Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elite: Dangerous
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
hétvégén megyek nagyszüleimhez
mind kettő kártya dominós
neten keresztül tudok nekik jelszót igényelni ?nem sok időm lesz de jó lenne megcsinálni az adategyeztetés miatt
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #85394 üzenetére
Régebben az előfizetésre/otthoni szolgáltatás mellé készülék rendeléseknek lett ez az állapota, s valóban fel is hívtak, ha volt egyeztetni való.
Szerintem 1430-at hívd fel, ha nem gond, hogy mehetsz-e érte, mert gyanítom hibás a webshop, s ha pár apróság, akkor valamiért visszahívásra vár-ra került, átvehető helyett.
-
tsteve
senior tag
válasz Mr.Csizmás #85394 üzenetére
.. lehet hogy fel fognak hívni telefonon előtte, mielőtt élesitik a rendelésed..
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
rendeltem pár apróságot mai átvétellel (usb kábel, stb), mert raktáron van épp, ahova megyek, és rögtön ez lett a rendelésem státusza: Rendelés státusza Visszahívásra vár
?? ez mi? ilyet még nem láttam.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
tsteve
senior tag
válasz Bferibörs #85392 üzenetére
.. és szinte biztosan június 15 után sem lesznek használhatóak eu-ban, ez is nagyon fontos tudnivaló... opció csak akkor használható, ha a leírásban szerepel a roaming-ban történő használhatóság, és ez a két domino opció (a Most és a Maraton) sem olyan a jun. 1-i Ászf alapján...
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz tsteve #85391 üzenetére
EU-ba veszel napi vagy heti cuccot hozzá,aki rendszeresen kint van annak nem biztos,hogy megéri.De könyörgöm a polgárok zöme nem külföldön dekkol feltöltős karival hanem itthon.
Jó,hogy felhívod erre a figyelmet, bárki megszívódhat vele.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
azigazimoris
aktív tag
Tudja valaki, hogy hogyan tudhatom meg az LG Flex2 2015.05.07-ei kisker árát ?
1430-on az első menyecske azt sem tudta miről beszélek, a második ügyintéző már levágta a témát, de állítása szerint sem a 04.30-as sem a 05.15-ös kisker árlistában nem szerepel a Flex2
Annyit matekoztunk ki közösen, hogy 180 ezer, amit kifizettem és 80 ezer kötbért írtak rá, úgyhogy valószínűleg 260 körül volt a listaára akkoriban. Csak ugye ez nem a kisker árlistás ár, mert az általában több a listaárnál ha jól tudom.
Ilyenkor mi a tök van ?
Jövő héten megyek csereutalvánnyal, addig szerettem volna megtudni, hogy mire számíthatok, mert gondolom majd az üzletben is kell harcolnom az igen kompetens értékesítők értetlenségével ...Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
veterán
válasz FollowTheORI #85384 üzenetére
(#85385) btudos leírta...
Basszus, mióta vannak ezek az új csomagok már mindenkit átvernek?Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
btudos
nagyúr
válasz FollowTheORI #85384 üzenetére
Nem csak hűséggel lehet. Menj vissza és magyarázd el neki, hogy örömmel panaszt teszel a főnökénél...
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
nagyúr
Világos... csak aztán fene tudja... mondjuk most beszaladtam egy üzletbe és azt mondta a faszi hogy csak 2 évet aláírva lehet ezekre az új csomagokra váltani... meglepett, úgyhogy még átgondolom, nem szeretek hűséget vállalni szolgáltatásokra, csak ha nagyon muszály, vagy óriási a kedvezmény... ilyen havi párszázért nem éri meg lekötni (bár persze nem olvastam el mi a kötbér, lehet az se lenne sok, na de mindegy).
Meg aztán lehet megkérdezem máshol is, mert ez nekem furcsa hogy csak hűséggel lehet csomagot váltani.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
g0dl
addikt
Ha alkalmi internetezéshez rendelek egy domino fix-et online, akkor azzal is lesz ilyen adategyeztetéses herce-hurca? Szóbeli szerződéskötés gondolom most is van, és attól tartok az adategyeztetők miatt most ez jóval tovább tart.
-
Bferibörs
addikt
még 1x- az akciós ajánlat él július 30-ig, ha addig bekapcsolod lesz Most opciód, ha nem kapcsolod be addig nem biztos, hogy ingyenesen vagy egyáltalán bekapcsolható lesz- így értelmezem.
mondjuk nem egészen ezt írják
"Az akciós ajánlat 2017. június 30-ig érvényes. Az akciós időszakot a Telekom meghosszabbíthatja, ilyenkor nincs teendőd, az opciót tovább használhatod, nem szükséges újra aktiválni."
valszeg fentartják a megszüntetés lehetőségét, amikor ezt kiadták még nem volt ismert más szolgáltó e téren történő lépése, max. vodáé - persze ez sak elmélkedés
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz ph2012 #85375 üzenetére
ennél tudod bekapcsolni a Most és a Maraton opciót, a Most ingyenes, a Maratont a feltöltött pénzedből tudod átirányítani , kisebb nagyobb összeggel.
A Most opció a jelenlegi tájékoztatás szerint júni. 30-ig él.
A Maraton 365 napig él,illetve amíg a kártyád él.[ Szerkesztve ]
-
ph2012
senior tag
Most tudtam meg, hogy a Telekom-nál ilyen 9/19 Ft-os feltöltőkártyás Domino Most díjcsomag is létezik: [link].
Ez csak akciós vagy végleges csomag lesz?
Ehhez lehet választani feltöltős Maraton internetet: [link]. Egy ilyen Maraton internet feltöltésnek mennyi a rendelkezésre állási ideje?
Köszi a választ.
-
zebede
őstag
Megtudná valaki adni az SMS kódot a korlátlan böngészés opció lemondásához?
-
gianone
őstag
válasz MPeter87 #85372 üzenetére
Elvileg mindent tudsz vele csinálni, az 1 GB is megmarad, utána indul a 4. Elvileg adatot sem kell egyeztetned, de nekem a gyakorlatban mégis kellett, viszont 1 perc volt az egész online. Ott a csomagodat is látni fogod, és minden részletet, persze ha épp működik rendesen az oldal. De elvben minden szép és szuper, aggodalomra semmi ok, a gyakorlatban meg menj fel online, lépj be, az sosem árt, és gyorsan egyeztesd le az adatokat. És akkor tuti a nyugalom.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
MPeter87
őstag
Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem.
Tegnap váltottam át 2 előfizetést dominóra, amiken így most elvileg van 80 perc lebeszélhetőség és 1 giga net. Lövésem sincs, hogy milyen díjcsomag ez és már nem volt türelmem kérdezgetni, mert k.va sokáig tartott a menet. Valaki meg tudja mondani, hogy ez melyik csomag?
Közben használom a keresőt is: ez a Fix Extra lenne? (2000et fizettem érte /kártya az üzletben). Ha mindkettőre szeretnék Maraton 4GB és Most opciót, akkor át kell váltanom sima Fix-re vagy ehhez is választhatóak ezek az opciók? Ha veszek Maraton 4GB csomagot, akkor a felhasználható 1 giga elveszik vagy hozzáadódik?Következő (lehet, hogy hülye) kérdés: ha tegnap személyesen intéztem ezeket (ugye igazolnom is kellett magam), akkor nekem ezekkel már nem kell adatot egyeztetnem, hogy ne tiltsák le júli 1-el, ugye?
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz FollowTheORI #85367 üzenetére
Eu-s szabályozás miatt nem lehet trükközni már a voip tiltással, minden megy, minden csomagban.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
IamTheDog
tag
Sziasztok,
ha 2018 márciusáig van tarifahűségem, de a telefonom részlete már idén októberben lejár, akkor mikor tudok új készüléket venni?
-
lupus_l
aktív tag
válasz FollowTheORI #85367 üzenetére
Már jó ideje a legkisebb Next csomagban is működik
-
nagyúr
válasz lupus_l #85366 üzenetére
Köszi. Hát remélem nem szívom meg akkor. Anno a legkisebb next csomagba nem működött.
Most csak a jobb net miatt akarok kilépni a céges csomagból... próba csreszenye ugye, de azért megkérdeztem inkább mert macerás visszacsinálni.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
lupus_l
aktív tag
válasz FollowTheORI #85365 üzenetére
Nincs letiltva.
-
nagyúr
Tudja valaki hogy ezekben az új csomagokban a Viber és FaceTime le van e tiltva?
Elsősorban gyakorlati tapasztalatból...
[ Szerkesztve ]
-
Cilindrik
aktív tag
válasz gianone #85359 üzenetére
De miért is fizetné a havidíjat pluszban? Előfizetést váltana és 3 hónapig menne csak párhuzamosan a két szám.
Ez előfizetés díját nem vegyük már bele a készülékdíjba, max akkor ha mondjuk azért vesz valaki a legkisebb csomaggal egy telefont mert megkapja részletre de az előfizut nem használja.
(#85363) gianone : ezt nem tudtam hogy együtt volt
[ Szerkesztve ]
-
Cilindrik
aktív tag
válasz Soulfly842 #85358 üzenetére
Nem biztos hogy hosszabbítják. Tavaly nyáron asszem valamik korlátlan net volt a magenta kedvezmény.
Amugy abban igazad van hogy bőven megéri alacsony havidíjnál párhozamosan futtani 2 előfizetést 3 hónapig a kedvezményért cserébe. legalább van "átszoktatási idő" az új számra.
MÁS:
Eddig nem tudtam hogy van ilyen de lehet hogy új dolog. Bebattyogok űgyfélszolgálatra látom hogy van bent 10-15 várakozó, akarok gombot nyomni, jé van olyan hogy Magenta ügyfél. Benyomom, beadom a számom, sztem nem telt el 10 másodperc és már hívtak is. Már megérte a Magenta 1 -
Bferibörs
addikt
válasz gyula38 #85356 üzenetére
van olyan, hogy vásárlók könyve, úgy hiszem most úgy hívják, régen panaszkönyv volt , egy beírást megérne szerintem
nekem is tele a hócipőm a félre tájékoztatással amiért végül jobb esetben én fizetek
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz Soulfly842 #85358 üzenetére
Ezt igazán úgy érdemes csinálni, hogy vesz egy Dominót, majd 3 hónap múlva beviszi előfizetésre, így kap rá havidíjkedvezményt is. Aztán mikor lejár a hűség, a régi számát viszi ki Domnóba. Vesz egy dualos az 50000-es kedvezménnyel, és öröm bódotta. Viszont érdemes matekozni, mert az új készülékáraknál már az 50000-rel együtt sem biztos, hogy nagyobb a kedvezmény, mint amit a havidíjban pluszban kell fizetni két év alatt, ha vesz telót. Mobil XL-nel ez 24x4000=96000 forint.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Soulfly842
addikt
válasz szalai112 #85308 üzenetére
Egy valamit azért kísérj figyelemmel
Jelenleg a Magenta 1 készülékkedvezmények május végéig vannak érvényben. Nagyon nagy valószínűséggel hosszabbítani fogják ezt, de ez nem 100%, hanem sacc/kb 90%.
ha végül új szám mellettt döntesz, akkor a 3 hónap vígan megtérülhet, de ezt vedd figyelembe mindenképpen
Maximum, amíg az emberek megszokják az új hívószámot, addig havidíjas előfizetést másik 30-asra díjmentesen irányíthatsz át (családi mobil opció, ha van jelenleg, akkor azt viszont ki kell kapcsolni).
(#85353) csako
KK
-
gyula38
tag
Igen, sejtettem, hogy megvezettek... Köszönöm a válaszokat, éppen most beszélek az ügyfélszolgálattal ez ügyben, immár 22 perce...
-
veterán
válasz MK VII #85351 üzenetére
Nem rég viccelődtünk ezen az ismerősömmel, tanácsot kért, hogy mit merre váltson át stb. és mondta hogy dolgozhatnék náluk, ha már ilyen sokat tudok (egyébként gondolom néhány hsz-mből már kiderülhetett, hogy ez annyira nem igaz), és mondtam neki, hogy oda szerintem inkább kritérium lenne, hogy ne tudjak semmit se...
Tisztelet az olyan kivételeknek, mint Soulfly842
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #85343 üzenetére
Köszi, akkor szerintem arra jó lesz a dominós egyenlegem.
(#85351) MK VII
Biztos vannak rossz tapasztalatok is az ügyfélszolgálattal, akkor én írok egy jót. Tegnap vagy tegnapelőtt beszéltem egy hölggyel mert segítségre volt szükségem, kedves volt, türelmes, hozzáértő és segítőkész. Mire a hívásnak vége lett, meg is oldódott a problémám. Maximálisan csak jót tudok róla mondani.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Komolyan egyre jobban azt hiszem, hogy a Telekomnál "betanított" cipészek, varrónők, kisgépszerelők, lakatosok, segédmunkások, aszfaltozók, halászok, vadászok, meg mindenféle kaszt dolgozik, csak olyan nem aki értené is, hogy mi a fasznak van ott abba a qrva üzletben...
Ennyi életképtelet nem hordott a hátán a föld mint amennyi a Telekomnál dolgozik... Kb egy akármilyen átlag ember többet tud a Telekom saját üzletszabályzatáról és tarifáiról meg minden egyébről mint aki bent dolgozik..
De hát Telekomnak így is jó... Főleg így a jó.. Mert őszintén tudják megvezetni a naiv kuncsaftokat... -
radio100jozs
őstag
válasz gyula38 #85347 üzenetére
Akkor ezt nyomd az orra alá az üzletben:
"A Maraton eseti adatopciók bennefoglalt adatot tartalmazó hang díjcsomagokhoz, s hang szolgáltatás mellé igénybe vett adatdíjcsomagokhoz (lezárt csomagokhoz is) és a Domino Fix díjcsomaghoz egyaránt használhatók."
ÁSZF 5a melléklet 2.2.4. pontja.
-
veterán
válasz gyula38 #85347 üzenetére
Ez tényleg így van, vagy csak megvezettek?
Szerintem te magad is tudod a választ, csak még nem akarod magadnak bevallani
Az utóbbi időben kritikán aluli lett a Telekom ügyfélszolgálatának, ügyintézőinek a működése
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
-
gyula38
tag
válasz matthewKER #85346 üzenetére
Szia! A technikai net témával kapcsolatban kérdeznék. A múlt héten szerettem volna a havidíjas előfizetésemről Dominó Fixre váltani, Maraton net csomaggal. A boltban megkérdezve, az ügyintéző hölgy szerint az elképzelésem nem megvalósítható, mert a Fix díjcsomag nem tartalmaz netet, ezért csak a Napinet mellé kérhetnék Maraton adatopciót... Azért meg nem fizetek napi 198 Ft-ot. Ez tényleg így van, vagy csak megvezettek?
[ Szerkesztve ]
-
matthewKER
tag
válasz Cranium #85344 üzenetére
Milyen díjcsomagban vagy?
A Maraton csak meglévő internet mellé elérhető. Ezt ingyenes technikai nettel is meg lehet oldani, de alapból ez csak a Domino Fix díjcsomagban aktív, a többiben nem.
Más díjcsomagokban vagy valamilyen NetPlusz vagy NapiNet szükséges, kivéve ha kikönyörgöd a technikai netet a mostani díjcsomagodra.@kisspall
Nem kell átíratni, csak arra kell figyelni, hogy minden pontosan úgy legyen beírva, ahogy a hivatalos okmányodon szerepel (minden szóköz, pont, vessző, zárójel, stb.).[ Szerkesztve ]
-
kisspall
aktív tag
Sziasztok.
Ha nem az én nevemen van a dominós SIM, akkor tudok adategyeztetést csinálni, vagy előtte a nevemre kell íratni a kártyát? -
Cranium
tag
Hali, a következő problémám akadt...
Hétfőn megrendeltem a Domino Maraton 4 GB adatcsomagot. Pénzt levonta, és mondta a gép, hogy május 9-től lesz bekapcsolva.
Ezelőtt a NetPlusz L csomagban voltam, ami tegnap járt le, vagyis kaptam az SMS-t, hogy kevés egyenleg miatt nem lesz meghosszabbítva. Viszont ott van a Domino Maraton nem? Nem, bekapcsolom a mobilnetet, és semmi. Domino feltöltőkártyás vagyok. Mi lehet a gond? -
veterán
-
MODERÁTOR
Sima normál hanghívásra (is) használható SIM működik modemben? Azaz mifiben, wi-fi hotspotban.
-
Gabesz87
veterán
Domino kártyának, amit nem én használok, de én vettem, nem tudom valahol online az ügyeit intézni? Díjcsomagváltás stb.
-
Kékes525
félisten
Bocs! Törölve, mert rossz helyre írtam.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
reddoors
tag
válasz tsteve #85336 üzenetére
Ha jól tudom akkor 30 nappal hamarabb be szokták jelenteni a változásokat , és hivatalosan június 15-tól lép életbe globálisan az EU szabályozás. Bízom benne ,hogy legkésőbb hétfőn kifüggesztik.
Csak megjegyzem , hogy elég szégyen egy ekkora szolgáltatótól (a legnagyobbtól) , hogy a "kicsik" döntésére vár.
Mondjuk amilyen káosz van most a Telekom háza táján ezen egyáltalán nem csodálkozom. -
veterán
válasz reddoors #85329 üzenetére
Nem értem ezeket a szerencsétlen szolgáltatókat , miért nem lehet ezt érthetően pontosan leírni. Volt idő felkészülni rá, lassan 1 éve , hogy biztos a roaming eltörlése.
Csak azt nem tudják, hogy mit lép a konkurencia a mostani helyzetben. Egy csomó részlet attól függ, hogy a többiek mit adnak, vagy mit nem adnak
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
chab7
addikt
Mobilos részre bejutva a weboldalon letöltöttem az ahhoz tartozó dokumentumokat. Olvasgatom. A kötbéres dokumentumban az alábbi szövegrész szerepel.
"jelen szerződés-kiegészítés aláírásával Előfizető megerősíti, hogy a Szolgáltató a szerződés megkötését megelőzően felajánlotta a
12 hónapig tartó, valamint a határozatlan időtartalmú előfizetői szerződés megkötésének lehetőségét, és bemutatta azok részletes
feltételeit"Na mondjuk ilyen nem volt, de mivel tudtam mit szeretnék ezért nem is lett volna rá szükségem
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Black_Raven
veterán
-
St3ven
addikt
válasz jozsi968 #85328 üzenetére
Ez lesz a B-terv. Ha 29-én nem megy a visszaigénylés az online felületen, feltöltöm 1500-zal, adategyeztetek, aztán 6+3 hónap múlva visszaigénylem.
Egyedül az a 250 (?) Ft büntetés ellenkezik az elveimmel.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
dethroner
veterán
válasz Black_Raven #85264 üzenetére
Kib@szottul nem értem a helyzetet. Amikor megrendeltem a sim kártyát jött egy email, benne minden adatom, amit meg kellett adni, ott van hogy mit rendeltem, mennyiért, elérhetőségek stb stb. és hogy jóváhagyásra vár. Erre most a legutolsó érdeklődő emailemre jött egy válasz, miszerint ehhez az email címhez amire most írnak és amit megadtam elérhetőségnek és ami szerepel a megrendelés visszaigazolásában és amire a visszaigazolást is küldték, nem szerepel megrendelés
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
reddoors
tag
Csak az a problémám , hogy jövő hónapban kétszer is utazok az EU-ba (két különböző országba ) , és sajna sehol nem tudnak egyértelmű választ adni. Nekem úgy is jó lenne, ha nem lehetne a korlátlan opciót használni csak a Netplusz XXL csomagomat de még ez sem biztos. Ha meg esetleg használhatom mennyi adatot lehet leforgalmazni az 5Gb +150 Mb keretemből plusz költségek nélkül.
Nem értem ezeket a szerencsétlen szolgáltatókat , miért nem lehet ezt érthetően pontosan leírni. Volt idő felkészülni rá, lassan 1 éve , hogy biztos a roaming eltörlése. -
St3ven
addikt
válasz milenda #85277 üzenetére
Ez a gondom, jún. 28-ig él a SIM, de volt már rá példa blue-nál, hogy a 90 nap utána még napokig nem dobta el a térerőt, és ha ez megismétlődik, az jelen esetben már jún. 30. utánra esik.
Feltölteni nem akarom, 250 Ft-ért főleg nem, de különben sincs a kártyára szükségem még egy évig.
A szerződés keltére és az ÁSZF szerinti határidőkre lehetne hivatkozni, de kinek van kedve vitatkozni egy adategyeztetés elmaradása miatt megszüntetett szerződés fennmaradó egyenlegéről.
Az lesz, hogy kockáztatok, és megpróbálom végighajtani a visszaigénylést abban a két napban.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
reddoors
tag
Június 1-től a kivezetett domino csomagokat tudja valaki hogyan fogja érinteni roaming ? Itt főleg az internetre gondolok , mert az ÁSZF-et olvasgatva nem igazán találtam erre vonatkozó konkrét magyarázatot.
Mondok egy konkrét példát .
Domino Surf csomag amihez NETPLUSZ XXL (5GB) +KORLÁTLAN BÖNGÉSZÉS ÉS E-MAIL OPCIÓ. Ebböl mennyit lehet külföldön használni , lesz-e korlátozás stb. Mert ugye ha csak böngészek akkor az adatcsomagom nem fogy . -
chab7
addikt
Sikerült előrébb lépnem. De ez kereken 1 órás telefonálás után jött össze. A szerződésemet még mindig nem érem el, de a harmadik ügyintéző legalább beolvasta mi van benne. Hiba is volt. Ugyanis az 1 giga mobilnet helyett a 400 megás került bele. Viszont a készülék részlet az 1 gigás szerint. Ez utólag kötbér fizetéssel járt volna, mivel ehhez a nethez nagyobb részlet tartozik mint amit nekem beírt. Lehet nem direkt csinálta, remélem legalábbis. Ezt kijavitotta a telefonos ügyintéző. A magentás belépésemre még várni kell mert név átírás miatt kell neki még vagy 1-2 nap. De megnyugodtam, hogy a telefonos javította a hibát és most már az van aminek kell. Részletesen beolvasta a tételeket és a havidíjat. Most már csak akkor lehet gond ha jönnek az itthonit cserélni és mégsem bírja el a hálózat. De ez már egy másik történet lesz.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Phobion
őstag
válasz Black_Raven #85320 üzenetére
sajnos utóbbiba vagyok, és az kegyetlen...
-
bozsozso
őstag
válasz Black_Raven #85315 üzenetére
Hát igen, de ez nem normális adatbővítő csomag a turbo volt a helyes, hogy 30napig élt. Na mindegy túlteszem rajta valahogy.
-
bozsozso
őstag
válasz bozsozso #85238 üzenetére
Na szuper most beszéltem ügyfélszolgálattal, ez a turbo 1Gb már nem létezik május 1-től. Nagyon jó, nálam pedig aktív igaz nem tudom használni és elmondásuk szerint ők nem is látják aktívnak és nem is fognak számlázni. Van helyette az extranet 1Gb 1990Ft-ért. Még jó hogy rákérdeztem meddig használható fel, mert csak a díjcsomagban foglalt netcsomag fordulónapjáig. Mondom köszi akkor nem kell. Megerősített ha csak 100Mb-ot használok addig akkor a többi elvész. Ilyen idióta adatbővítést még nem láttam. Azért általában ha elfogy az az utolsó napokban fogy el és nem a kivételekről beszélek. Az pedig akinek már az első napokban elfogy az vegyen nagyobb netet.
-
szalai112
senior tag
válasz dptrsk #85309 üzenetére
Vagyis új előfizetést, a régit le mondani értem
cseszhetem mert akkor megszűnik a magenta1 és visszamenőleg kötbér.
De ha 1 hónapja előtte kérek új előfizetést akkor megadják!
DE 08.26-nál jeleznem kell hogy új szám lesz a fő kártya , ha nem jelzem akkor megint kötbér követelnek[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy aki 10-15 éve vásárolt a Telekomnál feltöltőkártyás SIM-et személyi,lakcímmel, annak is kell adategyeztetés?
-
vonyarc
tag
Lehet már tudni, hogy az új csomagoknál hogy alakul a WiFi-fon?
-
szalai112
senior tag
Sziasztok magentás vagyok
Ha 08.026 jár le az előfizum mobilra ha kérek szám cserét akkor jár az az 50ezerFT kedvezmény? -
MK VII
veterán
válasz Cilindrik #85306 üzenetére
Én pont a Telekomhoz kellett forduljak, hogy megoldódjon a probléma. Mikor a szervizzel ügyeztem semmi nem történt csak mindig egy rosszul javított készüléket kaptam vissza.
Aután a T-nél jegyzőkönyveztettem, hogy nem fogadom el a javított készüléket. Az üzletvezetőhöz kérettem magam egyből. De még így is csak másodszorra kaptam csereutalványt. Ezek előtt 4x fordult meg a telefonom a szerviz és köztem. -
Cilindrik
aktív tag
válasz MK VII #85298 üzenetére
Legszívesebben én is a szervízzel hadakoznék mert a T nehez mozdítja a sejhaját, de ha a szervíz külföldön van és annyira nem jó az angolom hogy telefonban anyázzak, ráadásul emilben is elhajtottak. De oldja meg a T hisz tűlök vettem, ők adták a saját garjegyüket, mi közöm nekem a szervízhez?
-
Bferibörs
addikt
válasz MK VII #85298 üzenetére
sajna korábban nem tudtam erről írni itt mert nem volt működő netem ( hála Telekom), de
tudomásom szerint a harmadik javítás után sem cserélnek több helyen , azzal indokolják, hogy a javítást akárhányszor elvégezhetik.
Bele estem ebbe én is , fogyasztóvédelem stb. tőlük azt a választ kaptam amit Te is leírtál.A megoldásra csak a ptk. nyújt lehetőséget , bírósági úton "jelentős kellemetlenség okozása " címszó alatt.
Mivel nekem nem akarták kicserélni, a készüléket nem vettem át a mondott javítás után, tájékoztattam az eladót ( mivel az eladóval/forgalmazóval van a vásárló jogviszonyban , nem a szervizzel stb. ) , hogy köszönöm a készüléket nem kérem, bírósághoz fordulok, ráérek vissza kapni a pénzemet.( felsoroltam szépen az ide vonatkozó jogszabályokat ,persze készültem ) Mondtam, hogy ezt vegyük szépen jegyzőkönyvbe, na erre kaptam meg az új készüléket. Tény, hogy a pereskedés több évig eltarthatott volna és ez egy "tyúkper" lett volna.Sajnos az eladó/forgalmazó cégek,kereskedések sincsenek tisztában a jelenleg érvényben lévő jogszabályokkal, ha a vásárló nem ismeri akkor simán megvezetik.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #85278 üzenetére
Így is van! Akkor minden rendben, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest