Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz milenda #36997 üzenetére
Mint azt ebben a fórumban már egy párszor leírtuk, a következő alkalommal már jóval drágább ajánlatot fogsz kapni (több benne foglalt szolgáltatással). Ha esetleg arra is előfizetsz, a rá következő ajánlat még drágább lesz (még több szolgáltatással). A szolgáltató célja az, hogy minél többet költs, ezért ilyen a rendszer. Ha jó darabig nem élsz az ajánlatokkal, idővel megint reménykedhetsz abban, hogy kapsz egy új kedvező ajánlatot. Persze az nem három hét múlva lesz...
-
-
milenda
tag
Azt olvasom a myTelenor-ban, hogy "Korlátlan hálózaton belüli percek és 50MB adatforgalom 3 napig 300 Ft". Ez aligha jelenti azt, hogy 3 napig 300 Ft-ért annyit beszélek Telenoron belül, amennyi belém fér és még 50 MB adatot is kapok. De akkor mit jelent?
-
colker
tag
válasz 4Grider #36992 üzenetére
Ma sikeresen lelet tiltva a számlánkon a Emelt díjas sms szolgáltatás.
Ahol interneten olvastam 2010-2012 környéke(pontosan már nem emlékszem) utáni felhasználóknak alapbeállításként le van ez tiltva nálunk még sem volt.
Sajnos alapvetőlég 10.000Ft a hitelkeret a számlás előfizetőknek(ha jól olvastam) és szépen fel is tornázta magát 2032(ennyi ennek a számnak a /db ára)*4=8128Ft összegre és ezután már a következő 2032Ftos sms-t hál istenek nem tudta levonni mert az már a keret fölött van.(legalább is én így gondolom de lehet ez puszta véletlen)
Az egészben a vicc az hogy nem csak hogy sms-ek érkeztek de az elküldött mappában is találtam ezekre küldök válasz sms-eket.
Viszont én nem küldtem rájuk választ!
Valami buherálás állhat ennek a hátterében!
Érdemes azért erre odafigyelni nehogy más is beleszaladjon ebbe a tudta nélkül.Most majd érdeklődni fogunk az ügyfélszolgálaton mert a boltban nem tudtak nekünk mit mondani erre hogy kikel-e fizetni ezt az összeget vagy sem. Én úgy érzem kikel,a szolgáltató biztos nem nyeli ezt még ha esetleg az ő hibájukból nem volt letiltva az emelt díjas sms szolgáltatás.(sajnos a sok hülye szövegből nem tudtam megérteni hogy ennek alapból kötelező jelleggel tiltva kellene lennie vagy sem.)
-
4Grider
nagyúr
válasz colker #36986 üzenetére
A my telenor alkalmazást kell használni a show quota helyett.
Az emelt díjas üzenetek fogadásának pillanatában fizetsz, nem akkor amikor az üzenetet elolvasod. Valószínűleg a mobilnetes kártya száma korábban valaki száma volt, ezért kapod rá az üzeneteket. Nem kell vele foglalkozni, majd megunja az emelt díjas szolgáltató. -
Mr X
veterán
válasz McLaca #36979 üzenetére
"És az szerinted mennyire életszerű, hogy 100MB-os internetcsomagokat adnak még mindig horror áron, amiket a 4G hálózat elméleti sebességével 5,33 mp. alatt lehet kimeríteni?"
A mondandód ezen részére reagáltam. Ez az érvelés mindig megmosolyogtat. Mintha a sebességen múlna, milyen hamar fogy el az adatkereted.
Azt nem vitatom, hogy drágán adnak kevés adatot itthon.
-
Prien
addikt
A Telenor honlapon hol találom a sebesség eltörléséről az infókat? Érdekes....
A kevés is több a semminél.
-
törölt tag
Nem nagyon szeretek panaszkodni, de a MyTV-s szívásaimat kénytelen vagyok leírni hátha vki más okul belőle.
Történt vala, h az új előfizetéshez kapott promóciós MyTV szolgáltatás (2 hónap) mellé meg akartam rendelni a Tévétár szolgáltatást 190 Ft/hó-ért amivel a közszolgálati adók - közöttük az M4 Sport - adásait lehet visszanézni 7 napra. Lumia 640-es telefonon próbáltam meg a saját Windows Mobile-os appjukon keresztül előfizetni, mégpedig úgy h tévétár menün belül az M4 Sport egyik korábbi adását kiválasztottam, ott rányomtam a lejátszás lehetőségre majd amikor feldobta a további előfizetést akkor megnyomtam a megerősítés gombot). Tévétáram továbbra sincs, viszont mint kiderült az applikáció sikeresen törölte az összes promóciós MyTV szolgáltatást, és helyette beaktiválta a Közszolgálati csomagot (400 Ft/hó, de a MyTariff M díjcsomagom kedvezményes keretéből fizethető)
A telefonos ügyfélszolgálat szerint mivel én kezdeményeztem (de mint írtam a szándékom teljesen más volt) ezért az applikáció hibája miatt sem tudják nekem a promóciós csomagokat visszakapcsolni.Ez már önmagában szívás lenne (mivel a bughalmaz telenoros applikáció miatt éri kár az embert), de mivel úgyis csak az M4 Sport érdekelne a MyTV kínálatából (élőben és 7 napra visszamenőleg a Tévétáron keresztül), amit a most már egyedül aktív Közszolgálati csomag is tartalmaz, megkérdeztem az ügyintézőtől h a Tévétárat mégis hogyan lehetne aktiválni, aki a 1750-es számra küldött SMS-t javasolta. Erre viszont "a szolgáltatás megrendelésére nem vagy jogosult" hibaüzenet érkezett.
A MyTV webes felületen ez történik [link] kb 5-10 percen át, utána vagy megszakad, vagy azt írja ki h "a szolgáltatás megrendelési igényét rögzítettük, az eredményről SMS-ben értesítünk" üzenetet kapok, SMS természetesen soha nem érkezik.
Létezik bármilyen mód h ezt a szolgáltatást lehessen használni vagy csak papíron létezik?
-
McLaca
őstag
Megtévesztő a megfogalmazás. Szeptemberben rendeltem meg a Netroaming hetijegyet, aminél ugyanaz a bevezető mondat, mint az EU-s csomagoknál, de nem volt előtte "alap" netem. Simán ment a roaming net.
Ha meg mégis baja lenne megrendeléskor, hogy nincs alapneted, a mymenüből külföldön is tudsz rendelni egy 180Ft-ost.Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
colker
tag
Másnak sem elérhető a internet adatforgalom lekérdezése?
A https://go.telenor.hu/show/newquota?showInIframe=1 oldalt használom már vagy 2 éve eddig mindig számolta hogy mennyi van még hátra a csomagomból de most már 1-2 hónapja semmit sem ír ki.Más: Nemrég kaptam új sticket mert aláírtunk megint 2 évre. Állandóan sms-ek érkeznek a +3690888448 számról "az emelt díjas szolgáltatás eléréséhez nincs elég kereted" szöveggel.Másnak nincs ilyen?Azt találtam róla hogy átveréses sms. Nyilván nem válaszoltam rá,de viszont elolvastam.Ebből lehet gond? A telenor oldalán a "Tarifán kívüli hívás/sms/net" emiatt növekedhetett meg vagy az internet miatt is amit majd számla záráskor levonnak?(sosem néztem még a telenor netes odalán ezeket így nem tudom eddig miket számolt)
Annak idején a Telekom is interneten 20000 Ft-ot írt adatforgalomra neten aztán hó végén csak a normál havidíjat kellett fizetni. -
dunc
nagyúr
válasz Viktor0610 #36981 üzenetére
HTC, egy darab sincs nekik pl, zte sincs , és a meglévő márkákból is elég szegényes a választék! Tudnék hosszabbítani, de lehet így inkább kiszállok, vagy váltok minimum tarifára!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Praktikum ász -ban vagyok. Elsején van a fordulóm. Mindíg elsejéig rendelem a netcsomagom, tehát, fordulótól az már nem él. Előtte utazom, akkorra rendelek egy hetijegyet. Két hetet vagyok külföldön, tehát onnan rendelem a második net hetijegyet, de akkor már itthon nincs élő, rendelt netcsomagom. A feltöltéshez viszont jár bónusz net, ami 30 napig használható fel. Ez is elég a net hetijegy aktiválásához.
-
asdf_
veterán
Jol gondolom-e, hogy ha egy netcsomag nelkuli prepaidhez ha rendelek a mymenubol egy egyhetes legolcsobb x perc, y sms, z megabyte csomagot, az megfelelo kenoaramkent viselkedik egy EU NET Hetijegy M megrendelesehez? (meglevo netcsomag nelkul nem mukodik, 180 ft-ert meg pont megteszi a mymenus ajanlat)
-
Atesz 666
aktív tag
-Én az előfizus tarifacsomag kínálattal vagyok így..
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
MODERÁTOR
-
dunc
nagyúr
Gyerekek! Hogy milyen hitvány a telenor készülék kínálat! ................
-
McLaca
őstag
Ez igaz.
Viszont nem sikerült megragadnod a mondanivalóm lényegét. Arra próbáltam rávilágítani, hogy a sebesség fejlődésén túl az adatmennyiségek fejlődése elmarad, és ennek érzékeltetésére hoztam fel egy szélsőséges példát.
2015-ben - elnézve a "nyugati" tendenciát, a fogyasztható tartalmakat és az okostelefonok térnyerését - nevetséges a 100MB... Vagy ha mégis létezik, mert van, akinek tényleg elég ennyi, akkor nem 500 Ft-ért. Arányaiban, és a vezetékes net árait figyelembe véve 100MB-ért kb. 190 Ft lenne reális. 500 Ft-ért 1GB, 1000 Ft-ért ~3GB, ~2000 Ft körül 5GB, ~3500-ért 10GB. Ezekre már senki sem mondaná, hogy drága, de még mindig több, mint a vezetékesek, így megmarad a mobilitás kényelmét többlet árral érzékeltető rendszer is.
Bár ahol létezhet 50Ft feletti percdíj, ott bármi megtörténhet.
Habár fapados (és a Telekomtól kicsit meglepő is), de a Blue által kijelölt irány jó. Persze a VoIP tiltott.
És mielőtt valaki írná, hogy a Telenor árai hasonlóak, vegye figyelembe, hogy a blue lassít, nem kapcsol ki, ha elfogy az adat.Üdv!
[ Szerkesztve ]
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
törölt tag
válasz Viktor77 #36976 üzenetére
Pedig egyszerű. Minden relatív. Az önmagában kevés, hogy valami (pl. egy szolgáltatás) jó, vagy rossz, olcsó, vagy drága. A reális kép kialakításához az is kell, hogy mihez viszonyított a megállapítás. Pl. a fizetésemhez képest drága, vagy egy másik szolgáltató ajánlatához képest.
[ Szerkesztve ]
-
Sayuar
senior tag
válasz Viktor77 #36976 üzenetére
na szóval: most vagyok túl egy beszélgetésen a 1270-el.
Bárki igényelheti a csomagot, bárhol lehet használni, csak az igénylés van az adott boltokra korlátozva.Szeretem a gondolkodó, tudatos embereket, fő a tájékoztatás: minek beleugrani 2 év hűséggel egy olyan dologba, amit 30%-al olcsóbban, és hűség nélkül is megkapsz?!
Miért kerül ide a telenor topikba?
Ha a telenornál lenne valami olcsóbban, akkor a vodás fórumba írnám mindezt.
De ha nem tetszik ki lehet törölni/moderálni: ezt is megértem.[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz Sayuar #36975 üzenetére
Tényleg, valamiért az 4K-t láttam, hogy írtál. Tévedtem.
Az általad linkelt hsz-ben viszont ott külön, hogy hol lehet igényelni (mely boltokban), és hol vehető igénybe. Miért van külön leírva, ha bárki igénybe veheti?
Azt azért csak megkérdem, hogy egy Vodás ajánlat hogy jön a Telenor topicba?
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Sayuar
senior tag
válasz Viktor77 #36974 üzenetére
Az van leírva, hogy hol lehet igényelni: a közleményben egy szó se nem esik a lakcímkártyára korlátozott igénylésről.
De ha gondolod felhívom az ügyfélszolgálatot: ha tévedek azt be szoktam ismerni!
Remélem, te is így vagy ezzel, és beismered azt, hogy MEGINT FERDÍTETTÉL egyet: azt állítottam, hogy 4990 Ft a csomag, és ez így is van. ÉS nem csak family-vel igényelhető, mint ahogy állítod! Egy szóval nem említettem a family-s 3990 Ft-os árat, csak a listaárat. Az is lehet, hogy olyan gyorsan be akartál szólni nekem (megint, sokadjára), hogy nem volt időd a sorok gyors átfutása mellett meg is érteni az olvasott szöveget...[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
Értetlenül állok a helyzet előtt. Adott egy tavasszal vásárolt okostelefon Praktikum Ász csomagban. Kezdőegyenleg 600 Ft volt. 3000 Ft-os feltöltéssel 6 hónapon át havi 500 mega adatkeretet adtak.Ekkor az egyenleg 3600 Ft volt Október 31-vel ez lejárt. Az 1000 Ft-os 500 megás adatjegyet november harmadikán vagy negyedikén rendeltem meg. Levonták az 1000 Ft-ot, egyenleg 2600 Ft. A telefont csak netre és Voip hívásokra használom. Se sms, se gsm hívás. Az egyenleg pár napja is 2600 Ft volt. Nézem ma reggel, egyenleg: 2892 Ft. Csak lesek kifelé a fejemből. Honnan jött hozzá az a 292 Ft? Nézem a részleteket, Egyenleg 2892 Ft, mobilvásárlásra felhasználható keret: 2600 Ft. De mi ez a 292 Ft? Mondjuk még mindig jobb, mintha ennyi eltűnt volna, de akkor sem értem. Ha tört havi díjat számítottak volna, arra a 3-4 napra a díj nem 292 Ft lett volna, hanem maximum 133 Ft. De akárhogy számolom, sehogy sem jön ki kerekre a napok száma. Ráadásul ez az összeg majdnem 9 nap díjának felel meg, ennyivel tuti nem később rendeltem meg a szolgáltatást, ráadásul mindig egész havi díjat vonnak le, függetlenül a kártyás ciklus időpontjától.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
4Grider
nagyúr
válasz Sayuar #36966 üzenetére
Ehhez viszont csepelinek, hegyvidékinek, vagy esztergominak kell lenni. Szóval ugyan publikus ez a csomag, csak éppen messze nem mindenkinek. Annyival viszont jobb csomag, hogy nem korlátozzák a használatát néhány cellára, rosszabb, hogy nincs benne annyi szolgáltatás.
Ja és a Vodafone csomagjánál nincs hűségidő. Bár ez utóbbi nekem nem kicsit gyanús, hiszen a megosztó eszköz nem egy kétfilléres cucc, anélkül meg ugye nem igazán használható a szolgáltatás...[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
-
Sayuar
senior tag
válasz Viktor0610 #36964 üzenetére
ezt ajánlom:
[link] -
csernak75
senior tag
Hipernet Heavy: [link]
-
MODERÁTOR
válasz Sayuar #36961 üzenetére
Sayuar
Én ekkora adattal nem látok ilyen paraméterekkel csomagot. Linked van?(Bocs, write only voltam. )
McLaca:
"Szeretem", mikor az a baj, hogy gyors a net.
Senki nem mondta, hogy pikk-pakk használd el a 100 megát, de 500 forintért ekkora mennyiség elég jó ár szerintem. A "régi" áron (1000 forint) 500 megabájtot kapsz most, szerintem ez beosztással simán elég lehet.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
zeon.hu
nagyúr
válasz KamuMazsola #36958 üzenetére
Van bizony, én 10+100 gb-os csomagban vagyok.
(Csak adat, kevesebb, mint 5k havonta)#?*@&!
-
KamuMazsola
őstag
válasz McLaca #36957 üzenetére
Kiragadtad a legszélsőségesebb példát. Tíz forinttal többért van 500 MB, ill 1500-ért 1 GB.
És mint mondtam a jelenlegi piaci árakat figyelembe véve, ill nem kötelező.
Az hogy maximális sebességgel elérhető csak bónusz. Az autós példa: te mindíg végsebességel hajtasz? Ugye nem, csak van rá lehetőséged, hogy tövig nyomd.
Hogy minek van létjogosultsága? Amit el tudnak adni, ez ugye érthető? Ha senki nem vesz 100 MB-ot ki fog kopni. Félre ne érts, nem vagyok a telenor embere! Én is szeretnék olcsóbb netet, meg olcsóbb percdíjakat, de abból kell főzni, ami van.Hja, és van valami éjszakai opció sok gigabájtos netre, ha érdekel nézz utána!
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
McLaca
őstag
válasz KamuMazsola #36941 üzenetére
És az szerinted mennyire életszerű, hogy 100MB-os internetcsomagokat adnak még mindig horror áron, amiket a 4G hálózat elméleti sebességével 5,33 mp. alatt lehet kimeríteni? Mert szerintem ez meglehetősen középkor-kompatibilis dolog.
Az egekig tolják már a sávszélességet, mert az milyen jó és innovatív és jövőbe mutató és szükséges, mert a mai tartalomfogyasztáshoz elengedhetetlen (naja, médiastreameknek tényleg kell), épp csak elfelejtenek hozzá használható adatmennyiséget adni tolerálható áron. Sokan boldogok lennének 10Mbps-mal is, ha értelmes áron kapnának hozzá értelmes adatmennyiséget. Az már csak hab a tortán, hogy az adatmennyiségnek érvényességi ideje is van (ez persze mindhárom szolgáltatónak csúfolt jómadárra igaz), ami meglehetősen kurta.
A múltkori "eresszünk rá mindenkit a netre" éles tesztnél a notebookomról mobilneten nyomtam egy napig (mármint egy késő délután-este időszakban) és közel 2GB forgalmat produkáltam. A hálózat láthatóan bírta kapacitással, viszont a forgalmamból kiindulva havi 50GB lenne az, ami ma életszerű. De nem 50.000 Ft-ért, amennyibe kb. kerülne, ha lenne ilyen.Üdv!
-
MODERÁTOR
-
Tutu7030
veterán
válasz arnyekxxx #36951 üzenetére
Valami nagy gebasz van náluk, mert nekem 1 hónapig nem ment a fiók elérése a mail kliensből (opera). Amikor észrevettem, be akartam lépni az email studióba, de ott meg azt írta, hogy nem vagyok regisztrálva. A bejelentés után másfél nappal + 40 perc telefonos beszélgetés után jutottunk el oda, hogy a mail klienssel újra működik a fiók, de a studióból még mindig csak 3 levelet látni, meg ott a 40MB helyett csak 10MB tárhelyet mutat. Nagy károm nem lett belőle, "csak" az előző havi távszámla értesítőt nem kaptam meg, így kb 3-4 hét késéssel fizettem ki a vezetékes telefon számláját.
A studiós dologra azt mondták, hogy nem is tudják, hogy mi a baja, mert van akinél hiba nélkül működik, van akinél meg hibásan. "Dolgoznak rajta."LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
wetomi
aktív tag
válasz arnyekxxx #36947 üzenetére
Az adataid lementésére, 2016 március 31-ig még van lehetőséged [segítség]. Utána azonban teljesen megszűnik. Ez is a tarifa kivezetés és portfólió egyszerűsítés következménye.
Érdemes tehát új email kiszolgálót keresni. Van idő az értesítésekre is március végéig.
-
Outlander
addikt
válasz arnyekxxx #36947 üzenetére
Gondolom mivel h senki sem használta.... többek között én se halottam még olyanról aki használta volna, akkor meg minek?
Tudom, neked ez a céges és magán fiókod is és csak itt vannak olyan levelek amik iszonyat fontosak, pl kiölte meg Kennedyt, mi van az 51-es körzetben, illetve hová tűnt Démonhill?!
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
arnyekxxx
veterán
Hát ez így hogy?
e-mail 2015.10.26.
Kedves Ügyfelünk!
Értesítjük, hogy az Email Stúdió szolgáltatásunk és a szolgáltatáshoz kapcsolódó email címek 2016. március 31-el megszűnnek.
sms most:
Tájékoztatjuk, hogy kivezetett e-mail stúdió szolgáltatását töröltük.
Mindeközben belépve a mytelenorba ott a régit választva továbbra is él a postafiók, és ott a 2016. március 31-es határidő
[ Szerkesztve ]
-
zichie
senior tag
válasz Soma01 #36944 üzenetére
Ha adat sim kártyád van, amivel nem lehet telefonálni, akkor tudomásom szerint publikus ip-t kapsz. Ebben az esetben a gépednek kívülről elérhetőnek kellene lennie. Ha olyan díjcsomagod van, amivel telefonálni is lehet, azzal nem lesz elérhető, mert ott a mobilnettel natolt (10.*.*.*) ip-t kapsz.
[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
A mobilnettel csatlakozó gép elérhető kívülről a net felől? (persze portot nyitok, tűzfalat beállítom, stb) Vagy a portok zárva lesznek akármit csinálok, mert a telenor blokkolja a bejövő kapcsolatokat?
-
wetomi
aktív tag
válasz #02683648 #36942 üzenetére
Én úgy tudom, hogy új szerződéskötésig biztosítják a februári emelésért cserébe adott netet. A kiküldött tájékoztatón pedig rajta vannak a megszűnő szolgáltatások.
Ha látod a MyTelenoron, hogy megszűnt a díjmentes 500 mega, akkor a biztonság kedvéért keresd fel őket személyesen, telefonon, vagy írásban, hogy tényleg rendben van-e így. Hátha tudnak még valami ajánlatot is adni.
Írásban várhatóan lassan válaszolnak, mert biztosan rengeteg ügyük van most. -
törölt tag
válasz wetomi #36939 üzenetére
És mit lehet ilyenkor tenni?
Amúgy net a sebességet illetően az előző hsz-ekre: MyTariff M díjcsomagot kötöttem nem régen, magán célra, speedtesttel lemérve csutkán van 80 Mbps. FTP töltést még nem teszteltem mivel nem találtam olyan klienst winmobilra ami kiírja a az aktuális sebességet is. Androidos tableten, Tablet 2 díjcsomaggal (2 gigás) olyan 4 MB/s-vel tudtam tölteni az ftp.fsn.hu tesztfájlokat, szóval biztos h korlátlanítva lett a sebesség...
-
KamuMazsola
őstag
válasz apaszka #36940 üzenetére
Egyvalamit ne felejtsük el, Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen! Az autó tankjából, ha kifogyott a nafta, az sem megy tovább, még lassabban sem. Tudomásul kell vennünk, hogy fizetni kell minden kilobyteért. Akkor is, ha jó volt a lassítós net, pl a klikk. Jelenleg a piacon elég jó a telenor net ajánlata, ellenben senkit nem köteleznek a használatára.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
Prien
addikt
A honlapon mikor lesz "átírva" az eltörölt sebesség korlát?
Amennyiben bekerül szerződés szövegbe is, át kell gondolnom a hűséget...A kevés is több a semminél.
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #36933 üzenetére
Köszönöm! Ez jó hír, bár nem nagyon értem a Telenor logikáját. A különböző netkártyás adatcsomagokat nem csak a bennük foglalt adatmennyiség különböztette meg, hanem az elérhető sávszélesség is. Ha a hanghívós kártyákhoz rendelhető netet nézzük, akkor a legolcsóbb konfighoz is kb. olyan sávszélesség járt, mint a legdrágább netkártyás csomaghoz. Ez a feloldás alaposan átrendezi a különböző csomagok ár/érték arányait. Nekem a felodás előtt még egy drágább, hanghívós csomag érte volna meg jobban, most viszont már egy netes díjcsomag, ami olcsóbb.
-
addikt
válasz hallerlaller #36929 üzenetére
Üzleti keret 27000
3 hónapja hosszabbítottuk meg,mert benne hagyva 8 nem használt számot havi 367 ft ért,hogy a kedvezményeket megkapjuk(0 Ft kapcsolási díj,0 Ft kieg havidíj.)
Most MyBusiness team 15 lenne, 39000 Ft havidíjjal +kapcsolási díj kieg havidíj.
Hiába lenne 4 Ft al kedvezőbb percdíj, a jelenlegi lebeszélhetőségét is 60% ban használtuk fel.
Úgy lépünk innen mint a huzat.
Csak próbáljanak kötbért számlázni....................."Aki ad,az nyer"
-
MODERÁTOR
válasz vasi89 #36913 üzenetére
vasi89:
Csak abban az esetben, ha ezt külön kérted, és a Telenor azt engedélyezte.flash-:
Gondolom, az új, olcsóbb "Plusz x MB/GB" csomagod van. Ezek így működnek. Válassz nagyobb netet vagy vegyél plusz adatot.Somatom:
Nem tudok bármilyen korlátról a csomagokat sebességét illetően.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
törölt tag
válasz Daffni2 #36916 üzenetére
Mi is ezzel szívunk már kb 1 hónapja.
Nekünk 3 számunk van, mindhármat átmigrálták egy olyan csomagba ami csak 1 szám esetében fizetődik ki.
Januártól a 3-ból csak 1 marad itt a telenornál ebben a formában, az is csak azért mert 2016 dec-ig hűség van rá. Pedig amúgy vígan használtuk volna tovább. Hozzáteszem, h a háromból az egyik 19 a másik 15 éve van meg, még csak szolgáltatóváltás se volt rajta soha, de mint az bebizonyosodott számomra, loyalty területén messze a telenor a leggyengébb a 3 közül (nem mintha a másik 2 olyan hű meg ha lenne ezen a téren de akkor is...)
A többi felvetésre: nekünk pont megszűnt a kapcsolási díj, viszont a kieg havidíjért cserébe (ami maradt 1016 Ft) korábban az erre a szintre emeléskor (azt hiszem idén februártól) plusz 500 MB netet biztosítottak az alap 500 mellé ingyen, értelemszerűen most ez is ugrott, a percdíjunk, sms díjunk kb 15%-al magasabb mint a korábbi, az egyetlen pozitív változás h korlátlan a telenor hívás az újban de azt meg nem igazán használjuk ki
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
4-5 éve használok telenor mobilinternetet
eddig ha túlléptem a 100 megás keretet, visszalassítást kaptam.
hát most már ha túllépem semmi oldal nem jön be,illetve tölt tölt, de még 10 perc után sem jelenik meg egy oldal sem.csak így minden előrejelzés nélkül megtette a telenor?
van joga hozzá? -
addikt
válasz wetomi #36927 üzenetére
Hogyan mehet tovább az a keretszerződés,amiben a benne vállalt feltételeket nem teljesítik.
Össze lett hasonlítva, hiába jobb a percdíj,mégis többet fizetnénk.
Ráadásul a keretszerződésben vállaltak szerint nincs kapcsolási díj,és kiegészítő havidíj,az új szerint meg lesz.
Botrányos az egész.
Jó ki bírság kerekedhet ebből is.Az elvesztett ügyfelekről nem is szólva."Aki ad,az nyer"
-
wetomi
aktív tag
válasz Daffni2 #36916 üzenetére
Az üzleti előfizetői szerződésben általában benne van, hogy gazdasági és technológiai okokra, jelen esetben tarifa kivezetés miatt egyoldalúan módosíthatnak.
A hűségidő, a vállalt kártyaszám és a kötbérek nem változnak, az a régi keretszerződés szerint megy tovább.
Érdemes amúgy az új tarifát összehasonlítani a régivel, amit eddig hallottam, jobb percdíjakat is adnak, alap netet, amivel nem lesz mobil online start szívás...
Amúgy meg kérdezz rá írásban, de hamar választ ne várj sajnos, mert tuti van elég levelük ezügyben. -
Viktor77
titán
És ezért a full sebességért kell valamit tennem?
Hipernet Home M-em van, elméleti 30/5-ös sebességgel. Eddig olyan 35/5-tel ment. Most viszont 35/42-vel
MOD: telefonon is 32/32-t mérek. Valószínűleg akkor ennyit tud a cellám.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
4Grider
nagyúr
A 3G-t már bő egy éve nem is nagyon próbálják fejleszteni. A 2100 MHz miatt nem is egyszerű, mert minden toronyra tenni kellene. Azért van szinte mindenhol 4G. 4G képes telefonra váltani pedig egyszerűbb, mint minden kis faluban milliókat feccölni egy, a Telenornál nem túlságosan bevált rendszerbe...
-
jbl
aktív tag
Nekem még mindig csak 2G hálózat érhető el. Magyarországon élek!!!
4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
Prien
addikt
"Mostantól minden lakossági és vállalati ügyfél az éppen elérhető legnagyobb sávszélességet kapja a Telenor 4G-s mobilnet-hálózatán"
Mivel 18 Mbps-t mérek Heavy csomagban továbbra is (3 mérés, 150-es routerrel, laptopon), ez úgy tűnik, hogy egy nesze semmi, fogd meg jól.
Majd rámondják, hogy : hát ebben a körzetben ez az éppen elérhető legnagyobb sávszélesség...
A kevés is több a semminél.
-
törölt tag
Köszi!
Tényleg kiakad a Speedtest mutatója a feltöltős nettel. Kedves gesztus, de sztem fölösleges volt. A 7/2 -es korlátozással sem volt semmi baj. Sztem, ha mobilnettel megy a videóstreamelés, akkor egy átlag usernek az a sávszélesség elég egy telós nethez. Nem a sebességet, hanem az adatmennyiséget kéne növelni, ha az általuk reklámozott ügyfélcentrikusság jegyében akarnak javítani a szolgáltatásukon.Viktor0610:
Ez a korlátlanság az adatcsomagokra is érvényes? -
addikt
Tudja valaki,hogy mi a helyzet a mostani egyoldalú szerződésmódosításokkal?
Céges előfizetőként kaptunk levelet,hogy megszüntetik a jelenlegi szrződésben szereplő tarifacsomagot(amire ugye keretszerződés is van)
Mi van akkor ha nem fogadjuk el,de van készülékhűségben néhány szám?A szolgáltató felrúghatja a szerződést, nekünk meg nem felel meg a drágább és sok tekintetben kedvezőtlenebb tarifa, meg egyébként is elég visszás a helyzet,ezért is tele van a hócipőnk a Telenorral.
Úgy látszik nem volt elég nekik a nemrégiben kiszabott 250 milliós bírság
"Aki ad,az nyer"
-
tomp
félisten
Eltörölte a sebességkorlátozást a Telenor
Kérdés akinek eddig is sebesség limit mentes nete volt mennyire lesz negatív hatással. Mert ugye így növekszik a terhelés. -
apaszka
veterán
Érdekes dolog történt az éjjel a munkahelyemen.
A weboldalakat nem töltötte be ,hiszen elfogyott az adatmennyiségem,miről még a délután értesítettek is SMSben. Gondoltam rámérek,mennyi a sebességem csökkentve Sajna akkor lehetetlen volt a feltöltése a képernyő mentésemnek,mert nem igen volt használható a net semmire! Viszont a sebesség mérést nézzétek meg mit mutatott ?
Direkt ki mentem a szabadba ,hogy legyen térerőm! Ez a max, Móron elérhető a környéken!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
vasi89
addikt
Kisvállalkozói előfizetésben van részletfizetési lehetőség?
Illetve láttam h már kisvállalkozóiban is lehetséges a készülékcsere de a weboldal ezen a téren eléggé össze-vissza. Lakosságinál kiírja h mennyi a csere összege itt viszont ha belépek a rendes listaárat dobja ki és engedné is rendelni.
-
flash-
veterán
Androidnál(5.1) miként kell beallitani a 3g watchdog ot vagy barmely mas adatforgalom mérőt hogy az a telenor által mért adathasznalattal megegyezo legyen?
Az. Android gyári mérője sem egyezik.
Ötlet? -
MODERÁTOR
válasz Alien666 #36896 üzenetére
Valami hiba lesz a mátrixban.
A csomagodat át kellett volna állítsák valami más, nem annyira drága tarifára, de legalábbis értesítést mindenképp' kaptál arról, hogy a csomagod átváltásra kerül (valószínű, valami MyTariff csomagba, hűség nélkül, talán az L-be).
Keress fel egy Telenor üzletet vagy hívd a 1220-at, mindenképp' lesz valami megoldás rá.Xiaomi 13T
-
asdf_
veterán
válasz Alien666 #36896 üzenetére
Lehet-e bármit tenni?
Ha csomagvaltasnal nem kocsogok a tort havidijjal (Viktor?) akkor azonnal ujabb huseget alairni (mar ha Telenoros akarsz maradni es nekik van szamodra a legkedvezobb csomagjuk), ugyanis a havidijat elore fizeted, ergo ha mondjuk e-szamla, akkor meg csak par napja ketyeg a 32 ropis havidij es ha csomagot valtasz/uj huseget irsz ala, akkor a kovetkezo honapban jovairjak a fel nem hasznalt napokat. De csak akkor, ha nem olyan sutyerakok, mint szamhordozasnal, ahol mindenkepp elveszted a havidijat, barmikor is lepsz le.
-
Ryder1
senior tag
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Létezik, hogy ha bemegyek személyesen egy ügyfélszolgálatra, akkor valami egyedi, nem publikus csomagba be tudnak rakni? Amire szükségem lenne az minimum 500 MB net, de 1 GB jobb lenne, 40-60 perc körüli telefonálás, 0 SMS. Előfizetéses vagyok, nem is feltétlen váltanék kártyásra, főleg, hogy telót is vennék majd olcsóbban/részletre. Kb havi 3-4000 forint körüli havidíjra gondoltam maximum telefon vásárlással együtt(ha telót részletre venném, akkor annak a havidíja ezen felül értendő).
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Android játékok topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Cybertruck Taipeiben
- OLED TV topic
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest