Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Szerintem igen.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
Ja hogy tükrözödö bevonatú kijelzővel szerelt laptopot vettél??
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
Nekem is van/volt hasonlo érzésem, szerintem csak szokatlan még neked. A nagy kontrasztot nem tudod elválasztani egymástól nem a fényerőt (fekete betü és fehér háttér pl). Ha a fényerőt leveszed csak annyit érsz el vele hogy nem égeti a szemedet de attól még ugyanúgy piszkálni fogja a szemedet. Valószinüleg túl aprók a betűk is a pici kijelzőre (tekintettel arra hogy a windows 10 nek kisebbek a betüi mint pl a 8 asnak). Stb. Sokmindent nem tudsz vele kezdeni, valószinüleg a túllátásod van és attól van ilyen, mivel írtad hogy volt szemműtéted azóta élesebben látsz és ez szokatlan az agynak, megkell szoknia, illetve a korrekciós műtét következtében a fénytörés és a képalkotás nem a sárga foltra hanem kicsivel mögé koncentrálódik. Azért meséld el szemorvosodnak is hátha tud javasolni valamit még. Nekem pont emiatt nincs mozgatva sose a monitor mertha akár egy mm-t is megmozditom napokba telik mig újra megszokom hogy úgy van. Ugyanez van akkor is ha letakaritom a kijelzőt a portól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...