Új hozzászólás Aktív témák
-
smokiii1
aktív tag
válasz kuyarashi #19806 üzenetére
Most próbáltam hogy már felállt windowsnál kikapcsolom a monitort majd pár perccel később vissza és akkor is ezt csinálja. Szóval gondolom ezzel kizárhatjuk a drivert. Viszont érdekes, hogy mikor bekapcsolom a gépet és megjelenik a boot képernyő (mármint arra gondolok mikor mutatja az alaplap típusát meg alatta hogy tölt) addig jó. Na mindegy most emiatt nem rakok fel win10-et mert am most rendben van ezen kívül minden más.
-
CSB29
aktív tag
válasz kuyarashi #19790 üzenetére
Köszi a választ
Közben leteszteltem és leesett az a nagy kő a szívemről, mert a dvi működik rendesen. Tehát kábelhiba volt csak. Ez egy ilyen 2 ezer forintos 2 hetes displayport kábel volt, azt se látni rajta, milyen márka, csomagot meg kidobtam. Veszek akkor egy hp-sat (igen, hewlett packardra gondoltam), csak mert az van itt a boltban. De ha van ajánlott gyártó az is jó lenne, mert már ráér a dolog, szerencsére dvi, meg hdmi is megy. -
BogyóBP
addikt
válasz kuyarashi #19785 üzenetére
igazad van, ha jól vágom ez az USB-s aminél van egy fő luk és a többi csak az usb hatására aktiválódik ha az a gépben áramot kap. Van nekem is itthon egy ilyenem.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest