Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
válasz spect80 #111782 üzenetére
ha emlékszel, hogy mikor kötötted a szerződést, akkor az a dátum+1év (vagy 2év ha annyit vállaltál).
ha nem emlékszel, akkor keresd meg a szerződést.
nekem a gmail kiadja, hogy mikor küldött először levelet a yettel, illetve akkor még telenor.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
MODERÁTOR
válasz spect80 #49317 üzenetére
Én így nagy titokban bevallom, hogy használtam routerben a simet, de mivel semmit nem adott hozzá a dologhoz, nyugtáztam hogy működik és visszatettem a telefonba (így adott esetben - bár igaz hogy másodtelefon - ha kell telefonálni is tudok). Én egy mezei kis mifiben próbáltam, hibátlanul működött, de ugyanúgy telefonban is.
Elnézést, ha volt róla szó és csak én nem emlékszem, de használtad több különböző helyen is, vagy jellemzően egy helyen? Arra gondolok ugyanis, hogy mi van, ha két cella határán vagy, és a közöttük lévő váltogatás okozza az instabilitást? De ez csak egy laikus tipp. -
ElektrikusDE
senior tag
-
MODERÁTOR
-
radio100jozs
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest