Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Ha az 5GB-ot leosztom egy hónapra, az ca. 200MB naponta. Akkor most hogy a p***ába ment le egy nap alatt 1GB, miközben a felhasználás ugyanaz volt. A mobilnetem forgalmi díjasnak van beállítva laptopon, nem szedi azzal a Windowsos frissítéseket. Ha szedné, akkor azt eddig is észrevettem volna, hiszem megcincálta volna az 5GB-ot is. Nem értem, mindegy ...
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Korábban írtam már itt, h érzésre az 1990Ft-ért kért 1GB-os bővítő úgy fogy, mintha 200MB-os egységekben mérnék. Alapjáraton 5GB netem van, amit a telefonon és a laptopban lévő SIM kártyával használok. Minden hónap 17-én kapom az új adagot, nagyon sokszor marad 1,5-2GB is, mert nem forgalmazom le.
Most sajnos wifin elkezdett letöltést a kliensem folytatott mobilnettel, így elúszott az összes netem hétfőn. Kértem akkor és tegnap is 1-1GB-ot, mert egyszerűen elfogy pillanatok alatt. Nem értem, h egy hónapig elég egyébként az 5, sokszor el sem fogy, itt meg fél nap alatt eltűnik az 1GB extra mennyiség. Természetesen a kliensre azóta figyelek, nem szedett le semmit.
Vélemények?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tsteve
senior tag
válasz 4Grider #86592 üzenetére
ez igy van, de a saját példám is mutatja, hogy lehetnek ilyen helyek, abban viszont neked van teljesen igazad hogy ezek területe rendkívül korlátozott lehet, s ahol ez a helyzet (azaz sokkal jobb a Telekom lefedettsége) ott gyakran van rendes vezetékes net is már, ahogy az én esetemben is... ez pedig kizáró ok a Home csomagra... szóval nem sok terület marad valóban még a tanyavilágban sem
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz radio100jozs #86590 üzenetére
én speciel falun lakom, de nem látok itt telenor 4g-t, telekom 4g-t annál inkább... 100 mbit/s fölött süvít... de szerencsére van vezetékes net is emellett..
-
Soulfly842
addikt
válasz SUPREME7 #86582 üzenetére
Nem, mert azzal nincs megoldva. Dominóba átváltva, majd vissza váltva szintén nem tudja átvinni egy másik előfizetésre a hívószámot, amin hűségidő van. Az sem megoldás ebben az esetben.
S akkor sem lehet a két kártyából egyet csinálni
De úgy legalább nincs két havidíj, kis forgalomnál tényleg talán az a legjobb megoldás.
más:
Egy kedves fórumtárs rákérdezett egy kedvezményre privátba, talán másnak is érdekes lehet.
ÁSZF-ben talált rá, mivel a weboldalon nincs kommunikálva a promóció.
Ha valaki eszközvásárlás nélkül szeretne vásárolni egy 10 GB-s internetet és vállal rá két év hűségidőt, akkor kap havi 1500 Ft kedvezményt:
- Ez a 6500 Ft-ból lemegy.
- Csak SIM ONLY kedvezménynél jár (eszközzel nem jár egyedi kedvezmény)
- 25% kedv. is érvényesül rá.
- Jelenleg csak személyesen köthető meg ezzel a kedvezménnyel, interneten nem!! Ezért nem is taglalja a weboldal (félreértések elkerülése végett)Otthoni csomag mellé ez 3750 Ft
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz Soulfly842 #86580 üzenetére
Ha csak a szám kell akkor át lehet dobni dominóba.
-
Soulfly842
addikt
válasz V.Stryker #86575 üzenetére
Szia!
Sajnos nem lehet.
Szélsőséges esetben hosszas ügyintézések után:
+
1. Megszünteted az előfizetésedet (legfeljebb 8 napon belül kerül megszüntetésre)
2. Választott hívószám megkérése személyes ügyfélszolgálaton
3. Sikeres megkérés után számcsere.Mivel a számcserét választott hívószámmal csak üzletben kezelik ezért 10+10E + macera + Néhány napra előfordulhat, hogy nem leszel elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
A következőre keresnék megoldást:
Van egy hangalapú előfizetésem, lejárt a hűség. Van egy mobilnet előizetésem, ez ugye külön SIM, hűséggel. Valahogy ezt össze lehetne hozni egy SIM-re úgy, hogy a hangalapú hívószáma megmaradjon?
-
-
MODERÁTOR
Összehasonlítás a Telenor konkurens csomagjával.
2 év hűség mindkettőre
azonos adatmennyiség (50 giga)Telenor: 4792.- Ft
Telekom: 11.490.- FtTelenor: használható a telepítési címtől eltérő más címen
Telekom: fizikailag használható más címen, de napi 2k felárTelenor: havi 2500 Ft benne van egyéb szolgáltatásra (adatbővítő, netes tv)
Telekom: nem tudunk róla jelenleg, hogy van-e benne valami plusz (feltételezésem: nincs)Telenor: az 50 giga mellett korlátlan böngészés és email a csomagban
Telekom: egyelőre nem tudok ilyesmirőlTömören: amennyiért a Telekomnál a korlátozottan hozzáférhető és korlátozottan használható csomagot adják, annak a feléért kijön a Telenor 2x annyi adatot tartalmazó csomagja, +100 giga éjszakai nettel, HBO Go-val és korlátlan böngészéssel és emaillel.
Ezt szerintem nagyon meg kéne gondolni a Telekomnak, hogy van-e értelme, illetve azt is át kéne gondolnia nagyon gyorsan, hogy van-e valódi válasza a korlátlan adatforgalomra. Telik az idő, és nincs. (A mobil L és XL nyár végéig korlátlan net promóciót nem tekintem annak, szerintem ez egy tűzoltás jellegű akció, amivel addig megpróbálják megállítani az elvándorlást, ameddig ki nem jönnek a végleges megoldással.)
Egyébként nem haragszok rájuk. Valószínű, hogy váratlanul érte őket a telenor korlátlan csomagja (bár a telekomos és a vodafonos homenet csomagok a piacon vannak egy ideje), és egy nagy vállalatnak lassú a reakcióideje. Valószínű, hogy kijönnek egy olyan csomaggal hamarosan, ami számukra is anyagilag vállalható, ez persze nem biztos, hogy találkozik az előfizetők elképzeléseivel. Lesz egy kis átrendeződés a telekommunikációs piacon, de már nagyon rá is fért.
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz radio100jozs #86572 üzenetére
Eleve csak ott lehet rendelni, és használni, ahol van a Telekomnak vezetékes internet hozzáférése.
Ezt sztem félreértelmezed....a "legfeljebb" szó szerepel a szövegben, azaz ha nincs vezetékes net lehetőség Telekomtól, akkor is él az ajánlat, bár a Netmánia XS-ről fogalmam sincs, tudtommal az már rég megszűnt, de lehet hogy tévedek...ha jól rémlik, ez egy 128 kb/s-os, gyakorlatilag használhatatlan csomag volt
Számomra úgy tűnik, hogy a saját vezetékes nettel nem lefedhető területeket akarja így lefedni a Telekom, de ilyen árak mellett...sztem is nevetséges.
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
Jaj, szerintem a Telekom ha csendben maradt volna, jobban járt volna ezzel a Homenet 50 GB csomaggal kapcsolatban. Eleve csak ott lehet rendelni, és használni, ahol van a Telekomnak vezetékes internet hozzáférése. Már ezért hülyeség ez a csomag, a többi korlátozás meg vicc, ha megnézzük a Vodafone, vagy a Telenor hasonló Homenet csomagjaival összehasonlítva. Az árat már nem is említem, szerintem ez lesz az egyik olyan csomag, amire 0 előfizető lesz a megrendelő, vagy ha lesz, akkor meg is érdemli, hogy ezért jó sokat fizessen.
-
szalai112
senior tag
Korlátlan nyári adatforgalom
Új vagy meglévő Mobil L vagy Mobil XL hang díjcsomag előfizetők 2017.06.01. – 2017.08.31.
A promóció időszakában a Mobil L, illetve a Mobil XL hang díjcsomagra 24 hónapos határozott idejű szerződést kötő/vagy azzal már rendelkező előfizetők számára elérhető az ajánlat.
A promóció időszakában kötött előfizetői szerződések esetén automatikusan, azt promóció indulását megelőzően kötött előfizetői szerződések esetén pedig az előfizető a Telekom Applikáción történő megrendelését követően tudja igénybe venni.
A mobil adatmennyiség korlátlansága kizárólag belföldi adatforgalmazásra vonatkozik[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
talán öröm az ürömben:
a Domino "Most" opció már nem június 30-ig hanem visszavonásig szerepel az új ÁSZF-ben...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
-
Ateszpapa
addikt
Szerencsére amit adtak S8 az független, szal mehet majd bele a DIGIs SIM kártya, ha úgy alakul.
-
tsteve
senior tag
július 1-től változik az EU roaming többletdíj is:
hívásindítás: 19,1 Ft-ról (nettó 15,04 Ft) 12, 6 Ft-ra (nettó 9,9212 Ft)/ perc
SMS küldés: 7,6 Ft-ról (nettó 5,98) 3,9 Ft-ra (nettó 3,0708 Ft)/db
---
valamint:
MMS és SMS küldés maximális díja: 23 Ft-ról (nettó 18,11 Ft) 23,5 Ft-ra (nettó
18,50 Ft)/db, hanghívás indítás maximális díja 72,8 Ft-ról (nettó 57,32 Ft) 74,5 Ft-ra (nettó 58,66 Ft/perc) változik.Az adatforgalmi limit 19.170 Ft-ról (nettó 16.246 Ft) 18.250 Ft-ra (nettó 15.466 Ft)
változik.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz tsteve #86557 üzenetére
Ez nagyon gyík. Drága, kevés benne a net és ha a címtől eltérő helyen használja az előfizető napi 2k+. Ja és el se érhető mindenhol. Hagyjuk már.
A telenoros home ez verzió olcsóbban ad több netet és nincs benne bünti.Kár hogy telekom ennyit tudott összehozni.
Ja és most látom hogy alacsonyabb hálózati prioritás? Ezt a csomagot most ugye poénból hozták ki, hogy amikor kijön a rendes csomag, akkor ez vacaknak tűnjön? Azaz ilyen "előtte-utána" trükk?
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
A HOME 50 GB ára:
11 990 Ft/hó
(2 év hűséggel: 11 490 Ft/hó)
A Home 50GB szolgáltatás bennefoglalt adatmennyisége kizárólag belföldön használható fel. A szolgáltatás kizárólag az Egyedi Előfizetői Szerződésben rögzített és olyan területen érhető el, ahol a Szolgáltató hálózati sajátosságai miatt legfeljebb a NetMánia XS vezetékes internet díjcsomag létesítésére képes(továbbiakban: otthoni cím).
Előfizető tudomásul veszi és hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltató az előfizető forgalmi adatait tárolja és a szolgáltatás rendeltetés- és szerződésszerű használatának ellenőrzése érdekében felhasználja. Amennyiben az előfizető az otthoni címtől eltérő címen veszi igénybe a szolgáltatást, az szerződésszegésnek minősül. A Szolgáltató az előfizető szerződésszegése esetén jogosult a havi díjon felül a rendeltetés-és szerződésellenes használatért napi 2.000 Ft egyedi díjat kiszámlázni. A Szolgáltató a negyedik rendeltetés- és szerződésellenes használatot követően jogosult választása szerint egyedi napi díj kiszámlázására vagy a szolgáltatás korlátozására vagy az előfizetői szerződés egyoldalú, rendkívüli felmondására.
A Home 50GB-ben foglalt adatmennyise g felhasználását követően további adatforgalmazásra a következő fordulónapig nincs lehetőség, további adatforgalmazásra forgalombővítő opció (Extra Net) megrendelésével van mód. A Home 50GB-ben foglalt adatmennyiség DuoNet kártyával nem osztható meg.
A Home 50GB szolgáltatáshoz tartozó SIM kártyával mobil hang és SMS szolgáltatás nem vehető igénybe, ez az előfizető súlyos szerződésszegésének minősül.
A Home 50GB szolgáltatáshoz az egyéb mobilinternet díjcsomagokhoz képest alacsonyabb hálózati prioritás tartozik. A hálózati túlterheltség függvényében a mobilinternet díjcsomagok nagyobb le-és feltöltési sebességgel tudnak adatot forgalmazni, mint a Home 50GB szolgáltatás.[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
mobil L és mobil XL:
korlátlan net ingyen egész nyárrade sajnos csak a 2 év hűséget kötőknek
[ Szerkesztve ]
-
ArNick
tag
2017. június 1-jétől hatályos:
Érintett szolgáltatás: mobil internet
Bevezetésre kerül a HOME 50 GB otthoni használatra szánt mobilinternet szolgáltatásForrás: ÁSZF változás összefoglaló, telekom.hu
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
Számhordozással váltottam a T-ről Telenor Hello Data Start korlátlan hipernet csomagra, tegnap lezajlott a számhordozás, működik szépen. A kérdés az, hogy a T-nél én nem voltam bent (a Telenor intézett mindent, mert nem volt már hűségidőm), nem kell külön megszüntetnem / lemondanom a T-nél a csomagomat? Lezsírozták ezt egymás között a szolgáltatók?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Soulfly842
addikt
Ha valaki Magenta 1 -50 ezres kedvezményt tervezett, akkor azt ma erősen javasolt megejteni.
A kedvezmény a mai napon lezárásra kerül(het), mivel a mai napig volt meghirdetve a jelenlegi kedvezmény.
-
btudos
nagyúr
Ez így van, valami megmagyarázhatatlan okból azt találták ki a Telekomnál, hogy aki nem lóg egész nap a telefonon, az nem telefonálhat internet nélkül, csak feltöltőkártyával. Mobil XL mehet adatcsomag nélkül, minden máshoz kötelező a minimum 400 MB internet.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
StLui
veterán
válasz btudos #86542 üzenetére
Nekem nem sikerült csak hangot választanom a mostani előfizetésem helyett, választanám a Move M ATK helyett 3900Ft a szükséges minimum a hűség miatt, a Mobil L-t, nulla nettel, de nem engedi csak a Mobil XL-hez a nulla netet
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
zsof Nokia
aktív tag
Tavaly kérdeztem a Telekomot nincs-e dominoba korlátlan vagy olyan csomag amivel 30-okkal ingyen beszélek
Erre mikor előfizetéses lettem addigra lesz lehet jövőre átváltok valamelyikre [link][ Szerkesztve ]
A lényeg lényegében lényegtelen
-
bopeti98
őstag
A weboldal felajánlja a telefon vásárlást csak mobilnet előfizetés mellé is (tehát 0 perc + 4GB ). Ez csak valami bug, vagy tényleg lehet ilyet?
-
Beca1990
senior tag
Havidíjasról Domino-ra váltottak, mostmár nektek is működik az adategyeztetés!
[ Szerkesztve ]
-
mecsek20
tag
Bekapcsolod a World GPRS Limit roaming csomagot, ami június 1-től 2,38 Ft/MB az EU-zónában. Annyit fizetsz amennyit fogyasztasz (1000 mega kijön 2380 ft-ból), és maradhatsz abban a díjcsomagban amiben voltál.
Készüléken ne felejtsd el bekapcsolni az adat roaming szolgáltatást. -
wwenigma
Jómunkásember
Én pont az ellenkezőjét tapasztalom, megszűntek a hangproblémák, az alkalmazás egyre stabilabb. Persze normális 4G kell neki, mint minden VoIP cuccnak.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz trec12 #86518 üzenetére
Működik, én a múltkori 500 tesztperc után múlt héten kaptam újabb 250-et.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
gyuromoj
veterán
Ha nekem most jövő márciusig élő hűségem van, tudok igényelni társkártyát?
Nagymamáméknak kellene, lehető legolcsóbban.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
trec12
addikt
Úgy volt, hogy immmr néven fog indulni egy "forradalmi" szolgáltatás a Telekomtól méghozzá emlékeim szerint Mo-n akarták elsőként indítani. Erről azóta is csönd van az amcsiknál meg szerintem elindult DIGITS néven:
A telefonszám kiröppen a telefon börtönéből
T-Mobile How ToNálunk mi van ezzel?
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
válasz MK VII #86512 üzenetére
Botrány ez a T... Mikor ott voltam múlt héten kértem hogy hívják ki az üzletvezetőt, nem hívták ki... Én írtam nekik panaszlevelet online. Válaszban hatalmas magenta betűkkel az üdvözlés és a keresztnevemet elírták, Zoltán-nak címezték nekem meg semmi közöm semmiféle Zoltánhoz, nem úgy hívnak... A szövegtörzsben is volt hiba, de azok typo-k. Szánalmas az egész cég.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Jaded
őstag
Igaz, nem îrtam: jövő júniúsig van hűség nincs másik előfizu és Magenta sem. Ez csak egy péntek-vasárnap kiruccanás lesz, aztán lehet hogy a következő 10 évben megint nem megyek. Most csak annyi kellene, hogy ebben a 3 napban bármilyen formában elérjenek és én is bárkit (a szálláson lesz wifi, de útközben annyit írnék a feleségemnek, hogy igen élek . Most van a havi 500-as kvótából 243 mb, de ez addigra elfogy, ezért kérdezem, hogy mik a lehetőségek. Remélem így egyértelműbb
[ Szerkesztve ]
Renault Megane IV Limited
-
MK VII
veterán
válasz Dyingsoul #86510 üzenetére
Szólni nem szeretnek...
Anno mikor a P9-cem kellett, hogy visszakapjam tőlük akkor sem szóltak...
Ha nem megyek be több mint két hét után az üzletükbe, hogy mi van a telefonommal akkor sosem kapom meg...
A kérdésemre, hogy mi van a telefonommal akkor azt a választ kaptam, hogy " Ja? már több mint egy hete náluk van csak még nem szóltak, mert azt hitték postán kell küldeniük... Mondom valószínűleg postán szerettem volna megkapni, mikor személyesen hoztam be és semmiféle postázásról nem volt szó..
Mondtam az ügyintézőnek, hogy akkor szeretném elvinni..
Azt nem lehet, mert postázni fogják majd és ott kell átvennem...
Mondtam neki azt nem lehet, mert én innen telefon nélkül nem megyek el. Basztok szólni meg még várjak 1 hetet a telefonomra amit most is el tudok vinni innen, csak azért, mert félrekommunikáltátok egymásközt, hogy postázni kell majd nekem.. Itt vagyok add oda a készülékem.. Természetesen jött az üzletvezető, hogy ne haragudjak, de az ügyintéző csak a dolgát végzi, természetesen odaadják...
Mondom én is így gondoltam... -
Dyingsoul
veterán
válasz Dyingsoul #86492 üzenetére
Már megkapták a kifüggetlenítő kódot, csak elfelejtettek szólni...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
tsteve
senior tag
A Telekom ÜSZ végre, (sokadik nekirugaszkodásomra) el is olvasta a problémát, s noha eddig mindig lepattintottak, most végre azt írják, megpróbálják kiszűrni a fals infókat tartalmazó oldalaikat. Eddig csak a szabvány lerázó leveleket küldték a jelzéseimre. A fals infókat tartalmazó oldalakat természetesen első helyeken dobálja a kereső, ha valaki kérdezné, miért is probléma ez...
Például ezt:
vagy ezt:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Yettel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Filmvilág
- Path of Exile 2
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest