alap a blackout plan... ezek szerint itt vagy nem volt ilyen vagy hétről hétre túlzott az optimizmus.
csak hogy legyen mit neked linkelem majd később.... lesz még itt sok comment amikor hirtelen beesik 4-5 havi számla egyszerre az embereknek.
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz runner 125 #60514 üzenetére
1270-en tudod kérni. Ha minden úgy van ahogy írtad, akkor ingyen van. e-mailben küldik majd a feloldó kódot meg az instrukciót.
-
eami
veterán
válasz #72445440 #59570 üzenetére
nem volt semmi ilyesmi a külső csomagoláson... futár már lelepett amire kibontottam azt. amúgy is saját másik futár cégük matricája van raragasztva a samsungosra, szóval biztos nem far zsebből kaptam elő és raktam rá....
bejelentettem amúgy és várok. ha nem lesznek korrektek akkor elallok az egésztől 14 napon belül...
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
az mennyire normális, hogy online rendelt készüléknél az eredeti csomagolást záró matrica el van vágva, majd az azt lezáró "masped csoport" matrica szintén el van vágva?
-
eami
veterán
válasz simpley #55114 üzenetére
ha nem haragszol meg és elfér itt offban is... mire jó a hangposta manapság? anno több mint 20 éve amikor az első mobilommal ismerkedtem, jópofa dolognak tűnt, de azóta már van sms a fel nem vett hívásról / nem volt térerő, meg csak úgy sms, meg e-mail, internet, meg újrahívás, stb stb.
Szóval csak azt szeretném megtudni, hogy manapság tényleg használják még a hangpostát? mármint gyakran, nem csak, hogy ritkán valaki hagy üzenetet.
-
eami
veterán
válasz mukibuci #53450 üzenetére
csak elméleti síkon érdekel, hogy ha netalán én is ilyen helyzetbe kerülnék, akkor tudjam hogy valóban jóvá tudják e írni a befizetett összegből a havi díjat, vagy sem. Nekem a számláimon egy bruttó végösszeg szerepel. Nem kell külön fizetni a netet a többitől. Miért nem lehet abból levonni?
-
eami
veterán
válasz California1 #52433 üzenetére
mint anno a vodának is az volt. egyébként ősszel van freki pályázat, majd nő a lefedettség.
mindenesetre, a felháborodásom lényege az volt, hogy direkt szívatják az előfizetőt, meg egyúttal a képviseleten dolgozót is.
-
eami
veterán
válasz Gebriel #52407 üzenetére
nem túl kedvező, de 1) nem kell másik telefon 2) épp most lép be a negyedik szolgálató a piacra amelyik az anya országban elég baráti feltételek mellett szolgáltat.
Igaz most még csak, teszt fázis van, de idővel várható változás. azt már láttuk netes vonalon hogy hirtelen mégis megéri kedvezőbb árakon szolgáltatni a többieknek is. ezzel sem lesz másként. szóval eszem ágában sincs ezer forint kedvezményért aláírni megint hűséget.
de elég felháborító hogy a mostani havidíjam akár többszöröséért lehetne telefonon hosszabbítani bármelyik csomagra, de hűség nélkül meg szívatnak
annyi előnye mondjuk van, hogy itt pont a vodával szemben van a digi képviselet, így ha már ott járok akkor ki is hozok 2 SIM kártyát tőlük
-
eami
veterán
tarifacsomagot hűség nélkül vajon miért csak személyesen lehet váltani
-
eami
veterán
-
eami
veterán
válasz California1 #49947 üzenetére
pár ezer forint pár száz perccel, pár száz megával ?
-
eami
veterán
válasz WolfiMusic #49616 üzenetére
regisztráció idejére átrakod egy telefonba és megnézed az SMSt
-
eami
veterán
válasz hackeeeee #49272 üzenetére
"Persze ezekhez az adatokhoz alapból hozzáférhetnek ha akarnak, csak akkor is.. Opcióként legalább ott lehetne, hogy "nem", vagy valami.."
mármint ott vannak náluk ezek az adatok, de ha kiderülne hogy a hozzájárulásod nélkül használják (főleg így GDPR aktiválás után) rendesen fájna nekik, és nem csak pár tíz misire...
-
eami
veterán
válasz maximilian4 #49214 üzenetére
ennyi... rá ragasztod azt.
-
eami
veterán
válasz California1 #49032 üzenetére
gondolom igen, mint anno a vodának is voltak.
-
eami
veterán
válasz KengelRoland #48976 üzenetére
mi az a nett
-
eami
veterán
válasz KengelRoland #48954 üzenetére
mobil telefon... menj vele olyan helyre ahol jobb a térerő
-
eami
veterán
válasz KengelRoland #48881 üzenetére
akár. pl életszerű példa lehet, hogy elsétálsz a plaza mellett és kapsz 5 smst hogy épp mi hol akciós.
-
eami
veterán
válasz KengelRoland #48840 üzenetére
amúgy a vodafone mit mondott a bejelentett panaszodra?
nekem régebben volt olyan problémám hogy otthon időnként bontotta a vonalat. bejelentettem. 2-3 hét alatt kimérték / vizsgálták, közben 2x hívtak a szakik egyeztetni, majd soha többet nem volt olyan gondom ott.
-
eami
veterán
válasz KengelRoland #48798 üzenetére
alacsonyabbak az igényeid így neked más felel meg. nincs ezzel semmi gond. automatából amúgy NFCvel veszek üccsit (akár offline és szolgáltatófüggetlen), szóval teljesen irreleváns hogy van e net vagy sem.
-
eami
veterán
válasz radio100jozs #48395 üzenetére
nálam nem volt gond anno 10+ éve
-
eami
veterán
válasz [CS]Blade2 #47911 üzenetére
ne használj blokkert és használj firefoxt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest