Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
titán
Nem tudjatok veletlenul mitol lehet, hogy allandoan be kell lepkednem a vodahoz mobilnetrol is?
-
veterán
válasz Diák66 #42487 üzenetére
Sziasztok. Vodafonnál létező szolgáltatás még az EDGE hálózat? Végre valahára tudnám használni LTE-t is telómon ( végre helyrepofozták a hálót ). Viszont LTE csak 2G/3G/4G auto módban van. Jó lenne egy 4G only vagy 3G/4G mód, de nincs. Naszóval mivel 2G hálónak jóval nagyobb a térereje, mindig átvált arra, hiába van fullon, net nincs. Nem lassú, hanem zéró, nulla, semmi. Pedig EDGE is elméletileg képes 269/70kbps re. Ami böngészésre és játékok szerverrel való háttérszinkronizációjára bőven elégnek kell(ene) lennie. Nemhiszem hogy GSM háló annyira terhelt lenne. Ötlet valakinek? Esetleg egy külső program amivel be tudom állítani hogy csak 3G/4G legyen engedélyezve ( Teló: Samsung Galaxy S6 edge , Android 6.0.1) ?
Köszi bármi megoldást.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Diák66
őstag
válasz easy...rider #42486 üzenetére
Sajnos nincs. Én nem tudok róla....
-
easy...rider
őstag
Sziasztok!
Van olyan opció vodafonnál hogy adatforgalom alapú mobilnet? Mint beszédnél a percdíj, csak itt MB díj. A felhasznált adatmennyiség után fizetni.
Kerestem de nem találtam rá. Telenornál megtaláltam, hogy ott 7Ft/MB
-
-
asdf_
veterán
válasz trec12 #42481 üzenetére
Ha csak egyetlen telefont hivva adodik ez a problema nalad, akkor viszont annak a telefonnak van hulyen megoldva a mikrofonkezelese, amit hivsz.Miutan megszunik a beszed, folyamatosan engedi ra az egyre tobb erositest a -mikrofonrol- bejovo hangra (amit arra talaltak elvileg ki, ha nem pont a mikrofonba beszel a tuloldal, akkor elvileg halkabb, de ha fixen, folyamatosan halk, akkor ha egy eleg nagy erositest es esetleg valamennyi kompresszalast raengednek, akkor te a tuloldalon fixen megfelelo hangeron hallod (max tompan, merugye ha nem direktben a mikrofonba pofazik az ember, ott vesznek a magasak).
-
TomPack
őstag
4G+ -t ír ki a telefonom. Én vagyok a hülye, és eddig is ezt írta ki, vagy valamit fejlesztettek?
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
trec12
addikt
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha a hívott fél felől súgó hangot hallok (ő nem) akkor az a telefon készülék hibája lehet első sorban? A súgó hang felerősödik ha éppen egyikünk sem beszél. Korábban más készülékben volt a hívott SIM akkor nem volt ez a jelenség. A hívott SIM 4G-n van - gondolom híváskor 3G-re visszavált - az enyém 2G-n. A készülékek újak nem belépő kategóriásak ezt csak azért írom mert zajszűrő mikrofon, minden van ami kell a jó hangminőséghez. A számok Vodások.
[ Szerkesztve ]
-
spidangli
csendes tag
válasz Daffni2 #42469 üzenetére
Alapvetően kár ezen vitázni. Ez esetben egy 3 szereplős oligopol piacról beszélünk, annak minden - tankönyvek szerinti -, a fogyasztókra nézve káros következményével együtt.
Stabil harmadikak és ez jelentősen nem fog megváltozni rövid és közép távon. Meredek szabályozói változás vagy új szereplő kellene ha fel akarnánk rázni az erőviszonyokat és ezzel együtt a piaci részesedést.
Egyébként '15re és '16ra már csak becsléseket találsz ha kutakodsz, köszönhetően az NMHH-nak.. jelige: átláthatóság
[ Szerkesztve ]
-
pöpö
tag
-
pöpö
tag
válasz Daffni2 #42461 üzenetére
Azért lefelejtettél pár dolgot a Telenor Hipernet Home M-csomagbólKorlátlan böngészés
Választhatsz extra adatot 2500 Ft értékben!
100 GB éjszakai adatforgalom
Bármilyen típusú forgalomra felhasználható belföldön éjjel 23 óra és reggel 8 óra között,az adott számlázási ciklus végéig.
990 Ft
MyMusic
Korlátlan adat zenehallgatásra
990 FtMyTV
Nézz tévét mobileszközről bárhonnan!
1 990 FtDe a lefedettség tényleg jobb a Vodánál
Ott ahol lakom nincs rendes térerő a Telenornak ezért veri a Voda de 500 méterre már van s ott viszont a Telenor veri a Vodát
-
Kbali
nagyúr
válasz Daffni2 #42461 üzenetére
Téged nagyon megbánthatott a Telenor.
Az NMHH publikus adatai szerint árbevételben biztosan (31. oldal) még a harmadik a Vodafone piaci részesedése.
Sajnos mobilpiaci külön jelentés nem készült http://nmhh.hu/cikk/163672/Mobil_hangszolgaltatas_majushoz_kepest_csokkent_tavaly_junius_ota_minimalisan_nott_az_elofizetesek_szama, akkor 8 százalékkal volt a Vodafone a Telenor mögött. -
-
pöpö
tag
válasz Harkovz #42459 üzenetére
Ha lett volna térerő akkor megléptem volna én is de nem volt
HomeNet-et akartam de nem tudom,hogy e lett volna rendesen vételem mert a mostani is csak antennával megy rendesen. kipróbálni meg nem engedték ugye azt a kártyát meg más modembe nem lehet beletenni.
A Telenornál legalább ki tudtam próbálni de nem volt rendes lefedettség. -
addikt
válasz spidangli #42460 üzenetére
Nincs nagy részesedésük a piacon
Úgy tudom már beelőzték a Telenort.
Nagy megkönnyebbüléssel szabadultam meg onnan.
Azóta jóval kevesebbet fizetek,és mindenhol van stabil adatforgalom és telefonálni is tudok normálisan.Harkovz
Mi miatt is éri meg sokkal jobban?
Nem olcsóbb,viszont sz@r.Megbízhatatlan,hol megy rendesen hol nem.
Az ügyfélszolgálatról nem is beszélve,mert az minősíthetetlen.
A többször előforduló egyoldalú módosítás,amit lenyomnak az előfizetők torkán.
Még a szerződéssel rendelkezők alól is kirántották a díjcsomagot...sorolhatnám még.Vodafone HomeNet csomag
Havidíj
2 éves határozott idejű szerződéssel, e-Packkel
5 990 Ft
Csomagban foglalt havi adatkeret
50 GB
+ 150 GB csúcsidőn kívül (24:00-06:00)
Kínált sávszélesség (Ami stabilan megvan mindig)
75 Mbit/s
letöltési sebesség
25 Mbit/s
feltöltési sebesség
Kínált sávszélesség
a csomagban foglalt adatkeret után
150/128 Kbit/s (le- és feltöltés)Telenor Hipernet Home M
50 GB
5 192 FtHogy meddig ennyi az kérdés,mennyire stabil, van e normális lefedettség mind kérdéses.
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
spidangli
csendes tag
válasz badabum #42451 üzenetére
Helo!
Én pont 31.én mondtam fel ilyen előfizetést telefonon keresztül. Igaz volt melette hangalapú is egy néven.
De alapvetően kértem ügyintézőt, elmondtam hogy felmondani szeretném, átkapcsolt ügyfélmegtartó csoportba. Nekem felajánlottak olcsóbb havidíjat netre is meg hangra is. A netre nem emlékszem pontosan mennyit engedtek de ilyen 20%. körül. A go csomagra 17xx ftot löktek odaNem fogadtam el egyiket sem mert lett helyette céges flotta, de lehet csak kaparni kell kicsit..
Nincs nagy részesedésük a piacon, gondolom nem akarnak senkit elengednihajrá!
-
-
K1nG HuNp
őstag
A legelső telefonom mellé is már előfizetést kaptam, de amint lejár most a hűségidőm szerintem beruházok erre a tutira, csak nem lehet akkora nehézség néha napján tölteni a kártyára, s így nem is folyna ki annyi pénz az ablakon. Az itteni kártyásoktól kérdezném, hogy ti hogyan oldjátok meg a feltöltést?
+ Ha sms-el bekapcsolok egy havi megújuló új netet, de a hónap elején nincs elég pénz a kártyán a netre, akkor automatikusan lemondódik?
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
pöpö
tag
válasz badabum #42451 üzenetére
Nekem MobilNet L volt lejárt 4 éve az előfizetés ugyan úgy használtam ugyan annyiért
Megkötöttem az újat 500ft-vel többet fizetek s még le is tiltják a netet túlforgalom után és amint látom megszűnt az extra 100 gb-is már a 2 olcsóbb csomaghoz
Amíg nem szolnak maradj nyugton jobban jársz -
gabor9991
őstag
válasz K1nG HuNp #42455 üzenetére
Pedig van olyan, hogy nem publikus ügyfélmegtartó tarifa.Amikor fel akarod mondani a szerződést, akkor megkérdezik, hogy miért tennéd, illetve hol van kedvezőbb ajánlat, és elképzelhető, hogy kapsz ilyen ajánlatot.Persze nem piac, de a publikus ajánlatoknál azért jobb.Vagyunk itt néhányan, akik kaptunk ilyen ajánlatot és éltünk a lehetőséggel.
Pedig csak sima 1-2 előfizetéssel rendelkező átlagos emberek vagyunk, minimális havi költéssel.[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
válasz Button #42454 üzenetére
Sosem láttam még élő példát erre, mobilszolgáltatónál legalábbis nem, nekem ez olyan mintha egy hipermarketben akarnal alkudni Tul nagy a monopolhelyzetuk
[ Szerkesztve ]
-
Button
aktív tag
válasz K1nG HuNp #42452 üzenetére
Utoljára nekem ezt egy belsős UPC-s ember mondta, képembe röhögött, hogy ez nem piac.
Utána meg lealkudtam 70%-ára a csomagot. Lehet.. Persze a mértékek eltérhetnek és persze a körülmények is számítanak. De ha úgy érzik, hogy jobb nekik ha maradsz, akkor nem engednek el.. -
badabum
tag
Sziasztok!
Most jár le januárban a 2 éves hűségidőm Mobilnet M (adat)csomaggal,tudna valaki tippeket adni hogyan lehet kiharcolni az ügyfélszolgálaton kedvezőbb lehetőségeket? -
-
spidangli
csendes tag
Sziasztok!
Lehet csak nekem tűnt fel, de szerintem a Vodafone kreatívan értelmezi az ÁFA-szabályokat.
Dec közepén módosítottam a szerződésem és kihoztam egy telefont Go+D You csomagban 2000 ft törlesztés mellett. Megkaptam az első számlát, ami rendben is van, csak az a furcsa nekem hogy a 2000 ft-os készüléktörlesztő tétel "Internet-havidíj' kategória néven fut. Külön mezőben magyrázzák el hogy erre 18 % ÁFA tartalom rakódik a követekző teljes számlaciklustól. Ez csak szerintem fura?
-
nagyúr
Sziasztok!
Megint én, muszáj kérdeznem, mert sajnos az online részen belépve bármire nyomok, csak a "saját fiókot" mutogatja.
Szóval: édesapámnak van egy feltöltőkártyás "bázis" csomagja, ehhez fizet egy "beszélj olcsón" opciót havi 500 ft-ért.
Ebből szeretnék csinálni egy "tuti" csomagot, és a beszélj olcsón-t lemondani.
Mit kell tennem? Ha sms-ben lehet, mit hova és milyen sorrendben küldjek?
Köszönöm a segítséget előre is.
-
Diák66
őstag
Persze megy, de ezek a routerek nem USB-s táppal mennek, így át kellene alakítanod. Kettő van náluk jelenleg:
- Huawei E5180 (csak korlátozott készlet, így egyes üzletekben kapható, ráadásul a butábbik antenna csatlakozó nélküli verzió)
- Huawei B315 (ez egy egész kis pofás eszköz, viszont méreteit tekintve nem annyira hordozható) -
Superbad
tag
Köszönöm a válaszokat!
-
Diák66
őstag
válasz Superbad #42429 üzenetére
A vodafone oldaláról származó fontos információk menüpont alapján:
"A HomeNet tarifacsomag kizárólag a Vodafone által megjelölt internetmegosztó eszköz vásárlásával vehető igénybe, továbbá az előfizetés kizárólag ezzel az ajánlatban vásárolt eszközzel használható, a szolgáltatáshoz biztosított SIM-kártyával. Nem rendeltetésszerű használat esetén a Vodafone fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítést követően korlátozza vagy megszüntesse a szolgáltatást vagy az előfizetést a Hang+Adat Alaptarifára váltsa"
Tehát, ahogy korábban írták, sajnos nem.
-
Tybor66
tag
válasz K1nG HuNp #42431 üzenetére
Amennyiben lehetőséged van 2 SIM használatára, akkor igen:
TUTI+bluemobile 1 GB (De nem biztos, hogy megéri azt a 200 Ft-ot. )[ Szerkesztve ]
iPhone SE (2016) & iPhone SE (2020) -> Samsung Galaxy A54 (8/256) & MacBook Air M1 (2020)
-
K1nG HuNp
őstag
Tuti + megújuló 1GB adatot ver most valami a magyar piacon? Az 1400ft-s bármikor lemondható díj és a 19ft/perc túl szépnek hangzik
-
Superbad
tag
Üdv!
Létezik a Vodafone- Home net, amihez adnak egy routert. Gondolom ebben is ugyanúgy egy sim kártya van... A kérdésem az, hogy eltávolítható-e belőle a sim és használható-e mobil stick-ben?
Technikailag nem gondolnám, hogy lenne különbség, mégis az egyik jóval olcsóbb mint a másik.Nem értek hozzá, kérlek segítsetek!
-
lovace
aktív tag
válasz jozsi968 #42419 üzenetére
Köszönöm!
Közben értelmeztem, csak az zavart be, hogy egyszerre állítottam át 30-as kártyát meg 70-est, de a 30-as esetében a MOST az nem díjcsomag, hanem kedvezmény, ezért kell újraaktiválni havonta, míg a TUTI az díjcsomag, tehát ha egyszer beaktiválom, akkor az marad is.
Köszönöm még egyszer mindkettőtök segítségét! -
Button
aktív tag
Remélem nem megint a cache tréfál meg, de az 5990Ft-os HomeNet január 1-én 5566Ft lett az áfaváltozás miatt. Erre emlékszem, csak sajnos nem mentettem le a képernyőt. Erre most megint 5990Ft. Azt hogy?
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Átléptünk üzleti előfizetéssel a vodafone-hoz. Meg tudjátok mondani, hogy a mobilnet melyik nap "nullázódik"? Vagy ez előfizetésenként változik? -
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy Vodafone Standard feltöltőkártyás díjcsomagról miért nem tudok váltani Tuti-ra?
SMS-ben küldtem el a "TV TUTI SMS" kódot, de sajnos azt a választ kaptam, hogy a tarifaváltás nem lehetséges. -
Vici
csendes tag
válasz 4Grider #42410 üzenetére
Hét ez az amit én sem értek. Igen elérhető a netinfo, ott tudtam megnézni hogy 1,32 gigám meg is maradt, és nem volt az adatkapcsolatom bekapcsolva az EUNAPIJEGY aktiválása előtt. Elég sokszor szoktam napijegyet használni telefonnal eddig semmi gond nem volt, azért gondoltam hogy akkor ott lehet valami gond hogy megosztottam a netem a laptoppal. Csak mielőtt reklamálnék a vodánál probálok utánna járni hogy én ronthattam-e el valamit, vagy esetleg a vodánál akadt valami probléma.
-
4Grider
nagyúr
Ha az Európa napijegy be volt kapcsolva, akkor a havi adatkeret elfogyásakor le kell álljon az adatforgalom. De mivel maradt adatod, nem az Európa napijegy terhére ment valamiért a forgalom.
Biztos, hogy az adott előfizetésen kapcsoltad be és biztosan előbb, mint ahogy az adatforgalmazást elkezdted?
Eléred a netinfo.vodafone.hu oldalt az előfizetéseddel?
Hívd fel az ügyfélszolgálatot és tisztázd velük a helyzetet. -
asdf_
veterán
Nemtom, ha van hazai adatcsomagja, arra rarendelt egy eu napijegyet, akkor napi egy ezresert a hazai adatkeretet hasznalhatja, ha ez elfogy, erre meg raaktivalodhat az automatikus plusz adatkeret a parszaz forintos lehuzopenzert, utana pedig leven felhasznalt minden rendelkezesere allo keretet, meg kellene allnia az internetszolgaltatasnak. Szerintem nem fordulhat elo olyan helyzet, hogy roaming dijszabasban internetezzen (azt kiveve, hogy a napijegy megrendelese _elott_ bekapcsolta mar az internetelerest es egy elo adatcsomagra rendelte ra az eunapit), en szamlareklamaciot nyujtanek be (a tetves utorrentben pedig kikapcsolnam az automatikus indulast, es ugy eleve, nem next, next, next finish modszerrel telepitunk, hanem elolvassuk azt a szart, amit a program elenk rak, a nem megfelelo helyekrol pedig kivesszuk a pipakat es decline-t nyomunk )
(A kovetkezo lepcso, hogy nem a heroinaras eu napijeggyel netezunk)[ Szerkesztve ]
-
Vici
csendes tag
válasz viktorhu #42405 üzenetére
Nem állítottam be.. őszintén, azt se tudom mi az... Teljesen analfabéta vagyok. De a torrent az valószínű futott mert a laptop bekapcsolásával az is elindul. De az miért volt gond?
Most utánna olvastam ennek a forgalmi díjas hálozat bekapcsolásának... de ha jól értelmezem ez az adatforgalmamat csökkenti.. de én nem használtam el a havi előfizetésbe tartozót. Úgy gondolnám hogy akkor számláz meg számol plusszba adatot hogyha az elfogy :/
[ Szerkesztve ]
-
Vici
csendes tag
Sziasztok!
Mi lehet a gond? Vettem EUNAPI-t, meg is jött az aktiváló sms. Bekapcsoltam az adatforgalmat, majd elkezdtem netezni ugyanúgy mint máskor is... Ez dután 14.00 óra körül lehetett.. Majd este kaptam egy sms-t hogy adatroamint limitem meghaladta a 80%-ot, majd egy újabb sms hogy elérte a 100%ot 17000ftot.
A számlán kiszámlázták az aznapi EUNAPIt is plusz a 17000ftot.
Eddig már többször is használtam az EUNAPIt, sosem volt gond, így nem értem a mostanit.. Vagyis annyit csináltam másképp hogy megosztottam a netem a laptopommal (de lekódoltam), meg Skypeoltam. Valahol itt lehet a bibi, de mi???
Ja és nem fogyott el a mobilnetem, 1,32 gigám megmaradt ígyis...[ Szerkesztve ]
-
titán
Lemondtam a plusz adat opciot es nem valtozott semmi az adatmennyisege illetoen. Mondjuk amit kifizettem azt mar nem is veheti el.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- AMD FX
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest