Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    Sziasztok!
    Az élet úgy hozta, hogy a tervezettnél hamarabb fel kell mérnem a készülékcsere lehetőségét (a meglévő telóm elkezdett halódni, nem tudom, meddig bírja még, vélhetően nem sokáig :( )
    Eredetileg meg szerettem volna várni, hogy milyen áron jelenik meg az LG G5, illetve hogy megjelenik -e egyáltalán a HTC M10 a kínálatban - de ez már tuti nem fog menni, legalábbis nem ezzel a telóval.
    Így két lehetőség van: vagy visszaköltözök valamelyik régebbi telómba (esetleg elcsaklizom a páromtól a J5 -ös Samsungját), vagy veszek most egy készüléket az előfizetésemhez, és később, ha szimpatikusabb telót látok a kínálatban, akkor cserélek a "készülékcsere bármikor" program keretei között.
    Ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem:
    Hol találom meg, hogy mikor mennyibe kerül a készülékcsere díja (ha jól tudom, külön díj ellenében lehet cserélni)
    Ha pl kihasználnám a kamatmentes részlet lehetőséget, és pl egy részletre vennék új telót, cserénél hogyan működik ez? Kifizetem az összes hátralévő részletet egyben, + a csere díja, mínusz a korábbi készülék aktuális értéke (beszámítás esetén)?
    Igazából két készülék jöhet most szóba a Telenor kínálatból "ideiglenes" készüléknek: LG G4 vagy Samsung S7 Edge (utóbbi akár maradhat tovább is, ha bejön, és a várt két készülék nem tud többet mutatni nála).
    Mondjuk nekem a Samsung nagy váltás lenne, évek óta csak HTC -ket használok, a Sense komolyan hiányozna.

Új hozzászólás Aktív témák