Hirdetés
-
GAMEPOD
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soybex
őstag
Ha van aktív maraton mobilnetem, és aktiválom a Coke-s +100mb adatot, akkor melyiket fogja elsődlegesen fogyasztani a telefon?
-
Soybex
őstag
válasz
Soulfly842 #91130 üzenetére
Köszönöm, akkor jól emlékeztem
-
Soybex
őstag
Hétfőn érkezett be egy megrendelésem az egyik telekom üzletbe, viszont beteg vagyok hétvége óta.. meddig lehet àtvenni a csomagot?
-
Soybex
őstag
Ez a coca kólás kupon dolog nem megy? Aktiváltam de nem írja se az app se semmi hogy oké most van 100mb adatom..
Jah és csak 24 óráig felhasználható? Huh.. -
Soybex
őstag
Telekomnál ennél nagyobb hülyeségre nem is számíthattam volna
-
Soybex
őstag
Telekomban ha domino fix tarifával rendelkezem, akkor az appban mièrt nem tudok regisztrálni? 5 jegyű pint kér, de az csak előfizetéses szerződésnél van.. szóval így a mobilnetet se tudnám követni
-
Soybex
őstag
válasz
ChuckyCheese #90442 üzenetére
Nem lesz belőle baj, nálam is ugyan ez a helyzet. Csomagot is vettem át, és egy szót nem szóltak
-
Soybex
őstag
válasz
korcsillio #87804 üzenetére
Note 4-nél is a vásárláskor kifizetett összeget kaptam vissza.
-
Soybex
őstag
Ha vásárlási utalványt kaptam és nem találok megfelelő készüléket az igényeimnek akkor visszaigényelhető az utalvány ára amit a samsung állított ki?
-
Soybex
őstag
Domino 5 csomagban vagyok és Net plusz S internet csomagom van. Engem a változások érinteni fognak valamilyen szempontból?
-
Soybex
őstag
válasz
enginev3.0 #80864 üzenetére
Az a baj, hogy telefonon szoktam játszani netes játékkal név szerint : Hearthstone. Igazából fèlig meddig emiatt van a netem, és ahogy olvastam ezzel a csomaggal nem lehet csak "böngészni,youtube,stb"
-
Soybex
őstag
Hali!
Jelenleg domino 5 csomagban vagyok, és szinte alig telefonálok. Viszont mobil netet használom napi rendszerességgel.
200mb-os verzió 1090ft-ért. Ennél jobb opció gondolom nincsen "korlátlan" netezèsre?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- SzoftverPremium.hu
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest