Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz #79335424 #46138 üzenetére
Somatom:
Külön alkalmazás van rá, külön regisztráció kell. Természetesen a szolgáltatás fizetős, 1990 forinttól vannak csomagok.
A HBO GO nézés nem számít bele az adatforgalomba, akárcsak a MyTV.Cickánykoma:
Valószínűleg APN probléma lesz.
Online vagy net kell legyen. Ha az egyiket nem fogadja el, akkor a másik jó lesz.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Bferibörs
addikt
válasz #79335424 #46081 üzenetére
feltöltőkártya gondolom , nem előfizetéses , nekem is ezt lépték, az előfizust szó nélkül cserélték
na ja más szolgáltató (t.kom ) kipattintóst ad itthon is(#46082) zeon.hu
ez sem működik mindenhol sajna ,ügyintéző függő
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
azbest
félisten
válasz #79335424 #45983 üzenetére
Én nem mosom össze őket. A tévés az tévés, a tabletes az tabletes. Nem az app hibája, hogy mindenféle tákolmány kínai tabletes rommal nem úgy néz ki valami, mint ahogy tévén elvárjátok. Én csak elmondtam, hogy miért néz ki máshogy azon.
(#45978) darvinya
nálad mindig minden másképp működik, mint a világ többi részén. Valószínűleg te vagy az egyetlen, akinek 720p-s a telefonos hbo go app. Mindenki másnak kicsit gyengébb a telefonos, mint a pécé/chromecast. -
MODERÁTOR
-
azbest
félisten
válasz #79335424 #45961 üzenetére
Én sem tartom értelmesnek a roamingnál az arányozás szabályt. De olyan szempontból megértem, hogy nem állandó, hanem időszakos használatra szánják a roamingot. Furcsa helyzetet teremtene, ha mindenki külföldi kártyákkal kezdene el itthon telefonálni. Bár gondolom akkor is van valami elszámolási alap a szolgáltatók közt, azt sem ingyen teszik, csak ugye a régiók közti nagy árkülönbségek kiegyenlítődnének. De lehet ettől becsődölne egy-egy ország szolgáltatója és nem lenne utána hová felcsatlakozni a külföldi simmel. De nem akarom én ezzel a szolgáltatókat védeni. Csupán például náluk a bevételük 30%-át elveszi az állam különböző adók formájában és így esélyük sincs olyan olcsónak lenni, mint ahol ennek töredékét kell befizenti.
Adók miatt drága a mobilozásSzerincsére ma már azért vannak itthon is értelmes csomagok és megoldások. A publikusik közt is.
Amit nem számolnak, azt lehet nem is vesznek figyelembe. Ezért lehet jobb neked a youtube, vagy más streaming.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz #79335424 #45959 üzenetére
Annyi, amennyi. Bele van építve. Nem kell érte külön fizetni és nem számolják külön, mert a csomag része.
Elhiszem, hogy többlakiként neked épp jó lenne, ha külön számolnák a forgalmat érte, mert akkor a roaming arányos szabály alól könnyű kibújni vele. De Ha forgalmat akarsz generálni, akkor indítsd el valami youtube playlistet nagy felbontásban. Pár óra alatt elpazarol pár tucat gigabájtot.
Amúgy a netsemlegesség lován pont fordítva ül a hivatal, ha azt bünteti, aki ingyen ad valamit. Az eredeti szellemisége azzal kapcsolatos volt a semlegességnek, hogy a szolgáltatók ne blokkoljanak vagy lassítsanak bizonyos tartalmat, hogy azzal zsarolják ki az előfizetést valamire. Amikor viszont arról van szó, hogy bizonyos tartalmak ingyen nem számítanak, akkor nem zsarolják a felhasználókat. A saját hálózaton belül, saját szolgáltatásokon belül pedig életszerűtlen büntetni azt, ha nem kérnek plusz pénzt a használatért az előfizetési díjon felül. Ahogy iptv-ért sem fizetek forgalmi díjat és nem is számolják a statisztikába más szolgáltatónál sem.
-
-
azbest
félisten
válasz #79335424 #45952 üzenetére
hát, nézz meg valamit és nézz rá, hogy változott-e a forgalom. De mintha úgy mondták volna itt a tapasztaltabbak, hogy tényleg nem számolja, attól függetlenül, hogy melyik kártyára szól.
(#45954) snooze
nem feltétlen van összefüggés az egyszerre nézhető eszközszámmal, inkább csak sokkal egyszerűbb megvalósítani úgy általában kihagyni a számolást, mint ügyfélcsomagonként[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz #79335424 #45358 üzenetére
Ha lemondod...azt "úgy" kell értelmezzék hogy te nem kivánod igénybe venni tovább a szolgáltatást.
Ráadásul sok esettben két azonos szolgáltatás sem lehet aktív.Pl nekem a multkor egyenleg hiány miatt kelett azonnal lemondanom egy szolgáltatást
Mivel a szolgáltatás felfügesztett állapotban volt,ha úgy marad akkor kb 8 napig tudtam volna használni csak a szolgáltatást...utánna megint levonta volna.
-
asdf_
veterán
válasz #79335424 #45358 üzenetére
Az tul logikus lenne, meg ugyfelbarat, meg le is kene programozni valakinek... Mint ahogy az ilyen logikatlan mukodesnel torteno are you sure uzenetet/sms-t is, ami tartalmazza, hogy a lemondando szolgaltatas fordulonapja x. ho y-a, a lemondas azonnali hataju, tenyleg le akarom-e mondani.
De hat a kartyas fordulonap megszuntetesevel is vagy haromnegyed eve szenvednek (es ha jol emlekszem, ketszer voltak kenytelenek racsapni az Abort gombra ezugyben az indulas elotti napokban), ugyhogy ne legyenek magas elvarasaink[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
asdf_
veterán
válasz #79335424 #45133 üzenetére
Ehhez kepest marhara raernek vele. A rendelkezesre allo ido majdnem fele eltelt mar, ehhez kepest meg ugye latjuk, hogy az ezzel kapcsolatos weboldalukon majd gyere vissza uzenet van. Nem azt mondom, hogy pikkpakk le lehet egy iyet fejleszteni, de bassza meg, 70 nap eltelt mar az evbol. Es november 22-en szavaztak meg a torvenyt.
Ahogy nezem amugy, a Telekom weboldala is ugyanitt tart, a Vodafone-nal meg meg aloldalt sem hoztak letre az infokrol.En teszek egy pengot ra, hogy eloszor augusztus vegere, majd utana december vegere kitoljak majd a hataridot. Ha januartol elkezdik, akkor is szolgaltatonkent(!) napi(!) kb. 6-7 ezer adategyeztetesnek kellett volna megtortennie. Szerinem siman eselytelen, hogy vegeznek ezzel julius elsejeig...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #79335424 #45125 üzenetére
Remélem képesek lesznek ezt annyira rugalmasan kezelni, hogy bemész és felsorolja a gépből mennyi sim van a neveden, amelyik kell leokézod, a többit tilthatják, kész, viszlát. Ez így megoldás, ha ennél bonyolultabbra fogják az mind felesleges user szopatás amiért ne csodálkozzanak ha rájuk is borítják majd jó páran az asztalt.
-
MODERÁTOR
-
Bferibörs
addikt
válasz #79335424 #44636 üzenetére
köszönöm
#44637) krystman
elvileg igen, egyenlőre sz.gépen a My Telenorban nem találom a lehetőséget,hogy hol lehet ezeket bekapcsolni
ÁSZF 23. oldal :
4.6. Telenor MyMinute és Telenor MyMinute Expressz tarifacsomag
A díjcsomaggal igénybe vehető szolgáltatások:
Családi Csomag, Családi Csomag Mini, MobilVásárlás, Vezetékes-hívó, Deezer zene, a
III.3.1. pontban található adatjegyek, Telenor MyTV szolgáltatás (III.11. pont)---
Telenor MyMinute és Telenor MyMinute Expressz
kezdőcsomag ára:
(A tarifacsomag készülék nélküli előfizetői szerződés
kötése esetén [csak SIM-kártya] fizetendő egyszeri díja),
ami belföldön felhasználható kezdőegyenleget nem
tartalmaz
490 Ft
A Szolgáltató hálózatán belül lefolytatott beszélgetések percdíjai
minden időszakban 19,00 Ft
Belföldi vezetékes hálózatba, valamint más belföldi mobilhálózatba irányuló
beszélgetések percdíjai
minden időszakban 19,00 Ft
Hangposta hívásának percdíjai
minden időszakban 40,00 Ft
Kapcsolási díj*
minden időszakban 0,00 Ft
SMS-küldés díja belföldi hálózatba 19,00 Ft
SMS-küldés díja nemzetközi hálózatba 69,50 FtMondjuk azt nem értem ha 490 Ft-ért tudnak adni egy SIM karit akkor miért akarnak 5000.-ért cserélni nekem micróról nanóra
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz #79335424 #44623 üzenetére
My Telenor ( sz.gép) semmit nem engedélyez, sms-ben lehetne kérni talán ( eddig nekem nem így volt ).
A vezetékes hívó szolgáltatás mit takar ?boxfan , darvinya :
nincs szükségem sem netre ( max. kipróbálnám ) sem 3 barátira, ha kell akkor tényleg meggondolandó.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz #79335424 #44558 üzenetére
Hali!
Ma én is átváltottam erre a csomagra, nem tudod (tudja valaki) hogy a csomag mellé lehet netet rendelni ? My Menüben nem tudok.
Az 1220-on azt a tájékoztatást kaptam, hogy az előző csomagomhoz képest ( p.perfekt) a 3 baráti szám nem működik, a többivel megegyezik.
-
v-man
őstag
válasz #79335424 #44558 üzenetére
Én most próbáltam kérni 1220-on, mint praktikumos valóban ingyen kérhető a tarifa váltás (miután én felhívtam erre az ügyintéző figyelmét...), de a hölgy szerint annyira új még a csomag, hogy nem engedi átváltani, egyelőre csak új kártyával megy. Próbáljam meg személyesen vagy néhány nap múlva. Kössz! 😡
Neked miről váltottak és mennyiért? Lehet hívom újra, hátha másik ügyintézőnek sikerülni fog.XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
-
Thusor
őstag
válasz #79335424 #44487 üzenetére
Ez egy jó kérdés. Nem tudom, elképzelhető hogy nincsen. Ma kaptam postai úton. 1220-at hívjam fel és aktiváltassam be? Vagy a flottakezelőnél kell ezt intéznem? Ugye nem az én nevemen van a kártya.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
-
-
Thusor
őstag
válasz #79335424 #44180 üzenetére
10.0.0.0 - 10.255.255.255
172.16.0.0 - 172.31.255.255
192.168.0.0 - 192.168.255.255Ezek a privát IP tartományok. Az a kérdés, hogy a router amit használsz milyen IP-t kap? Amik nem esnek ebbe az IP tartományokba azok a publikusak. Nekem publikus IP-re lenne elsősorban szükségem, ami nincs NAT-olva. Az a kérdés, hogy a Telenor publikus vagy privát IP-t ad-e, illetőleg a home csomaghoz adott router képes e NAT-olni saját maga, vagy azt esetleg a Telenor teszi meg?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
gyurkikrisz
őstag
válasz #79335424 #44146 üzenetére
Ez csak egy jobb, tisztább rendszerhez vezet, hogy nem az olvassa az üzeneteid aki akarja, nem akkor kapcsolja be a GPS-t a program, amikor akarja. És akkor majd nem nézel, mint borjú az új kapura, hogy mégis miért szívta le az akkud/az egyenleged a rosszul megírt/káros alkalmazás.
De ha már fejlesztői szemszögből akarod nézni, akkor sokkal több jót hozott az 5.0, mint rosszat. Sok minden lett egyszerűbb/egységesebb.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Burt1793
veterán
válasz #79335424 #44146 üzenetére
Dehogynem tudsz, átlag felhasználó a sok szar szemét alkalmazást csak újabb rendszeren tudja gyorsan, alacsonyabb fogyasztással futtatni.
Az új telefonok bírják a bekapcsolt folyamatos 4G-t és GPS-t. A jogosultságot csak olyan programnak kell megadni, amit használsz és akkor szinte semmit nem fogyaszt a gps, mert nem követ minden program, nem aktív a keresés. A 4G-t is simán bírja a telefon úgy is, hogy a fb, messenger és társai fent vannak. Nekem amúgy se hiányozna az automata gps bekapcsolás, mellesleg a Locus map naviprogram be és ki tudja kapcsolni, ha beállítod. Doze, alkalmazások hiánya előjön a régebbi főverzióknál. És az emberek többsége nem ás mélyre a rendszerben, használni szeretné a szükséges alkalmazásokat, stabilan, boldogságban, az S7-tel nekem ez megy.[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz #79335424 #43282 üzenetére
Persze, és ezért inkább ne frissítsen az ember... szerinted nincs benne minden adathalász szar alapból? Dehogynem... Tényleg javítanak a frissítések, főleg egy flagship-nél az első (és még a második) évben. Értem én, hogy a 6 éves S2-vel már nem törődnek, ez sajnos ilyen.
Mindenképpen érdemes frissíteni, felesleges ezt a régi mende-mondát terjeszteni az ellenkezőjéről.
A KNOX nem ugrik, ha felrak az ember egy XEH-et, fel is kell, mert a telenor fél évig nem adta ki a frissítéseket az S7-re, végig augusztusin volt egészen mostanáig.
A rendszert is csiszolták, nem csak a biztonsági szint fejlődött (fejlődött, az elején voltak rések, persze most is biztos vannak kisebbek...), a kamera is javult, a sebesség is, az üzemidő mondjuk eddig is hibátlan volt. A hálózatváltás probléma is megszűnt nyár vége felé.[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
-
MODERÁTOR
-
aprokaroka87
nagyúr
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz #79335424 #43767 üzenetére
Nekem mindegy
Csak ha valaki a kiküldött sms-t veszi figyelembe és Pl December 27-től szeretni igénybe a szolgáltatást,annak nagyon nem lesz mindegy,hiszen a kiküldött sms-ben más van leírva.Ha meg hibás adatokat tartalmazó sms-t küldtek ki ügyfeleknek akkor meg panaszok sora lehet.
-
-
Imi1981
veterán
válasz #79335424 #43668 üzenetére
Ahhoz meg kéne adjam a seed szerverem belépési adatait azt meg nem szeretném ☺. De telefonomon most 7 napig korlátlan hipernet van (ez is eléri az 50 megabitet) de ezen is lassú, sőt még lassabb ugye mert a net is lassabb kicsit mint a hipernet Home L csomaggal és hozzáadott routerral. Melóhelyen 20 megabit a vezetékes net de azon teljes sebességen 20 megabittel is jön. Tuti a telenor korlátozza valamiért. De kösz a felajánlást!
-
Imi1981
veterán
válasz #79335424 #43664 üzenetére
Nem harapom le a fejed, bocs ha félreérthetően válaszoltam ☺. Mindenképp letölteni akarom mert ugye nem korlátlan a netem és ha meg akarom tartani akkor nem szeretném megint letölteni (dupla adatmennyiség).
Ebben az 1 szálon fut dologban lehet valami mert ha több ftp kliensel töltök(4 db kliens futott egyszerre) ugyan arról a seed szerverről akkor mindegyik 1.30 MB/s - al tölt! Szóval így ki is tudnám használni a full sebességet de ugye ezt csak akkor tudom ha több különböző dolgot töltök de ilyen szinte sosincs, csak a próba miatt csináltam. Lehet valamit csinálni hogy több szálon töltsön? Nem csak pont tőled kérdezem hanem bárkitől aki tudja és ért ehhez .[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz #79335424 #43660 üzenetére
De nekem nem megy non stop hanem akkor mikor leszedek a szerverről egy filmet. És nagyon nem mindegy hogy egy 8-10 vagy nagyobb gb-os film 10 perc alatt jön le vagy másfél 2 óra. Szóval nekem igen is van jelentősége! De nem is értem miért erről beszélünk. Ha arra tudná valaki a választ vajon miért lassabb sokkal az FTP-n keresztül letöltés és hogy lehetne rajta gyorsítani azt megköszönném.Nem értem hogy az miért lassabb. Pedig fontos lenne ha valamit gyorsan le akarok tölteni akkor az FTP-n keresztül is menjen. Kösz előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
-
tomp
félisten
válasz #79335424 #43550 üzenetére
Annyi, hogy ezzel már nem tud mit kezdeni az NMHH mivel így már hivatalosan a szolgáltatás ára tartalmazza a forgalmat is. Ha 100MB-ot forgalmazol akkor a 100MB árát is tartalmazza de ha 10GB-ot hozol össze akkor annak az árát.
Gondolom lesz majd a MyMusicnál is valami okos megoldás. pl. apró betűs résszel 100-200GB-ig Nonstop.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Horgász topik
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- KONZOL beárazás
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ryzen 4600G dobozos
- Két vezetékes 120x120x15 12v-os ventit keresek, legalább 1800rpm-et tudjon. Használt is érdekel.
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest