Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
válasz bucihost #112597 üzenetére
van hozzá webes script, amivel megadhatod hogy miket használjon: [link]
a többi sávot olyankor kihagyja.
B8+B1 megadásával nézd meg, aztán B8+B20 vagy B1+B8+B20 vagy B3+B1+B8 stb.
illetve 5G nélkül is, hogy kiderüljön mikor a legjobb a feltöltési sebesség (ha az a fontos neked).
a script-ről videó, a Set 4G gomb-nál: [link][ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
bucihost
senior tag
válasz donjohnson #112562 üzenetére
Köszi.
-
lipido
senior tag
válasz csaszi75 #112595 üzenetére
Nem szolgaltatosat akartam venni, nem olyat, amit letiltanak par nap/het utan. Raadasul a soft is mas azokon sztem. Enyem volt az elso kalvaria itt a tplink/zte tmaban a yettellel, de azt gondolom, h azert az ertekelesek nem hazudnak. Meglatjuk, fogok irni rola, mi lett a story vege
-
csaszi75
senior tag
válasz lipido #112590 üzenetére
De ilyeneket 30ezer körül tudsz fenni a FB Marketplace-n... a tesztre az is elegendő lett volna.
Majd oszd meg a tapasztalatod, de az a véleményem, hogy a tplink mobilban gyenge.. instabil. Csakis azokon a helyeken hibázik kevesebbet, ahol nagyon jó a térerő és van kapacitás. Kicsit távolabb van elvérzik. -
4Grider
nagyúr
válasz donjohnson #112593 üzenetére
Én is így látom. Cserébe a torrent huszároknak a TP-Link 5G routerek kicsit később adják meg magukat, mert natolni meg jobban tudnak, mint egy ZTE vagy egy Huawei.
-
donjohnson
addikt
válasz lipido #112592 üzenetére
a tp-link továbbra sem mobil-ipari gyártó, aki tapasztalatot tudna hozzátenni a megvásárolt és routerbe szerelt 4g-5g chipset-hez. ők más részen dominálnak a router szoftverében.
ok, majd írd le a tapasztalataid, de szerintem lassabb lesz a speedtest vele.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
lipido
senior tag
válasz donjohnson #112591 üzenetére
Azert van/volt mar par mobil routere a tpnek is. Meglatjuk, ertekelese majdnem h jobb, mint a ZTEnek. En a szolgaltatoi okossagra gyanakszom, ezert is nem hagy nyugodni, es a fiasko utan rendeltem megis tplinket
[tplink] [ZTE]
[ Szerkesztve ]
-
donjohnson
addikt
válasz lipido #112590 üzenetére
a benne lévő antennák gyengébbek.
a zte egy mobilos gyártó és van tapasztalata ebben.
a tp-link pedig egy wifi router/switch gyártó és nem ismeri a mobil-ipart, csak érintőlegesen.
a tp-link csak wifi-re jó.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
4Grider
nagyúr
válasz zoli62 #112586 üzenetére
Ettől függetlenül egyetlen számlázási rendszer sem csuklik a kedvedért sem két db nemzetközi sms-t. Ha reklamálsz miatta, akkor pedig nyilván jóváírják, mert egy L2 munkatárs munkabére és azok közterhei 1 percre már többe kerülnek a szolgáltatónak, mint a két sms végződtetési költsége.
-
zoli62
addikt
válasz RoyalAirForc #112585 üzenetére
Mert tudnék róla, ha valamit aktiválnék, és minden felhasználási feltételt elolvastam.
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz donjohnson #112577 üzenetére
Kösz, de le van tiltva, és random szokott előfordulni, és nem mozgás közben.
-
Orgi
addikt
válasz Croft-21 #112573 üzenetére
Néha nekem is van ilyen, én állandóan túrázom elhagyatott helyeken, csomószor nincsen térerő és van hogy elég nehezen jön vissza a net része. Ez külföldön hatványozottan fordul elő. De olyan is van rengetegszer, hogy a telefon még full 4g térerőt jelez nettel, de ha netezni próbálok már nincsen a valóságban működő net. Új SIM-mel.
-
veterán
válasz Zsombe #112579 üzenetére
Feltöltésen is segít ZTE.
Hugoméknak TP-Link volt nekem ZTE.
2 router közvetlen egymás mellett ugyanazon a cellán:
TP Link: 250-300/7-10mbps
ZTE: 450-600/75-90mbps10 mérés átlaga. Onnan tudom pontosan mert real time yettel háttér csoport volt a vonalban sógorom által, ők kérték a speedtest.net méréseket. És így sikerült kiharcolni TP Link cserét ZTE re. Azóta végre náluk is normálisan működik a net, és nem dobálja le random az eszközöket.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Zsombe
senior tag
válasz donjohnson #112565 üzenetére
Igazából a feltöltésen szeretnék inkább javítani, mert a 10mbit körüli érték nagyon karcsú. De persze ha a letöltés is javulna az csak hab a tortán.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
veterán
válasz Farkassacred #112576 üzenetére
Elég lesz az az ember akinek a nevén van.
De készülj hogy ez ugye átírás lesz ami bizony fizetős téma. 4790Ft/SIM
Itt le van írva alul mi kell pontosan.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
donjohnson
addikt
válasz RoyalAirForc #112575 üzenetére
akkor jön elő, amikor mozogsz a telóval?
ha igen, akkor szerintem az okozza hogy régi (ipv4-es) vagy új, 5g-s (ipv4-et és ipv6-ot tudó) bázisállomások között mozogsz.
nézd meg, hogy ha letiltod a yettel apn-nél ipv6-ot az apn-nél akkor mit csinál.
Az IPv6 letiltása a mobilhálózat esetén: (szifon.com, lejjebb kell görgetni az oldalon): [link]ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Farkassacred
őstag
válasz MadMancs #112557 üzenetére
Ezt a számlázási azonosítót akkor majd megkérdezem bent mindenképp.
Vajon, ha olyan számokat akarok áthozni hozzám, amik ugyancsak egyben vannak (jelen esetben két számról van szó), akkor elég lehet csak annak az embernek velem jönnie, akinek a nevén van, vagy kellenek mindketten lakcímmel stb?
Szerintem már csak ez az egy dolog kérdőjeles számomra.[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz Croft-21 #112573 üzenetére
Vicc, de ilyeneket én is tapasztalok iPhone-okon néha. Viszont androidos TPhone-on, vagy Xiaomin, Huawei-en még nem tapasztaltam ilyet egyik hálózaton sem. Mintha az iPhone-ok rosszabbul kezelnék a mobilhálózatokat, ami ugye tényleg vicc lenne, hisz' nem éppen az olcsó kategória...
-
Croft-21
őstag
Tegnap este óta valamiért nincs mobilnetem, nincs hálózat. Próbáltam repülő üzemmódba tenni a telót, majd vissza, de nem jött helyre. Nincs se 4g/5g. Csak wifin keresztül tudok itt is írni. Nàlatok is gond van a mobil nettel?
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
válasz donjohnson #112542 üzenetére
Apple supportot szoktam hívni nagy néha, még véletlenül sem szoktam választani, hogy SMS-Ben küldjenek egy linket egy felmérésre, ez lehetne megoldás. Más alkalmazást nem használok, aminél tudnék arról, hogy SMS -t küldene.
-
donjohnson
addikt
válasz Zsombe #112564 üzenetére
dehogyis. 100-at is tud, ha olyan helyen laksz: [link]
illetve ha olyan sávra csatlakozik a routered.
nézd vissza a tegnapi hozzászólásait, hogy mennyi volt bucihost-nak tegnap.
egyébként most a feltöltési sebesség miatt szeretnéd cserélni vagy a letöltési sebesség miatt?
inkább a letöltési sebesség fog javulni ha cserélsz zte-re.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
bucihost
senior tag
No fejlemény. Kicserélték az eszközt, csak ZTE MC801A volt. 3 órája üzemel, végig csak 5G van, viszont a feltöltés itt sem valami acélos. ZTE-ben hol tudom megnézni milyen sávokat használ? Ennek a felülete butább mint a TP-nek.
-
Zsombe
senior tag
válasz donjohnson #112559 üzenetére
Köszönöm a tanácsot! Jelenleg is tesztidőszakban vagyok, igazából DIGI-t szeretnék kiváltani a Yettellel. Nem rossz az ötlet, ha nincs más megoldás, akkor lehet ez lesz a megoldás. Azért nem szólnak, hogy egy lakcímre két szolgáltatás van megrendelve?
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
donjohnson
addikt
válasz Zsombe #112558 üzenetére
valamivel jobb az 5g vétele, igen.
csináljátok azt, hogy elmentek egy yettel üzletbe és köttök egy második otthonnet előfizetést a feleséged/barátnőd nevére és zte routerrel kéritek.
hazaviszed, kipróbálod, ha nem jobb a router vagy nem tetszik, másnap visszaviszed és lemondod a második előfizetést.
1 hónapig vissza lehet vinni: [link]ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
A ZTE MC801A1 valóban jobb jelerősségben és sebességben, mint a TP-Link NX510v? Nekem ez utóbbi van, de nem vagyok vele megelégedve, főleg a feltöltési sebességgel.
N78-as sávra csatlakozok, csak 5G és egyszerűen beltérben 10-12mbitet tud a feltöltés, a letöltés pedig 300-350mbit-et. Ehhez RSRP -95dBm, RRSRQ -11dB, SINR 17dB értékek tartoznak.
Ha kiviszem szabadtérre, akkor 350-400mbit a letöltési és 40-45mbit a feltöltés. Ehhez az értékek RSRP -81dBm, RSRQ -11dB, SINR 20dB.Fenti adatok alapján jobban járnék a ZTE MC801-gyel? Gyorsabb lenne a le- és feltöltés? E router kapcsán egyedül egy dolog aggaszt: tényleg csak 30 eszközt tud egyidejűleg kezelni? Mert jelenleg is szinte kimaxolom ezt a korlátot, nem akarom, hogy emiatt valami ne működjön.
-
veterán
válasz Farkassacred #112556 üzenetére
Mind a 4 megkapja a 30% ot. 3 a minimum, maximum a csillagos ég.
Arra figyelj hogy egy SZÁMLÁZÁSI azonosítón legyen minden.
Nekem először a 3. előfizetés bár a meglévő ugyfélszámra de külön számlázási azonosítóra került rendszerben. Néztem is furán mikor jött SMS higy gratulálnak a 20% kedvezményhez. Felhivtam yetteles csávót aki intézte uzletben (adott névjegykártya) 3. at átrakta eredeti számlázási azonosítóra, egyből jött sms hogy 30% 😃
-
Farkassacred
őstag
válasz MadMancs #112555 üzenetére
Köszi, így már egész érhető a dolog.
4 prime csomag lenne egyébként hozzám csapva plusz egy otthon net. Itt vajon a negyedik prime előfizetés is kap a kedvezményekből, vagy az már csak szimplán ott lesz?! És ha ő nem kap, akkor mi dönti el, hogy melyik kap melyik nem.. Nehéz eset vagyok.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
veterán
válasz Farkassacred #112522 üzenetére
3 prime mobil + otthonnet kell a 30% hoz.
Nekem 2 mobil + otthonnet volt így 20% járt. Kötöttem hozzá egy legkisebb prime előfizut 3. nak így lett 30% azaz a plusz 1 előfizetéssel olcsóbb lett global mint előtte.
Így alakult:
Mobil 1 -30%
Mobil 2 -30%
Mobil 3 -30%
Otthonnet -30%
Yettel TV -15%Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
csacsi67
addikt
válasz donjohnson #112553 üzenetére
Van Tp-link is ez egy xiaomi de verei a Tp linket még igy is.
-
Poccc97
tag
válasz donjohnson #112546 üzenetére
Elvileg lehet állítani TP-Linknél a módokat szépen:
-
zzola
titán
válasz martongunar #112547 üzenetére
Csak a Vodánál van.
-
martongunar
kezdő
Olyat ugye nem lehet csinálni, hogy számcsere, de egy, már másik szolgáltatónál a birtokomban lévő számra. Vagy másképpen mondva ráhordozni. Vodánál van ilyen, de gondolom itt nem változott.
[ Szerkesztve ]
-
csernak75
senior tag
válasz donjohnson #112533 üzenetére
Mivel az Otthoni Net már megy SA hálózaton nálam is így van, és a TP link NR5G ír ki.
Akkor hogy mehet a feltöltés 4G sávon?
Pont látszik az ő képén is hogy NSA módban 31 a ping, NR módban 20 az már az önálló 5G kell legyen. Csak az a -107 dBm miatt olyan gyenge a felfelé.
Nálam -82 dBm körül 50-60 a fel, ablakon kívül -75 dBm nél már 100-110 Mbps. -
sfdrakex
nagyúr
válasz Farkassacred #112539 üzenetére
Nem gond ha több van 4-nél. Hozzáadtam én is a 4 után még egyet.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
MODERÁTOR
-
zoli62
addikt
Már másodszor fordul elő, hogy a Yettel kiszámláz nekem két nemzretközi irányba indított sms-t. Természtesen az üzenetek között nem látom ezt a számot, ami a hívásrészleteztőn szerepel. Első alkalommal jóváírták, most a backoffice-nak írtam, természetesen azt válaszolták, hogy jogosan számlázták ki, pedig én soha nem küldtem sms-t külföldre. Eélső alkalommal a frontoffice jobban megértette a problémát.
-
Farkassacred
őstag
-
pdr755
tag
válasz Viktor0610 #112525 üzenetére
Nekem még pár hónapja mondta egy yetteles hogy a Credit Prime (KÜF) flotta előfizetőknek adnának 30% havidíjkedvezményt, ha átszerződnek a lakossági tarifákra.
Ez vajon kombinálható a yettel full-al? -
lipido
senior tag
válasz bucihost #112535 üzenetére
Az en kalvariam volt tplink/zte okossag. Nekem az mc801a van. Eleg stabil az 5g. De sztem at tettek masik toronyra, mert mar olyan helyen is van, ahol eddig nem volt. En berendeltem most sajatnak egy tplinket emagbol, meglatom azzal hogyan muzsikal, ugy sejtem, az is menni fog mar
-
Landsmann
addikt
válasz bociusz #112516 üzenetére
Ahha. Na, ez alapján nálunk belátható időn belül nem lesz 5G. A szomszéd városban is csak azért, mert kétszámjegyű főút vezet át rajta. Egyedül az országos kerékpárúthálózat alapján jöhetne szóba. De ott is van bukfenc. A mellékletben felsorolt kerékpárútvonal ami minket érint, csak részben, részleteiben létezik, teljes egészében nem. No meg a mellékletben felsorolt útvonalakból legalább 170 km-t ír kövertelményként. Az a kerékpárút háklózat szerintem több mint 1000 km. Az nem derül ki, hogy ebből a hálózatból akkor mégis konkrétan hol. Na, most nézem, 9100 km az útvonal hossza, ebből az önálló kerékpárút 4000 km. Na, ebből 170 km csepp a tengerben. Szóval jónéhány évet kell még várni.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
donjohnson
addikt
válasz bucihost #112531 üzenetére
mivel nálatok valószínűleg 4g-n megy az upload, ezért ez valamelyik gyenge 4g sáv feltöltési sávja lehet (b1 vagy b3).
a zte-nél tudod majd állítani a webes script-tel, hogy melyiket ne használja, ami rossz.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
bucihost
senior tag
válasz donjohnson #112519 üzenetére
Köszi, holnapra beütemezem az eszköz cserét.
Most addig eljutottunk, hogy pár újabb 1220 hívás után megértették NEM csak az otthonnettel van a baj. Küldtek valami beállítás frissítést az otthonnetre állítólag, és lám megjelent az 5G....
Ha a hálózati mód 5G/4G-n van akkor ezt produkálja:
Ha 5G NSA akkor meg ezt:
Na de mi ez a feltöltési sebesség....[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
Nekem 4 Prime előfizura megadta a 30%-ot.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Farkassacred
őstag
válasz Viktor0610 #112527 üzenetére
Sejtettem én, hogy egyik yettelesnek sincs igaza.. Legalábbis ha a kép helyesnek bizonyul, még az se biztos most már.
[ Szerkesztve ]
-
spect80
senior tag
-
MODERÁTOR
-
Farkassacred
őstag
válasz szabonagyur #112523 üzenetére
Amit eddig én nagyjából megfejtettem az az, hogy a tévére max 15% van és, hogy az ohhoni internetet prime csomagnak veszi, tehát azt 30%-ig lehet húzni. De hogy mi hány csomag meg szám.. kaotikus.
De legalább az üzletben lenne egyetértés.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
30?
Az már majdnem középvállalati szint.De amúgy igen, a kedvezmények szintje a bevont szolgáltatások, előfizetések számától függ.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Oldman2
veterán
30?
-
félisten
Nem az a gond, hogy a full csomag is több kedvezmény szintre van osztva?
[link]Ez alapján a 30%-hoz 30 mobil kell összesen.
-
Farkassacred
őstag
Én már teljesen összezavarodtam a full csomag kapcsán. Egy hete az ügyintéző még ezt mondta, a mostani meg amazt. Nem igazán értek én már lassan semmit se az üggyel kapcsolatban.. huh. Adott egy L-es tv csomag és hozzá egy otthoni net, és van ezeken kívül egy prime mobil előfizetésem is.
A legnagyobb kérdés, hogy a 30%-os kedvezményhez az otthon nethez és a prime előfizetéshez még hány számot kell magamhoz láncolni?
Múlt héten azt mondták, hogy már csak 1 számot kell, most meg azt mondta a kevésbé szimpatikus illető, hogy három szám kell még. Kinek van igaza? Tippre szerintem egyiknek se..
Ha esetleg valaki megfejtette már ezt, annak megköszönném előre, ha tudna segíteni pár mondat erejéig..[ Szerkesztve ]
-
spect80
senior tag
Kb. nyár óta a telefon eldobálgatja a yettel adatkapcsolatot. Úgy tapasztaltam vannak fix helyek ahol gyakrabban megszűnik a kapcsolat, de kb bárhol képes erre. A kiesés után 30mp-1,5p mire visszajön. 2 simet használok ugyanabban a telefonban, a másik telekom azzal nincs ilyen gond. Prime korlátlan netes (sávszél és letöltés) csomagom van esimmel. Esimet másik telefonba áttöltve ugyanezt tapasztalom. Pár éve volt hasonló problémám akkor még fizikai sim cserével megoldódott de ez most nem játszik. Van értelme ezt bejelenteni, vagy úgyis elhajtanak?
-
-
bucihost
senior tag
válasz bucihost #112455 üzenetére
Megjött a yettel válasza a panaszra:
"Köszönjük, hogy mobilinternet szolgáltatással kapcsolatos megkeresésével hozzánk fordult.
Tájékoztatjuk, hogy panaszát kivizsgáltuk, és a vonatkozó rendszereink ellenőrzése során, azok működésében hibát nem állapítottunk meg. A ***** címet érintő, folyamatban lévő hálózati hibát vagy tervezett karbantartást nem regisztráltunk.
A +3620/XXX-XXXX-es számú előfizetés műszaki paramétereinek ellenőrzése során mindent rendben találtunk. Szakértőnk az érintett állomás vizsgálata során nem talált hibára utaló jelet. Az állomás működési statisztikáiban nem látszik romlás. A közelmúltban nem történt a környéken olyan munka vagy módosítás, ami a címet érintő lefedettség változását eredményezhette volna. Ennek ellenére, a vizsgálat alapján egyáltalán nem csatlakozott 5G-re a router az elmúlt hónapban."Ok, szerintük az a megoldás cseréltessek eszközt és sim-et ismét.
A panaszban leírtam, hogy az adott címen a telefonokon is használhatatlan a mobilnet.
Azokat is cseréljem le?!TP-Link helyett kérhetek ZTE cserét?
-
bociusz
aktív tag
válasz Landsmann #112502 üzenetére
A sávdíjkedvezmény érvényesítéséhez ipari, turisztikai, országos főút és vasútvonalakat is le kell fedni 5G-vel. (94. oldaltól)
-
helgi
aktív tag
válasz donjohnson #112509 üzenetére
Ez esetben valóban van értelme az 5g-s routereknek ott is, ahol csak 4g-t sugároznak.
[ Szerkesztve ]
-
rin33
senior tag
válasz donjohnson #112509 üzenetére
Az N78 legalja (amikor épp csak rá tud csatlakozni, -115 dBm vagy gyengébb) nálam 2-300 mbit között van.
-
-
Landsmann
addikt
válasz 4Grider #112503 üzenetére
A gyors felhordó hálózat nyilvánvalóan alapvető a dologhoz. De 3-400 fős településen, de még 2500-3000 fősön is nehezen tudom elképzelni a megtérülést, vagy hogy akkora nagy igény merülne fel. De minden bizonyára utána számoltak, csak nem értem.
-
csernak75
senior tag
Simán lehet hogy ott annyival többen használják egységnyi fejlesztési költségre nézve hogy megéri. Kis település 1-2 AAU val lefedhető. Ha van ott 200-300 jól fizető, sokat netező + 10-20 otthoni netes. Lehet jobban megéri a befektetést. Mint egy 20 ezres város ahol 3-4x ennyi felhasználó lenne de lehet 10x annyi költség. 3-4 torony optikába kötése. 10-12 AAU felszerelés.
Tudják ők mi éri meg nyugi. -
4Grider
nagyúr
Nyilván nem kötik az orrunkra, hogy mi alapján szórják az aau-kat. Mivel N78-hoz kell jó néhány ezer belőlük (és így is csak a lakosság kb. 70%-a lesz lefedve), darabja meg 10 milliós nagyságrend, így elég sok okuk lehet rá, ha valahova felteszik. Az egyik pl. a rendelkezésre álló optikai felhordó hálózat.
-
Landsmann
addikt
Én továbbra sem értem a Yettel 5G-s fejlesztését. Nyilván elsődleges a megtérülés. Éppen ezért nem értem, hogy például Záhony, Csanádpalota, Nagylak mivel érdemli ki az 5G-t, miközben 15-20 ezres lakosú településen meg nincs. Turisztikai szempontból sem ski indokjot látok rá. Nagylak esetén aztán végképp, a 362 lakos miatt. Nem hinném, hogfy a határátkelő indokolná, főleg úgy, hogy fél év múlva Románia és Magyarország között is megszűnik az okmányellenőrzlés a határon, így még a feltorlódó járművek sem indokolják, bár szerintem nagy tumultus egyébként sem szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest