Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmirror
őstag
Sziasztok !
Édesanyám névén van két előfizetésünk (dolgozói csomag).
Ha kapok meghatalmazást akkor én is intézhetek ügyet személyesen a Telenor üzletben helyette?
(Csak egy régi telefon számláját és jótállási jegyét szeretném kérni mert elveszett)[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Scrym
tag
válasz azbest #46193 üzenetére
Telenoros készülék, egy adatmegosztó sim van hozzá (100GB Home L), kameramegfigyelésre van használva. Nem nagyon volt időm belemélyülni (holnap folyt. köv), de egy fél órám volt, az alatt be szerettem volna lőni a Wifi-t, jelszó változásokat, Dyndns, de egyszerűen ennél a résznél meg is állt a történet. A gyorsbeállításokon végig vezet és ennyi, mind ha mi sem történt volna.
Működésben van a router mert a gyári wifi jelszóval fel lehet csatlakozni és van net, meg megy a kamera is távolról P2P-vel, mondjuk az is kissé érdekesen, ha Telenor mobilhálózatban van mondjuk egy mobil onnan nem enged felcsatlakozni P2P hibára hivatkozva, de ha egy másik netről próbálkozunk minden gond nélkül működik.
Rejtély még ez a router, holnap megpróbálom jobban kivesézni, csak gondolotam addig felkészülök, hátha én voltam figyelmetlen.
Köszi! -
vpanangin
senior tag
A Tarr Kft. vezetékes internetét akarom kiváltani ezzel a "Hipernet Home L" csomaggal, asztali routerrel szórva a jelet a családi házban.
Egy dologban azonban bizonytalan vagyok. Lehet ezzel a csomaggal torrentezni?
-
tsteve
senior tag
egy hatóság által előirt kötelezettséget a telekom ügyfelszerzésre (is) használ... a telenor pedig nem, s nyilván nem ok nélkül... a telekom-ot erre senki sem hatalmazta fel a törvény végrehajtása során, hogy ezt a végrehajtási műveletet összekapcsolja saját ügyfelszerző tevékenységével...az a fő baj, hogy más dolgokra (is) használja a megszerzett adatot mint az eredeti cél... de ez sztem már nem fog menni, hogy megértsd.. részemről befejeztem... hamarosan kiderül jogot sért-e a telekom
[ Szerkesztve ]
-
Scrym
tag
Sziasztok!
Nem tudom használ e itt valaki ilyen típusú router/modemet: B525s-23a
Nemrég üzemeltem be egy ilyet, illetve csak szerettem volna, elindítom be is lépek admin/admin, felajánlja a gyorsbeállításokat, végig is zongorázom - mobilnetprofi, wifi, jelszóváltoztatás végén ok, kéri újra a felhasználónevet jelszót (admin) és mint ha nem is történt volna semmi, ugyan ott vagyok ahol az elején, semmi nem változott. Ráklikkelve a teljes beállításokra sem történik semmi a gyorsbeállításokat dobja fel.
Az eszköz működik amúgy, csak minden gyáriban, nem tudok semmit állítani.
Valakinek valami ötlet?Köszi!
-
ACE-
addikt
válasz tsteve #46184 üzenetére
Akkor olvasd el még egyszer a Telenor honlapján található infókat, idéztem is, tényleg ilyen nehéz? Miért kell dezinformálni? A jogszabályt azért módosították, hogy egyértelmű legyen, hogy ki HASZNÁL adott telefonszámot. A hatóságot nem érdekli hogy ezt a szolgáltató milyen módon deríti ki. Ez egyáltalán nem visszás.
Ha pl. a Te neveden van egy SIM kártya, és azt odaadtad valakinek hogy használja, akkor ha meg akarod tartani vagy most még visszakéred, és a nevedre veszed, vagy hagyod hogy a használó a saját nevére vegye, ennyi. Teljesen logikus, ezt csinálja a Telekom és a Telenor is, és ezzel minden rendeben van, semmilyen jogszabályba nem ütközik. De ha jogsértő a Telekom, akkor idézd azt a jogszabályt, amelybe ütközik...Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
tsteve
senior tag
nem érted...ezt sem... ha nem vagy előfizető, akkor üzletbe küld az adategyeztetés végén a telenor online felülete szerződést kötni... a telekom meg téged tesz előfizetővé miközben még azt sem közli, hogy itt most nem adategyeztetés történt, hanem szerződéskötés indult... ezért jogsértő a telekom... hírközlési és adatvédelmi törvény is sérül a telekom eljárása során... közben az eredeti előfizetőnek sincs joga nemet mondani az új ember és a telekom közti szerződésre, amire a korábbi rendszerben még megvolt a joga
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
válasz tsteve #46178 üzenetére
Megint okosat mondtál és még mindig nem olvastad el a Telenor oldalát, de idézek a kedvedért:
"Kinek kell intéznie az adategyeztetést?A feltöltőkártyás SIM kártya birtokosának: amennyiben Te kötötted a szerződést, vagy Te használod jelenleg a SIM-kártyát.
Fontos, hogy 2017. jan. 1-e után vásárolt feltöltőkártyás SIM-ekre az adategyeztetést 2017-ben már nem kell elvégezni!"Szövegértés megy még?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
St3ven
addikt
válasz tsteve #46180 üzenetére
Aki használja a kártyát, az veszi a nevére az adategyeztetés során. Továbbra is életszerűnek tartom ezt a megoldást. Vagy az jobb lenne, ha előtte be kellene mennie és személyesen a nevére íratni, majd utána adategyeztetni?
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
-
tsteve
senior tag
válasz snooze #46177 üzenetére
a telenornál lesz csak tumultus, a telekom ügyeskedik, s bárkit enged regisztrálni... olyat is aki nem előfizető valójában...azokat előfizetővé teszi, ha birtokukban van a kártya... ez persze jó eséllyel törvénytelen, remélem hamarosan kiderül hogy hol és hány esetben sérti meg a telekom gyakorlata a hírközlési és adatvédelmi törvényt azzal, hogy előfizetők gyüjtésére használja fel törvényi kötelezettségét... szerencsére a Telenor ezt nem merte meglépni
[ Szerkesztve ]
-
-
snooze
veterán
válasz aprokaroka87 #46174 üzenetére
azzal csináltatnám,aki kitalálta..nem ezen fog mulni,aminek a megfékezésére kitalálta valami aktakukac..de ezen nem kell hazánkban csodálkozni..
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
probáltam egy 3éves kártyát egyeztetni,de nem sikerült..1220at felhivtam,ujra megcsináltam,szintén sikertelen..erre várakozás,majd közli az üfsz,hogy nem találják a személyi igazolvány dzámot a bm rendszerébe..nagyon franko..de menjek be egy boltba,ott majd elintéznek mindent..nagyon fasza..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
törölt tag
Sztem az alap probléma az, hogy a közigazgatási rendszerünk elavult, nem tud megfelelni a kor követelményeinek, és technológiai megoldásainak. Szarból meg nem lehet várat építeni. Be kéne vezetni, hogy az e-mail cím közigazgatási szinten is hivatalos értesítési címnek minősüljön. Azzal rögtön egyszerűsödne egy csomó adatkezelés.
-
ACE-
addikt
válasz tsteve #46159 üzenetére
Nem értem miből gondolod, hogy az nem egyezett, Telenor adategyeztető oldala:
"Email cím - Erre a címre küldjük ki az adategyeztetésről az elektronikus dokumentumot."
Tehát itt sincs szó arról, hogy a rendszerben lévővel egyeztetnék, főleg úgy hogy sokan ezt meg sem adták annak idején...Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
ACE-
addikt
válasz 4Grider #46165 üzenetére
Nekem úgy van a személyimben a születési helyem, hogy "Község III (Magyarország)" én pedig annyit írtam adategyeztetésnél, hogy "Község" és érdekes, de elfogadta (bár Telekomnál), ez is urban legend lehet...
-
törölt tag
Na, ezzel ötletet adtál egy kis teszthez. Írásban fogom közölni a Telenorral, hogy a lakcímadataim megváltoztak, és mellékelem a lakcímkártyámról készült képet. Erre valamit lépniük kell hivatalosan, méghozzá írásban. Kíváncsi leszek arra, hogy mi lesz az.
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz lugosi #46164 üzenetére
Teljesen komolyan (bár csak valószínűsítettem ilyen kötelezettség létét, most elő is kerestem):
Az Előfizető köteles az Előfizetői Szerződésben szereplő előfizetői adataiban bekövetkező bármely változást 3 napon belül írásban, személyesen bármely Telenor Értékesítési Ponton vagy a Telefonos Ügyfélszolgálaton (1220) közölni a Telenorral. Az Előfizető személyes adataiban bekövetkezett bármely változást a Telenor az Előfizető bejelentését és a szükséges dokumentumok maradéktalan bemutatását követő 15 napon belül vezeti át. A bejelentés elmulasztásából eredő kárt az Előfizető köteles viselni. Az Előfizető mulasztása esetén a Telenor az Előfizetőről tárolt adatok alapján teljesíti az előfizetői jogviszonyból eredő kötelezettségeit.
(az, hogy az érintett előfizetői adatok közé van sorolva az azonosiításra alkalmas irat azonosítója, azt mondjuk továbbra is csak valószínűsítem, bár igen erősen)
Továbbra is követelem, hogy aki az ÁSZF-et írja, vagy ne írhassa többet, vagy tanuljon már meg helyesen írni:
Hatályos: 2017. május 16-dikától
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz vpanangin #46135 üzenetére
Másik topicból másolva:
Adategyeztetés során az ügyfél születési helyét pontosan ugyanúgy kell rögzíteni, mint ahogy az igazolványban szerepel.
Például, ha Budapesten született az ügyfél, és az igazolványban így szerepel: „Budapest 09 (Magyarország)”, akkor a felületen is így kell beírni, fontos a szóközöket is figyelni.
A budapesti kerületek arab, míg a vidéki nagyvárosok kerületei római számokkal szerepelnek az új típusú személyi igazolványokon a születési helynél. -
DS39
nagyúr
persze, mikor változik kellene, ezt megteszi az ember, a banknak, munkahelyen vagy iskolában, stb, egy kártyás sim esetében eddig pont le volt sz.rva, hogy kinek a nevén van, és mik az aktuális adatai. ezt a drága kormányunk most megszüntette. de nem akkora probléma, mert ez a szám már csak sms fogadásra van használva, és augusztusban le is járna, szóval nem érdemes már sorban állnom egy órát. (az online egyeztetésre lett volna 5 percem)
tulajdonképpen már jó ideje Vodafone Tuti-s vagyok, ott még nincs ilyen, de még sms-t sem kaptam, hogy hívjam őket. (náluk minden adatom friss)
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
Ha jól tippelek, a személyes adatok kapcsán beállt változások közlése szerződéses kötelezettség, tehát amikor új személyit kaptál, be kellett volna menni a szolgáltatóhoz és módosíttatni a szerződő fél adatait. Ugyanúgy, mint kb. bárki más, ezt nem tetted, így most elhasaltál el az ellenőrzésen. Szerintem neked mindenképp lesz egy sétád egy bemutatóterembe. Vagy esetleg játszhat, hogy a régi irat adatait adod meg, ha azt esetleg nem vetik össze a központi nyilvántartással.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Szerintem igen
mivel ha jól gondolom ilyenkor a Telenor adatbázisát veszik alapul.
Aztán meg csinál a rendszer egy összehasonlitást.
Ha a név,születési hely-idő,anyja neve megyezzik akkor átengedi.Persze ilyenkor lehetne ott egy plusz adatsor arra az esetre ha azóta változtak az adatok.
-
DS39
nagyúr
válasz tsteve #46159 üzenetére
az jó, nekem az nincs szerződésen megadva, viszont megadtam pontosan úgy mindent, ahogy a szerződésen, régi személyivel, és úgy sem jó
grat Telenor, ügyesek vagytok.
ennek az adategyeztetésnek (azon kívül hogy a kormány faxsága) ennyi haszna lenne legalább, hogy friss adatok kerülnének be az adatbázisukba, de mégsem. hát akkor lehet hogy hagyom ezt a számot szép lassan lejárni... -
DS39
nagyúr
ez az online adategyeztetés egy csoda...
azt írja: Adataid, ahogy érvényes okmányaidban szerepelnek
aztán: A megadott adatokkal nincs érvényes személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány a nyilvántartásban.
Hát persze, hiszen ezer éves a szám, akkor még nem ez volt a személy igazolványszámom....
akkor most adjam meg a régit ami az adatbázisukban van? de az már nem érvényes.... -
ACE-
addikt
válasz agroman #46152 üzenetére
Alul, tudj meg mindent az adategyeztetésről.
"Mit készíts elő az adategyeztetéshez?
Az online adategyeztetéshez szükséged lesz a SIM-kártyádra - egy SMS fogadására alkalmas készülékbe helyezve -, és érvényes személyi igazolványodra (vagy jogosítványra vagy útlevélre)."
Nem írja hogy kellene e-mail cím...
-
törölt tag
válasz radio100jozs #46155 üzenetére
Melyik appon keresztül? A MyTV -n, vagy az HBO -n? Azért kérdezem, mert felmerült a kérdés, hogy futna-e Kodiban, és ezért nem mindegy, hogy melyik kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Itt a felhasználónál ha az illetőnek a lakcím kártyájában lakcímnélkűli van,azt is el fogadja?
Illetve a felhasználó az megkapja a kártya teljes jogát is?
Tehát pl intézkedhet őnálloan is a későbbiekben? -
agroman
senior tag
válasz tsteve #46145 üzenetére
koszonom! tehat te gondolom telenor kirendeltsegen vetted es ott kertek toled emailt. es azt kellett megadnod.
en egy elelmiszer boltban vettem. ott nem, volt ilyen. arra hogy az elesitesnel mit adtam meg nem emlkeszem, a mytelenoros emailcimmel nem mukodik.(mar ha az a hiba, mert ezt sem irja ki)[ Szerkesztve ]
------
-
ACE-
addikt
válasz tsteve #46145 üzenetére
Érdekes mert ezen az oldalon egy kva szó nincs az e-mail címről... Az egyébként sem személyes adat, ezért nem is kötelező megadni... éppen ezért nem is kérhetik... valami más volt nálad... vagy időhurokba kerültél.
-
sanyie70
tag
Valaki fel tudna világosítani erről a Blue s csomagrol, hogy van a net benne? Ha elfogy lassitjak vagy kikapcsolják?
A korlátlan tematikus adat mit jelent pontosan? Böngészést?[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz agroman #46143 üzenetére
az eredeti regisztrációnál (a vásárlásnál, hónapokkal ezelőtt) és tegnap az oldalon is megadtunk email címet... a kettő között volt egy pontnyi eltérés... nem engedte az egyeztetést, csak miután a pontnyi eltérést javítottam tegnap... nem tudom leirni jobban, harmadszor irom már le... konkretan itt is okmányhibara hivatkozott, pedig csak az email cím különbözött minimálisan... ird le pontosabban a kérdést, ha továbbra sem világos...a pontnak nem volt jelentősége az email cím szempontjából, mert a néven belül volt, értelmes, használható email cim volt mindkettő, irreleváns ilyen esetben egy pont a névben, az email cím első részében...
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Na sikeres volt az adategyeztetés
Ha mindent úgy adunk meg ahogy az okmányban van,akkor jó lesz. -
törölt tag
válasz Viktor0610 #46140 üzenetére
Köszönöm az infót!
-
MODERÁTOR
válasz #79335424 #46138 üzenetére
Somatom:
Külön alkalmazás van rá, külön regisztráció kell. Természetesen a szolgáltatás fizetős, 1990 forinttól vannak csomagok.
A HBO GO nézés nem számít bele az adatforgalomba, akárcsak a MyTV.Cickánykoma:
Valószínűleg APN probléma lesz.
Online vagy net kell legyen. Ha az egyiket nem fogadja el, akkor a másik jó lesz.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
törölt tag
Hogy van most ez a MyTV -s HBO? Ez vmi külön alkalmazásban fut? Vmi külön regisztráció kell hozzá?
-
törölt tag
válasz Black_Raven #46130 üzenetére
Na, az nagyon meglepne, ha ez egy perc alatt lefutna nálam. A Telenor rendszerében ugyanis van utca, hsz. szerinti lakcímem, a lakcímkártyámban viszont az áll, hogy "lakcím nélküli". Ez az aktuális, hivatalos állapot. Tehát, ha a Telenor a jogszabályok szerint járna el, akkor aktualizálnia kéne a rendszerét a jelenlegi állapotnak megfelelően, vagyis a rendszeréből törölnie az utca, hsz. szintű lakcímet. Erre nem lesz gombjuk.
[ Szerkesztve ]
-
-
vpanangin
senior tag
Csinálnám ezt az online adategyeztetést, de nem fogadja el a személyi igazolványom számát. Ami évek óta nem változott.
?????????????????????????????????????????
-
darvinya
titán
Itt jön a slussz poén, elküldték nemrég angolul is az SMS-t, miután már 1 órája neten leigazoltam.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
tsteve
senior tag
válasz ChuckyCheese #46128 üzenetére
nálunk -mint írtam az előbb- az email cim nem volt pontosan ugyanaz, azaz ekkor adta ugyanazt a hibaüzit, mint nálad is... én extra pont nélkül írtam be, de eredetileg az email cím név részén belül is volt egy pont (ami valójában email cim esetén irreleváns)... kijavítottam, s azonnal elfogadta utána már
[ Szerkesztve ]
-
ChuckyCheese
tag
-
tsteve
senior tag
válasz tsteve #46125 üzenetére
2. lépés: párom nevére (aki a valódi előfizető) már engedte, de nem simán, hanem először azt írta hogy nincs a megadott adatokkal azonosítható személyi okmány... pedig csak az email címe nem volt pont ugyanaz, amit eredetileg megadott... javítás után már minden OK... tehát az email cimet is hasonlítja az eredetileg megadotthoz
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
jól működik az adategyeztetési oldal.. próbáltam párom telenoros kártyáját egyeztetni a saját adataimra, de nem engedte, s telenor üzletbe küldött szerződni saját névre
eddig OK tehát...[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
válasz aprokaroka87 #46123 üzenetére
Persze, csak azért vettem a nevemre, mert jó barát, és máshogy nem tudtam volna bevinni a dpi-be.
Én fizetem a számláját, Ő meg odaadja a pénzt.[ Szerkesztve ]
-
goop
őstag
Tegnap voltam elintéztem a tulajodonjog tisztázást, úgy, hogy az ember akié a kártya volt, előtte 3 héttel volt ugyanezt intézni.
Átírták a nevemre simán, 0Ft, kellett a kártya és a személyim. -
asdf_
veterán
válasz aprokaroka87 #46119 üzenetére
Szerintem a csere nem egyenlő a vásárlással
Az lehet, de ha mar egyszer ott volt, akkor nagyon erosen celszeru lett volna leugyfelellenorizni, nem? Foleg, hogy eleg sanszosan keresztulment az ugyintezo kezen tokugyanaz az okmany, ami az adategyezteteshez kell. Kb. ugy kellett volna vorosen villoginia a kepernyojenek, hogy nincs adatellenorizve, mintha atomot dobtak volna le valahol
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz aprokaroka87 #46119 üzenetére
Szerinted SIM kártyát ránézésre adják.
Igaz elkérték személyi kártyákat.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
aprokaroka87
nagyúr
Amúgy a rendszer hogy tudja megallapitani hogy valaki 2017-ben vette a sim kartyat?
tartalmaz valami arra vonatkozó adatot a sim kártya?.Darvinya: Szerintem a csere nem egyenlő a vásárlással
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Érdekes ez a adategyeztetés.
10 éve ugyanezt számot használom, múlthónapban cseréltem SIM kártyát.
Erre ma jött SMS.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
tsteve
senior tag
válasz ChuckyCheese #46116 üzenetére
space... zárójel... kisbetű-nagybetű.. minden PONTOSAN úgy van mint a személyiben és a lakcimkártyán?
te voltál mindig az előfizető is?[ Szerkesztve ]
-
ChuckyCheese
tag
Üdv!
Lenne hozzátok egy kérdésem. Szóval megpróbáltam ezt az idióta adategyeztetést online. De sajnos nem igazán akar összejönni.. :/
Ezt az üzenetet kapom, pedig minden adatom stimmel:
"A megadott adatokkal nincs érvényes személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány a nyilvántartásban."Ez most miért van? Minden megadott okmány számom és személyes adatom megegyezik a valósággal és a szerződésben is ugyanezek szerepelnek!
Örülnék, ha valaki megmagyarázná..Sokan vagyunk, de nem kevesen! - k@bdb3t3pötch
-
törölt tag
-
Cickánykoma
tag
Üdv!
Vettem ma Telenor üzeltben egy új D-link DWM-222 típusú LTE modemet (feltöltős Hipernet) alkalmi használatra a laptopomhoz, mivel a korábban használt Huawei modemet elvesztették, akinek kölcsönadtam.
A problémám az alábbi:
SIM kártya behelyez stickbe, a stick rádug USB-re. USB eszközt talált a windows, felugrik a jelzés, hogy mit csináljon. Rákattintok az installálja a csatlakozós szoftvert, ekkor egy fél másodperc múlva eltűnik az installálóképernyője és elvágja valami az egész folyamatot. Egyes esetekben bedob egy "Elérési út nem létezik" hibaüzenetet. Az intézőben sem jelenik meg a meghajtónév, amin a stick telepítője rejlik.
Kipróbáltam minden USB csatlakozóval a laptopon ugyanaz a jelenség. Mivel a laptopomon gyári Windows 10 x64 van, arra gyanakodtam hogy nem kompatibilis vele. Tesztelve lett egy Win 7-es PC-n is ott is pont ugyanaz történt.Kérdés: Kifogtam volna egy hibás modemet, vagy valamilyen beállítási probléma / hiba miatt nem települ a szoftver a stickről (illetve nem látja azt meghajtóként)? Esetleg hiányzik valamilyen driver pluszban?
Plusz kérdés: A D-link modem (vagy a telenor által használt) csatlakozós szoftvere elérhető-e valahonnan máshonnan esetleg?Köszönöm előre is a tippeket, segítséget!
[ Szerkesztve ]
Madžari......Dober dan, passport kontrol !!! :D:D:D
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #46108 üzenetére
Ezt értem, de akkor most a szabályhoz kell alakítani a szoftvert, vagy szoftverhez a szabályt? Sztem az előbbi. Az adategyeztetés a lényeg. Vagy kell hitelesen igazolni a lakcímet, vagy nem. Ha kell, akkor merül fel az a kérdés, hogy egy külföldi hogyan használhat legálisan Magyar SIM -et? Ha viszont nem kell, akkor semmilyen adategyeztetési mód feltétele sem lehet a lakcímkártya.
-
törölt tag
Nekem nem teljesen világos. A feltöltőkártyásoknak ezekre van szükségük.
"Az online adategyeztetéshez szükséged lesz a SIM-kártyádra - egy SMS fogadására alkalmas készülékbe helyezve -, és érvényes személyi igazolványodra (vagy jogosítványra vagy útlevélre).
Ha üzletben szeretnél adategyeztetni, hozd magaddal az összes felöltőkártyás SIM kártyádat, érvényes személyi igazolványodat (vagy jogosítványt vagy útlevelet) és lakcímkártyádat."
Ha online nem kell lakcímkártya, akkor személyes megjelenéshez miért kell?
Ha egy külföldi szeretne itt feltöltőkártyást használni, akkor hogy tudja személyesen regisztrálni? Neki csak útlevele van, lakcímkártyája nincs. -
agroman
senior tag
igen, így jártam.
egyébként rohadtul nem értem, pl. anyja nevénél azt irja a kitoltési utmutato, hogy probaljuk meg az esetleges tobbes keresztneveket is. de minek? most a szemelyi okmanyaim szerint azonositanak vagy csinalnak egy keresztreferenciat? a legujabb tipusu szemelyim van, online alairassal, ugyfelkapuval, meg mindenszarral.
es ez alapjan sem talanak meg? mint szakmabeli mar tenyleg csak rohogok az egeszen..------
-
tsteve
senior tag
válasz aprokaroka87 #46104 üzenetére
védi tőled a külső hálózatot... végülis ez is tűzfal
-
aprokaroka87
nagyúr
Hmm
az létezhet hogy a telenor hálozata érzékeli ha Androidon tűzfalat használok?Mert semmit nem változtattam az afwall+ on és két telefonomon nincs internet.
csak ha lekapcsolom a programot.megpingelve pl a prohadver.hu oldalt unknown host-ot ad vissza.
-
tsteve
senior tag
akinek nem sikerül majd az online adategyeztetés, az a következőkre figyeljen:
- okmányirodai stílusú adat legyen megadva (kisbetű-nagybetű, stb)
- mielőtt nekikezd, gondolja át, hogy 1000%-osan az ő nevén van-e a prepaid, átírás is kellhet adott esetben
(biztosan lesz olyan is akinek sikerül majd "idegen" kártyát egxeztetni, többeknek sikerült állítólag, de ott a titok nyitja az lehet, hogy az idegen kártya senki néven nincs az állami rebdszerben adathiba miatt)
[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
válasz Viktor0610 #46099 üzenetére
Rendben. Kösz!
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
ACE-
addikt
válasz agroman #46100 üzenetére
Te így jártál? Én ismertem olyan embert, aki évtizedekig élt úgy, és használta a személyijét, hogy nem figyelte, a neve nem rövid Ö-vel van rajta, hanem hosszúval, mert annak idején a születési anyakönyvijén megtévesztően szerepelt. Nem fordulhatott elő ez nálad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Óra topik
- Tőzsde és gazdaság
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest