Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
vpanangin
senior tag
Milyen 4G képes alap telefont ajánlotok otthoni Wi-Fi hotspot használathoz?
-
MODERÁTOR
-
vpanangin
senior tag
válasz Viktor0610 #47003 üzenetére
És így?
Milyen 4G képes alap telefont ajánlotok otthoni Wi-Fi hotspot használathoz a Telenor Hello Data csomaghoz?
-
MODERÁTOR
-
-
bopeti98
őstag
Holnap megyek megkötni a Home S csomagot. Benéztem a flottás topikba is, de nekem nem szimpatikus hogy nem az én nevemen van a kártya, hanem valami random cégén, plusz nem lenne sokkal olcsóbb sem.
Holnap az üzletben rögtön ideadják majd a kártyát, és itthon az ipadbe helyezve rögtön működni is fog? Ez azért lenne fontos mert a mostani 4 GB-os Telekom netet 1 hét alatt lehasználtam és most nincs rajta mobilnet, plusz ma le is mondtam telefonon a csomagot.
Egyébként ha mondjuk nekem nem kell az ajándék mifi router, akkor kérhetem anélkül is? Tudom, hülyeség, de egyrészt van már itthon 4g-s mifi router, másrészt valószínűleg a adatmegosztó kártya is dual simes okostelefonba kerül majd, így semmi szükségem rá. -
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #47003 üzenetére
Tök mindegy, mert a legszűkebb keresztmetszet számít, és én még nem láttam olyan telót, aminek a wifi modulja AP módban a 150Mb/s -t megközelítette volna. Egyébként, ezen a Moto Z Playemen láttam először Androidos telón olyat, hogy lehet választani 2,4, és 5GHz -es hotspot között.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #47012 üzenetére
Miért? Nekem küldött egy sms-t a szolgáltató, hogy a hello data adatkerete csak online apn-nel működik.
-
MODERÁTOR
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #47016 üzenetére
Ezt nem értem. Mi nem működik a net apn-nél?
Úgy érted a homenet csomag?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #47018 üzenetére
Akkor lehet hogy én is félreérthetően írtam mert én meg úgy értettem, hogy a wps telefonom valamiért nem vette le a hálózatról az automatikus beállításokat, és jött egy SMS, hogy online apn-t kell használni. Tehát nem net apn-t.
Akkor most Hello data esetén melyiket kell használni? -
MODERÁTOR
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #47021 üzenetére
Ja értem már! Köszi!
-
IamTheDog
tag
Az hogy van, hogy pár napja előfizettem az egyik Hello Data csomagra, ahol ugye elkérték az első havi díjat is, most meg kapok egy számlát 599 forintról, hogy fizessem be?
-
DrBubo77
veterán
A Telenor Wallet már több napja nem enged számlát befizetni. Rányomok és "általános hiba" jön be. Ez mikor fog megjavulni.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
MODERÁTOR
-
Harkovz
aktív tag
Sikerült regisztrálnom a mytvt és az hbo go-t amit Home csomag extra kedvezményéből kértünk.Teljesen jól működik,LG tvm van azon Hbogo app is tökéletesen megy.Már 2 Home előfizetés van a családban.Én nagyon elégedett vagyok ezekkel a csomagokkal.Kíváncsi vagyok az új mytv csomagokra milyenek lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #47031 üzenetére
Adatokat töröltem, újratelepítettem, de továbbra is ugyanaz a hiba. Pedig korábban is így fizettem.
Más ötlet? Másnál működik?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Mister_X
nagyúr
válasz joey04 #47038 üzenetére
Minek azt elolvasni, csak alá kellett írni, hogy mindenki boldog legyen. Szerintem az egységsugarú vásárlók a fél veséjüket is eladnák, még ha az első oldalon vastagon ki lenne emelve.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
MODERÁTOR
-
IntelKiller7
veterán
Hali. Láttam ezt a korlátlan adatforgalmas csomagot, viszont nekem van most 1 aktív havi 10k-s csomagot. Valahogy átlehet kérni erre az újra, vagy esélytelen? Ha megrendelem akkor mindkettőt kell fizetnem 1 kártyára?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
MODERÁTOR
válasz IntelKiller7 #47041 üzenetére
Átválthatsz.
A 9990 forintos csomagra válthatsz át, nem számolódik fel a készülékdíj.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
IntelKiller7
veterán
válasz Viktor0610 #47042 üzenetére
Remek, akkor holnap meg is lesz. Köszi a segítséget
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Bornie127
senior tag
Üdv!
Megrendeltem a mytv alapcsomagot. Látom is, hogy mikor jár le. Hosszabítás hogy történik? Lejárta előtt mondjuk egy nappal újra meg tudom venni a csomagot, vagy ez autómatikus? Esetleg meg kell várnom, hogy lejárjon és újra kifizetnem? Amennyiben lényeg, nem vagyok Telenoros.
-
azbest
félisten
válasz Bornie127 #47046 üzenetére
Semmi extra, automatikusan vonja megint a következő alkalommal a díjat. Legalábbis nekem a kártyás fizetésnél így volt, nem csináltam kifejezetten külön fiókot a barion fizetőrendszerben, de akkor is tudott tranzakciót indítani következő esedékességkor.
Lemondáskor pedig van kb egy hét felmondási idő, mielőtt megszűnik az elérhetőség (valahol biztos le van ez írva ászf környékén is). De a csomagváltás az rögtön megtörténik. Mielőtt telenoros számom lett én is csak simán neten regisztráltam, onnan van két havi tapasztalatom
[ Szerkesztve ]
-
Swim Swim
kezdő
Tapasztalható e lassulás mióta bevezették ezt a korlátlan csomagot?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest