Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
iOSen, iMessageben kuldott kép ha "szöveges üzenetként elküldve" megy el akkor az MMS?
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
K1nG HuNp
őstag
válasz greenmeister #47475 üzenetére
nem valoszinu
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
K1nG HuNp
őstag
-
K1nG HuNp
őstag
Sosem értettem, hogyan van tiltva a tethering? A multkor a korlátlan netem miatt az egész osztályban osztottam, 3-4 telefon, 2 laptop egy egész délutánon keresztül, még sem lett letiltva semmim. Miért nem tiltják le sim szinten a megosztást? Vagy nem lehet?
Milyen következménye lesz egy hosszútávú -mondjuk otthon amint hazaérek és lefekvésig vagy netán tovább- laptopra való netmegosztásnak?
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
Ez nem infinity, hanem céges csomag, 5 giga adat van benne + minden megkezdett giga után 0.01 ft (így értve korlátlan, és tényleg az, eddig lement 40 giga net a hónapban, egy órája néztem az egyenlegem és 55 forinton vagyok (ebből kb mind az előző egyenleglekérés díja ))
Gondolom akkor nekem is tiltják
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
A voda tiltja a sim kártyájuk routerben való használatát? Ugye van egy korlátlan netes előfizum és gyorsabb benne a 4g mint az itthoni rendes net, ezért szeretném routerben is használni
-
K1nG HuNp
őstag
A vodafone bepipul ha telefonrol osztom a netet laptopra, és ezt használom igazából egész nap? Mert ezzel a korlátlan netes elofizuval erosen elgondolkodtam az itthoni net kiköttetésén. Gyorsabb is a 4g és spórolnék 4kt. Meg ugyis csak akkor hasznalom a laptopon a netet ha itthon vagyok, semmilyen mas ezköz nincs, ami egyaltalan wifis lenne
Szerk.: max a smart tv, de akkor egy wifi-hotstpottal azon is mennie kell a youtubenak meg a plexnek.
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
válasz trec12 #46639 üzenetére
1 év hűség, minden belföldi irányba korlátlak beszelgetés és sms, 5 giga net + minden megkezdett giga(!) után 0,01 forint. Mindezt havi 2000 forintért, amiz nekem ki se kell fizetni, mert az enyémet állja a cég, csak annak 2 akit én hívok (családtag, ismerős stb). És ez jár mindenkinek aki itt dolgozik, nem beosztás függű
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
Húhú príma kis csomagot kaptunk a vodától a melóhelyen. Havi 2 kemény ezer magyar forintért korlátlan perc és sms minden irányba illetve korlátlan mobilnet
-
K1nG HuNp
őstag
-
K1nG HuNp
őstag
válasz H.Istvan25 #42689 üzenetére
nem elég az 1 giga? + Feloltokartya mellé sosem jár net magától
-
K1nG HuNp
őstag
válasz Blood Mage #42687 üzenetére
Wifi+mobilnet ne legyen egyszerre bekapcsolva, tul sokat sz*ptam már vele iOS-en. Ha elmegy a wifi azonnal atvalt a 3/4g-re, és ha pl epp youtubeot neztel akkor cumi.Amúgy wtf, 3000ft és 200 mega net? Én havi ~2kból kijövök dominóban és 1 giga netem van +9ft-os percdijak
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
válasz PainKiller13 #42631 üzenetére
Miert akarnal szolgaltatonal független telefont venni? Dehogy árulnak ilyet, hülyék lennének.
-
K1nG HuNp
őstag
Tenyleg a voda(csoport) a legnagyobb carrier az EU-ban?
-
K1nG HuNp
őstag
válasz geckowize #42521 üzenetére
Vegyen egy TUTI kártyát, ahhoz pedig tetszőleges mennyiségű megújuló netet. 1 giga teljesen korrekt áron van ha azt nézed, hogy mellette olcsóbb a percdíjad mint egy előfizusnak, illetve, hogy akármikor lemondhatod mind a netet mind a kártyát alle zusammen.
Ezt a kombót jelenleg csak a tmobile veri, nekik a domino surf+net csomaguk hasonló, de ott a 9 forintos percdíj elvileg csak egy időszakos ajándék
-
K1nG HuNp
őstag
-
K1nG HuNp
őstag
A legelső telefonom mellé is már előfizetést kaptam, de amint lejár most a hűségidőm szerintem beruházok erre a tutira, csak nem lehet akkora nehézség néha napján tölteni a kártyára, s így nem is folyna ki annyi pénz az ablakon. Az itteni kártyásoktól kérdezném, hogy ti hogyan oldjátok meg a feltöltést?
+ Ha sms-el bekapcsolok egy havi megújuló új netet, de a hónap elején nincs elég pénz a kártyán a netre, akkor automatikusan lemondódik?
-
K1nG HuNp
őstag
válasz Button #42454 üzenetére
Sosem láttam még élő példát erre, mobilszolgáltatónál legalábbis nem, nekem ez olyan mintha egy hipermarketben akarnal alkudni Tul nagy a monopolhelyzetuk
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
Tuti + megújuló 1GB adatot ver most valami a magyar piacon? Az 1400ft-s bármikor lemondható díj és a 19ft/perc túl szépnek hangzik
-
K1nG HuNp
őstag
-
K1nG HuNp
őstag
-
K1nG HuNp
őstag
Nem sikerült a weboldalukon megtalálni, de érdekelne, hogy van-e túlforgalmazási díj, vagy bármi + fizetnivaló ha elfogyna a mobilnetem? (fizetnivíló értsd.: valami automatiksan bekapcsol es penzt szamolnak fel erte stb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok