Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
hétvégén megyek nagyszüleimhez
mind kettő kártya dominós
neten keresztül tudok nekik jelszót igényelni ?nem sok időm lesz de jó lenne megcsinálni az adategyeztetés miatt
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #85394 üzenetére
Régebben az előfizetésre/otthoni szolgáltatás mellé készülék rendeléseknek lett ez az állapota, s valóban fel is hívtak, ha volt egyeztetni való.
Szerintem 1430-at hívd fel, ha nem gond, hogy mehetsz-e érte, mert gyanítom hibás a webshop, s ha pár apróság, akkor valamiért visszahívásra vár-ra került, átvehető helyett.
-
tsteve
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #85394 üzenetére
.. lehet hogy fel fognak hívni telefonon előtte, mielőtt élesitik a rendelésed..
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
rendeltem pár apróságot mai átvétellel (usb kábel, stb), mert raktáron van épp, ahova megyek, és rögtön ez lett a rendelésem státusza: Rendelés státusza Visszahívásra vár
??
ez mi? ilyet még nem láttam.
-
tsteve
senior tag
válasz
Bferibörs #85392 üzenetére
.. és szinte biztosan június 15 után sem lesznek használhatóak eu-ban, ez is nagyon fontos tudnivaló... opció csak akkor használható, ha a leírásban szerepel a roaming-ban történő használhatóság, és ez a két domino opció (a Most és a Maraton) sem olyan a jun. 1-i Ászf alapján...
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
-
azigazimoris
aktív tag
Tudja valaki, hogy hogyan tudhatom meg az LG Flex2 2015.05.07-ei kisker árát ?
1430-on az első menyecske azt sem tudta miről beszélek, a második ügyintéző már levágta a témát, de állítása szerint sem a 04.30-as sem a 05.15-ös kisker árlistában nem szerepel a Flex2
Annyit matekoztunk ki közösen, hogy 180 ezer, amit kifizettem és 80 ezer kötbért írtak rá, úgyhogy valószínűleg 260 körül volt a listaára akkoriban. Csak ugye ez nem a kisker árlistás ár, mert az általában több a listaárnál ha jól tudom.
Ilyenkor mi a tök van ?
Jövő héten megyek csereutalvánnyal, addig szerettem volna megtudni, hogy mire számíthatok, mert gondolom majd az üzletben is kell harcolnom az igen kompetens értékesítők értetlenségével ... -
válasz
FollowTheORI #85384 üzenetére
(#85385) btudos leírta...
Basszus, mióta vannak ezek az új csomagok már mindenkit átvernek? -
btudos
nagyúr
válasz
FollowTheORI #85384 üzenetére
Nem csak hűséggel lehet. Menj vissza és magyarázd el neki, hogy örömmel panaszt teszel a főnökénél...
-
Világos... csak aztán fene tudja... mondjuk most beszaladtam egy üzletbe és azt mondta a faszi hogy csak 2 évet aláírva lehet ezekre az új csomagokra váltani... meglepett, úgyhogy még átgondolom, nem szeretek hűséget vállalni szolgáltatásokra, csak ha nagyon muszály, vagy óriási a kedvezmény... ilyen havi párszázért nem éri meg lekötni (bár persze nem olvastam el mi a kötbér, lehet az se lenne sok, na de mindegy).
Meg aztán lehet megkérdezem máshol is, mert ez nekem furcsa hogy csak hűséggel lehet csomagot váltani.[ Szerkesztve ]
-
g0dl
addikt
Ha alkalmi internetezéshez rendelek egy domino fix-et online, akkor azzal is lesz ilyen adategyeztetéses herce-hurca? Szóbeli szerződéskötés gondolom most is van, és attól tartok az adategyeztetők miatt most ez jóval tovább tart.
-
Bferibörs
addikt
még 1x- az akciós ajánlat él július 30-ig, ha addig bekapcsolod lesz Most opciód, ha nem kapcsolod be addig nem biztos, hogy ingyenesen vagy egyáltalán bekapcsolható lesz- így értelmezem.
mondjuk nem egészen ezt írják
"Az akciós ajánlat 2017. június 30-ig érvényes. Az akciós időszakot a Telekom meghosszabbíthatja, ilyenkor nincs teendőd, az opciót tovább használhatod, nem szükséges újra aktiválni."
valszeg fentartják a megszüntetés lehetőségét, amikor ezt kiadták még nem volt ismert más szolgáltó e téren történő lépése, max. vodáé - persze ez sak elmélkedés
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz
ph2012 #85375 üzenetére
ennél tudod bekapcsolni a Most és a Maraton opciót, a Most ingyenes, a Maratont a feltöltött pénzedből tudod átirányítani , kisebb nagyobb összeggel.
A Most opció a jelenlegi tájékoztatás szerint júni. 30-ig él.
A Maraton 365 napig él,illetve amíg a kártyád él.[ Szerkesztve ]
-
ph2012
senior tag
Most tudtam meg, hogy a Telekom-nál ilyen 9/19 Ft-os feltöltőkártyás Domino Most díjcsomag is létezik: [link].
Ez csak akciós vagy végleges csomag lesz?
Ehhez lehet választani feltöltős Maraton internetet: [link]. Egy ilyen Maraton internet feltöltésnek mennyi a rendelkezésre állási ideje?
Köszi a választ.
-
zebede
őstag
Megtudná valaki adni az SMS kódot a korlátlan böngészés opció lemondásához?
-
gianone
őstag
válasz
MPeter87 #85372 üzenetére
Elvileg mindent tudsz vele csinálni, az 1 GB is megmarad, utána indul a 4. Elvileg adatot sem kell egyeztetned, de nekem a gyakorlatban mégis kellett, viszont 1 perc volt az egész online. Ott a csomagodat is látni fogod, és minden részletet, persze ha épp működik rendesen az oldal. De elvben minden szép és szuper, aggodalomra semmi ok, a gyakorlatban meg menj fel online, lépj be, az sosem árt, és gyorsan egyeztesd le az adatokat. És akkor tuti a nyugalom.
-
MPeter87
őstag
Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem.
Tegnap váltottam át 2 előfizetést dominóra, amiken így most elvileg van 80 perc lebeszélhetőség és 1 giga net. Lövésem sincs, hogy milyen díjcsomag ez és már nem volt türelmem kérdezgetni, mert k.va sokáig tartott a menet. Valaki meg tudja mondani, hogy ez melyik csomag?
Közben használom a keresőt is: ez a Fix Extra lenne? (2000et fizettem érte /kártya az üzletben). Ha mindkettőre szeretnék Maraton 4GB és Most opciót, akkor át kell váltanom sima Fix-re vagy ehhez is választhatóak ezek az opciók? Ha veszek Maraton 4GB csomagot, akkor a felhasználható 1 giga elveszik vagy hozzáadódik?Következő (lehet, hogy hülye) kérdés: ha tegnap személyesen intéztem ezeket (ugye igazolnom is kellett magam), akkor nekem ezekkel már nem kell adatot egyeztetnem, hogy ne tiltsák le júli 1-el, ugye?
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
válasz
FollowTheORI #85367 üzenetére
Eu-s szabályozás miatt nem lehet trükközni már a voip tiltással, minden megy, minden csomagban.
-
IamTheDog
tag
Sziasztok,
ha 2018 márciusáig van tarifahűségem, de a telefonom részlete már idén októberben lejár, akkor mikor tudok új készüléket venni?
-
lupus_l
aktív tag
válasz
FollowTheORI #85367 üzenetére
Már jó ideje a legkisebb Next csomagban is működik
-
-
lupus_l
aktív tag
válasz
FollowTheORI #85365 üzenetére
Nincs letiltva.
-
Tudja valaki hogy ezekben az új csomagokban a Viber és FaceTime le van e tiltva?
Elsősorban gyakorlati tapasztalatból...
[ Szerkesztve ]
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
gianone #85359 üzenetére
De miért is fizetné a havidíjat pluszban? Előfizetést váltana és 3 hónapig menne csak párhuzamosan a két szám.
Ez előfizetés díját nem vegyük már bele a készülékdíjba, max akkor ha mondjuk azért vesz valaki a legkisebb csomaggal egy telefont mert megkapja részletre de az előfizut nem használja.
(#85363) gianone : ezt nem tudtam hogy együtt volt
[ Szerkesztve ]
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
Soulfly842 #85358 üzenetére
Nem biztos hogy hosszabbítják. Tavaly nyáron asszem valamik korlátlan net volt a magenta kedvezmény.
Amugy abban igazad van hogy bőven megéri alacsony havidíjnál párhozamosan futtani 2 előfizetést 3 hónapig a kedvezményért cserébe. legalább van "átszoktatási idő" az új számra.
MÁS:
Eddig nem tudtam hogy van ilyen de lehet hogy új dolog. Bebattyogok űgyfélszolgálatra látom hogy van bent 10-15 várakozó, akarok gombot nyomni, jé van olyan hogy Magenta ügyfél. Benyomom, beadom a számom, sztem nem telt el 10 másodperc és már hívtak is. Már megérte a Magenta 1 -
gianone
őstag
válasz
Soulfly842 #85358 üzenetére
Ezt igazán úgy érdemes csinálni, hogy vesz egy Dominót, majd 3 hónap múlva beviszi előfizetésre, így kap rá havidíjkedvezményt is. Aztán mikor lejár a hűség, a régi számát viszi ki Domnóba. Vesz egy dualos az 50000-es kedvezménnyel, és öröm bódotta. Viszont érdemes matekozni, mert az új készülékáraknál már az 50000-rel együtt sem biztos, hogy nagyobb a kedvezmény, mint amit a havidíjban pluszban kell fizetni két év alatt, ha vesz telót. Mobil XL-nel ez 24x4000=96000 forint.
-
Soulfly842
addikt
válasz
szalai112 #85308 üzenetére
Egy valamit azért kísérj figyelemmel
Jelenleg a Magenta 1 készülékkedvezmények május végéig vannak érvényben. Nagyon nagy valószínűséggel hosszabbítani fogják ezt, de ez nem 100%, hanem sacc/kb 90%.
ha végül új szám mellettt döntesz, akkor a 3 hónap vígan megtérülhet, de ezt vedd figyelembe mindenképpen
Maximum, amíg az emberek megszokják az új hívószámot, addig havidíjas előfizetést másik 30-asra díjmentesen irányíthatsz át (családi mobil opció, ha van jelenleg, akkor azt viszont ki kell kapcsolni).
(#85353) csako
KK
-
gyula38
tag
Igen, sejtettem, hogy megvezettek...
Köszönöm a válaszokat, éppen most beszélek az ügyfélszolgálattal ez ügyben, immár 22 perce...
-
válasz
MK VII #85351 üzenetére
Nem rég viccelődtünk ezen az ismerősömmel, tanácsot kért, hogy mit merre váltson át stb. és mondta hogy dolgozhatnék náluk, ha már ilyen sokat tudok (egyébként gondolom néhány hsz-mből már kiderülhetett, hogy ez annyira nem igaz), és mondtam neki, hogy oda szerintem inkább kritérium lenne, hogy ne tudjak semmit se...
Tisztelet az olyan kivételeknek, mint Soulfly842
[ Szerkesztve ]
-
válasz
szabogabor10 #85343 üzenetére
Köszi, akkor szerintem arra jó lesz a dominós egyenlegem.
(#85351) MK VII
Biztos vannak rossz tapasztalatok is az ügyfélszolgálattal, akkor én írok egy jót. Tegnap vagy tegnapelőtt beszéltem egy hölggyel mert segítségre volt szükségem, kedves volt, türelmes, hozzáértő és segítőkész. Mire a hívásnak vége lett, meg is oldódott a problémám. Maximálisan csak jót tudok róla mondani.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Komolyan egyre jobban azt hiszem, hogy a Telekomnál "betanított" cipészek, varrónők, kisgépszerelők, lakatosok, segédmunkások, aszfaltozók, halászok, vadászok, meg mindenféle kaszt dolgozik, csak olyan nem aki értené is, hogy mi a fasznak van ott abba a qrva üzletben...
Ennyi életképtelet nem hordott a hátán a föld mint amennyi a Telekomnál dolgozik... Kb egy akármilyen átlag ember többet tud a Telekom saját üzletszabályzatáról és tarifáiról meg minden egyébről mint aki bent dolgozik..
De hát Telekomnak így is jó... Főleg így a jó.. Mert őszintén tudják megvezetni a naiv kuncsaftokat... -
radio100jozs
őstag
válasz
gyula38 #85347 üzenetére
Akkor ezt nyomd az orra alá az üzletben:
"A Maraton eseti adatopciók bennefoglalt adatot tartalmazó hang díjcsomagokhoz, s hang szolgáltatás mellé igénybe vett adatdíjcsomagokhoz (lezárt csomagokhoz is) és a Domino Fix díjcsomaghoz egyaránt használhatók."
ÁSZF 5a melléklet 2.2.4. pontja.
-
-
gyula38
tag
válasz
matthewKER #85346 üzenetére
Szia! A technikai net témával kapcsolatban kérdeznék. A múlt héten szerettem volna a havidíjas előfizetésemről Dominó Fixre váltani, Maraton net csomaggal. A boltban megkérdezve, az ügyintéző hölgy szerint az elképzelésem nem megvalósítható, mert a Fix díjcsomag nem tartalmaz netet, ezért csak a Napinet mellé kérhetnék Maraton adatopciót... Azért meg nem fizetek napi 198 Ft-ot. Ez tényleg így van, vagy csak megvezettek?
[ Szerkesztve ]
-
matthewKER
tag
válasz
Cranium #85344 üzenetére
Milyen díjcsomagban vagy?
A Maraton csak meglévő internet mellé elérhető. Ezt ingyenes technikai nettel is meg lehet oldani, de alapból ez csak a Domino Fix díjcsomagban aktív, a többiben nem.
Más díjcsomagokban vagy valamilyen NetPlusz vagy NapiNet szükséges, kivéve ha kikönyörgöd a technikai netet a mostani díjcsomagodra.@kisspall
Nem kell átíratni, csak arra kell figyelni, hogy minden pontosan úgy legyen beírva, ahogy a hivatalos okmányodon szerepel (minden szóköz, pont, vessző, zárójel, stb.).[ Szerkesztve ]
-
kisspall
aktív tag
Sziasztok.
Ha nem az én nevemen van a dominós SIM, akkor tudok adategyeztetést csinálni, vagy előtte a nevemre kell íratni a kártyát? -
Cranium
tag
Hali, a következő problémám akadt...
Hétfőn megrendeltem a Domino Maraton 4 GB adatcsomagot. Pénzt levonta, és mondta a gép, hogy május 9-től lesz bekapcsolva.
Ezelőtt a NetPlusz L csomagban voltam, ami tegnap járt le, vagyis kaptam az SMS-t, hogy kevés egyenleg miatt nem lesz meghosszabbítva. Viszont ott van a Domino Maraton nem? Nem, bekapcsolom a mobilnetet, és semmi. Domino feltöltőkártyás vagyok. Mi lehet a gond? -
-
Sima normál hanghívásra (is) használható SIM működik modemben? Azaz mifiben, wi-fi hotspotban.
-
Gabesz87
veterán
Domino kártyának, amit nem én használok, de én vettem, nem tudom valahol online az ügyeit intézni? Díjcsomagváltás stb.
-
Kékes525
félisten
Bocs! Törölve, mert rossz helyre írtam.
[ Szerkesztve ]
-
reddoors
tag
válasz
tsteve #85336 üzenetére
Ha jól tudom akkor 30 nappal hamarabb be szokták jelenteni a változásokat , és hivatalosan június 15-tól lép életbe globálisan az EU szabályozás. Bízom benne ,hogy legkésőbb hétfőn kifüggesztik.
Csak megjegyzem , hogy elég szégyen egy ekkora szolgáltatótól (a legnagyobbtól) , hogy a "kicsik" döntésére vár.
Mondjuk amilyen káosz van most a Telekom háza táján ezen egyáltalán nem csodálkozom. -
válasz
reddoors #85329 üzenetére
Nem értem ezeket a szerencsétlen szolgáltatókat , miért nem lehet ezt érthetően pontosan leírni. Volt idő felkészülni rá, lassan 1 éve , hogy biztos a roaming eltörlése.
Csak azt nem tudják, hogy mit lép a konkurencia a mostani helyzetben. Egy csomó részlet attól függ, hogy a többiek mit adnak, vagy mit nem adnak
-
chab7
addikt
Mobilos részre bejutva a weboldalon letöltöttem az ahhoz tartozó dokumentumokat. Olvasgatom. A kötbéres dokumentumban az alábbi szövegrész szerepel.
"jelen szerződés-kiegészítés aláírásával Előfizető megerősíti, hogy a Szolgáltató a szerződés megkötését megelőzően felajánlotta a
12 hónapig tartó, valamint a határozatlan időtartalmú előfizetői szerződés megkötésének lehetőségét, és bemutatta azok részletes
feltételeit"Na mondjuk ilyen nem volt, de mivel tudtam mit szeretnék ezért nem is lett volna rá szükségem
-
dethroner
veterán
válasz
Black_Raven #85264 üzenetére
Kib@szottul nem értem a helyzetet. Amikor megrendeltem a sim kártyát jött egy email, benne minden adatom, amit meg kellett adni, ott van hogy mit rendeltem, mennyiért, elérhetőségek stb stb. és hogy jóváhagyásra vár. Erre most a legutolsó érdeklődő emailemre jött egy válasz, miszerint ehhez az email címhez amire most írnak és amit megadtam elérhetőségnek és ami szerepel a megrendelés visszaigazolásában és amire a visszaigazolást is küldték, nem szerepel megrendelés
-
reddoors
tag
Csak az a problémám , hogy jövő hónapban kétszer is utazok az EU-ba (két különböző országba ) , és sajna sehol nem tudnak egyértelmű választ adni. Nekem úgy is jó lenne, ha nem lehetne a korlátlan opciót használni csak a Netplusz XXL csomagomat de még ez sem biztos. Ha meg esetleg használhatom mennyi adatot lehet leforgalmazni az 5Gb +150 Mb keretemből plusz költségek nélkül.
Nem értem ezeket a szerencsétlen szolgáltatókat , miért nem lehet ezt érthetően pontosan leírni. Volt idő felkészülni rá, lassan 1 éve , hogy biztos a roaming eltörlése. -
St3ven
addikt
válasz
milenda #85277 üzenetére
Ez a gondom, jún. 28-ig él a SIM, de volt már rá példa blue-nál, hogy a 90 nap utána még napokig nem dobta el a térerőt, és ha ez megismétlődik, az jelen esetben már jún. 30. utánra esik.
Feltölteni nem akarom, 250 Ft-ért főleg nem, de különben sincs a kártyára szükségem még egy évig.
A szerződés keltére és az ÁSZF szerinti határidőkre lehetne hivatkozni, de kinek van kedve vitatkozni egy adategyeztetés elmaradása miatt megszüntetett szerződés fennmaradó egyenlegéről.
Az lesz, hogy kockáztatok, és megpróbálom végighajtani a visszaigénylést abban a két napban.
-
reddoors
tag
Június 1-től a kivezetett domino csomagokat tudja valaki hogyan fogja érinteni roaming ? Itt főleg az internetre gondolok , mert az ÁSZF-et olvasgatva nem igazán találtam erre vonatkozó konkrét magyarázatot.
Mondok egy konkrét példát .
Domino Surf csomag amihez NETPLUSZ XXL (5GB) +KORLÁTLAN BÖNGÉSZÉS ÉS E-MAIL OPCIÓ. Ebböl mennyit lehet külföldön használni , lesz-e korlátozás stb. Mert ugye ha csak böngészek akkor az adatcsomagom nem fogy . -
chab7
addikt
Sikerült előrébb lépnem. De ez kereken 1 órás telefonálás után jött össze. A szerződésemet még mindig nem érem el, de a harmadik ügyintéző legalább beolvasta mi van benne. Hiba is volt. Ugyanis az 1 giga mobilnet helyett a 400 megás került bele. Viszont a készülék részlet az 1 gigás szerint. Ez utólag kötbér fizetéssel járt volna, mivel ehhez a nethez nagyobb részlet tartozik mint amit nekem beírt. Lehet nem direkt csinálta, remélem legalábbis. Ezt kijavitotta a telefonos ügyintéző. A magentás belépésemre még várni kell mert név átírás miatt kell neki még vagy 1-2 nap. De megnyugodtam, hogy a telefonos javította a hibát és most már az van aminek kell. Részletesen beolvasta a tételeket és a havidíjat. Most már csak akkor lehet gond ha jönnek az itthonit cserélni és mégsem bírja el a hálózat. De ez már egy másik történet lesz.
-
Phobion
őstag
válasz
Black_Raven #85320 üzenetére
sajnos utóbbiba vagyok, és az kegyetlen...
-
bozsozso
őstag
válasz
Black_Raven #85315 üzenetére
Hát igen, de ez nem normális adatbővítő csomag a turbo volt a helyes, hogy 30napig élt. Na mindegy túlteszem rajta valahogy.
-
bozsozso
őstag
válasz
bozsozso #85238 üzenetére
Na szuper most beszéltem ügyfélszolgálattal, ez a turbo 1Gb már nem létezik május 1-től. Nagyon jó, nálam pedig aktív igaz nem tudom használni és elmondásuk szerint ők nem is látják aktívnak és nem is fognak számlázni. Van helyette az extranet 1Gb 1990Ft-ért. Még jó hogy rákérdeztem meddig használható fel, mert csak a díjcsomagban foglalt netcsomag fordulónapjáig. Mondom köszi akkor nem kell. Megerősített ha csak 100Mb-ot használok addig akkor a többi elvész.
Ilyen idióta adatbővítést még nem láttam. Azért általában ha elfogy az az utolsó napokban fogy el és nem a kivételekről beszélek. Az pedig akinek már az első napokban elfogy az vegyen nagyobb netet.
-
szalai112
senior tag
válasz
dptrsk #85309 üzenetére
Vagyis új előfizetést, a régit le mondani értem
cseszhetem mert akkor megszűnik a magenta1 és visszamenőleg kötbér.
De ha 1 hónapja előtte kérek új előfizetést akkor megadják!
DE 08.26-nál jeleznem kell hogy új szám lesz a fő kártya , ha nem jelzem akkor megint kötbér követelnek[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy aki 10-15 éve vásárolt a Telekomnál feltöltőkártyás SIM-et személyi,lakcímmel, annak is kell adategyeztetés?
-
vonyarc
tag
Lehet már tudni, hogy az új csomagoknál hogy alakul a WiFi-fon?
-
szalai112
senior tag
Sziasztok magentás vagyok
Ha 08.026 jár le az előfizum mobilra ha kérek szám cserét akkor jár az az 50ezerFT kedvezmény? -
MK VII
veterán
válasz
Cilindrik #85306 üzenetére
Én pont a Telekomhoz kellett forduljak, hogy megoldódjon a probléma. Mikor a szervizzel ügyeztem semmi nem történt csak mindig egy rosszul javított készüléket kaptam vissza.
Aután a T-nél jegyzőkönyveztettem, hogy nem fogadom el a javított készüléket. Az üzletvezetőhöz kérettem magam egyből. De még így is csak másodszorra kaptam csereutalványt. Ezek előtt 4x fordult meg a telefonom a szerviz és köztem. -
Cilindrik
aktív tag
válasz
MK VII #85298 üzenetére
Legszívesebben én is a szervízzel hadakoznék mert a T nehez mozdítja a sejhaját, de ha a szervíz külföldön van és annyira nem jó az angolom hogy telefonban anyázzak, ráadásul emilben is elhajtottak. De oldja meg a T hisz tűlök vettem, ők adták a saját garjegyüket, mi közöm nekem a szervízhez?
-
Bferibörs
addikt
válasz
MK VII #85298 üzenetére
sajna korábban nem tudtam erről írni itt mert nem volt működő netem ( hála Telekom), de
tudomásom szerint a harmadik javítás után sem cserélnek több helyen , azzal indokolják, hogy a javítást akárhányszor elvégezhetik.
Bele estem ebbe én is , fogyasztóvédelem stb. tőlük azt a választ kaptam amit Te is leírtál.A megoldásra csak a ptk. nyújt lehetőséget , bírósági úton "jelentős kellemetlenség okozása " címszó alatt.
Mivel nekem nem akarták kicserélni, a készüléket nem vettem át a mondott javítás után, tájékoztattam az eladót ( mivel az eladóval/forgalmazóval van a vásárló jogviszonyban , nem a szervizzel stb. ) , hogy köszönöm a készüléket nem kérem, bírósághoz fordulok, ráérek vissza kapni a pénzemet.( felsoroltam szépen az ide vonatkozó jogszabályokat ,persze készültem ) Mondtam, hogy ezt vegyük szépen jegyzőkönyvbe, na erre kaptam meg az új készüléket. Tény, hogy a pereskedés több évig eltarthatott volna és ez egy "tyúkper" lett volna.Sajnos az eladó/forgalmazó cégek,kereskedések sincsenek tisztában a jelenleg érvényben lévő jogszabályokkal, ha a vásárló nem ismeri akkor simán megvezetik.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
szabogabor10 #85278 üzenetére
Így is van! Akkor minden rendben, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest