Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
Tehát ha jól értem,.akkor megint az van mint a VoLTE esetén volt, hogy a szolgáltatónál kell pedálozni, könyörögni, hogy kapcsolják be az elérést. Nem automatikusan megy és nem alanyi jogon jár a hozzáférés, hanem majd megint, ha támogatott készülékről van szó. Miközben lehet,.hogy az eladott 5G-s készülékek közül a felében működne a szolgáltatás ha az SA aktív a készüléken
Tegnapi napon mikor a telefon NR Onlyban volt, látott cellákat, de mivel vezettem, tesztelni nem tudtam. De pár óra múlva tudok tesztet csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck 256GB LCD Kiváló/Karcmentes állapot
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- MSI RTX 3070 Gaming X Trio - hibátlan - dobozos - eladó!
- Bomba ár! Huawei Matebook 14 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 14" 2K Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest